Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 21:08

Raven: radvam se 4e ti e haresalo lamerskoto mi pisanie.Napisah go za6toto kato se zamislq zasega gaming-a e osnovnoto koeto pravq.I re6ih 4e ima kakvo da vi kaja (ne 4e sum postignal ne6to de )puk i za da si naprava nqkakva ravnosmetka i da si pripomnq za "starite vremena"

High_voltage: kunev vs LOL....za6to puk ne ako vtoriq se postarae i prevurne tova v edva li ne "cel na jivota si"

Tormozko :nqkade da pro4ete ne6to ot sorta na "Igraq kato koreicite" ili puk "Pravq ne6tata po4ti kato koreicite" ??????
Kazah prosto ,4e se opitvam.
Da ne misli6 ,4e si misla ,4e nqkoga 6te pravq i 30% ot tova koeto pravqt te ?
I vupreki vsi4ko umeq nqkoi ne6ta......
A ina4e kolkoto 6te nau4i6 ot replays tolkova i ot VODs =mnogo malko.

LOL :Ne ne sum 4ul ,stava duma za club "3OHATA" v blagoevgrad nali ?Pitam 6toto sum bil tam :)
Imam nqkolko vuprosa:
1-na kakvo uslovie trqbva da otgovarqt replayte :?Da sa gosu replay ?Pone ediniq ot igra4ite da e bulgarin?Igrata da si e igrana tuka na nqkoi tur ili ..... ?Da sa ne gosu players ?Abe izob6to kakvi replay smqta6 da slaga6.
2.Podobno i za novinite: Ot bulgaria li ? Ili izob6to wc3 novini ?
3.Interview-tata ot bulgarski igra4i li samo 6te sa?Ako e taka po mrejata li smqta6 da gi vzima6 ,za6toto az pomna 4e be6e kazal ,4e ne si ot SF.
Ako ti trqbvat interview-ta ot svetovno izvestnite players koito sa praveni ot ot 4lenove na golemite wc3 sites moga da ti copy-paste stotici.Dori nqkoga ako nema kakvo da pravq moje da naprava nqkoi i drug prevod na nqkoe po-interesno.

Izob6to kum bulgarskata wc3 scena (to puk edna scena az se oplakvam ot CS ma tva e o6e po-zle) li 6te bude naso4en site-a ili ozob6to kum wc3 scenata.6toto ako e vtoroto 6te trqbva ejednevna rabota za novini i upload na novi replay.Puk i 6te e dobre vsi4ko da bude prevedeno na bulgarski nali vse pak 6te e BG WC3...Az bih mogul da preveda dosta material tamun 6te se nau4a da pi6a na kirilica 6toto sega mi otnema po 20 secundi na red :).Osven tova kato go ponapulni6 i mu privede6 vid moga da ti
"reklamiram" site 6toto poznavam dosta moderatori i admini.

Aide stiga sum te tormozil ,4e sigurno 6e si pomisli6 "az go prava kato za kef,a toq do6ul da mi kazva kakvo da pravq i edva li ne iska sam do utre da go napravq site na
WC3BG community." :)
Prosto ti kazvam 4e ideqta e mnogo dobra ama iziskva nevuobrazimo mnogo trud za da go prevurne6 v ne6to.A ina4e ako trugne bih se radval da ti pomogna s kakvoto moga.
Puk i tova zabavqne na upload-a .......

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 22:22

Trqbva mi validen cd key za TFT! za battle.net PLS

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 07:19

mmm sq burzam za daskalo 4e imam o6te 20 min do po4vaneto na chasa....
Taa 6te ti otgovorq na buyrzo........
znachi Az subiram GOsu replays nezavisimo kakfi samo da sa huabvi ot svetovnata ili ot bulgraskata scena daje po natatuk 6te razdelq sekciqta replays na 2 chasri........
aa da.... i ot bulgarskata i ot svetovnata scena 6te ima novini !
MM Ako mi potrqbva6 az 6ti kaja.....moje bi skoro

a I mejdu drugoto vij banera koito si napravih haresva li ti ? :D
??? moje6 i ti da si go sloji6 :roll:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 08:02

hehe LOL pojelavam ti uspeh s saita!-kaji si maila da ti pratq malko Gosu repove :)-imam gi v izovilie :)
stfu ebasi biografiqta-tsqla ve4er si raztsukval halfa :lol:
a i da te pitam v koi otbor si ti po CS ?
iskate li taq subota da napravim pak turnir :?:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 08:24

[LP]Rado написа:
hehe LOL pojelavam ti uspeh s saita!-kaji si maila da ti pratq malko Gosu repove :)-imam gi v izovilie :)
stfu ebasi biografiqta-tsqla ve4er si raztsukval halfa :lol:
a i da te pitam v koi otbor si ti po CS ?
iskate li taq subota da napravim pak turnir :?:

gosu replays bol i az moga da mu pratq masa :)
Sega se se6tam,4e po edno vreme igraeh i rainbow6 multiplayer.A za halfa ne cqla ve4er ,mi cql den :).
Ponastoq6tem TrG,igral sum i za HoFF malko v kraq na su6testvuvanieto mu kato clan.
Za turnira az misla ot 4etvurtuk ,petuk da po4vam pak da igraq stabilno v hoff ,4e purvite izbqgaha s po 10 levela.
Taka ,4e mi se iska da napravim takova ne6to,no vse pak ne obe6tavam 6toto moje da se otvori nqkoq dalavera za subota.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 15:00

за турче винаги съм навит.абе Стфу що не позлваш фонетиката като не можеш с българските :?: то и аз не ги знам добре ама си ползвам БП-то на сайта

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 15:13

WOW като ти прочетох био-то се засрамих .... Главно от часовете прекарани пред игрите ... А нашти зеят че аз играя много ще трябва да им покажа твоя вариант за игра ! :P А за другото кво да кажа ... В Габрово никой не цъка сериозно ,турнири по Wacraft 3 няма а само в един клуб е 1.14 ... По цс имаше за последно един по-голям взеха го някви софианци и тва беше ... Така че искам или не само от у дома си цъцам... Много кофти ...
П.С.: NO COMMENT !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 17:12

awe hora kak da ka4a nekoi moi rep i kade
4e ni6to ne znam xaxa
pls help

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 19:18

kade se gubite we
ko stana

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 19:22

abe Stfu ti razbira6 li ot Web design ?!? da te izpolzvam za nqkoi raboti :oops: :oops:
ahhhh mnoo se nervq e hora kajete mi zashto kato uploadna saita mi ne se pormenq .....
4ak sled 3 dena......
Prosot neznam. dali e za6toto Overwritevam vurhu su6tiq fail !!!!(imam vpredvid kato obnovqvm primerno REplays.html i su6tnost Az ne go preimenuvam a napravo vurhu nego ka4vam ve4e noviq ! )

Заглавие: Истина за UKTC и jv)ne
Публикувано на: 16 Мар 2004 20:48

И така... Какво представлява UKTC (clan - U4eben Kwalifikacionen Tehnologi4en Centyr po WC3)и кой всъщност е jv)ne. Кланът е основан от jv)ne и естествено именно той е начело (chief) в момента. И така... Кой е jv)ne ... ? Незапознатите с въпроса биха отговорили, че той просто е No 1 в hoff в момента със завидните 90,54%. Но не ви ли се струва това някак нагласено... ? Да ! И така ... Аз поисках cg с ButanFire (той е фен ), който също е член на въпросния клани резултата беше 3:2. По този начин явно привлякох вниманието на jv)ne и най-после той се съгласи на предлагания от мен cg... Направи игра на Plunder Isle, като твърдеше, че това е най-силната му карта. И така АЗ ( не особено добър играч, но без пускани победи) се подиграх с него пред близо 5-6 pbserver-a (btw имах преимуществото, че играя с 3-те раси и се пуснах Orc, а той беше Elf) за около 20 минути(уговоката беше да ме направи Shaman в клана ако го бия)... И въпреки, че се получи добра игра смея да твърдя, че той въобще не е от най-сериозните противници, които някога съм срещал в hoff! Всичко това се случи вчера вечерта към 24.00 ! ! BTW когато сутринта към 8.00 влязох в hoff той беше направил още 26 победо за 1 нощ, без да допусне нито една загуба! Нека сега припомня stats-a му - 134 14 90.54%! Та когато сутринта си влязох в hoff за 1 час ми се дропиха 2-ма човека и то от МОЯ КЛАННН ... Тъй като ми трябваше само около 40 опит за да вдигна левел адски много се ядосах и тъй като бях шаман реших да kick-на 2-мата члена, които ми се дропиха и да направя на peon-и всички, които някога ми се бяха дропили... Резултата беше учудващ - почти половината от клана слезе моментално долу (като peon-и) !!! Естествено всички те бяха възвърнати на предищното си място , а аз направен на грунт... И така аз напуснах мизерния клан ( др. причина за това беше, че имам добър stats и ако съм в тоя клан и мен ще помислят за дропер... м/удр. дропил съм се 2 пъти - на АТ и 1 път на Ne_se_dropq (Momcho), защото преди това той ми се беше дропил).

Още повече ми привлече вниманието разказа на един пич от hoff, който ми разказа как 2 от горепосочения клан са си пускали победи цяла нощ и единият вдигнал 3 левела, а другия 4 !
Има ли смисъл въобще от такива кланове... А и не мога да разбера много ли му е хубаво на jv)ne да е на 1-во място в Hoff-а... А за hoff-a... Не мога да кажа, че е добър... Но въпреки идеята е добра - безплатен сървър в който може да се научи нещо ново - мразя хората, които псуват hoff-a ... Ми да не играят там!

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 20:53

Кхъ, кхъ... Забравихте за въпроса за едитор на 1.14.

Който ми намери ше го черпя ... Едно лукче!!!!!! :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 22:07

Evala...Nai nakraq battle.net pri tova s originalno kopie [ave 6to vupreki 4e sym s originala go igraq s disk ve ?]...Ta kajete kade se sybirat horata po dobrite dano i az nau4a ne6to takiva kato insomnia i didi8 sa v europe no kade po to4no tui kato mi e za pruv pyt kajete pls ima6e nqkvi Peon Human Town Hall [Channels] no v tqh ima po 20-30 4oveka kakto e v HOFF-a a az si misleh 4e 6te sa dosta pove4e...Are 10x i dano pomognete.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 22:11

Mat, da Demon написа:
Кхъ, кхъ... Забравихте за въпроса за едитор на 1.14.

Който ми намери ше го черпя ... Едно лукче!!!!!! :lol:

Има го на сайта наLOL.Линк-a е на предишната страница

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 22:11

SHoto ne si slojil mai no cd ......
Ami ti ot kude ze keyove we ?? (originalni )

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 23:00

Ami te obiknovennodobrite ne vlizat v chat kanali ami napravo vlizat b Bnet :) i playgame ot tam i igraiat samo po niakoga vlizat v frozen throne bgr-1 za ebavka :) no didi8 obache vliza po chesto v chat kanalite ;) ta nego moze da go sreshesh tam gore kudeto ti pokazah frozen throne bgr-1

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Истина за UKTC и jv)ne
Публикувано на: 17 Мар 2004 00:08

Mr.XYY написа:
Още повече ми привлече вниманието разказа на един пич от hoff, който ми разказа как 2 от горепосочения клан са си пускали победи цяла нощ и единият вдигнал 3 левела, а другия 4 !
Има ли смисъл въобще от такива кланове...

Да, видях че някой си беше направил такъв подписа - става въпрос за WC_Spider и Elsho_bg. Днес WC_Spider ми се дропи два пъти. Преди няколко дни super.man. Така че не се ядосвай - play for fun ;]

DIDI8 можете да намерите в mirc uni bg мрежата, channel warcraft3, nick-а му май беше Dimitrii или нещо такова ;] Btw не очаквайте разговори по-дълги от няколко реплики с него - все пак ако обръщаше внимание на всяко ламе...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 06:58

Ami to za klanoveте е шибано когато играят ейтака за левелите.Ами аз съм слаб признавам си.Имам 9 загуби.
Но побеждавам компа на медиум.
Тия звездите не знам искам да срещна инсомния.Та така.

Ами то като минаваш през ХЕАДОФФ не ти ще СД

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 07:06

Голям проблем.Като се опитвам да се конектна до батле.нет ми показва че не може да засече версията на играта.Какво подяволите става дали е защото имам и ХЕАД ОФФ лаунчер а???.
Досега си влизах без проблем.И ми вика да пробвам пача сам.Какво по дяволите значи това.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 10:45

unruly
Tukmo misleh da zapo4na pak v hoff.No sno6ti turseiki info za turnira na 20ti v club connection.Se zagledah v warcraft kak Elsho_bg i jv)ne si pi6at pobedi.jv)ne "napravi" +30 wins za 30minuti.....taka 4e i4 ne mi go hvali.....A tva be6e onq den de ,ne v4era.Edinstvenoto spasenie za toq server e restart i pravene disconnect=loss kato v bnet.Dotogava (koeto zna4i zavinagi) spiram s headoff osven nqkoe i drugo cg.

High_voltage:
S koi igra 5ici ?
Moje da si me vijdal kato:
/info , /HMD ,Arwen In Love,In Memory Of eoliLithic,Searchin',Dneska ne vurvi.......

Rainbow_Warcraft:
nqma da se dokopa6 do gosu players v bnet ili pone az ne znam na4ina.Inso club Hoff,no se sumnqvam 4e 6te ti oburne osobeno vnimanie (ni6to ne pre4i da si pozqpa6 igra na jivo).DIDI mu nosi6 edno 6i6e "Finlandia" v Connection2 i si govori kolkoto iska6 :lol:

LOL :
cd key-ove imam nqkolko, podareni sa mi ot edin pi4 ot blizzhackers.com....

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost