Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 20:37

GOTHIC BLOOD написа:
:!: Ami bassi sunq sunyvah 4estno...Sunyvah 4e sum Xari Potur i,4e letq na nqkva hiper qka prahOsmYka4ka :mgun: maii be6e "PHILIPS"i letq si az spokoii no po-centara maii bqh nad "NDK" I gledam az doly vurvi Britney Spears(BRUKNI S PRUSTI)i si pee...Oops pak prudnah v noshta i se ispurdqva moshtno kato BOMBA!!!
:gredande:

I az se subydih adski stresnata...BAHTI SUNQ!HAHHAHAAHA :stooped:

Охо!Още едно момиче!Tо лошo няма,ама какво ги привлича така...? :)

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 21:22

Еми все пак е моя темата 8) 8) 8) :D :D :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 10:42

сънувах едни песове баси беше много гадно и после като се събудих не можах да заспя

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 15:07

Drizt написа:
По едно време всяка вечер сънувах че ме убиват!Например гледам някакво шосе и тръгвам да го пресичам.И изведнъж изниква някаква кола и ме премазва!Или пък се бия в някаква зала като на "Матрицата 1" с някакъв скелет и изведнъж краката ми се залепват за пода.И докато се мъча да ги отлепя,скелета ми изважда сърцето!След такива сънища сърцето ме заболяваше и се събуждах веднага!Беше ужасно.А напоследък сънавам че се целувам с момичето което харесвам! :D :lol:

Хм..... за пръв път някой да сънъва, че го убиват, защото в повечето случай точно да умреш и се събуждаш. Пример:
"Сънуваш как падаш от някъде и на милиметър преди да паднеш се събуждаш...."
"Някой стреля срещу теб и точно куршума да стигне до теб и се събуждаш"

Смята се, че мозъка не може да предвиди(не може да знае какво е след като умреш или нещо такова беше отдавна го четох и съм забравил) смъртта и ако сънуваш, че умираш значи в действителност умираш.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 15:12

Олеле баси!Лорде ти много ме уплаши бе човак!Значи аз умирам?Баси!Откъде го знаеш това?Аз аз точно какво сънувах(ще дам за пример съня с колата):
Тръгвам да пресичам,изниква колата,аз се стресвам(но не се събуждам).След това тя ме блъска(но не виждам как точно) и се събуждам.Според теб може ли аз да се събудя когато съм на милиметри пред колата?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 15:18

Споко! И без това не умираш в сънищата ти - само те блъска кола и ти вадят сърцето. А щом виждаш това, значи си все още жив. Което пък значи, че си едно издръжливо копеле!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 20:45

Drizt написа:
Олеле баси!Лорде ти много ме уплаши бе човак!Значи аз умирам?Баси!Откъде го знаеш това?Аз аз точно какво сънувах(ще дам за пример съня с колата):
Тръгвам да пресичам,изниква колата,аз се стресвам(но не се събуждам).След това тя ме блъска(но не виждам как точно) и се събуждам.Според теб може ли аз да се събудя когато съм на милиметри пред колата?

Еми може би се събуждаш преди да си умрялв съня! Това го четох в някаква книга(като по чуда съм чел книга ;) ) ....... Незнам до каква степен е достоверно, но на мен ми изглежда интересно и с добър аргумент......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 22:19

И аз в сънищата си винаги се будя на косъм пред инцидента. Дори когато сънувам че се спъвам и падам се събуждам и интересното е че сякаш тялото ми наиситна е падало и някаква тръпка преминава по мен

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 10:55

He@d_HuNteR написа:
И аз в сънищата си винаги се будя на косъм пред инцидента. Дори когато сънувам че се спъвам и падам се събуждам и интересното е че сякаш тялото ми наиситна е падало и някаква тръпка преминава по мен
да ве същото е и когато летиш :) таман падаш на земята и се сабуждаш :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 20:55

EEE..RADVAIITE SE 4E VLIZAT POVE4E MOmI4ETA INA4E KVO ...Kvo shte pravite sami be?Aiide sa kvo? :fingers: :finger: :smash:

PS.KOIITO NE MY IZNASQ DA SE GRUMNE :gredande:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 21:05

Еми аз един път сънувах, че скачам от некъв небостъргач, ма сред неква поляна, падам и нищо не ми става, после пак скачам и скачам... Баси съня... Иначе напоследък имам един страшно интересен, изпълнен с вълнения, зарибяващ, готин и неповторим сън - отначалото навсякъде е черно, по средата на съня става нещо много вълнуващо - черно е! А в края пък е най-интересната част - още си е черно навсякъде. :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 23:25

GOTHIC BLOOD написа:
EEE..RADVAIITE SE 4E VLIZAT POVE4E MOmI4ETA INA4E KVO ...Kvo shte pravite sami be?Aiide sa kvo? :fingers: :finger: :smash:

PS.KOIITO NE MY IZNASQ DA SE GRUMNE :gredande:

Права си. "Зад всеки преуспял мъж стои жена" (между другото това обикновено е майка му).
Нека влизат повече членове на противоположния пол. Това само ме радва.

П.С.
Drizd искаше да знае какво привлича тебе и другите момичета.
Кажи си честно аз ли съм причината :wink: :D :D :D :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 21:49

:lol: 4estno kazano pri4inata momi4etata da vlizat v pc mania ...Foryma, e 4e i nie sme game-fenove,sushto taka i imame mnenie po-vuprosa...kakto sushto i znaeme otgovorite na mn.neshta na koito vie ne mojete da si otgovorite ot vekove... :idea:

P.S DABE PI4,TI SI PRI4INATA DA SI PISHA MOETO LI4NO FUCKING-MNENIE TYK(KAK POZNA?!!!)...
I TI SI PRI4INATA ZA PTI4IA GRIP, SUSHTO i ti si PRI4INATA 4e OZONOVIA SLOII NAMALQVA... KAKTO I ZA tova ,4E SADAM GO HVANAHA...Taka,4e Pi4!Otgovori si sam ti li naistina si pri4inata?!(HHAHAHAHAHAHAH)
:|

FROM:BQSNA :angrycomp:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 11:47

Ами ти кой си мислиш, че гепа Садам. Нали съм ловец на глави. Специално ме нае президента за тая работа 8) :lol: Не ги гледай ко говорят ония патки от новините.
Птичия грип знаеш ли как се появи?? Ами кат бях болен от грип еб**х един щраус на село (казвам щраус щото иначе ше има подигравки към размера на сещате се кое) и от там е тръгнала заразата. А пък за озоновия слой емиии и там имам своя принос. Все пак и аз използвам неща, които са вредни за него, така че може да се каже, че аз съм една от многото причини :D :D :D :D :D :D :D :D

П.П. Майтап да става :D :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 16:07

Често ми се случва да сънувам, че тичам и искам да избягам от нещо или пък закъснявам за някъде, но сякаш стоя на едно място. Някой знае ли на какво може да се дължи това?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2004 19:30

Vailet az znam na kakvo se dulji tova ami prosto ima6 guzna suvest 4e si vurzali na niakoi tenikia. :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2004 20:37

?? ?°?· ?????????? ?????‚ ?????? ???????????°?» ?‡?µ ???µ ???????? ???µ?‰?? ???‚???°?????? ???????µ?‡?µ?‚?? ???????? ?‡???????????‰?µ ?? ?????»?????‚?? ?? ???° ???µ ???°???????°?? ???° ?‚???‡?°?? ?????°???°?‚?° ???? ???°?‚?µ?¶?°???°?‚ ?? ???µ ???????¶?° ?????µ ????-?±?°?????? ?? ?????µ ????-?±?°?????? ???????°?‚?? ???°?????°?? ???µ ???µ ???µ????.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2004 21:53

???· ?????????? ???·???±?‰?? ???????????°?? ???µ?‰??(?????°?‡?µ ?????° ?µ?????? ?‡?µ???µ?? ?µ?????°?? ?? ???°????????
"System not responding":-)).?????? ???·???±?‰?? ???????????°?? ???µ?‰??,?‚?? ?‰?µ ???????µ?? ???µ?????????·?°???? ?? ???±???????°????.?????? ???µ ?µ ?‚?°???°,???°??-?‡?µ???‚?? ?µ ?????????·?°???? ?? ?????????‡?µ?‚?? ?????µ?‚?? ?…?°???µ?????°?? ?? ???????µ???‚?°(?†?µ?»?????°???µ ???µ,?????µ???????‰?°???µ ???µ,***** ???µ ?? ?‚.??.).???????????????° ???µ ?????±???¶???°?? ?? ?????????? ???°?‰??,???????? ?????‚ ???µ... :lol:
?? ???°?‚?? ???‚?°???° ???° ???????????? ?·?° ?????????‰?° ?????? ???µ????,?µ?????? ?????????‚?µ?» ???????????°?» ???»?µ???????‚??:???????°?????? ?????‚?????? ?????????‡?µ ???? ???µ ???????? ?????»?? ?? ???? ???????° "? ???????? ???? ???µ?‰?? ?? ?????·?°,?°???° ???µ ???µ ?µ*??!".?????? ???? ???°?·???° ???°???? "?©?µ ?? ?µ*?°,?°???° ?‰?µ ???? ???????¶?° ?‚?????????‚?µ ?·?° ???° ???µ ?????µ?‚??!"(???° ???µ ???µ ???»???????°?‚ ?? ???????°???°?‚?°).?? ???°?»?? ???????°?» ?‚????,???????°?» ???????°?‚?? ???·???µ???????¶ ?‚?°?? ???µ ???±???????°?»?° ?? ???? ???????° "???· ???°?»?? ?‚?? ???°?·?°?… ???° ???µ ???µ ?µ*?µ??!" :lol: :lol: :lol:
?? ?’?°?????»?µ?‚,?‰???? ???????????°?? ?‚???° ???????‡?µ ?·???°?‡?? ???????????·???°?‚?µ?»???? ???? ?…?°???µ?????°??(?‚???° ?????? ???? ?‡?µ?»).
???· ???°?‚?? ???????????°?? ?‡?µ ???°???°?? ???»?? ???µ?‰?? ?‚?°???????° ???µ?????°???° ???µ ???µ?????°?? ?? ???µ ?????±???¶???°??.
?????????? ?????°?·?? ???° ???????????°?? ???µ?‰?? ?·?° ?????µ?‚?? ???? ???µ?‡?‚?°??(?????????µ???°?‚???‚?µ ???µ?‰?° ?? ?????????‡?µ?‚?°?‚?° ???»?? ???µ?‰?? ??????????)?? ???° ???µ ?????±??????.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Мар 2004 07:45

?? ?‚?°???° ???° ???????????°?? ???µ?‡?‚???‚?µ ???? ?µ ???°??????.?•?????? ?????‚ ???????????°?… ?‡?µ ?????°???? ?‚?°???????° ???°?±???‚?? ?????? ?????µ???‚?° ???µ?‚?? ???????? ???????? ???µ ?µ ?????¶???°?» ?? ???? ???????°?? "?°???µ ?‚?????° ???µ ???µ ?µ ??????" ?°???° ???µ ???µ ?????±???¶???°?? ?? ???? ???µ ???µ?„?? ?? ???? ?µ?????? ?????µ???µ ?·???????? ?‚?µ?»?µ?„?????° ?? ???µ ?????±???????….?? ???? ?±?µ???µ ?‚???»???????° ???°?????? ?‡?µ ???µ ???? ?????¶?µ?… ???µ?‡?µ ?‚???? ???°?±???‚??.?? ???»???‡???°?»?? ?»?? ???? ???µ ?µ ?????????µ?????? ???°?‚?? ?‡???µ?‚?µ ???????°?‚?? ???????‚?µ ?‚?µ?»?µ?„???? ???»?? ?·???????µ?† ???‚ ?????°?‚?° ???° ???µ ???µ ?????±???????‚?µ ???»?? ???° ???µ ?????±???????‚?µ ???»?µ?? ???°?»???? ???? ?????µ?· ?‚?????° ?????µ???µ ?‚???·?? ?????? ???° ???µ ?????µ???‚?? ?? ???????? ????.?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Мар 2004 11:13

GboyWoW написа:
?? ?‚?°???° ???° ???????????°?? ???µ?‡?‚???‚?µ ???? ?µ ???°??????.?•?????? ?????‚ ???????????°?… ?‡?µ ?????°???? ?‚?°???????° ???°?±???‚?? ?????? ?????µ???‚?° ???µ?‚?? ???????? ???????? ???µ ?µ ?????¶???°?» ?? ???? ???????°?? "?°???µ ?‚?????° ???µ ???µ ?µ ??????" ?°???° ???µ ???µ ?????±???¶???°?? ?? ???? ???µ ???µ?„?? ?? ???? ?µ?????? ?????µ???µ ?·???????? ?‚?µ?»?µ?„?????° ?? ???µ ?????±???????….?? ???? ?±?µ???µ ?‚???»???????° ???°?????? ?‡?µ ???µ ???? ?????¶?µ?… ???µ?‡?µ ?‚???? ???°?±???‚??.?? ???»???‡???°?»?? ?»?? ???? ???µ ?µ ?????????µ?????? ???°?‚?? ?‡???µ?‚?µ ???????°?‚?? ???????‚?µ ?‚?µ?»?µ?„???? ???»?? ?·???????µ?† ???‚ ?????°?‚?° ???° ???µ ???µ ?????±???????‚?µ ???»?? ???° ???µ ?????±???????‚?µ ???»?µ?? ???°?»???? ???? ?????µ?· ?‚?????° ?????µ???µ ?‚???·?? ?????? ???° ???µ ?????µ???‚?? ?? ???????? ????.?

???µ?????µ?????????°?‚?? ???? ???µ ???»???‡???° ?‚?????° ?? ???????????µ?‚?µ.?????????µ?????? ?µ?????° ?????±???‚?° ?°?· ???? ?????? ???? 11,?‰???‚?? ???µ?‡?µ???‚?° ?±???… ???° ???????????‚?µ???°,?° ???????»?µ ?·?°?†?µ?????… ?? ???° ???¦-?‚?? ?????????? 12.?? ???·???µ???????¶ ???????°?‚?? ?????? ?·?°?????‡???° ???° ???? ?·???????? ?”?¶???•???•???°,???????‚?? ???? ?µ ???? ???…???‚??.?????? ?????? ???µ ?????µ???µ???µ ?? ?????????‚ ???? ?? ???° ?????? ?°?· ???µ ?‡?????µ?… ?????? ???µ ?‚????????.???»?? ?????? ???°?????° ???? ???µ???????¶ ???µ ?±???‚?° ???° ???‚?°???°?? ?·?° ???‡???»???‰?µ.?? ?°?· ???° ?????? ???°?? ?????µ?‰?°?? ?‡?µ ?????????? ???µ ?????±???‚???°.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com