Автор |
Съобщение |
Drizt
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/448.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2004 20:37
GOTHIC BLOOD написа: :!: Ami bassi sunq sunyvah 4estno...Sunyvah 4e sum Xari Potur i,4e letq na nqkva hiper qka prahOsmYka4ka ![:mgun:](./images/smilies/mgwhore.gif) maii be6e "PHILIPS"i letq si az spokoii no po-centara maii bqh nad "NDK" I gledam az doly vurvi Britney Spears(BRUKNI S PRUSTI)i si pee...Oops pak prudnah v noshta i se ispurdqva moshtno kato BOMBA!!! I az se subydih adski stresnata...BAHTI SUNQ!HAHHAHAAHA ![:stooped:](./images/smilies/125.gif)
Охо!Още едно момиче!Tо лошo няма,ама какво ги привлича така...? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Head_HunteR
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3156.jpg) |
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2004 21:22
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ovcata
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/nashvillepredators.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2004 10:42
сънувах едни песове баси беше много гадно и после като се събудих не можах да заспя
___________________________________ Shut Up Bitch!!!!!!!!!!!!!!!:)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Highroller
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=1749_1205174841.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2004 15:07
Drizt написа: По едно време всяка вечер сънувах че ме убиват!Например гледам някакво шосе и тръгвам да го пресичам.И изведнъж изниква някаква кола и ме премазва!Или пък се бия в някаква зала като на "Матрицата 1" с някакъв скелет и изведнъж краката ми се залепват за пода.И докато се мъча да ги отлепя,скелета ми изважда сърцето!След такива сънища сърцето ме заболяваше и се събуждах веднага!Беше ужасно.А напоследък сънавам че се целувам с момичето което харесвам! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Хм..... за пръв път някой да сънъва, че го убиват, защото в повечето случай точно да умреш и се събуждаш. Пример:
"Сънуваш как падаш от някъде и на милиметър преди да паднеш се събуждаш...."
"Някой стреля срещу теб и точно куршума да стигне до теб и се събуждаш"
Смята се, че мозъка не може да предвиди(не може да знае какво е след като умреш или нещо такова беше отдавна го четох и съм забравил) смъртта и ако сънуваш, че умираш значи в действителност умираш.
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Drizt
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/448.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2004 15:12
Олеле баси!Лорде ти много ме уплаши бе човак!Значи аз умирам?Баси!Откъде го знаеш това?Аз аз точно какво сънувах(ще дам за пример съня с колата):
Тръгвам да пресичам,изниква колата,аз се стресвам(но не се събуждам).След това тя ме блъска(но не виждам как точно) и се събуждам.Според теб може ли аз да се събудя когато съм на милиметри пред колата?
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Найк
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3085.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2004 15:18
Споко! И без това не умираш в сънищата ти - само те блъска кола и ти вадят сърцето. А щом виждаш това, значи си все още жив. Което пък значи, че си едно издръжливо копеле!
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Highroller
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=1749_1205174841.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2004 20:45
Drizt написа: Олеле баси!Лорде ти много ме уплаши бе човак!Значи аз умирам?Баси!Откъде го знаеш това?Аз аз точно какво сънувах(ще дам за пример съня с колата): Тръгвам да пресичам,изниква колата,аз се стресвам(но не се събуждам).След това тя ме блъска(но не виждам как точно) и се събуждам.Според теб може ли аз да се събудя когато съм на милиметри пред колата?
Еми може би се събуждаш преди да си умрялв съня! Това го четох в някаква книга(като по чуда съм чел книга ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ) ....... Незнам до каква степен е достоверно, но на мен ми изглежда интересно и с добър аргумент......
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Head_HunteR
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2004 22:19
И аз в сънищата си винаги се будя на косъм пред инцидента. Дори когато сънувам че се спъвам и падам се събуждам и интересното е че сякаш тялото ми наиситна е падало и някаква тръпка преминава по мен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ovcata
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/nashvillepredators.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 10:55
He@d_HuNteR написа: И аз в сънищата си винаги се будя на косъм пред инцидента. Дори когато сънувам че се спъвам и падам се събуждам и интересното е че сякаш тялото ми наиситна е падало и някаква тръпка преминава по мен да ве същото е и когато летиш ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) таман падаш на земята и се сабуждаш ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Shut Up Bitch!!!!!!!!!!!!!!!:)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
GOTHIC BLOOD
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/61.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 20:55
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 21:05
Еми аз един път сънувах, че скачам от некъв небостъргач, ма сред неква поляна, падам и нищо не ми става, после пак скачам и скачам... Баси съня... Иначе напоследък имам един страшно интересен, изпълнен с вълнения, зарибяващ, готин и неповторим сън - отначалото навсякъде е черно, по средата на съня става нещо много вълнуващо - черно е! А в края пък е най-интересната част - още си е черно навсякъде. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Head_HunteR
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 23:25
GOTHIC BLOOD написа:
Права си. "Зад всеки преуспял мъж стои жена" (между другото това обикновено е майка му).
Нека влизат повече членове на противоположния пол. Това само ме радва.
П.С.
Drizd искаше да знае какво привлича тебе и другите момичета.
Кажи си честно аз ли съм причината ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
GOTHIC BLOOD
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/61.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2004 21:49
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) 4estno kazano pri4inata momi4etata da vlizat v pc mania ...Foryma, e 4e i nie sme game-fenove,sushto taka i imame mnenie po-vuprosa...kakto sushto i znaeme otgovorite na mn.neshta na koito vie ne mojete da si otgovorite ot vekove...
P.S DABE PI4,TI SI PRI4INATA DA SI PISHA MOETO LI4NO FUCKING-MNENIE TYK(KAK POZNA?!!!)...
I TI SI PRI4INATA ZA PTI4IA GRIP, SUSHTO i ti si PRI4INATA 4e OZONOVIA SLOII NAMALQVA... KAKTO I ZA tova ,4E SADAM GO HVANAHA...Taka,4e Pi4!Otgovori si sam ti li naistina si pri4inata?!(HHAHAHAHAHAHAH)
FROM:BQSNA ![:angrycomp:](./images/smilies/110.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Head_HunteR
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 11:47
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Violet
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3581_1233855509.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 16:07
Често ми се случва да сънувам, че тичам и искам да избягам от нещо или пък закъснявам за някъде, но сякаш стоя на едно място. Някой знае ли на какво може да се дължи това?
___________________________________ Понякога истината звучи идиотски, но това не значи, че не е истина...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Enkill
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3783.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2004 19:30
Vailet az znam na kakvo se dulji tova ami prosto ima6 guzna suvest 4e si vurzali na niakoi tenikia. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ В живота няма приатели,а само познати!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2004 20:37
?? ?°?· ?????????? ?????‚ ?????? ???????????°?» ?‡?µ ???µ ???????? ???µ?‰?? ???‚???°?????? ???????µ?‡?µ?‚?? ???????? ?‡???????????‰?µ ?? ?????»?????‚?? ?? ???° ???µ ???°???????°?? ???° ?‚???‡?°?? ?????°???°?‚?° ???? ???°?‚?µ?¶?°???°?‚ ?? ???µ ???????¶?° ?????µ ????-?±?°?????? ?? ?????µ ????-?±?°?????? ???????°?‚?? ???°?????°?? ???µ ???µ ???µ????.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
slim_k
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2466_1276425665.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2004 21:53
???· ?????????? ???·???±?‰?? ???????????°?? ???µ?‰??(?????°?‡?µ ?????° ?µ?????? ?‡?µ???µ?? ?µ?????°?? ?? ???°????????
"System not responding":-)).?????? ???·???±?‰?? ???????????°?? ???µ?‰??,?‚?? ?‰?µ ???????µ?? ???µ?????????·?°???? ?? ???±???????°????.?????? ???µ ?µ ?‚?°???°,???°??-?‡?µ???‚?? ?µ ?????????·?°???? ?? ?????????‡?µ?‚?? ?????µ?‚?? ?…?°???µ?????°?? ?? ???????µ???‚?°(?†?µ?»?????°???µ ???µ,?????µ???????‰?°???µ ???µ,***** ???µ ?? ?‚.??.).???????????????° ???µ ?????±???¶???°?? ?? ?????????? ???°?‰??,???????? ?????‚ ???µ...
?? ???°?‚?? ???‚?°???° ???° ???????????? ?·?° ?????????‰?° ?????? ???µ????,?µ?????? ?????????‚?µ?» ???????????°?» ???»?µ???????‚??:???????°?????? ?????‚?????? ?????????‡?µ ???? ???µ ???????? ?????»?? ?? ???? ???????° "? ???????? ???? ???µ?‰?? ?? ?????·?°,?°???° ???µ ???µ ?µ*??!".?????? ???? ???°?·???° ???°???? "?©?µ ?? ?µ*?°,?°???° ?‰?µ ???? ???????¶?° ?‚?????????‚?µ ?·?° ???° ???µ ?????µ?‚??!"(???° ???µ ???µ ???»???????°?‚ ?? ???????°???°?‚?°).?? ???°?»?? ???????°?» ?‚????,???????°?» ???????°?‚?? ???·???µ???????¶ ?‚?°?? ???µ ???±???????°?»?° ?? ???? ???????° "???· ???°?»?? ?‚?? ???°?·?°?… ???° ???µ ???µ ?µ*?µ??!"
?? ?’?°?????»?µ?‚,?‰???? ???????????°?? ?‚???° ???????‡?µ ?·???°?‡?? ???????????·???°?‚?µ?»???? ???? ?…?°???µ?????°??(?‚???° ?????? ???? ?‡?µ?»).
???· ???°?‚?? ???????????°?? ?‡?µ ???°???°?? ???»?? ???µ?‰?? ?‚?°???????° ???µ?????°???° ???µ ???µ?????°?? ?? ???µ ?????±???¶???°??.
?????????? ?????°?·?? ???° ???????????°?? ???µ?‰?? ?·?° ?????µ?‚?? ???? ???µ?‡?‚?°??(?????????µ???°?‚???‚?µ ???µ?‰?° ?? ?????????‡?µ?‚?°?‚?° ???»?? ???µ?‰?? ??????????)?? ???° ???µ ?????±??????.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2004 07:45
?? ?‚?°???° ???° ???????????°?? ???µ?‡?‚???‚?µ ???? ?µ ???°??????.?•?????? ?????‚ ???????????°?… ?‡?µ ?????°???? ?‚?°???????° ???°?±???‚?? ?????? ?????µ???‚?° ???µ?‚?? ???????? ???????? ???µ ?µ ?????¶???°?» ?? ???? ???????°?? "?°???µ ?‚?????° ???µ ???µ ?µ ??????" ?°???° ???µ ???µ ?????±???¶???°?? ?? ???? ???µ ???µ?„?? ?? ???? ?µ?????? ?????µ???µ ?·???????? ?‚?µ?»?µ?„?????° ?? ???µ ?????±???????….?? ???? ?±?µ???µ ?‚???»???????° ???°?????? ?‡?µ ???µ ???? ?????¶?µ?… ???µ?‡?µ ?‚???? ???°?±???‚??.?? ???»???‡???°?»?? ?»?? ???? ???µ ?µ ?????????µ?????? ???°?‚?? ?‡???µ?‚?µ ???????°?‚?? ???????‚?µ ?‚?µ?»?µ?„???? ???»?? ?·???????µ?† ???‚ ?????°?‚?° ???° ???µ ???µ ?????±???????‚?µ ???»?? ???° ???µ ?????±???????‚?µ ???»?µ?? ???°?»???? ???? ?????µ?· ?‚?????° ?????µ???µ ?‚???·?? ?????? ???° ???µ ?????µ???‚?? ?? ???????? ????.?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
slim_k
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2466_1276425665.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2004 11:13
GboyWoW написа: ?? ?‚?°???° ???° ???????????°?? ???µ?‡?‚???‚?µ ???? ?µ ???°??????.?•?????? ?????‚ ???????????°?… ?‡?µ ?????°???? ?‚?°???????° ???°?±???‚?? ?????? ?????µ???‚?° ???µ?‚?? ???????? ???????? ???µ ?µ ?????¶???°?» ?? ???? ???????°?? "?°???µ ?‚?????° ???µ ???µ ?µ ??????" ?°???° ???µ ???µ ?????±???¶???°?? ?? ???? ???µ ???µ?„?? ?? ???? ?µ?????? ?????µ???µ ?·???????? ?‚?µ?»?µ?„?????° ?? ???µ ?????±???????….?? ???? ?±?µ???µ ?‚???»???????° ???°?????? ?‡?µ ???µ ???? ?????¶?µ?… ???µ?‡?µ ?‚???? ???°?±???‚??.?? ???»???‡???°?»?? ?»?? ???? ???µ ?µ ?????????µ?????? ???°?‚?? ?‡???µ?‚?µ ???????°?‚?? ???????‚?µ ?‚?µ?»?µ?„???? ???»?? ?·???????µ?† ???‚ ?????°?‚?° ???° ???µ ???µ ?????±???????‚?µ ???»?? ???° ???µ ?????±???????‚?µ ???»?µ?? ???°?»???? ???? ?????µ?· ?‚?????° ?????µ???µ ?‚???·?? ?????? ???° ???µ ?????µ???‚?? ?? ???????? ????.?
???µ?????µ?????????°?‚?? ???? ???µ ???»???‡???° ?‚?????° ?? ???????????µ?‚?µ.?????????µ?????? ?µ?????° ?????±???‚?° ?°?· ???? ?????? ???? 11,?‰???‚?? ???µ?‡?µ???‚?° ?±???… ???° ???????????‚?µ???°,?° ???????»?µ ?·?°?†?µ?????… ?? ???° ???¦-?‚?? ?????????? 12.?? ???·???µ???????¶ ???????°?‚?? ?????? ?·?°?????‡???° ???° ???? ?·???????? ?”?¶???•???•???°,???????‚?? ???? ?µ ???? ???…???‚??.?????? ?????? ???µ ?????µ???µ???µ ?? ?????????‚ ???? ?? ???° ?????? ?°?· ???µ ?‡?????µ?… ?????? ???µ ?‚????????.???»?? ?????? ???°?????° ???? ???µ???????¶ ???µ ?±???‚?° ???° ???‚?°???°?? ?·?° ???‡???»???‰?µ.?? ?°?· ???° ?????? ???°?? ?????µ?‰?°?? ?‡?µ ?????????? ???µ ?????±???‚???°.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|