Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 11:23

Ave man high_till_i_die ti kato cuka6 v HOFF q mi prati tvoite keyove :lol: a ? moje da cukame dvamata ednovremenno ti da kajem v US EAST a az v EUROPE ili obratnoto a ? ako si navitak pra6tai i 10x ako go napravi6 : rainbow_ivo@abv.bg

Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 13:20

rainbow - ti na nogo hitar sa prai6 mai
vari dai 50$ i ti i ti 6a si igrai6 det si iska6

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 13:37

Az ako imah 50$ ... a i da imah 6tqh da si dobavq o6te 30$ i da si kupq 512 MB RAM ne warcraft ! A tova e prosto predlojenie znae6 li kolko friendove cukat taka a ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 14:01

eto edmo replay4e ot men http://www.replayers.com/?action=myreplays ne znam dali toq link 6te ba4ka
da znaite 4e az ot 3 mart sam v Hoff i ve4e sam 4 level za 3 dni

http://www.replayers.com/?action=user&id=13580

http://www.replayers.com/?action=search ... &uid=13580

bah maamu toq sait e mnoo oburkan ako nqkoi uspee da go drupne vse nqkoi ot teq linkve trq da ba4ka :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 14:36

CD-keya za FT ne Nevaliden!
ne znam dali toaq za RoC e originalen!6to ne izpolzvate cd-key janger po lesno e :)))

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 15:02

hora i az sam dial-up oba4e napravih 3 igri v hoff-a i mi dade
disccnonect pls help

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 15:15

Samo tva im trqbva na spell breaker-ite da strelqt po vuzduh i taka i taka tva e super nedomislen unit:
1-mnogo HP
2-magic immunity
3-S tipa dmg/armor class sa idealno protivodeistvie sa nqkoi units
4-obezmislqt 75%++ ot casterite v igrata
5-malko FF i hero without mana.....
Po edno vreme v replayers.com ako ne se luja ima6e anketa "Koi predpo4itania ot vas anti-caster?"
I kato se zamisli 4ovek vsi4ki imat nqkakvo predimstvo :
Za breakerite napisanoto otgore ;Destroyerite-mogat da ti razpla4at maikata na cqlata armia osobeno na heavy armor units imat silni statistiki no vse pak sa tier3 ; Faerie Dragon - v nqkoi situacii bezpolezni, no ponqkoga sami oni6tojavat cqlata armia na vraga primerno eto kakvo napraviha v edna ot igrite mi vs mon4o...Atakuvam go v bazata mu toi TP i armiata(rifles, sorceress,AM,MK mu se teleportira v edno mnogo "sexy" kvadrat4e s golemina 3x3 santimetra,sorceress razbira se zapo4vat da castvat slow i to4no sled 3 secundi po4ti bez namesa na armiata mi toi ima6e samo 2ta geroq..... :D ; Za orc amiii... spored mene anti-castera na orc e demolishera osobeno middle game
2-3 demolishera s malko waypoints v samoto na4alo na bitkata za nula vreme eliminirat edin po edin casterite na protivnika i to ot mnogo po zadna linia bez da ti otnemat vnimanieto da se zanimava6 s tqh....

Krasen 4ti level sa 3 pobedi nad hora s 2 levela po-visok.....koito se pravqt za ne pove4e ot.......4as :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 16:48

Ехехе знаех си аз че спел бреакърите ни моат да стрелят по въздух,но се заблудих от написаното в брой 9 на ПЦМ за това че могат :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 16:50

stfu-za ork anti kaster-stava i spirit walkarite -s zabravih imeto na magiqta deto dispelva vsi4ko...efektivno e vs human koito igrae na priistove i sorserki

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 16:57

Dosta ste si govorili na taia tema,obaa4e koiato i igra da te kefi strashno i iako da ia igraesh se pak po-edno vreme po4va da tti omruzva kato primerno samo tova igraesh! Az otna4alo bqh mnoo zapalen sega ve4e ne6to ne mi se igrae i kogato se nameriat iako hora i vazmojnosti,pak ne mi se igrae oba4e za igrata
samata igra e dosta dobre ako moga da se izrazq i PERFEKTNA no sqka igra ss granicite si !!
se pak tova si e moe mnenie!

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 17:00

PROTOSOON написа:
Dosta ste si govorili na taia tema,obaa4e koiato i igra da te kefi strashno i iako da ia igraesh se pak po-edno vreme po4va da tti omruzva kato primerno samo tova igraesh! Az otna4alo bqh mnoo zapalen sega ve4e ne6to ne mi se igrae i kogato se nameriat iako hora i vazmojnosti,pak ne mi se igrae oba4e za igrata
samata igra e dosta dobre ako moga da se izrazq i PERFEKTNA no sqka igra ss granicite si !!
se pak tova si e moe mnenie!
mi prav si! i az otdavna ne sym igral warcraft (1 mesec). naposledyk se zaribih na diablo...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 17:08

Emi mislq 4e e taka za6toto si ima MANIACI na taia igra ima i hora koito si ia igraiat ot vreme na vreme kato men za primer!(az rqdko ia igraia )kakto kazah predi sqka igra sas granicite si !

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 17:15

Да бе и аз сега като го гледах пак риплея,разбрах,че много тъпо съм играл.За химерите-щях да се ориентирам към тях,но за беда точно тогава нямах достатъчно lumber.А за героя нямам думи-от тоя лаг два пъти умираше с поршън оф хиилинг в инвентара...Но наистина не го пазих изобщо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 17:39

абе що като тръгна да кача реп на replayers.com на последната страница ми пише че ми е невалидно името или паролата

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 18:40

[LP]Rado написа:
stfu-za ork anti kaster-stava i spirit walkarite -s zabravih imeto na magiqta deto dispelva vsi4ko...efektivno e vs human koito igrae na priistove i sorserki

Dissenchant se kazva no spirit walkeri se pravqt rqdko obiknovenno kogato se igrae na troll-ove zaradi spirit link-a
I osven tova tova e nai-umrelia dispell koito su6testvuva v igrata iska i 125 mana.....Taka 4e spirit walkerite ne gi broi...A pristovete i sorkite se vadqt mnogo po rano ot bezpoleznite "tauran4eta" (kakto gi nari4at tuka v kvartalnia club)...Za slow i heal vinagi ima mana to tia sled purvia disspell koito i bez tva e na mizeren radius nqmat...Taka 4e demolisheri i purge stigat...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 18:47

emi stfu-ako igrae6 na taureni-"bezpoleznite tauren4eta" na master training ima kum 600 mana mai.
e to nqma da si pravi6 samo edin walker a 3-4 :)-a i purga iska dosta mana i stopira edinitsata na koqto kastva6 taka e i toi e bezpolezen-naistina demoli6anite osobeno s burning oil sa dosta dobri... a vs elf sa napravo beztsenni :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 19:18

Nikoi ne bi si skapal ikonomikata za da napravi 3-4 na master..
Purge bezpolezen ahah...Vs human hahaha....Bez nego human te nadigrava samo s elementalite be mom4e,bez nego orc nqma unit koito da e > water elemental..
Nqma6 li purge kogato human napravi AM lvl 3,MK lvl 1,~5 rifles,3 sorc igrata ti SVURSHVA puk ti si imai kakvoto iska6....
A kakvo osven purge me otkaza ot BM (po specialno hawk) vs orc e v hoff po4ti nijkoi ne go polzva no po dobrite orc playeri "znaqt za6to :P"..6toto ina4e toq hawk nema s kakvo da go spre6 (ne mi kazvai troll-ove 6toto osobeno ako sum s hunts purvia focus fire 6te go ponesat te)..Osven tova purge e mnogo dobur spell i s vazmojnostta da obezdvijva geroi i units......Taka 4e molq ti se ne govori gluposti....Ako ne vqrva6 na mene vij nqkoi drug replay (nai-dobre nqkoi na Grubby)..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 19:22

A kato igrae6 na taurani dokato gi napravi6 i tqh i tolkova upg.. za tiq casteri...v nebeto 6te se reqt oniq hubavi dvuglavi drakon4eta deto pravqt ~250 dmg na hit na tauranite.......... :D oo a s zaduljitelnite taloni nad 300.... :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 19:29

emi stfu az ti govoreh da dispelva6 tvoite s purge-dam sre6tu Wateri e naistina vurhovno :)-a kvo 6a kaje6 orka da ima malko barrideri..tiq himeri nqma da otseleqt mnogo mnogo...jalko 4e v tft nqma staff ot negateition

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 19:48

hora pls kajete kvo da praa s toi hoff
4e ne moga da igraq :?:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения