Samo tva im trqbva na spell breaker-ite da strelqt po vuzduh i taka i taka tva e super nedomislen unit:
1-mnogo HP
2-magic immunity
3-S tipa dmg/armor class sa idealno protivodeistvie sa nqkoi units
4-obezmislqt 75%++ ot casterite v igrata
5-malko FF i hero without mana.....
Po edno vreme v replayers.com ako ne se luja ima6e anketa "Koi predpo4itania ot vas anti-caster?"
I kato se zamisli 4ovek vsi4ki imat nqkakvo predimstvo :
Za breakerite napisanoto otgore ;Destroyerite-mogat da ti razpla4at maikata na cqlata armia osobeno na heavy armor units imat silni statistiki no vse pak sa tier3 ; Faerie Dragon - v nqkoi situacii bezpolezni, no ponqkoga sami oni6tojavat cqlata armia na vraga primerno eto kakvo napraviha v edna ot igrite mi vs mon4o...Atakuvam go v bazata mu toi TP i armiata(rifles, sorceress,AM,MK mu se teleportira v edno mnogo "sexy" kvadrat4e s golemina 3x3 santimetra,sorceress razbira se zapo4vat da castvat slow i to4no sled 3 secundi po4ti bez namesa na armiata mi toi ima6e samo 2ta geroq.....

; Za orc amiii... spored mene anti-castera na orc e demolishera osobeno middle game
2-3 demolishera s malko waypoints v samoto na4alo na bitkata za nula vreme eliminirat edin po edin casterite na protivnika i to ot mnogo po zadna linia bez da ti otnemat vnimanieto da se zanimava6 s tqh....
Krasen 4ti level sa 3 pobedi nad hora s 2 levela po-visok.....koito se pravqt za ne pove4e ot.......4as