Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

харесва ли ви

да    48%  48%  [ 36 ]
 по тъпо не можеше и да бъде    21%  21%  [ 16 ]
 малко измислено но е перфектно иначе    19%  19%  [ 14 ]
 добър замисъл лошо изпълнение    12%  12%  [ 9 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 23:01

Are az kato nabliudatel ste kaza 4e prodalzenieto na Drizt , ma kefi pove4e ....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 23:35

Niakoi niama li da vzeme mnenie po vaprosa ....

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 00:35

Мамка му, само дето писах толкоз много :evil:
Вече ше пиша по-кратки части.
имам странното чувство, че историята ще стане много заплетена ама не съм в състояние да споря без нито един глас в моя полза

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 06:14

az sq pi6a prodaljenieto!
head hunter tvoqta 4ast sa6o e hubava ama 6om oniq iskat tazi na drizt...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 06:40

Така трябва хора така.

Слим_к-ти си голем пич
ДРизт-хехе се пак нещо написа
ХЕАД ХЪНТЪР-ти написа тази част перфектна но сорру бате историята на Дризт ще е по интересна.Но иначе супер го написа браво

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 06:40

-Аз съм Мария....
тогава той каза че не може да говори в момента.В главата му имаше безброй мисли
Йо или Мария?Коя от двете?Той реши да се поспре за малко и да опознае Мария.
След това отиде при Йо и я пита какво става а тя му каза да не се прави на луд и че знае всичко за вчера вечерта.Тогава той отиде при Коста и му заби един токат точно под окото докато викаше:Защо?защо?защо ме предаде?защо каза на Йо?
Тогава Коста му заби една плесница и му каза да се успокои.След 3мин като се освести му каза че и думичка не е казвал на Йо.Тогава Иво се зачуди…Звънецът би…
В час госпожата изпита Иво но той беше подготвен и се беше договорил със Коста да сенде на първият чин и да подсказва.За щастие глухата патка(госпожата)не чу нищо и със късмет Иво изкара петица.Това вече беше една добра новина помисли си той.Следващият час не можа да повярва на очите си!Иво се целуваше със…Миши или поне така му викаше тя.Тогава той я помоли за обяснение.Тя му разказа че Елена(сестрата на Мария) и била добра приятелка а и живеела в съседният вход.Така след като се срещнали днес преди даскало тя и разказала на бързо за състезанието и за сестра и.Йо от началото не повярвала но после била убедена че това е нейният Иво а и Мишо пак започнал да зарибява Йо…
Така Иво се замисли малко и реши че няма вече какво да губи и звънна на Мария и се разбраха да се чакат в 16часа пред НДК.На Иво това място му беше писнало но знаеше че пичките се кефят да ходят на такива места(хехе).Там те прекараха 2 часа и след това отидоха до близкият МакДонълтс където си поприказваха един за друг.Тя го покани при нея.Там нямаше никой и тя почна да разсъблича Иво.Колкото и да му се искаше той реши да не го правят защото още не беше психически готов.Мария от началото му беше малко сърдита но после се съгласи.Той се прибра с малко закъснение и баща му пак го наказа да не бъде на компютъра за 3 дена(от къде ли ми е познато?)Тогава той си легна като не можеше да заспи.В главата му се въртяха хиляди въпроси а и всичко бе станало толкова бързо…Той самият още си харесваше Йо дори и малко и колкото и да се опитваше да я забрави не можеше…Така той заспа.
emi sorry ama ne e mnogo abe az vi se 4udq 6o ne pi6ete na word naprimer i da go pastnete posle?A i go napravih malko 6oto ako ne vi izkefi da mojete da go korigirate

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 08:48

Хед_хънтър,извинявай много,много,много.Просто аз почнах да пиша към 21.00,след това вечерях и го пост-нах в 21.10,а ти в 21.06.Въобще не съм видял твоя пост,и много съжалявам наистина :oops: .Моля те,не се сърди,не беше нарочно,а от невнимание.А от това за кравата сте много прави.Хе-хе!На мен лично ми харесва твоя повече(съвсем честно).Аре ако искаш кажи само какво да направя,задето ти взех реда... :arrow:

Аааа!Всезнаико,добър е разказът! :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 15:58

abe drizt i mom4e li si be batka?kvo se opravdava6 poluvin godina zaradi ne6o tolkova nezna4itelno?ebati to stana tapo da se 4ete:izvinqvai mnogo mnogo vse edno 4e 6e zapla4e6 :evil:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 18:24

vseznaiko написа:
!Иво се целуваше със…Миши

Да не е станал гей бе :shock: ?Той не повярвал че целува Миши :shock: ?
Това е грешка :wink: нали иначе готина интрига :lol:

и никога не бих се отплатил

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 18:35

Да бе и на мене ми направи впечатление.
Дризд , аз трябва да се извиня., защото те обвиних несправедливо - просто не видях часа, в който си го пост-нал. Ама и без това харесаха твоето повече, така че вече няма никакво значение :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 18:59

imah predvid ЙО ...иначе кефи ли фи и ся кой е на ред?

п.п.добре е като го пиша в 12пм мое време...а и се старая да няма правописни грешки!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 20:05

Abe iako e .... ama kak Io sa se celuva sas Misho , be .....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 21:53

Фсезнайко,много добра част,като изключим как Иво се целува с Миши.Момчета не издържам и пиша....

Иво си легна направо побъркан.Не можеше да заспи в това състояние.Изчака баща му и майка му да си легнат.Стана и включи компа.Провери си пощата."Едно ново съобщение"."Ама това е адреса на Йо"...Мейла садържаше следното:
"Здравей.Днес в училище ти бях прекалено сърдита,но сега мисля трезво и ще ти кажа за всичко което ме тревожи.Знай че любовта ми по теб не може да угасне,но просто се вбесих като разбрах какво си направил.Аз просто не мога да ти го простя.Едва ли връзката ни има някакво бъдеще след тази твоя постъпка.Яд ме е само за всичките мигове в които сляпо бях убедена че винаги ще сме заедно.Но ние сме тинейджъри и сега живеем.Твоята постъпка е напълно разбираема за човек на нашата възраст.Явно съм била заблудена че ние с теб сме нещо повече...Надявам се да си останем близки приятели.
П.С.-Знай че тръгнах с Мишо само от яд.Винаги ще те обичам!"
Иво просто не знаеше какво да мисли.Бе разкарал единственото момиче,което някога бе харесвал истински,заради курвенце което лапаше на първото по атлетично момче което види.Толкова беше ядосан на себе си,че стана от РС-то и си легна...Последната му мисъл преди да заспи бе за майката на Йо.Какво ли мислеше сега тя за момчето,което уж беше безрезервно влюбено в дъщеря и...
На сутринта Иво тръгна към даскало заедно с Коста.Не срещна Йо на кръстопътя.Може би тя имаше среща с Мишо...Иво попита Коста какво да прави с Мария.Коста му каза да я заебе.
-Е да ама такова хубаво момиче било то и слабохарактерно трудно се заебава!
-Еми прави каквото искаш тогава!Ще загубиш сякакъв шанс с Йо!
-Познавам я повече от теб!Тя много трудно прощава чужди грешки.Спомняш ли си как ми се расърди заради снимките.Тогава ме спаси Ицо,ама сега фактите и постъпката ми са неоспорими!-ядоса се Иво
-Братле,пробвай да завържеш някаква връзка с тая Мария.Ако се окаже че е мноо тъпа я заеби!
-Така и смятам да направя!
Стигнаха до даскало и Коста отиде при Цвети,която още се сърдеше на Иво.Йо го поздрави,но после отиде при чакащия Мишо.Иван реши да отиде при Ицо.Той се оказа добър събеседник.Отдавна не беше говорил така с някой за най-голямата си страст-гейменето.Седна до Ицо през часовете.Целия му ден бе гаден.Мишо непрекъснато хващаше Йо за готиното и дупе,когато Иво погледнеше към тях.Това бе винаги подплатено с педалска усмивка.Учителите обаче бяха в добро настроение и Иво получи първата си шестица по математика от много време насам.Това обаче не можеше да убие вътрешната му мъка.Беше звъннал на Мария и щяха да се видят в тях.Иво отиде почти веднага след часовете там.Тя му отвори с усмивка и му показа един масур.Двамата го развъртяха в спалнята,а после още под влианието му правиха секс.Иво получи обичайната,при напушване,хипер ерекция.Мария бе разкошна гола и се е**ше много добре.Иво така я подпука на каубойската,че и двамата щяха да помнят този акт доста време.Но заедно със свършването на секса и влиянието на коза отслабна.Както си лежаха с Мария и пушеха по цигара,внезапно Иво стана и се облече и каза на Мария:
-Мария,ти си много хубаво момиче,но в момента изобщо не мога да отвърна на чуствата ти.Нека прекъснем за около месец,а после ще ти се обадя.Става ли?
-Иво ако беше друго момче,може би изобщо нямаше да се замислям да го задържам,но ти си малко по специален за мен.Съгласна съм но искам поне до месец да ми звъннеш.
Иво си тръгна замислен и се прибра навреме вкъщи...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 22:08

Gotino e , ama tva za prekasvaneto za edin mesec , bese tapo ... V realniat zivot Maria edva li stese da se navie na tva ....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 22:19

Ако си следял коментарите ми към собствените ми части,ще видиш че най-често случките които описвам съм ги видял в живота.Както е и тук.Един мой приятел му се струпаха много гадории на главата(проблеми с оценки,семейни шитове и т.н.)и помоли гаджето си да прекъснат за известно време докато ги преодолее.Тя се съгласи...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 22:23

E dobre ama toi e pomolil gadzeto si , s koeto predpolagam e ot dosta vreme .... A Ivan i Maria sa , gadzeta ot dva dena , neznam daze dali sa gadzeta ... Maria mu napravi edna svirka posle sa naebaxa , i nisto drugo , nikvi po zadalbo4eni 4uvstva ....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 22:30

Еми де да знам :lol: Идеята да отстраня замалко Мария ми се видя добра,докато картинката с Йо се изясни.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 03:38

МАлллииииии кфи хубави части.Днес е мой ред да пиша очаквайте го скоро

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 11:40

Хай много сори браточка,но вдъхновението така не ме е тресло от месеци.Пиша още една част...

На другия ден Иво отиде на училище,както винаги замислен за създалите се ситуаций.Точно докато биеше звънеца за влизане в първия час,Йо се приближи и му каза:
-Иво други ден ще си празнувам рождения ден.Ще има купон.Ще дойдеш ли?
Иван се сети че Йо имаше рожден ден.Даже точно преди да скъсат се бе чудил какво да и купува.
-Ами да,добре.Ако Мишо няма нищо против.-каза престорено Иван,но Йо явно не усети ебавката му
-Естествено че няма!Купона ще е в старата ми квартира.Уверявам те че за теб ще има приятна изненада.-довърши Йо и се отдалечи
"За каква ли изненада говори?"помисли си Иво.Мисълта му бе прекъсната от втория звънец и той забърза към стаята...
-------------------------------------------------------------------------------------
Двата дни минаха бързо.Иво като че ли не очакваше с особен интерес купона.Едва ли щеше да му е толкова приятно в компанията на Мишо и Йо."Е поне ще се напия!Напоследък ми е само до това." мислеше си той.И ето че вечерта на купона дойде.Иво купи на Йо един женски парфюм по пътя за квартирата й.Като стигна там,купона вече бе започнал.Нямаше много хора,но въпреки това всички куфееха.Иво погледна с насмешка,Вики която вече пияна правеше стриптийз на една от масите.Коста и Цвети се надпиваха,а Йо и Мишо се целуваха на онова канапе,от което Иво пазеше най-приятните си спомени от връзката им с Йо :wink: Заболя го при вида на тази картинка.Отиде при Коста и Цвети и започна да пие с тях.Изпиваше колкото тях двамата взети заедно,но като гледаше Мишо и Йо мъката напираше.И внезапно когато Иво вече беше на половин шише ракия,се появи едно познато лице.Беше сестрата на Мария,Елена.И както очакваше Иво веднага след нея цъфна и самата Мария.Тя веднага се запъти към него.Седна в скута му и под изпълнения с отвращение поглед на Цвети го целуна.Иво с подпийнал глас и каза:
-Ааа Мимето,како праиш ти тука?
-Дойдох да те видя,мило.-отвърна Мария
-Ааа!Добре виж ме!Чакай да си пийна още малко,че ми е мъка на душата!
Мария сякаш търпеше пиянските изблици на Иван цяла вечер,докато по едно време не му каза:
-Мило,айде е в оная стая е тааам,да ти покажа нещо...
Иван който обаче едва ли бе пил някога толкова много стана и започна да крещи пред всички:
-Ква си ти мааа!Остаи ме на мира!Единственото момиче,което ще погледна е е онова там!-и посочи Йо-Аз си тръгвам!-завърши пиянската си ария Иво и тръгна на танцова стъпка към вратата.Йо стоеше и гледаше ошашавена.Мария бе два пъти по ошашавена от нея.Иво си тръгна и започна да върви по улицата като си пееше на цял глас:
-Червено вино снощииииии пих и капка не останааааааа!Не бе аз пих ракия,ХАХА.
Беше направо трагична гледка.Но още по трагична стана като дойдоха
кварталните гамени от гетото и му взеха всичките пари и джиесема,оставяйки го да лежи в една канафка,одрайфан.Трагизма бе пълен и с идването на една патрулка която го закопча и го откара в районното мъртво пиян...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 13:39

Abe taia IO e mnogo tapa be .... Kak ste tragne s toia glupak Misho , pri polozenie 4e Ivan e napravil tolkova mnogo za neia .....

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost