Хай много сори браточка,но вдъхновението така не ме е тресло от месеци.Пиша още една част...
На другия ден Иво отиде на училище,както винаги замислен за създалите се ситуаций.Точно докато биеше звънеца за влизане в първия час,Йо се приближи и му каза:
-Иво други ден ще си празнувам рождения ден.Ще има купон.Ще дойдеш ли?
Иван се сети че Йо имаше рожден ден.Даже точно преди да скъсат се бе чудил какво да и купува.
-Ами да,добре.Ако Мишо няма нищо против.-каза престорено Иван,но Йо явно не усети ебавката му
-Естествено че няма!Купона ще е в старата ми квартира.Уверявам те че за теб ще има приятна изненада.-довърши Йо и се отдалечи
"За каква ли изненада говори?"помисли си Иво.Мисълта му бе прекъсната от втория звънец и той забърза към стаята...
-------------------------------------------------------------------------------------
Двата дни минаха бързо.Иво като че ли не очакваше с особен интерес купона.Едва ли щеше да му е толкова приятно в компанията на Мишо и Йо."Е поне ще се напия!Напоследък ми е само до това." мислеше си той.И ето че вечерта на купона дойде.Иво купи на Йо един женски парфюм по пътя за квартирата й.Като стигна там,купона вече бе започнал.Нямаше много хора,но въпреки това всички куфееха.Иво погледна с насмешка,Вики която вече пияна правеше стриптийз на една от масите.Коста и Цвети се надпиваха,а Йо и Мишо се целуваха на онова канапе,от което Иво пазеше най-приятните си спомени от връзката им с Йо

Заболя го при вида на тази картинка.Отиде при Коста и Цвети и започна да пие с тях.Изпиваше колкото тях двамата взети заедно,но като гледаше Мишо и Йо мъката напираше.И внезапно когато Иво вече беше на половин шише ракия,се появи едно познато лице.Беше сестрата на Мария,Елена.И както очакваше Иво веднага след нея цъфна и самата Мария.Тя веднага се запъти към него.Седна в скута му и под изпълнения с отвращение поглед на Цвети го целуна.Иво с подпийнал глас и каза:
-Ааа Мимето,како праиш ти тука?
-Дойдох да те видя,мило.-отвърна Мария
-Ааа!Добре виж ме!Чакай да си пийна още малко,че ми е мъка на душата!
Мария сякаш търпеше пиянските изблици на Иван цяла вечер,докато по едно време не му каза:
-Мило,айде е в оная стая е тааам,да ти покажа нещо...
Иван който обаче едва ли бе пил някога толкова много стана и започна да крещи пред всички:
-Ква си ти мааа!Остаи ме на мира!Единственото момиче,което ще погледна е е онова там!-и посочи Йо-Аз си тръгвам!-завърши пиянската си ария Иво и тръгна на танцова стъпка към вратата.Йо стоеше и гледаше ошашавена.Мария бе два пъти по ошашавена от нея.Иво си тръгна и започна да върви по улицата като си пееше на цял глас:
-Червено вино снощииииии пих и капка не останааааааа!Не бе аз пих ракия,ХАХА.
Беше направо трагична гледка.Но още по трагична стана като дойдоха
кварталните гамени от гетото и му взеха всичките пари и джиесема,оставяйки го да лежи в една канафка,одрайфан.Трагизма бе пълен и с идването на една патрулка която го закопча и го откара в районното мъртво пиян...