Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 23:51

Така-на http://www.replayers.com вече има риплеи от шоумача между Инсо и Бярке.Ако не сте ги свалили сега му е времето.
И един въпрос-искате ли да си направим клан?

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 23:52

A , cool sait , sa si svalia 2-3 replaia ....

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 23:58

Ka3uHoTo написа:
Така-на http://www.replayers.com вече има риплеи от шоумача между Инсо и Бярке.Ако не сте ги свалили сега му е времето.

da da iskam

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 00:01

Ami podrobno ne moga da ti razkaja 6toto ne be6e v4era (vremeto na 1.12) no tova e koeto pomnq....
Ednata igra na turtle bqha kaji re4i ravni s malko prevuzhodstvo za orky no X-sa si q ze kakto i da e.....
2rata igra prosto ne sum o4akval 4e igra4 ot hoff moje da napravi tova vs Inso..Twisted Orky gere v dqsno Inso pod nego....Orky napravi neveroqteh harrass posle nalazi i item s drakon ot golema deto creepva6e Xsa i s nego mu doizbi ostanalite durvari...Ab6to vzeto Orky si ze nai malko 10 rubotnika +2-3 footman-a...X napravo ne znae6e kade se namira bate ostava6e si na footman-i forever nito durvo nito ni6to....I ve4e (poneje bqh tam v realno vreme)
si vikam ebasi maikata tupoto basketbolist4e napravi Inso za smqh i toq debil misle6e 4e ve4e pe4eli (to sigurno i Xsa ve4e e mislel da pi6e gg i gi navrq 4 level FS =>surround s militia ne se TP i Inso oburna igrata...4estno kazano me be6e qko qd napravo se edno az sum propusnal tolkova vajna pobeda ne toi (vupreki 4e samo vednuj sme se vijdali na jivo i ne moga da tvurdq 4e mi e ot nai-priatnite hora v hoffa)..Mi tva e koeto pomna kofti ti zaebi razlikata dali 6e zeme6 100 leva ili 70-80 leva no 6e znae6 4e si napravil za smqh Inso :)
I nakraq sega se setih 4e qvno Orky e napravil vpe4atlenie na Xsa 6toto posle Xsa turse6e orky da govorqt za ne6to...

Aaa sega dobavqm ne6to togava orky se sre6na i s DIDI samo 4e toi napravo go razbi no to tva i zaradi kartite....
2 Tavern maps na 1.12 vs DIDI ne e na dobre :twisted: .... Orky otstrani i nec_thant ako ne me luje pametta koito e igra4 s 2X 20 i kusir level acc-ta v europe......

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 00:30

това ме навежда на мисълта за риплей конвертор, някой да знае от къде може да се дръпне ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 08:48

Stfu n00b izpusnal si SimoSixKiller!!!! Toi e na 1-vo miasto po 1v1 igrite, team igrite i ffa igrite(ob6to zeto po si4ko)
бтв направих си нов акаунт щото стария се прецака яко от дисконектове.Но за съжаление на новия съм 1/2 като и 2-те загуби са пак от диск.Така че ве4е ще играя само КГ.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 09:20

Ka3uHoTo написа:

Интересна идея!Обаче ако ще се прави не бива да се приема който иска ,а който докаже че заслужава.Да има нещо като тест ,който ще го измислят най-добрите така че такива като мене да не влизат докато не станат достатъчно добри :)
Кажете верно някой иска ли?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 09:21

Anonymous написа:
Ka3uHoTo написа:

Интересна идея!Обаче ако ще се прави не бива да се приема който иска ,а който докаже че заслужава.Да има нещо като тест ,който ще го измислят най-добрите така че такива като мене да не влизат докато не станат достатъчно добри :)
Кажете верно някой иска ли?

Госта съм аз!!!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 09:38

Pisal sum za Simo taka che pogledni po-vnimatelno

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 10:14

тоя инфекшън ме съмнява нещо.Питам го за 1в1 КГ ама той неще.Каза ми че играел само 1в1 пг заради иконите.Най накрая го убедих да играем.Каза че имал "малко работа" и се покри.

коментари:

Профил Skype

Аватар
Заглавие: OmG STFU-n00b! plz STFU, kk ????
Публикувано на: 03 Мар 2004 14:21

Така, първо здравейте на всички в ПиСиМаниа Форум.

Нямах никакжо намерение да се регистрирам и в този форум, но ето че настъпи и този момент.Преди около 10 мин. получих е-мейл от един приятел, който между другото е и парта ми на 2/2 на War3 , който ми написа че в тоя форум някой си е позволил да дава оценки за играта на хората с ранк до 15 соло в Headoff.
Е отворих линка, погледнах тоя пост и едва не паднах от стола си от смях ...

Първо : Що за човек е СТФУ нууб, че да дава оценки на играта ми и въз основа на какво ги дава ???????

Нито е играл срещу мен, нито е бил Обс на някоя моя игра, а оценките на другите хора , особено на орки са просто смешни ...

Та за себе си бих казал това, като оценка, която би била малко по обективна от тази на човек, с когото нямам никакво отношение :
Първо за ранка ми в Hoff: Бях петнайстия човек, който си свали Hoff TFT Launcher след като излезе Expansion Pack-a за WARCRAFT III, играл сам с орки от времето, когато беше 1-во ниво и съм го бил 6 (!) игри подред.
Не знам за какво говорим, ако той е оценен като най-добриа в сървъра. В следващия месец поиграх доста и заслужено стигнах до ранк 1 с баланс 52/6 игри. Едва 6 човека бяха успели да ми вземат игра и то при уникален лаг. После преустанових играенето и след 2 месеца, когато пак влязох в сървърите вече ButanFire беше пръв. Него го смазах 1v1 HumanvsHuman, а след това се засичахме често и в европейския BNet, където той не може да отлепи от 12-то ниво -_-
По времето когато Орки и Никавашника бяха на първите места пак играх срещу орки на къстъм, и пак го разбих, тогава той размазваше Ника, който в момента е 19-то ниво соло в европа. Не искам да демонстрирам самочувствие до небето , ноо от играчите, които са в топ 30 не сам бил само тези, срещу които не сам играл, така че е просто смешно да се говори че на 1v1 съм слаб. Отделно е съвсем друг въпрос , че предпочитам да играя двойки, защото го намирам за по напрегнато и интересно.
Сега за OnlyOne i ChoboGosuMan : На всички е ясно че това е един и същи човек, само че СТФЪ се е объркал пак нещо. Това са само част от профилите на човека, който се крие зад тях и се опитва да печели пари като ги продава :). Другите му никове са : WC_Warden, KoKolino, MyNewNick. Може да има и други, за които не знам. В интерес на истината той е оператор в един софийски интернет клуб и от там идва голямата му възможност да пуска победи на колкото си иска никове. Познавам го още от стариа War3, където играх 2 игри срещу него. На новия сме играли 2 игри, от които една загубих. Не ми харесва единствено за това, че е със самочувствието че няма значение дали са му пускали победи, ТОЙ ЗАСЛУЖАВАЛ ПЪРВОТО МЯСТО ПО ПРАВО ! На това му викам аз смешник и наглец. Дори и другиа му ник OnlyOne е с може би максимум 3 реални победи.

За InFeCtion: Това е мой приятел, на когото всички завиждат заради добриа статс, Стариа му ник е ARCHERA и няма нищо общо с The-Infection, който също е мой приятел и играе доста по слабо. Човека иска да играе само ПГ единствено заради иконката на Banshee, която му пойелавам скоро да вземе и ми е казал че след това отново отива да играе в европа, тъй като има вазмойността да си играе от тях, но сега за сега играе в Hoff заради по-ниския пинг. За Справка той има два акаунта 21ниво соло в Азерот и то с 500 пинг.
За какво говорим не ми е ясно и какъв е тоя STFU-n00b! че да оценява нещо, от което нищо не разбира.

За момента съм се отказал за известно време от компютърните игри, тъй като съм кандидатстудент и трябва да отделям повече време на ученето. Довиждане и късмет на всички :)

higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 14:38

Uspeh na izpitite stiskame ti palci .. dano imash uspeh kato moq ... che daje mnogo po-golqm :] :live:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 14:51

Abe ako pitate mene STFU se postara ... A na men li mi se struva taka ili na6iq 4ovek insomnia zeha da go kusat nalqvo i nadqsno naposleduk kolko replayi drupnah vse pada :cry: ni6to vreme e da go zamestq :lol:

Профил

Аватар
Заглавие: oho
Публикувано на: 03 Мар 2004 14:52

Poznati nickove rebelli0n ^^

Благодарим , благодарим :)

а бай дъ уей тоя _ase_ сащо го бих pg, стана супер яка игричка 40 минути нон стоп битки !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 15:11

abe kur dark lord-6to ne dade6 pone edin rep or proslovutite si pobedi ??
da be toq insomnia dosta 4esto po4na da pada... ne e mnogo dobre!-no vse pak teq sa igrali 5 igri-i vse na turtle rok i na Lost temple :)-az sum suglasen da si napravim klan ama koi 6te se vklu4i ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 15:30

[LP]Rado написа:
abe kur dark lord-6to ne dade6 pone edin rep or proslovutite si pobedi ??

ami kakto kazah v momenta sam si iztril war3 a zaedno s tova i proslovutite si pobedi, no imam 3-4 replays koito sa zapazaeni v http://www.replayers.com sega 6te postna link :

http://www.replayers.com/?action=view&id=9380
tova e edna mnogo iaka igra, koiato igrah v evropa, a eto i edin dva repa koito sam slojil ot hoff :

http://www.replayers.com/?action=view&id=9282

http://www.replayers.com/?action=view&id=9280

HAVE FUN WITH THESE GAMES, AND I AM SO SORRY I DELETED ALL OF MY COOL REPS -_-

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 15:31

_ase_ ne e koko mynewnick onlyone i t.n
ase si e edin pi4 koito si cuka i BW i oshte ot edno vreme si cukashe headoff.
v nai nai nai nai purvite dni ot headoff na ROC oshte beshe 1vi.
2ri beshe burnz.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 15:51

MDA mislia 4e gosta e prav, 6toto stila mu na igra vaob6te ne napomnia tozi na OnlyOne

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 15:59

mi ne sm mnogo siguren ama mai sm prav :D

i ne zabravqi ! mass skirmishers, castle ->rams gg

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 16:01

haha, no prob, mislia 4e 6e gi biem tia lami, spaseto 6e ima da vika na pigeona da idvam li a toi sas sigurnost 6te polu4i aritmia na sarceto ... :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost