Така, първо здравейте на всички в ПиСиМаниа Форум.
Нямах никакжо намерение да се регистрирам и в този форум, но ето че настъпи и този момент.Преди около 10 мин. получих е-мейл от един приятел, който между другото е и парта ми на 2/2 на War3 , който ми написа че в тоя форум някой си е позволил да дава оценки за играта на хората с ранк до 15 соло в Headoff.
Е отворих линка, погледнах тоя пост и едва не паднах от стола си от смях ...
Първо : Що за човек е СТФУ нууб, че да дава оценки на играта ми и въз основа на какво ги дава ???????
Нито е играл срещу мен, нито е бил Обс на някоя моя игра, а оценките на другите хора , особено на орки са просто смешни ...
Та за себе си бих казал това, като оценка, която би била малко по обективна от тази на човек, с когото нямам никакво отношение :
Първо за ранка ми в Hoff: Бях петнайстия човек, който си свали Hoff TFT Launcher след като излезе Expansion Pack-a за WARCRAFT III, играл сам с орки от времето, когато беше 1-во ниво и съм го бил 6 (!) игри подред.
Не знам за какво говорим, ако той е оценен като най-добриа в сървъра. В следващия месец поиграх доста и заслужено стигнах до ранк 1 с баланс 52/6 игри. Едва 6 човека бяха успели да ми вземат игра и то при уникален лаг. После преустанових играенето и след 2 месеца, когато пак влязох в сървърите вече ButanFire беше пръв. Него го смазах 1v1 HumanvsHuman, а след това се засичахме често и в европейския BNet, където той не може да отлепи от 12-то ниво -_-
По времето когато Орки и Никавашника бяха на първите места пак играх срещу орки на къстъм, и пак го разбих, тогава той размазваше Ника, който в момента е 19-то ниво соло в европа. Не искам да демонстрирам самочувствие до небето , ноо от играчите, които са в топ 30 не сам бил само тези, срещу които не сам играл, така че е просто смешно да се говори че на 1v1 съм слаб. Отделно е съвсем друг въпрос , че предпочитам да играя двойки, защото го намирам за по напрегнато и интересно.
Сега за OnlyOne i ChoboGosuMan : На всички е ясно че това е един и същи човек, само че СТФЪ се е объркал пак нещо. Това са само част от профилите на човека, който се крие зад тях и се опитва да печели пари като ги продава

. Другите му никове са : WC_Warden, KoKolino, MyNewNick. Може да има и други, за които не знам. В интерес на истината той е оператор в един софийски интернет клуб и от там идва голямата му възможност да пуска победи на колкото си иска никове. Познавам го още от стариа War3, където играх 2 игри срещу него. На новия сме играли 2 игри, от които една загубих. Не ми харесва единствено за това, че е със самочувствието че няма значение дали са му пускали победи, ТОЙ ЗАСЛУЖАВАЛ ПЪРВОТО МЯСТО ПО ПРАВО ! На това му викам аз смешник и наглец. Дори и другиа му ник OnlyOne е с може би максимум 3 реални победи.
За InFeCtion: Това е мой приятел, на когото всички завиждат заради добриа статс, Стариа му ник е ARCHERA и няма нищо общо с The-Infection, който също е мой приятел и играе доста по слабо. Човека иска да играе само ПГ единствено заради иконката на Banshee, която му пойелавам скоро да вземе и ми е казал че след това отново отива да играе в европа, тъй като има вазмойността да си играе от тях, но сега за сега играе в Hoff заради по-ниския пинг. За Справка той има два акаунта 21ниво соло в Азерот и то с 500 пинг.
За какво говорим не ми е ясно и какъв е тоя STFU-n00b! че да оценява нещо, от което нищо не разбира.
За момента съм се отказал за известно време от компютърните игри, тъй като съм кандидатстудент и трябва да отделям повече време на ученето. Довиждане и късмет на всички