Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 00:03
Mai vuob6te ne svanahte zamisala na taq igra  i igrata ne be6e na tura a stara no sega se setih za neq . A toi e kak samo s demon ne moja da me iznese i nakraq izleze !
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 10:03
?????? ???? ???·???????????°?? ?‚?????°???°. ???????»?µ?… ?‡?µ ???? ?‚??...
???°?° ?? ???µ???° ???µ ???µ?‚???…! ? ?µ?????±???? ?????????° ???????»?µ???????? ???°???°?? ?‡?µ ???µ ?±???µ ???°???? ?????µ?‰?? ???????„?????? ?…?°?…?°?…?°![/quote]
?‚?°?·?? ???????° ?‰?µ ???µ ???»?µ???° 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 11:03
?§?µ ?????µ ???µ ?·???°?µ?‚?µ ?»?? ?‡?µ ???????»?µ?????????° ?·?µ???° ???° ground , air , underground , water , summoned, buildings ?±?°.
??_?? 
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 11:10
heheheh napravo  -toq rep prosto trqbva da se gleda -hahahahahahahahah
a aza turnira-az go pretsakah 6tot mnogo lagvah....ama vse pak pove4eto hora ,koiot trqbva6e da idvat ne doidoga- 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 11:52
?????·?? ???µ?? ?µ ?µ?????? ???‚ ???°??-?‚?????? , ???????‡???? , ( ?±???… ???°?·?°?» ?? ?»?°???µ???????? ) ???????»?µ?? ???????‚?? ?±???… ???»?µ???°?» !!!!
?‚???»???????° ?????????? ?????µ?????? , ?µ?????° ???·???????¶?°?… ???° ???? ???·???»?µ???°?? ???? ?????°?? ???° 8?… !!!!!
???????°?????? ???µ?????‚?????µ !!!
???????° ???µ ?µ SC ???°?????° ???? !!!!!!
???????µ?? ?????·?????‚?µ?? ?????? !!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 12:35
???°?? ???° ???µ ?µ ?±???» ???????‡?µ?? ?±?µ !?!?!??!?!!
10 ?????? ???µ?????‚ ?? ???°???? ???°?±?????°?‚ ?°???????? ..
|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 13:07
?????????? ?»?????° ???????°!!!?????????‚?? ???°?????‚?????° ???°???‚?? ???°?·?° ?????‚?µ???????? ?±?µ???µ ???????‡?µ?? .???µ ?·???°?? ?·?° ???°???µ?‚?? ?????µ?????µ ???? ?‚???·?? ???µ???»?°?? ?????¶?µ ???° ???µ ???????°?·???° ???°???? ?? ?????µ???‚?° ???° ???µ ???»?µ???° ?????? ???• ???• ???“? ???• !!!?????????? ?????µ??????.????????????????µ???‚?° ?·?° ?…?????????????„ ??/?? ???????„???? ???µ ?µ ???°???????±???°?‚?°.?? ???°?????? ???µ ?????·?????‰?°???°???µ ?????????? ?‡?µ ???°?‚?? ?????????° ???°?????? ?…?????°???° ???? ?µ ???»???¶???» ?°?????°?‚?°??????????? ???‚ ?????±?????‚?µ ???????°?‡?? ???? ?????°?????‚ ???? ???°?‚?? ???‚?????? ???µ???????
?—?° ?‚???????????°-?????°?… ?¶?µ?»?°?????µ ???° ???????°?? ???? ?????°?… ???????‚?? ?? ???·?»?µ?·???°?… ?·?° ???°?»????.???°?‚?? ???µ ?????????°?… ?????°???µ 5 ?‡?????µ???°.
??.??.?????? ?µ ?‚???? ?°?????±?°???°???(?????? ?? ???¦???)
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 13:10
LB
|
|
|
|
 |
LB
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 13:42
ki®oman написа: Много лоша игра!!!Просто наистина както каза Астерикс беше скучен .Не знам за вашето мнение но този реплай може да се показва само с идеята да се гледа КАК НЕ СЕ ИГРАЕ !!!Много грешки.Микро?Идеята за хипогриф с/у грифон не е найдобрата.И какво се възмущаваше някой че като първа магия хумана си е сложил аурата?Много от добрите играчи го правят но като втори герой? За турнира-имах желание да играя но имах гости и излезнах за малко.Като се върнах имаше 5 човека. П.П.Кой е тоя анубарак?(ник в ПЦМ?)
Kiroman трябва някой път да изиграем играта,която вчера не успяхме.
|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 14:09
High_voltage написа: ki®oman написа: Много лоша игра!!!Просто наистина както каза Астерикс беше скучен .Не знам за вашето мнение но този реплай може да се показва само с идеята да се гледа КАК НЕ СЕ ИГРАЕ !!!Много грешки.Микро?Идеята за хипогриф с/у грифон не е найдобрата.И какво се възмущаваше някой че като първа магия хумана си е сложил аурата?Много от добрите играчи го правят но като втори герой? За турнира-имах желание да играя но имах гости и излезнах за малко.Като се върнах имаше 5 човека. П.П.Кой е тоя анубарак?(ник в ПЦМ?) Кироман, а твоята игра с орк, която постна преди известно време беше напълно същата. Седиш, събираш армия, нямаш майкро....Не пускаш Уинд Уоук за да настигнеш лича и да го убиеш. Не уби един абоминейшън, който си седеше на 10 кръв през цялото време. Накрая една твоя кула го уби, лишавайки те от ценен експириънс. Противникът ти заслужаваше победа... 
Хехе Оная игра е ПЪРВАТА МИ ИГРА С ОРК И ИМА САНТИМЕНТАЛНА СТОЙНОСТ за мене така че не я убиждай!!!Реших да я направя с почти всички единици на орките и затова се проточи дълго ,а не съм събирал войска!!!За микрото!!!Хихи ТИ ЛИ ЩЕ ОБСЪЖДАШ НА ХОРАТА МИКРОТО БЕ?Да неби да си Инсомниа или груби или пък апм70?(Ако е така много ще се радвам!)Микрото не се притеснявам че ще го наречеш слабо защото ежедневно "разбирачи " обсъждат колко е слабо микрото на хора като Шоутайм,Груби и др.Еми те като мислят че тяхното е слабо какво могат да си помислят за мойто или твойто?
П.П.С риск да бъда намразен от много хора пуснах този пост защото просто това мисля
П.П.П. ЛБ с удоволствие ще играя с теб ,защото си един от тези които казват какво наистина мислят в този форум 
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 14:58
[LP]Rado написа: значи засега са 1.аз 2.хайл-тилл-и-дие 3.Астерих 4.ЛБ-анубарак 5.Райнбоул 6.ееассс 7.Демис 8.Обио-равен-адаш ще играеш ли ? 9.Disaster-devil ще кажа елата в повече.... значи засега остава-събота-4 часа-канал ПСМФТ-казвайте дали ви е удобно...жребия ще теглим на място
ot kade da si svalq i az BATTLE.NET
|
|
|
|
 |
Rainbow_Warcraft
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 15:13
___________________________________ Just play warcraft 3 !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 15:33
ei pi4ove 6o vlizate v headoff?6oto tam stava i bez originala li?are ako nqkoi iska da mi prati li4no saob6enie da se razberem za battle.net
vseznaiko
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 16:32
Anonymous написа: ei pi4ove 6o vlizate v headoff?6oto tam stava i bez originala li?are ako nqkoi iska da mi prati li4no saob6enie da se razberem za battle.net
vseznaiko
И как се праща лично на гост??
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 18:12
Ляво круше , десен прав , ляво круше -> така се праща
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 20:22
ee rainbow-vidqh te kolko si dobur-vupreki 4e lagva6e za svetoven rekord-6te6e da padne6  -kaji koga iska6 da igraem i 6a te vidim 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Явора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 20:29
Абе момчета аз играя с Ъндед ама доста неуспешмо засега.Реших да се образовам малко и си свалих няколко риплея от replayers.com.Обаче като ги изгледах всеки път играча с ъндед губеше.От 8 свалени всичките завършваха със загуби на немъртвите.Та искам да ви питам има ли някой от вас, който да играе с тази маняшка раса?Кажете някакви тактики, щото с моите засега се справям доста безуспешно в хедоф
Не ми се иска да сменям расата, но дори да го направя не мисля че ще стана по-добър.
___________________________________ mes que un club
|
|
|
|
 |
Unruly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 20:37
Disaster_Devil, не е нужно да копираш дадени тактики, най важно е импровизирането. не може да следваш винаги една и съща тактика, всичко зависи от самото развитие на играта. въпреки това началото обикновено е едно и също - за него въобще не трябва да се замисляш. гледах как игра с брат ми - съветите са ми да наблегнеш доста на unit control-а, не трябва да губиш еденици ако те атакуват само с герой. за начало е добре да upgrade-ваш една frost кула, докато не си подобриш micro-то. а, и не гледай риплеи, а играй - само така ще напреднеш в играта ;]
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 20:57
Da microto se podobrqva s mnogo praktika....No triabva i replay da gleda pi4a 6toto toi
kato vidqh v4era nqma6e nikakva ideq v igrata si.....A za relpay-te ne e vajno dali undead playera gubi ili pe4eli ti se nau4i da igrae6 kakto toi e igral kato e padnal puk az togava ti garantiram 100% uspevaemost v igrite ti v hoff....... 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 21:47
mainata ti i na teb 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|