Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 00:03

Mai vuob6te ne svanahte zamisala na taq igra :( i igrata ne be6e na tura a stara no sega se setih za neq . A toi e kak samo s demon ne moja da me iznese i nakraq izleze !

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 10:03

?????? ???? ???·???????????°?? ?‚?????°???°. ???????»?µ?… ?‡?µ ???? ?‚??...
???°?° ?? ???µ???° ???µ ???µ?‚???…! ? ?µ?????±???? ?????????° ???????»?µ???????? ???°???°?? ?‡?µ ???µ ?±???µ ???°???? ?????µ?‰?? ???????„?????? ?…?°?…?°?…?°![/quote]
?‚?°?·?? ???????° ?‰?µ ???µ ???»?µ???° :lol: :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 11:03

?§?µ ?????µ ???µ ?·???°?µ?‚?µ ?»?? ?‡?µ ???????»?µ?????????° ?·?µ???° ???° ground , air , underground , water , summoned, buildings ?±?°.
??_?? :twisted:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 11:10

heheheh napravo :)-toq rep prosto trqbva da se gleda -hahahahahahahahah :)
a aza turnira-az go pretsakah 6tot mnogo lagvah....ama vse pak pove4eto hora ,koiot trqbva6e da idvat ne doidoga- :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 11:52

?????·?? ???µ?? ?µ ?µ?????? ???‚ ???°??-?‚?????? , ???????‡???? , ( ?±???… ???°?·?°?» ?? ?»?°???µ???????? ) ???????»?µ?? ???????‚?? ?±???… ???»?µ???°?» !!!! :x :x :x
?‚???»???????° ?????????? ?????µ?????? , ?µ?????° ???·???????¶?°?… ???° ???? ???·???»?µ???°?? ???? ?????°?? ???° 8?… !!!!!
???????°?????? ???µ?????‚?????µ !!!
???????° ???µ ?µ SC ???°?????° ???? !!!!!!
???????µ?? ?????·?????‚?µ?? ?????? !!!!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 12:35

???°?? ???° ???µ ?µ ?±???» ???????‡?µ?? ?±?µ !?!?!??!?!!
10 ?????? ???µ?????‚ ?? ???°???? ???°?±?????°?‚ ?°???????? ..

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 13:07

?????????? ?»?????° ???????°!!!?????????‚?? ???°?????‚?????° ???°???‚?? ???°?·?° ?????‚?µ???????? ?±?µ???µ ???????‡?µ?? .???µ ?·???°?? ?·?° ???°???µ?‚?? ?????µ?????µ ???? ?‚???·?? ???µ???»?°?? ?????¶?µ ???° ???µ ???????°?·???° ???°???? ?? ?????µ???‚?° ???° ???µ ???»?µ???° ?????? ???• ???• ???“? ???• !!!?????????? ?????µ??????.????????????????µ???‚?° ?·?° ?…?????????????„ ??/?? ???????„???? ???µ ?µ ???°???????±???°?‚?°.?? ???°?????? ???µ ?????·?????‰?°???°???µ ?????????? ?‡?µ ???°?‚?? ?????????° ???°?????? ?…?????°???° ???? ?µ ???»???¶???» ?°?????°?‚?°??????????? ???‚ ?????±?????‚?µ ???????°?‡?? ???? ?????°?????‚ ???? ???°?‚?? ???‚?????? ???µ??????? :roll:
?—?° ?‚???????????°-?????°?… ?¶?µ?»?°?????µ ???° ???????°?? ???? ?????°?… ???????‚?? ?? ???·?»?µ?·???°?… ?·?° ???°?»????.???°?‚?? ???µ ?????????°?… ?????°???µ 5 ?‡?????µ???°.
??.??.?????? ?µ ?‚???? ?°?????±?°???°???(?????? ?? ???¦???)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 13:10

LB

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 13:42

ki®oman написа:
Много лоша игра!!!Просто наистина както каза Астерикс беше скучен .Не знам за вашето мнение но този реплай може да се показва само с идеята да се гледа КАК НЕ СЕ ИГРАЕ !!!Много грешки.Микро?Идеята за хипогриф с/у грифон не е найдобрата.И какво се възмущаваше някой че като първа магия хумана си е сложил аурата?Много от добрите играчи го правят но като втори герой? :roll:
За турнира-имах желание да играя но имах гости и излезнах за малко.Като се върнах имаше 5 човека.
П.П.Кой е тоя анубарак?(ник в ПЦМ?)

Kiroman трябва някой път да изиграем играта,която вчера не успяхме.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 14:09

High_voltage написа:
ki®oman написа:
Много лоша игра!!!Просто наистина както каза Астерикс беше скучен .Не знам за вашето мнение но този реплай може да се показва само с идеята да се гледа КАК НЕ СЕ ИГРАЕ !!!Много грешки.Микро?Идеята за хипогриф с/у грифон не е найдобрата.И какво се възмущаваше някой че като първа магия хумана си е сложил аурата?Много от добрите играчи го правят но като втори герой? :roll:
За турнира-имах желание да играя но имах гости и излезнах за малко.Като се върнах имаше 5 човека.
П.П.Кой е тоя анубарак?(ник в ПЦМ?)

Кироман, а твоята игра с орк, която постна преди известно време беше напълно същата. Седиш, събираш армия, нямаш майкро....Не пускаш Уинд Уоук за да настигнеш лича и да го убиеш. Не уби един абоминейшън, който си седеше на 10 кръв през цялото време. Накрая една твоя кула го уби, лишавайки те от ценен експириънс. Противникът ти заслужаваше победа... :(

Хехе Оная игра е ПЪРВАТА МИ ИГРА С ОРК И ИМА САНТИМЕНТАЛНА СТОЙНОСТ за мене така че не я убиждай!!!Реших да я направя с почти всички единици на орките и затова се проточи дълго ,а не съм събирал войска!!!За микрото!!!Хихи ТИ ЛИ ЩЕ ОБСЪЖДАШ НА ХОРАТА МИКРОТО БЕ?Да неби да си Инсомниа или груби или пък апм70?(Ако е така много ще се радвам!)Микрото не се притеснявам че ще го наречеш слабо защото ежедневно "разбирачи " обсъждат колко е слабо микрото на хора като Шоутайм,Груби и др.Еми те като мислят че тяхното е слабо какво могат да си помислят за мойто или твойто?
П.П.С риск да бъда намразен от много хора пуснах този пост защото просто това мисля
П.П.П. ЛБ с удоволствие ще играя с теб ,защото си един от тези които казват какво наистина мислят в този форум :P

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 14:58

[LP]Rado написа:
значи засега са
1.аз
2.хайл-тилл-и-дие
3.Астерих
4.ЛБ-анубарак
5.Райнбоул
6.ееассс
7.Демис
8.Обио-равен-адаш ще играеш ли ?
9.Disaster-devil
ще кажа елата в повече....
значи засега остава-събота-4 часа-канал ПСМФТ-казвайте дали ви е удобно...жребия ще теглим на място

ot kade da si svalq i az BATTLE.NET

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 15:13

XAXA problemi s igrata mi li imate ve a ? Kato ste tolkova nasuskani elate na vreme 16:00 i 6a vidim koi ne moje da igrae :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 15:33

ei pi4ove 6o vlizate v headoff?6oto tam stava i bez originala li?are ako nqkoi iska da mi prati li4no saob6enie da se razberem za battle.net

vseznaiko

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 16:32

Anonymous написа:
ei pi4ove 6o vlizate v headoff?6oto tam stava i bez originala li?are ako nqkoi iska da mi prati li4no saob6enie da se razberem za battle.net

vseznaiko

И как се праща лично на гост??

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 18:12

Ляво круше , десен прав , ляво круше -> така се праща

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 20:22

ee rainbow-vidqh te kolko si dobur-vupreki 4e lagva6e za svetoven rekord-6te6e da padne6 :)-kaji koga iska6 da igraem i 6a te vidim :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 20:29

Абе момчета аз играя с Ъндед ама доста неуспешмо засега.Реших да се образовам малко и си свалих няколко риплея от replayers.com.Обаче като ги изгледах всеки път играча с ъндед губеше.От 8 свалени всичките завършваха със загуби на немъртвите.Та искам да ви питам има ли някой от вас, който да играе с тази маняшка раса?Кажете някакви тактики, щото с моите засега се справям доста безуспешно в хедоф :(
Не ми се иска да сменям расата, но дори да го направя не мисля че ще стана по-добър.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 20:37

Disaster_Devil, не е нужно да копираш дадени тактики, най важно е импровизирането. не може да следваш винаги една и съща тактика, всичко зависи от самото развитие на играта. въпреки това началото обикновено е едно и също - за него въобще не трябва да се замисляш. гледах как игра с брат ми - съветите са ми да наблегнеш доста на unit control-а, не трябва да губиш еденици ако те атакуват само с герой. за начало е добре да upgrade-ваш една frost кула, докато не си подобриш micro-то. а, и не гледай риплеи, а играй - само така ще напреднеш в играта ;]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 20:57

Da microto se podobrqva s mnogo praktika....No triabva i replay da gleda pi4a 6toto toi
kato vidqh v4era nqma6e nikakva ideq v igrata si.....A za relpay-te ne e vajno dali undead playera gubi ili pe4eli ti se nau4i da igrae6 kakto toi e igral kato e padnal puk az togava ti garantiram 100% uspevaemost v igrite ti v hoff....... :twisted:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 21:47

mainata ti i na teb :D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost