Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Horde[G2H]
- stfu-n00b!
-
Mon4o
-
UB.Unruly
High_voltage написа:Аз понеже съм доста разсеян, ми се налага да питам, последно ще има ли турнир и от колко часа се срещаме?
турнира е утре от 16:00 - чакаме се в headoff channel PCMFT, сигурно ще се събираме до 16:30. ще преценим как ще играем в зависимост от броя участници. btw доколкото знам сега insomnia е в корея и е логично да не вземе участие в турнир, провеждащ се в швеция. айде let`s burn ;]
-
Гост
-
Tormozko
Х-а е българин и е в София от някъде началото на ноември btw.Tomorrow at 18:00 CET in the Inferno Online Café in Stockholm, Sweden, there will take place a tourney which you could call without a doubt the "unoffical" Swedish Warcraft 3 National Championship.
Not less than 32 of the best and most famous WC3 players from Sweden, who have a strong reputation in the European scene as well, will meet each other in Stockholm
Е това беше издънка Радо[LP]Rado написа:emi kiroman 6to da ne bie put do 6vetsiq-500 evro nagrada-a moje i da spe4eli-a i taka se trenira za WCG 04-a edin vurpos-te v atina li 6te se provejdat ?
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
-
kaskaskak
- Horde[G2H]
HAPPY NEW YEAR!!!
Хм.Аз може малко(много) да закъснея.До 5 със сигурност ше съм там ама за 4 не знам
Така че ме чакайте.ще се постарая да дойда на време.
100 страници...Направихме ги бе.Когато за пръв път постнах тука (бе6е някаде на 3-4 стр.) Не съм вярвал че ще стигнем чак дотук.И въпреки че на доста от страниците е пълно с глупави разговори и безмислени обсъждания НИ пожелавам още 100 стр!!!

100 страници...Направихме ги бе.Когато за пръв път постнах тука (бе6е някаде на 3-4 стр.) Не съм вярвал че ще стигнем чак дотук.И въпреки че на доста от страниците е пълно с глупави разговори и безмислени обсъждания НИ пожелавам още 100 стр!!!
-
Гост
да, знам че insomnia е българин, оставаше и да не го знам ;] знам и че се прибра на 7ми ноември. скоро четох в някакво интервю че живее и тренира в корея - в един малък апартамент с други добри играчи. имайки предвид че ще играе showmatch със showtime, предположих че е в корея.Tormozko написа:Х-а е българин и е в София от някъде началото на ноември btw.Tomorrow at 18:00 CET in the Inferno Online Café in Stockholm, Sweden, there will take place a tourney which you could call without a doubt the "unoffical" Swedish Warcraft 3 National Championship.
Not less than 32 of the best and most famous WC3 players from Sweden, who have a strong reputation in the European scene as well, will meet each other in Stockholm
- Horde[G2H]