Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
kiroman
Обратна връзка:

Мнение от kiroman »

Хех Радо тоя турнир е за Швеция ако не се лъжа!!!А инсомния едва ли ще бие път до там :wink:
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Xa.....ebasi temata , kvo pravite be xora :shock: ....oste malko i ste udarite stote stranici ....
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

emi kiroman 6to da ne bie put do 6vetsiq-500 evro nagrada-a moje i da spe4eli :)-a i taka se trenira za WCG 04-a edin vurpos-te v atina li 6te se provejdat ?
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

6e ima ot 16:00....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Mon4o

Мнение от Mon4o »

100 страници !!! :) А за турнира - утре в 4 след обяд... Всеки, който иска да заповяда... Без Радо :)
UB.Unruly

Мнение от UB.Unruly »

High_voltage написа:Аз понеже съм доста разсеян, ми се налага да питам, последно ще има ли турнир и от колко часа се срещаме?

турнира е утре от 16:00 - чакаме се в headoff channel PCMFT, сигурно ще се събираме до 16:30. ще преценим как ще играем в зависимост от броя участници. btw доколкото знам сега insomnia е в корея и е логично да не вземе участие в турнир, провеждащ се в швеция. айде let`s burn ;]
Гост

Мнение от Гост »

dali s tozi post shte napravq 100tnata stranica?
Гост

Мнение от Гост »

ne , a moje bi s tozi?
Гост

Мнение от Гост »

uraaaaaaa
vurhut na prostotiata sa tezi 100 stranici. ot dnes natatuk prosto tozi forum ne susstestvuva za men. noobeite priateli
re

Мнение от re »

Pishete me i men za tournie-to ;]
rebelli0n

Мнение от rebelli0n »

pod acc rebelli0n :)
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Tomorrow at 18:00 CET in the Inferno Online Café in Stockholm, Sweden, there will take place a tourney which you could call without a doubt the "unoffical" Swedish Warcraft 3 National Championship.
Not less than 32 of the best and most famous WC3 players from Sweden, who have a strong reputation in the European scene as well, will meet each other in Stockholm
Х-а е българин и е в София от някъде началото на ноември btw.
Аватар
kiroman
Обратна връзка:

Мнение от kiroman »

[LP]Rado написа:emi kiroman 6to da ne bie put do 6vetsiq-500 evro nagrada-a moje i da spe4eli :)-a i taka se trenira za WCG 04-a edin vurpos-te v atina li 6te se provejdat ?
Е това беше издънка Радо :P WCG2004 ще се проведе в Сан Франциско :D
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
kaskaskak

Мнение от kaskaskak »

Аве и аз бях разбрал че WCG2004 ще е в Атина незнам дали обаче е вярно това.А и искам да ви поздравя със стоте страници!!! :live:
Sasa

Мнение от Sasa »

????
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

eee kiroman spasi mi jivota-10x za informatsiqta :)-i vse pak uraaa za 100 posta :)
dnes v 16 :00 v kanal PCMFT bez Mon4o razbira se :)
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

HAPPY NEW YEAR!!!

Мнение от Cyrax »

Хм.Аз може малко(много) да закъснея.До 5 със сигурност ше съм там ама за 4 не знам :( Така че ме чакайте.ще се постарая да дойда на време.

100 страници...Направихме ги бе.Когато за пръв път постнах тука (бе6е някаде на 3-4 стр.) Не съм вярвал че ще стигнем чак дотук.И въпреки че на доста от страниците е пълно с глупави разговори и безмислени обсъждания НИ пожелавам още 100 стр!!! :D :D :devious:
Mon4o

Мнение от Mon4o »

Радо в Атина ще се проведе друга олимпиада :)
Гост

Мнение от Гост »

Tormozko написа:
Tomorrow at 18:00 CET in the Inferno Online Café in Stockholm, Sweden, there will take place a tourney which you could call without a doubt the "unoffical" Swedish Warcraft 3 National Championship.
Not less than 32 of the best and most famous WC3 players from Sweden, who have a strong reputation in the European scene as well, will meet each other in Stockholm
Х-а е българин и е в София от някъде началото на ноември btw.
да, знам че insomnia е българин, оставаше и да не го знам ;] знам и че се прибра на 7ми ноември. скоро четох в някакво интервю че живее и тренира в корея - в един малък апартамент с други добри играчи. имайки предвид че ще играе showmatch със showtime, предположих че е в корея.
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

emi i az 6te zakusneq malko za tura-6te doida kum 16 :10 4e sum na 6iban urok po matematika :(
a koga nai-nakraq na6iq 6a igrae s showtime ?
LP forevar!
Публикувай отговор