[LP]Rado написа:imam edin vupros
6ibaniqt b.net postoqno me diskonectva kato trugna da igraq!!
ako nqkoi mi kaje kvo da napravq!
Eми трябва ти real ip.За него се плаща допълнително при доставчика ти.При мен е 10лв.Иначе разчиташ да се паднеш с някой,който има ип за да не те дисконектне.
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
baaaaaaa tii tupotooo
ma ni6to 6tom trqbva-gipo koi be6e toq human we ??? 6tot igra ne mnogo dobre
a toq elf s teq MG napravo vi razkaza igrata-a dosega nikoga ne bqh vijdal mass 6amans:)
[LP]Rado написа:baaaaaaa tii tupotooo
ma ni6to 6tom trqbva-gipo koi be6e toq human we ??? 6tot igra ne mnogo dobre
a toq elf s teq MG napravo vi razkaza igrata-a dosega nikoga ne bqh vijdal mass 6amans:)
Елфът бях аз
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
наистина добра игрица, щеше ми се само да не беше излязъл, минута по-късно бях готов с маса таурени, нещо, което не се вижда в твоя риплей абе няма значение, знам само, че твоите MG(управлявани от парта ти, който остана да играе) паднаха за няколко секунди бити от 6 таурена и доста тролове
нищо, супер игра стана
Радо, аз съм виждал маса шамани на 1.05RoC
а навремето имаше идея да направим турнир между юзърите на форума...
наистина добра игрица, щеше ми се само да не беше излязъл, минута по-късно бях готов с маса таурени, нещо, което не се вижда в твоя риплей абе няма значение, знам само, че твоите MG(управлявани от парта ти, който остана да играе) паднаха за няколко секунди бити от 6 таурена и доста тролове
нищо, супер игра стана
Радо, аз съм виждал маса шамани на 1.05RoC
а навремето имаше идея да направим турнир между юзърите на форума...
да много готина игра беше трябва да направим реванш скоро...И ако беше останал да играе сигурно щеше да ни изнесе бързо аз почти бях изнесен.
LB написа:
да много готина игра беше трябва да направим реванш скоро...И ако беше останал да играе сигурно щеше да ни изнесе бързо аз почти бях изнесен.
не се знае, орка беше безпомощен, ти сам видя малко след това какво дойде от тотемите ми
щеше да се получи 1в1 с помощ от публиката
за турнира - най-добре ще е в хедоф, щото до него всички имат достъп
LB написа:
не се знае, орка беше безпомощен, ти сам видя малко след това какво дойде от тотемите ми
щеше да се получи 1в1 с помощ от публиката
за турнира - най-добре ще е в хедоф, щото до него всички имат достъп
колко хора ще участват в турнира?започваите записването....
Проблема е,че малко хора във форума имат real ip и не можем да играем всеки срещу всеки.
Ще ми се да бях останал ама...Тогава щях да направя hardened i resistant skin ъпгрейдите за MG и не се знае какво можеше да стане тогава
Az imam real IP....Pi6ete me i mene za tura 6te se prejala nekoiq i druga igra...Ama kazvaite ako 6e e ne6to seriozno da po4vam da igraq s po seriozni igra4i da potreniram malko 4e nema da se izlagame sega
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
High_voltage,не става братле.Аз по принцип съм без файъруол,а и проверих в настройките-всичко е изключено
А и btw нямам real ip