Автор |
Съобщение |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 12:31
[LP]Rado написа: imam edin vupros 6ibaniqt b.net postoqno me diskonectva kato trugna da igraq!! ako nqkoi mi kaje kvo da napravq!
Eми трябва ти real ip.За него се плаща допълнително при доставчика ти.При мен е 10лв.Иначе разчиташ да се паднеш с някой,който има ип за да не те дисконектне.
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 13:20
baaaaaaa tii tupotooo
ma ni6to 6tom trqbva-gipo koi be6e toq human we ??? 6tot igra ne mnogo dobre
a toq elf s teq MG napravo vi razkaza igrata-a dosega nikoga ne bqh vijdal mass 6amans:)
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 13:22
[LP]Rado написа: baaaaaaa tii tupotooo ma ni6to 6tom trqbva-gipo koi be6e toq human we ??? 6tot igra ne mnogo dobre a toq elf s teq MG napravo vi razkaza igrata-a dosega nikoga ne bqh vijdal mass 6amans:)
Елфът бях аз 
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 13:46
ми доста добре игра-ама само не требе6е да праи6 много хунтерки!
а в на4алото когато се опита да тормозиш гипо-той ти видя сметката 
LP forevar!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 14:56
2v2 sux slagaite nqkakvi replay 1v1 da vi vida kak igraete de....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 15:05
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 15:27
Anonymous написа: Днеска играхме едно АТ с Гипо и един друг пичага и стана яка игрица.Ето риплея http://bubu.to/storage/asdhuoih/replay/super.w3g
наистина добра игрица, щеше ми се само да не беше излязъл, минута по-късно бях готов с маса таурени, нещо, което не се вижда в твоя риплей  абе няма значение, знам само, че твоите MG(управлявани от парта ти, който остана да играе) паднаха за няколко секунди бити от 6 таурена и доста тролове
нищо, супер игра стана
Радо, аз съм виждал маса шамани на 1.05RoC
а навремето имаше идея да направим турнир между юзърите на форума...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 15:35
mi da napravim-ama kude ????????????
v hoffa v xpama??
a i men samo me diskonectva
LP forevar!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 15:37
Za tazi ideq za turnira mejdu userite bih se prejalil nqkolko igri....Az oba4e ni6to ne razbiram okolo sekciata "Tournaments" v WC3...
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
LB
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 15:42
Гипо написа: Anonymous написа: Днеска играхме едно АТ с Гипо и един друг пичага и стана яка игрица.Ето риплея http://bubu.to/storage/asdhuoih/replay/super.w3gнаистина добра игрица, щеше ми се само да не беше излязъл, минута по-късно бях готов с маса таурени, нещо, което не се вижда в твоя риплей  абе няма значение, знам само, че твоите MG(управлявани от парта ти, който остана да играе) паднаха за няколко секунди бити от 6 таурена и доста тролове нищо, супер игра стана Радо, аз съм виждал маса шамани на 1.05RoC а навремето имаше идея да направим турнир между юзърите на форума...
да много готина игра беше трябва да направим реванш скоро...И ако беше останал да играе сигурно щеше да ни изнесе бързо аз почти бях изнесен.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 15:59
LB написа: да много готина игра беше трябва да направим реванш скоро...И ако беше останал да играе сигурно щеше да ни изнесе бързо аз почти бях изнесен.
не се знае, орка беше безпомощен, ти сам видя малко след това какво дойде от тотемите ми
щеше да се получи 1в1 с помощ от публиката
за турнира - най-добре ще е в хедоф, щото до него всички имат достъп
|
|
|
|
 |
LB
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 16:12
Гипо написа: LB написа: да много готина игра беше трябва да направим реванш скоро...И ако беше останал да играе сигурно щеше да ни изнесе бързо аз почти бях изнесен. не се знае, орка беше безпомощен, ти сам видя малко след това какво дойде от тотемите ми щеше да се получи 1в1 с помощ от публиката за турнира - най-добре ще е в хедоф, щото до него всички имат достъп
колко хора ще участват в турнира?започваите записването....
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 16:13
Проблема е,че малко хора във форума имат real ip и не можем да играем всеки срещу всеки.
Ще ми се да бях останал ама...Тогава щях да направя hardened i resistant skin ъпгрейдите за MG и не се знае какво можеше да стане тогава 
|
|
|
|
 |
LB
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 16:15
Ka3uHoTo написа: Проблема е,че малко хора във форума имат real ip и не можем да играем всеки срещу всеки. Ще ми се да бях останал ама...Тогава щях да направя hardened i resistant skin ъпгрейдите за MG и не се знае какво можеше да стане тогава 
да ти много добре играеше поздравявам те за това лесно щеше да победиш.Гипо има реално ИП аз нямам...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 16:19
Ka3uHoTo написа: Проблема е,че малко хора във форума имат real ip и не можем да играем всеки срещу всеки. Ще ми се да бях останал ама...Тогава щях да направя hardened i resistant skin ъпгрейдите за MG и не се знае какво можеше да стане тогава 
виж риплея, две биистинарита чакаха отзад я за кодота, я за уйверни  а пари, колкото щеш от 2 мини
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: warcraft III Публикувано на: 01 Фев 2004 16:42
tova e nai qkata igra za vsi4ki vremena i ot geroite me kefi nai mnogo Paladin. 
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 17:04
mi 6tom iskate v hofa-samo da znaete 4e dosat mi lagva!!!
to gipo i kazinoto ima real ip-koi drug ima ?-az nqmam
LP forevar!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 17:58
Az imam real IP....Pi6ete me i mene za tura 6te se prejala nekoiq i druga igra...Ama kazvaite ako 6e e ne6to seriozno da po4vam da igraq s po seriozni igra4i da potreniram malko 4e nema da se izlagame sega 
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 18:27
High_voltage,не става братле.Аз по принцип съм без файъруол,а и проверих в настройките-всичко е изключено
А и btw нямам real ip 
|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2004 18:31
Турнирче ли дочуват ушите ми?  Ми аз съм вътре,но откакто си сложих 1.14б и кат си го сменя на 1.12 не ме пуска в игрите=>в Хедоф 
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|