Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: RAZKAZ OT STIlA NA VLASTELINA.. Публикувано на: 31 Дек 2003 23:38
protossa написа: koito iska da uchastva da drasne dva-tri reda!!!!!!!!!! 1-kakvi iskate da budete-orki,elfi,hora,djudjeta 2-trqbva da ima predvoditel na vsqka rasa 3-orkite-po tochno tehniqt mrachen gospodar ima 9 cherni konnici 4-izberete kakuv da ste mag,voin. e tova sa neshtata kajete neshto dea dopulnq!!! aaa razbira se trqbvat i 9 za zadrugata....
1. Елф
2. Gandalf
3.
4. Маг и воин
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2004 22:10
hi na vsi4ki vi.Ideqta vi e super.Iska mi se da vi pomogna malko.Bez da se hvalq ama me biva v pisaneto.A ako 6te u4astvam 6te sam elf sas sigurnost.E hora nova godina nov kasmet 4NG i o6te po-hubavi pisaniq.EVALA VI.
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2004 21:31
Join написа: hi na vsi4ki vi.Ideqta vi e super.Iska mi se da vi pomogna malko.Bez da se hvalq ama me biva v pisaneto.A ako 6te u4astvam 6te sam elf sas sigurnost.E hora nova godina nov kasmet 4NG i o6te po-hubavi pisaniq.EVALA VI. хорааааааааааааааа утре поствам новата 4аст....бреи това е хубаво умножавате се и става все по интересно!!!!!!!!!!
___________________________________ BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2004 22:03
Като гледам май още си нямаш черен конник, е аз съм насреща.
Колкото по-могъщ толкова по-добре
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2004 23:02
MM13_666 написа: Като гледам май още си нямаш черен конник, е аз съм насреща. Колкото по-могъщ толкова по-добре okkkkkkkk nai setne ti si velikiqt kral i magiosnik nazgul ANGAMAR.....
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2004 23:13
Бива. Най сетне и злото да надигне глава
Kill them all,
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 09:52
MM13_666 написа: Бива. Най сетне и злото да надигне глава taka trebva da bude.....hahaha..
|
|
|
|
|
kiroman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 12:27
Протоса се завърна!!!Радвай се народе!!!Протосе най-сетне се върна в тоя форум,който затъна в .....!!!Дано влизаш по-често!!!ПЛСССССССС
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 12:45
[LP]kiroman написа: Протоса се завърна!!!Радвай се народе!!!Протосе най-сетне се върна в тоя форум,който затъна в .....!!!Дано влизаш по-често!!!ПЛСССССССС ами да за къде без мен...
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 14:29
[LP]ProtoSSa написа: [LP]kiroman написа: Протоса се завърна!!!Радвай се народе!!!Протосе най-сетне се върна в тоя форум,който затъна в .....!!!Дано влизаш по-често!!!ПЛСССССССС ами да за къде без мен... ЕТООООООООО Я И 4 4АСТ
завръщането на злото
у4астват:
protossa
rado
kiroman
MANNY_CALAVERA
LORD_LEGOLAS
mat,the demon
SARUMAN
NIKEBG
MORGOT
GANDALF
join
MM13_666
след като сварши битката 6 другари тръгнаха по пътеката на КАРАДРАС но не знаеха какво ги о4аква...някуде нас около 1километар от тях вървяхаджамата братя gandalf i JOIN право срещу задругата а някъде близо между двете групи беше кацнал крилат назгул и ги 4акаше вав засада като беше събрал 300 орки от ЛУГБУРЗ , но не знаеше 4е ще се натъкне не на 2 групи ,а на mat,the demon i SARUMAN sas ostanalite im iz4adiq.....MORGOT 4akaше със своите тъмни елфи на пътя задругата и тя скоро се показа MORGOT нареди на елфите да обтегнат лъковете си......rado отдале4 ги забеляза и викна на другите те тръгнаха по бързо със оръжия готожи за бой.......
MM13_666 видя SARUMAN i mat,the demon i tqhnata poterq подреди своите орки вав квадрат с насо4ени напред копия и извика отдале4
-еи бунищни плъховекакво търсите тук- и се засмя
-о нееее-извика mat,the demon
-няма нищо-каза му SARUMAN с пренебрежение
-какво търсите тук-попита ги пак назгула с по висок тон
-ами идваме да ти смажем фасона-каза mat,the demon
-бреиии уплаших се,орки атака-извика MM13_666 и армията му потегли в тръс напред
-бързо пригответе се за бой-извика SARUMAN на армията си и като едно излетяха оръжията на армиите....
край
ще има продължение към тази 4аст и тя ще се казва "бой" но нея ще р пусна по късно и в нея ще има само бой.....кажете изкефи ли ви ная малката 4аст от разказа ми??????
|
|
|
|
|
kiroman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 14:56
Еееее ти пък си се престарал!!!Но те разбирам и аз мойта тема си я зарязах заради мързел (по скоро заради обаждания от майки за това че разкза ми плаши децата и те немогат да спят )Но тва е друга тема .Въпреки краткостта разказа е супер.
П.п.Хмм още ви чакам с Радо (ти знаеш за кво говоря)Наплашихте момичето и то не ще да влезе в форума
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 14:58
[LP]kiroman написа: Еееее ти пък си се престарал!!!Но те разбирам и аз мойта тема си я зарязах заради мързел (по скоро заради обаждания от майки за това че разкза ми плаши децата и те немогат да спят )Но тва е друга тема .Въпреки краткостта разказа е супер. П.п.Хмм още ви чакам с Радо (ти знаеш за кво говоря)Наплашихте момичето и то не ще да влезе в форума eeeeeeee има време назгулите да те набарат грешни 4оже4е ама ина4е влез у 4ата да бъбрим.....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 18:46
Хубаво наистина!Когато аз дойдох в този форум, първото, което прочетох беше този разказ, както и първият ми пост...ех какви времена бяха... Но ти се върна и сега става дивият купон!!!!Добре дошъл/може би не аз трябва да го кажа, като нов, но все пак учтивостта на първо място!!!!/Супер е!!!!
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2004 20:22
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2004 20:33
Ей ще е много яко да се върнеш, Тамън на битка не се спира. Особенно ако е срещу мен
Kill them all,
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2004 21:03
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2004 21:15
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 09:01
хехехе днес ще я постна тази 4аст!!!!!!!!!!ок....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 10:57
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 16:33
Deywona написа: Еххх , нещо ........... Абе , дай да си карам направо . Значи - разказа е абсолютен боклук . Оставям настрана латиницата , грешките в единствената част , която си пробвал да напишеш на български , смешната пунктуация , още по - смешните жаргонни изрази , които само хамали с 50 годишен стаж употребяват . Няма никаква атмосфера , да не говорим за пресъздаването на Средната Земя . За интриги , интересни обрати в сюжета и тем подобни художествени похвати въобще не ми се иска да отварям дума . Не се правя на някакъв невероятен критик и не претендирам че съм втори Толкин , но имам понятие от качествена литература и съм сигурен че това......"нещо" не спада към нея . Като не ти харесва , недей чети - да , да знам че така ще кажете . Просто ми омръзна от някакви хипер умряли разказчета , които само приятелите на съответния автор четат и хвалят за да не го обидят . Протос , разбира се , похвално е че отделяш от времето си да хммм ,....забавляваш (айде от мен да мине) хората в творческия форум, но освен мерак е нужен труд и талант . Седни у вас , прочети малко книжки (за предпочитане фентъзи) , слушай по - внимателно в часа по литература и бълг . език и усъвършенствай езика си . Когато решиш че си готов , пусни разказа отново . Със сигурност ще намериш хора , които наистина го харесват . Личното ми мнение е такова , на вас оставям изводите..... Със здраве всички ! хмммммммммммм даммммммммммм може но пусни и ти разказ за да видим дали ще е толкова остроумен и хубав......вярно не е хубаво но това ми е за първи път и не смятам да ставам писател просто така ми доиде и го написах......4ел съм предостатъ4но фентъзита но аз няма да тръгна да се сравнявам със толкин,роулинг и тем подобни....... аиде със здраве....
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|