Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2004 21:01

Искаме продължение! Айде пиши де :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2004 22:11

ЕЕЕ благодаря ви ама само да видите-просълзих се, наистина...Идва, идва очаквайте го...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2004 22:26

Тогава щети подаря розички :D Бъзикче.Малко търпение...Не ме стеснявайте така, че се притеснявам :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 22:10

E не не не не не не не не неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Писах повече от1 час, за да се окаже, че не що се е прецакало!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Сега трябва да почвам на ново що за шибан късмет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 22:14

и аз така един път писах си на лордпада и неква грешка и вси4ко се прее*а. Мноо е гадно, а изхода е само един - сейфай по 4есто(ако пи6е6 разказа в текстов редактор) :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 22:26

Мат е напълно прав. Сейв му е майката :?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 22:32

"Стрелецът"
Дерн се надигна бавно отваряйки очи.Намираше се в малка стая с накладен огън върху постеля от вълчи кожи.
Ставането беше особено мъчително, силите бяха напуснали тялото му и макар да бе отпочинал, беше много гладен.
Попипвайки кръста си Дерн установи, че снаряжението му липсва.Трескаво се огледа и се успокои , когато видя всичките си принадлежности подпряни на малка дървена масичка до стената.
Кариецът се приближи и повдигна меча си.Внезапно вратата се отвори и блестящото оръжие изхвръкна от ножницата си.
Срещу вестоносеца на прага на малката къщичка стоеше висок мъж с дълга кестенява коса , черни очи и дълъг черен плащ, посипан от снега, който продължаваше тихо да засипва земята.
В ръцете си непознатият държеше наръч съчки и дърва за огрев.
-Виждам, че си по-добре - отвърна непознатият поглеждайки към Дерн-Предположих, че си огладнял.
Чак сега кариецът обърна внимание на въздуха: откъм огъня се носеше сладкият аромат на готвено.
Ще пиша на части, защото, ако пак нещо се пре*** ще се хвърля!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 22:44

бе добре си е... Все пак един 4ас труд за нищо, после нямаш нерви да пи6еш :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 22:47

На час по лтжичка, а :?:
Хубава част :P

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:04

Ето го и следващото :
Затваряайки вратата след себеси и оставяйки дървата близо до камината, непознатият се усмихна:
-Прекрасно е това оръжие, което държиш в ръцете си, но докато си тук нямаш нужда от него.Можеш да го прибериш, спокойно!Ако исках да ти сторя нещо лошо, нямаше да стоиш тук сега.
Дерн бавно прибра меча в ножницата и отпусна ръката си.
Домакинът се приближи до котлето, разбърка врящата яхния и дълбоко вдиша аромата й.
-Няма нищо по-вкусно от домашно приготвена супа от глиган- възкликна той.- Е страннико, какво те води по тези земи в такова време?Сам през планините без необходимите храна, вода и топли дрехи, за да преживееш?!?Бих го нарекъл детинска постъпка или по-скородействие на глупак.Безумие.Дори опитните ловци не си позволяват преходи за повече от ден, а ми се струва, че ти си се лутал около 5-6 изгрева на Луната/т.е.-дни/.Освен, ако не ме лъже преценката.
Съжалявам,че е толкова накъсано! :cry: След малко още!
Исках да ви направя изненада, а ето що за изненада .............................. :(

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:09

нищо... не се от4айвай :D По добре го пи6и на лордпад, а не директно във форума, ако го пи6е6 така де. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:10

Не е никак зле :)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:38

bih kazala,prosto DIVO :D :D :D

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:43

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ благодаря ви много за всичко!!!!
Дерн слушаше внимателно какво му говори непознатият и подбирайки недоверчиво думите си, започна:
-Първо трябва да ти благодаря, който и да си , че ми спаси живота.Името ми е Дерн от рода на Далите-Северен Кариан.
- Северен Кариан- замисли се мъжът-доста си се отдалечил, Дерн от рода на Далите.
- Имам важна работа в Унгор.Преди десет дни напуснах Натир , мислейки си че ще изпреваря снега и ще мина през Каровил.Но времето ме изненада , конят ми умря и бях принуден да продължа пеша.
-Интересно- каза домакинът- явно вестта ти е много важна, щом толкова си бързал- той обърна острия си взор към очите на Дерн, преценяващо.- Казвам се Харим от рода на планинските хора, но ме наричат"СТРЕЛЕЦА".Късмет извади приятелю, че те намерих.Мако оставаше да ти прегризат гърлото!
- Мога ли да запитам- подхвана кариецът - къде точно се намирам и колко време съм бил тук?!?
- Намираш се на изток от Унгор в неутралните планински райони, които всъщност неофициално са притежание на народа на Планинските хора- отвърна Харим.- А тук си от около 12 часа.И бих казал, че е време да хапнеш нещо.
Планинецът взе две дървени купички от поставката на стената, напълни ги с ароматен бульон и тлъсти мръвки, отвори едно шкафче вадейки питка хляб и прибори и покани госта си на вечеря.
След безмълвната почерпка, в която на Дерн му досипаха поне 5-6 пъти, вестоносецът се почувства достатъчно изморен, че отново да легне в постелята си.....Но не би .....Внезапно отвън, всред снежната виелица се дочу цвилене на кон и един звук, който Дерн и Харим лесно разпознаха- ваденето на мечове от ножниците им!....
- Е Дерн - усмихна се с блясък в очите Харим- време е да чуем музиката на великолепното ти оръжие и да видим какво умеят ловките пръсти на хората от Северен Кариан .....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:46

Следващото продължение няма да е днес.Надявам се поне това да ви харесва!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:48

Grooovy :twisted: Продължавай в същия дух :live:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:49

nali znae6,vajnoto e da ima! :D :D :D

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:52

he he,nie si znaem!tova e semeino laf4e.. :)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:56

e nema lo6o de!a ti nqma li da se pohvalish s ne6to?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 23:57

В един форум всяко мнение е важно гарване :twisted:

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: