Айде тъй и тъй е почнал СПАМ-а дай и аз да влизам в хорото и да си кажа мнението!
Идеята за разказ "в стила на Толкин" е отвратително тъпа, ама нали съм фен на автора и стила реших да отворя да видя за що иде реч. Ами това най-малкото е простотия. Защо първо "в стила на Толкин"? Ами аз веднага мога да кажа защо... защото никой друг фентъзи автор не сте чели(най-вероятно дори гореспоменатия Толкин не сте чели съдейки по дълбокомислените изказвания на Протоса). Най-тъпото е че се опитвате да правите разказ за Средната Земя изменяйки нейната история. Вместо това можете да направите разказ развиващ се паралелно с нея.
Протосе, мили ми на сърцето Протосе
от всичките ти изказвания си личи че си нямал никакъв досег с литературата на Толкин(а може би с литература за над 10 годишни?). Ако някога беше чел "Силмарилион" щеше да знаеш че древните времена са били времената от първата епоха, когато Еа тепърва е била създадена от Еру. Ако беше чел щеше да знаеш че по времето на тая епоха НЯМА ПРЪСТЕНИ!!! Те са изковани чак във втората епоха(защото светът на Толкин е разделен условно на няколко епохи). Ако беше чел щеше да знаеш че на Средната Земя НЯМА МАГОВЕ! Има "Истари"(спр. "Недовършени предания"). Както и да е , НО... какъв е по дяволите оня НАЗГУЛ ДЕТО НЕ ИСКА ДА Е НАЗГУЛ-Мат?!
Последен съвет Протос... пиши по-грамотно и на кирилица... така може би повече хора ще бъдат отворени за огромния ти талант!