Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2003 01:40

Пускам само първата част от епизода защото нямам време да довърша новата. От утре заминавам в София и повече едва ли ще се връщам в Ямбол, така че поствам докато мога. Всички знаят, че трудно спазвам датите. И понеже няма да имам достъп до компа си поствам това което съм написал за да го продължа в някой клуб по - къстно. Но първо да напиша действащите лица до сега:

-------------------------------------------------------------------------------------
1.The_Martian - извънземно
2.b-boyRazoR - джедай
3.Blood_Lord (лош) - крал на кораб
4.Goro - лош-отцепник
5.XBOY- лош----//----
6.Deadly_Man - атентатор
7.mirela - зла - отцепник
8.L-I-N-K (лош) - баш отцепник
9.Zoorty - лош - отцепник
10.diablo_2 - Мутант - господар на Дяволската планета
11.razor_creator - джедай ??? главният мутант след Диабло
12.ally - богинята на доброто
13.X-Maniak - jdimaster - друид
14.GameMan - джедай - войн
15.Zelux - рицар-ронин - крадец
16.ТheUnknownOne - скитник
17.Безименният - магьосник***
18.KILLER - dobur
19.Icewarrior - леден елементал
20.Немезида - assasin и кралица***
21.Doktora - добър
22.Blaz3 - добър
23.omega-x - добър
24.Public_enemy - добър
25.Pinko - добър
26.ScReAm -лош - магьосник
27.Дявола - водач на вампирите и зомбитата в тунелите.
28.Dark-Agent - лош ; дясна ръка ; подкупен

Чакащи:JohnnyRiko / появява се до края на епизода/и Denik
-------------------------------------------------------------------------------------

Епизод 16 “Виртуалната игра – И сам войнът е войн, но не за дълго ...”

Междувременно в реалният свят:

Вече беше изминала седмицата на Deadly_Man през която той естествено не прави нищо друго освен да пие висейки в най – добрите барове и да ходи по жени.Единствената полезна работа, която свърши беше, че с част от парите си купи една, две хубави “пуцалки”.Първото беше “Лазерен пистолет ТН 900” с топлинно насочване и възможност за няколко режима на работа.Второто оръжие беше тежка пушка от малко по – стар но по – класически тип – “автоматична спаска” C 2000 с патрони 30-ти калибър и четворна цев.Впрочем Deadly_Man имаше и още една придобивка – колан за временна невидимост, който беше “приватизирал” от предишният собственик, на който вече нямаше да бъде от полза (нямаше кръст на който да сложи колана JJ)... .Преди около час вече беше минал през своите “работодатели” за останалите пари и сега се беше запътил към “своят човек” Dark-Agent , от който смяташе да наеме малко “работна ръка” за предсточщата си мисия. Deadly_Man беше чувал много слухове за Dark-Agent, за много от които нямаше никаква идея дали са верни за това беше приготвил оръжията си в случей, че станеше нещо...
Deadly_Man спря на няколко преки от мястото където щеше да посети скоро. Той сложи колана си за невидимост и взе лазерният пистолет, след това изхвърши фаса на цигарата си през прозореца и слезе от колата. След няколко секунди вече беше се добрал до багажника на “превозното си средство”. Рови се вътре около минута, две след което извади от вътре няколко пластични експлозива заедно с детонатор – те бяха осигуровката му, че ще излезе спокоен от “наемническата бърлога”. След, като ги прибра в джобовете на дългият си почти до земята черен шлифер, Deadly_Man се запъти към мястото на срещата. Преди да влезе обаче заложи няколко експлозиви на най – критичните места на “бърлогата”, след което влезе вътре. Беше посрещнат от четири “горили”, които охраняваха входа. Бяха облечени в тъмно – черни костюми по – старата мода, като в ръцете си стискаха огромни картечници с най – малко 60-ти калибър. Самите горили бяха към 3 метра, като явно бяха мутирали до тези страховити размери. Deadly_Man ги огледа пренебрежително типично в свой стил, след което много бавно бръкна в малък вътрешен джоб и извади от него леко намачкан пакет с цигари. Извади една от тях, след което каза;
-Абе момчета да ви се намира огънче, че направо омирам без цигарка.Не съм пушил цели 5 минути.
-Не!-отговори му едната “горила”.По каква работа си тук?Знаеш, че шефа още те търси заради последният път...
-Ееееее.... спокойно бе момчета.- каза им Deadly_Man, като междувременно тършуваше по джобовете си за запалка. Последният път всичко стана случайно.Това ми беше единственият фал до сега.Кажете на ... шефа си, че ъъъъ.... този път ще има доста пари за него, ако ми помогне в една работа.
-Дано наистина да е нещо важно.- прекъсна разговорът им един силен и властен глас зад гърбът му.
Deadly_Man се обърна и видя, че срещу него стоеше Dark-Agent
-Оооооооооооооо darky!!! Как е брато???
-Не съм ти darky.Какво искаш от мен, много добре знаеш, че си на един косъм разстояние от това да те убия...
-Еее.... по – спокойно де!!!Нека да поговорим някъде.... насаме.
-Нека влезем вътре в кабинета ми.Там ще видим, какво да правя с теб...
Няколко минути по – къстно, но вече в кабинета на Dark-Agent :
-Е???Какво искаш?
-Спокойно darky...- отвърна му най – нагло Deadly_Man.Проблема е следният. Чувал ли си за отцепниците?
-Да разбира се...И?
-Наеха ме да взривя едно място, но имам нужда от твоите хора за това.Да кажем, че това е най – охраняваното място в момента.
-ИСКАШ ДА ВЗРИВИШ ООН ??? ТИ ЛУД ЛИ СИ?!?!?!?Абе ти... ттти ...лллуд ли ссии?
-Да... да .... мрън ... мрън.....бла... бла ... бла... . Стига говори глупости, а ме чуй най – накрая. Работодателите ми са Goro и XBOY, а знаеш на кой служат нали...
-Знам, знам...Значи няма какво да направя. Цената ми е 2 милиона, знаеш това.
-Знам! Ето парите ти. Колко човека ще ми дадеш?
-Щом е за каузата ще ти дам всичките си най – добри бойци, общо 30 човека.
-Малко са.
-Добре де, мога да ти дам още 10 човека – общо 40.
-Направи ги 50 и имаш сделката.
-Добре бе!!! Баси! Винаги съм на загуба. Ще ги имаш утре сутринта в 9 часа. Сега обаче изчезвай преди да съм те убил...
-Оки бря. Не се пали толкова. Да ти се намира огънче?
-Вън!
-Или запалка??
-ВЪН!!
-Ами поне имаш ли нещо за палене???
-Въннннннннн бе мизерник!!!Ще ти запаля з****** на теб!
-Споко бе darky , тръгвам.Тц, тц. Никъде да няма огънче. На къде отива света еххх....
Като каза това Deadly_Man се запъти към изхода оставяйки почервенелият от гняв Dark-Agent на спокойствие... за сега.
Междувременно в “Тайната база на Отцепниците” :

L-I-N-K тъкмо се беше събудил. Утришното слънце вече се беше изкачило на хоризонта и огряваше цялата му стая. L-I-N-K бавно се надигна от леглото си, след което извади верният си пистолет изпод възглавницата си и го постави на леглото до себе си.Той стоеше няколко минути напълно неподвижно сякаш медитираше или нещо подобно...Изведнъж обаче L-I-N-K светкавично взе пистолета се и с едно примерено движение изстреля един патрон по – посока на близкият прозорец. Секунди по – къстно се чу пронизителен предсмъртен вик и някакъв мъж с маска се строполи на пода.Минутка по – къстно в стаята нахлуха петима пазачи...
-Момчета! Не си вършите работата! НЕ МОЖЕ ОТ ЕДИН МЕСЕЦ ВСЕКИ ДЕН ДА Е ТАКА!!! Ако имам по – малко от 2,3 опита за покушение на ден ще се очудя. За какво ви плащам... Началник елате при мен. Другите да излязат!
-Да шефе?
-Искам да утроиш охраната ми и да учетвориш охраната на базата ни. Също така искам да се убедиш ЛИЧНО, че тайният изход е изправен и не може да бъде открит нито от вътре нито от вън от никой с изключение на най – личните ми хора. Разбираш ли?
-Да шефе. Ще бъде изпълнено веднага. Свободен ли съм?
-Не още... Как вървят нещата с mirela и Zoorty?
-По – последна информация нещата се развиват изключително бързо и напълно по – график. И mirela и Zoorty се справят неочаквано добре. За няколко дни успяха да се срещнат със всички шефове които им бяхте разпределили или по – точно със шефовете на базите в Сан Франциско, Колорадо, Сибир, Алпите, София, Отава и Рим. Срещата с тях е уговорена да се проведе след седмица тук при нас. Единственото което остава на mirela и Zoorty е да се срещнат с Goro и XBOY в старият Ню Йорк. Даже мисля, че скоро ще пристигнат там.
-Отлично! Започнете подготовката за посрещането! Всички наши единици да са в пълна бойна готовност 18 часа на ден!! Свободен си.
-Слушам шефе. Веднага започвам да изпълнявам задачите ви.
След, като каза това началникът излезе бързо през огромната и масивна врата на стаята на L-I-N-K.
-Дааа.- възкликна тихо L-I-N-K. Планът ми се развива перфектно. Само дано някой глупак да не го провали. Или пък Zoorty. Трябва да внимавам и с него. Способен е на много неща. Не трябва да се провали планът ми. Трябва да заема пологащото ми се място на главен началник на “отцепниците”. При тази среща ще разбера, кой ще ме подкрепи и кой ще се опълчи срещу мен. А тези които ми се противопоставят ще умрат – бавно и мъчително!
След няколко секунди стаята му вече кънтеше от пронизителният му смях...

Междувременно на Дяволската Планета :

diablo_2 точно се беше събудил, когато беше приветстван от познат глас :
-Здравейте господарю. Как се чувствате?
-Уффф.- изпъшка diablo_2 като междувременно се изправи на лакти. Къде съм?
-В болницата господарю.
-Радвам се, че доживях да те вида razor_creator. За малко не бях убит. Но ... КАКВО СТАВА С ЗАЩИТАТА НИ???
-Спокойно господарю погрижих се за това. Всичките ни нападателни и защитни сили са в пълна бойна готовност. Противникът ни няма никакви шансове да ни победи, а при загува ще можем да ги контраатакуваме и да превземем планетата им веднъж за винаги.
-Много добре. Значи всичко се развива благоприятно за нас. Скоро ще тържествуваме. На колко време от нас са армиите им?
-На 50 светлинни години. Ще бъдат в орбита около планетата ни след 3 часа. Сигурни сме в това благодарение на системите ни за ранно предупреждаване. Бяха чудесна идея.
-Добре! Извикай ме половин час преди да пристигнат в орбита около планетата ни. И веднага щом разбием “наказателният” им отряд нареди на нашите войски да започнат контраатака.

По време на наказателната акция но на планетата на другата страна :

b-boyRazoR пристъпваше вече нетърпеливо, когато благодарение на силата си долови приближаването на господаря на извънземните.
-Поздрави господарю The_Martian. Очаквах ви.
-Съгелявам, че ви оставих да ме чакате дълго време джедай. Както знаете започнахме атака срещу дяволската планета.
-Точно за това съм тук. Трябва да ви предупредя да не атакувате планетата в този момент. Вашата армия ще бъде разгромена. Казаха ми да ви предам, че ще ви очакват. Техният господар diablo_2 сигурно вече се е завърнал на планетата си с новината за предстоящата атака.
-Благодаря ти за информацията джедай. Трябва бързо да съобщя на командирите на воиската ми да прекратят атаката, ако вече не е прекалено къстно.
-Няма нужда от благодарности господарю The_Martian. Това беше мой дълг като джедай. Трябва да се стремим винаги към справедливост и мир. Сега, след като моята мисия приключи ще се отправя към следващата. Нека силата бъде с вас господарю The_Martian...
След като каза това b-boyRazoR се поклони на The_Martian и бързо се отправи към изхода. Няколко минути по – къстно, след кратък размисъл и The_Martian излезе от залата и се отправи към комуникационният център. Трябваше да побърза, а в случей че не успееше трябваше да се подготви за сигурната контраатака...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2003 13:02

Razkaza stava vse po-iak i po-iak s vsiako prodaljenie vapreki che veche shte pishesh ot zala dano ima prodaljenie zashtoto vapreki che ne si spazvash srokovete mnoo mnoo ti si edin ot malkoto koito kato se zaemat s razkaz se machat da go dovarshat dokraia.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2003 10:54

Ami razbira se. 6tom sym se hvanal na horoto 6te go igraq do kraq. Razkaza 6te prodylvi. Druk e vyprosa koga. No 6te prodylvi. Kogato mi ostane vleme ot lekciite 6te dovyr6a epizoda, 4e me e qd da go gledam taka. :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2003 15:20

аре пич щото искам и аз да се появааааааа
нека съм..............абе незнам за тва ти ме измисли няма значение какъв само да съм от добрите в случая zelux gameman и останалите

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2003 15:58

Izmislil sym ti rolq prosto nqma kyde i koga da napi6a ostanalata 4ast ot razkaza. Predpolagam 4e kym kraq na drugata sedmica 6te imam vazmognost. :D

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2003 17:49

Yo,ako si ot sofiq(po specqlno of emil markov)az poznavam shefa na edno klub4e i moesh tam da sedish bezplatno

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2003 19:41

Благодаря за предложението обаче няма да стане. В момента съм в Студентски Град (иначе съм от Ямбол) и нямам и много време. А и от друга страна де е туи чудо? Никога не съм го чувал. Та така.... Иначе следващото продължение ще бъде НАЙ - РАНО СЛЕД 2 СЕДМИЦИ (защото тогава пак ще се завърна в къщи. Ама никога не се знае може по - рано може и по - къстно.... :!:

P.P. : Който му се четът хубави работи да посети http://www.bukvite.com

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2003 15:03

Edinstvenoto losho e che nqmam vyzmognost da pisha chesto. Sluchva mi se nai - mnogo vednyg mesechno i to ako imam kysmet. Ne moga da pisha ot klub shtoto tam kydeto hodq nqma BDS. Inache se radvam che ti e haresalo :D :D :D .

P.P. : Sledvashtoto prodylgenie na razkaza se ochacva kym 23,24 DEKEMVRI shtoto svyrshvame do kym 20 nqkyde i nai - nakraq shte pisha na domashnoto. Po rano prosto nqma kyde.....

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2003 23:39

Riven написа:
Edinstvenoto losho e che nqmam vyzmognost da pisha chesto. Sluchva mi se nai - mnogo vednyg mesechno i to ako imam kysmet. Ne moga da pisha ot klub shtoto tam kydeto hodq nqma BDS.

I feel yo pain brotha ! Same shit here....

Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 17:44

Skoro man! Na 19 svyr6vame i na 20-ti 6te sym ve4e na doma6noto. Imam dosta idei.

P.P. Kvo stava s tebe? V Sofiq li si? a razkaza?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 06:02

Riven написа:

Ami ne, v Gillette sym, no0 si doidoh do sofia liatoto za 2 meseca, sega ba4kam mnogo zashtoto imam da plashtam zastrahovka na kolata si (1998 Mitzubishi Eclipse) i osven tova se iznasqm ot nas s nqkolko priqtela, i pisane e neshto kalto luks za men :(..... sega liatoto pak shte doida i she stava kupona :):):)

a pri tebe kak vyrvi jivota...

Drum'n'Bass Addict

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 21:31

TheUnknownOne написа:
Riven написа:

sega ba4kam mnogo zashtoto imam da plashtam zastrahovka na kolata si (1998 Mitzubishi Eclipse)

Тюх, тюх, тюх... късметлия. Аз к'во да кажа като имам "НОВ" модел московец тип танк без дуло, който пали след няколко часови мъки и си "пийва" бензинец както аз си пийвам биричка (кога има де) :D :D :D ...А за живота к'во да ти кажа : януари идва а с това и сесията, та както се казва д**е да ми е яко... :wink: Иначе през семестъра имаше купончета, напивания и т.н. - студентска му работа.

П.П. : Днеска сядам да пиша :!:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 22:31

Riven написа:
Аз к'во да кажа като имам "НОВ" модел московец тип танк без дуло, който пали след няколко часови мъки и си "пийва" бензинец както аз си пийвам биричка

e to ako ne be6e za $3000 nqma6e da go vida i prez kriv makaron :P

ami pi6i, a az shte derzaq ;)

Drum'n'Bass Addict

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2004 01:32

BON SOIR и на теб RIVEN.Нещо пишеш ама май махмурлукът те гони ,а?Какво става бре скъсал си се да пишеш у началото ,а сега се излагаш.На мен ми повдигаш духа ама май твоят нещо е увиснал :D :D :D :D
Я земи се стегни !Врно си е че мадамите изцеждат до край ама чак пък толкоз!!Чатнах ти мисълта за количеството....доста е доброоо :shock: Направо размазва, шашардисва, изпилва ....И това за приковаването на интереса го разбрах, какво искаш да ми кажеш.Направо го закова :dead: :dead: :crazy: :mrgreen:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 11:29

Няколко епизода са готови, ама както съм написал и в другата си тема, НЕМА ФЛОПИ!!! Очаквайте разказа до дни!!! :idea:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2004 13:49

Епизод 17 “ Почивай в мир ... “

Междувременно в приказния свят :

Безименния въпреки все по – нарастващата си сила беше започнал да изнемогва пред тежестта на тавана. Не можеше да измъкне всичките си приятели и едновременно да поддържа магическия щит над главите им, който ги предпазваше от това да бъдат премазани от тежестта на тавана на пещерата. Не мисли много време. Трябваше да направи нещо. Нещо отчаяно и лудо, но необходимо. Замисли се за всичките си хубави и лоши моменти, замисли се за всичко което беше преживял. Разбра горчивата истина – беше се оказал прав. Наистина! Това за което беше мислил още в самото начало на мисията се беше оказало вярно. Не беше успял да го предодврати и сега трябваше да си понесе последствията. Изведнъж се сепна. Силите му намаляваха а той все още не беше направил нищо. Приятелите му продължаваха да лежат в безсъзнание. С последни сили той се опита да разбуди ТheUnknownOne. Той имаше и скрити магически заложби и можеше да му помогне. За съжаление обаче той беше прекалено далеч от него и не успя да го събуди. Огледа се около себе си. Най – близко беше X-Maniak. С огромни усилия Безименният достигна мислено до него, след което до X-Maniak се появиха две човешки ръце, които бързо започнаха да го зашливяват докато най – накрая не успяха - X-Maniak се размърда.
-Аааааааааааа. – главата ми... Какво става по дяволите??? – каза той полусънено и се заоглежда около себе си... Спомените му бързо се върнаха, след като видя все по изтощеният Безименен.
-Добре ли си човече? Кажи какво да направя?
Безименният не му отговори гласно а сякаш “влезе” вътре в мозъка му.
-Нямаме време за губене. Силата ми е на изчерпване. Събуди другите и бягайте навън. Изхода е зад гърба ми... По... Бързо...
X-Maniak бързо стана, взе падналият до себе си меч и се отправи към Немезида.
-Ей красавице! Събуди се!!! – каза и той, като малко след това тя се размърда. Нямаше и нищо.
След като я събуди, двамата бързо се заеха да разбуждат и другите. Най – големи проблеми имаха с GameMan:
-Ей спяща краставичке! Събуди се.... Айде мойто момиче, знам че го желаеш, you can do it! – каза му хилейки се Zelux.
-Аааа. Каде съм??? – попита той и се заоглежда с “тъп” поглед.
-Къде ли? – ядоса се Zelux. В пещерата сме бе идиот!!! Да умреш ли искаш???
-ДОСТАТЪЧНО!!! – прозвуча в мозъците им. Не се правете на идиоти а изчезвайте от тук. Не виждате ли, че почти съм превършил силите си? Изхода е зад мен. БЪРЗО!!!... Бър...зо...
Те набързо прекратиха безсмислените си прочиворечия и се затичаха към изхода зад Безименния. Първа излезе Немезида, после Zelux, GameMan и KILLER. Последен остана X-Maniak, който точно преди да излезе се спря и попита Безименния:
-Ами ти? Какво ще стане с теб?
-Съжелявам приятелю. – осмихна му се горчиво Безименния. Нямам толкова сила, че да измъкна и мен самият. Ще остана тук. Това беше последното ми приключение. Радвам се, че ви познавах...
-Но...но... не може да няма нещо което да направим за да те измъкнем? Дръж се..., ще...
-Недей! – каза му властно той. Не можете да направите нищо. По – добре излизай. Почти свършиха силите ми. Кажи на всички, че се радвам че съм прекарал последните си мигове с герои, като тях. Кажи им още, че вярвам че ще успеят да се завърнат в реалния свят живи и здрави, изпълнели успешно мисията си...
-Довиждане приятелю... Радвам се, че бях твой приятел.
След, като каза това X-Maniak погледна за последен път приятеля си, след което бързо се обърна и се затича към изхода. Няколко секунди, след като излезе пещерата се срути зад гърба му. X-Maniak се обърна и коленичи до затрупаният изход на пешерата. Той затвори очите си...
-Какво прави той? – запитаха се другите.
-Оставете го на спокойствие. – каза им Немезида. Той ще ни каже, когато трябва да знаем това.
X-Maniak извади бавно меча си. Той започна да шепне нещо наподобяващо молитва на някакъв непознат за всички останали език :
“ Акен отецнълс ад итевс ончев од иннемизеб. Акан икчисв евогоб ет тязап то инилз. Онад ад щедъб вилтсащ мат отедък ес шариман в атнемом. Йавичоп в рим иннемизеб. Йавичоп в рим иннемизеб... “
След, като изече молитвата си X-Maniak стана, обърна се към приятелите си и им каза:
-Безименния не успя да се спаси. Той се пожертва за нас! В името на каузата ни. Нека да почива в мир горе на небето.
Немезида коленичи обърна се към небето и каза:
-Почивай в мир спаситею. Ще те помня винаги...
Zelux коленичи до нея и допълни:
-Ще помним добрините ти към нас вечно. Бъди свободен...
KILLER допълни :
- Ще отмъстим за теб! Ще отмъстим...
След което коленичи до тях. GameMan извади меча си, след което отиде до затрупаният вход. Замахна няколко десетки пъти с меча си и не след дълго точно до входа се появи надписа:

“ТУК ПОЧИВА БЕЗИМЕННИЯ – ВЕЧЕН НАШ ПРИЯТЕЛ И СЪБРАТ! БЪДИ СПОКОЕН В СЪНЯ СИ БЕЗИМЕННИ!

Последен остана ТheUnknownOne, който незабелязано от всички беше взел жезъла на Безименния. Той отиде до надписа на GameMan, изрече няколко непознати думи, след което каза високо:
-Нека този жезъл, символизиращ дружбата ни с Безименния винаги да стои тук, на това място, и да посочва мястото на кончината му. И нека този жезъл да се запази толкова здрав и могъщ, колкото беше и приятеля ни, за вечни времена. НЕКА ЖЕЗЪЛА ДА ОСТАНЕ НА ТОВА МЯСТО ЗАВИНАГИ!!!
Като каза това ТheUnknownOne замахна с все сила към скалата. Той я прободе с такава лекота сякаш беше направена от кал. Жезъла заискря със всичка сила, като времено ги ослепи. Чу се силен глас:
-ТОЗИ ЖЕЗЪЛ Е НА ВЕЛИК ГЕРОЙ И ЩЕ ОСТАНЕ ТУК НА ТОВА МЯСТО, ДОКАТО СВЕТЪТ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ НЕГО. ТОВА МЯСТО ЩЕ БЪДЕ СВЕЩЕНО!!! ТАКА КАЗАХ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!!! А СЕГА ВЪРВЕТЕ! ПРИЯТЕЛЯТ ВИ ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ ГОРЕ ПРИ НАС!!! И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ НЯКОЙ ДЕН ПАК ЩЕ ГО ВИДИТЕ... ВЪРВЕТЕ!!!
След, като каза това тайнственият глас изчезна, изчезна и ярката светлина. Единствено жезъла беше останал здраво, даже непоклатимо забит в твърдата скала. От него излизаха струйки синкаво – бяла светлина, които осветяваха всичко около него. След още един последен поглед на затрупания вход на пещерата и забития жезъл на Безименния шестимата приятели се отправиха бързо към следващото си препятствие...

Епизод 18 “ Приключенията продължават “

-Приятели.-каза тревожно Zelux. Някой от вас знае ли пътя към краля на джуджетата?
Всички се заоглеждаха търсейки някой, който да може да отговори на този въпрос.
-Аз знам!
Всички погледи се отправиха по посока на гласа. Беше Немезида.
-Сега се сетих. Помня, че още когато бях малка баща ми великият господар ме взимаше със себе си в някои от своите странствания. Помня, че веднъж отидохме и при краля на джуджета, по някаква много тайнствена работа... мисля, за която така и не можах да разбера. Много пъти съм питала баща си за това, но той никога не ми отговаряше, като ми казваше че съм твърде млада, и че ще разбера когато порасна. Само да мога да си спомня пътя... ъъъъ....мммм...ДА!!! Сетих се! Следвайте ми. Входа на царството му е само на няколко часа път от тук пеша.
Немезида бързо си проправяше път през гората, в която бяха попаднали на скоро. Тя се носеше грациозно и сякаш не ходеше а летеше или по – точно се “плъзгаше” по земята. Грациозното и тяло се справяше с изключителна ловкост с все по – гъстите клони на дърветата, за разлика от другите и приятели, които често бяха шибвани било от клон, било от храст. Вече беше започнало да се свечерява а те все още не бяха стигнали до входа на кралството. Немезида продължаваше да върви все по – навътре и по – навътре в тъмните и тайнствени дебри на гората. Докато тя вървеше небето постоянно се променяше. От красивият синкав цвят се беше променило през красивите червеникаво – оранжеви цветове на залеза до тъмно син цвят предвещаващ скорошното му потъмняване до нощно небе. Точно, когато небето беше почерняло и нощната тъма ги обгърна, Немезида най – накрая се обърна към другарите си. Oбясни им със знаци да я следват възможно най – тихо, след което им посочи нещо като вход точно пред тях. Този вход до колкото можеха да видят в пълната тъмнина беше издълбан в едно огромно и старо дърво. Те бързо се шмугнаха вътре, като много внимаваха да не вдигат шум, както ги беше посъветвала Немезида. Тя забави крачка и започна да брои тихо:
-Едно, две, три, ..., тридесет и седем. Тук е! Сега много бавно направете по една крачка в дясно и по две крачки направо. Така. Сега да отброя седем стъпки направо. Две в ляво и три направо. Така. Сега направете по една крачка назад, след това по една в ляво, две по дигонал на дясно и една последна на право. Готово! Сега можем да продължим спокойно.
-Брех ма’а му стара. Как го запомни всичко това момиче?
-Ами не искам да умра GameMan.- отговори му с насмешка Немезида. Да вървим.
-Хи, хи, хи... – пак го затапиха.- захили се тихо Zelux.
Те продължиха по дългия и тъмен тунел, като скоро след това започнаха да се чуват някакви странни звуци. Постепенно те започнаха да се усилват и не след дълго бяха започнали да приличат на грохот на водопад.
-Да му се невиди. Сега да няма да плуваме. Да бяхте ме предопредили да си взема плувките.
-На теб не ти трябват GameMan.- каза му с насмешка Zelux. Те твоите крака са като плавници.
-Що не ходиш да се гръмнеш. Какво да направя, че съм расъл доста на времето.
-Поливали са те често.- включи се и Немезида.
-Сега и ти ли почваш.- нацупи се GameMan.
-Оооооооо. Не се обиждай сладък. Аз така си говоря от време на време. Жени знаеш...
-Да де да. То на теб кой ли може да ти се сърди дълго.
-Определено някои хора са способни на това!- чу се плътен глас идващ право срещу тях.
-Хей! Кой си ти? Казвай или ще ти счупя главата.- изви GameMan.
-Не недей.- спря го Немезида. Този глас ми е познат от някъде.
-Точно така кралице. Но от къде ли? А?
-Точно така! Сетих се! Ти си JohnnyRiko!
-Браво! Получаваш червена точка бонус.- каза и иронично той. Как си кралице?
-Добре съм JohnnyRiko. А ти все още ли си същият?
-Почти. Но...
-Не искаме да прекъсваме лафчето ви, но нямаме време да пийнем по кафенце. За това бихте ли спрели да си гукате поне за сега?- възмути се Zelux.
-Прав е.- добави X-Maniak. Трябва да вървим.
-Добре нека да вървим, но какво правиш тук JohnnyRiko? Последно се видяхме доста отдавна.
-Ами всъщност търсех вас. Чух няколко слуха.
-Слухове ли.- изненада се KILLER. Какви слухове.
-Всъщност срещнах вашият познайник Icewarrior.
-Icewarrior ли? Как е той?- попита X-Maniak.
-Разказа ми на кратко за премеждията ви. Не беше много добре, когато го видях за последно. Каза да ви предам, че след като възстанови слилите си ще се видите отново. Каза и, че скоро ще се нуждаете от помоща му.
-Радваме се, че е добре. Но не каза за какво ти трябваме.
-Ами искам да ви предложа помоща си за да намерите медальона, но в замяна искам нещо от вас.
-Защо ли се учудвам. То кога някой ни е помагал доброволно.- започна да недоволства GameMan.
-И защо да ни трябваш?- заинтересува се Zelux.
-Защото знам някои неща за краля на джуджетата, които вие не знаете. И някои други неща, които в момента не искам да споменавам.
-Добре, добре. Какво искаш в края на краищата стари познайнико?- каза Немезида.
-Бях забравил специфичното ти чувство за хумор. Но да мина на въпроса ви. Искам да дойда с вас в реалния свят. Това искам.
-Уау.- възкликна Zelux. И защо го искаш?
-Предпочитам да запазя причините за себе си. Съгласни ли сте или не?
-Аз съм съгласна. Вие какво мислите?
-Става.- каза Zelux. Но ще те наблюдавам.
Другите само кимнаха в знак на съгласие на предложението на JohnnyRiko.
-Тогава да вървим. Нямаме време за губене.- скед като каза това Немезида отново се забърза навътре в пещерата или в каквото там се намираха. Не след дълго пред тях се изправи величествена гледка. Повечето от тях очакваха да видат най – обикновен водопад, който ще трябва да преплуват, но не се оказа така. На първо място водопадът не беше обикновен. Водата му не се стичаше никъде. Или по – точно свършваше до едно място и след това изчезваше в... в нищото. Освен това посточнно менеше цветовете си – точно като цветовете от дъга. Беше ту жълт, ту син, или пък зелен, червен и още много цветове. Другото странно нещо беше че пътят свършваше при този водопад и нямаше никакъв друг изход, поне видимо. Не можеше да преминат през пропастта по обясними причини – нямаха нито въже, нито пособия за катерене, нито магьосник да ги преведе. А и пропастта си беше направо... УАУ... Тя беше страшно дълбока. Даже по – скоро си беше бездна. Да! Това беше една бездънна бездна... X-Maniak се замисли. Беше чел някъде за такава подобна бездна. Но каква беше тя? И как можеше да се преодолее? Не можеше да си спомни..., но чакай. Ами да!!! Не можеше да греши. Тя трябваше да бъде. Това беше прочутата “Бездна на АДА”. Беше чел за нея в някоя от книгите във великата библиотека на джедаите. Нямаше много страници изписани за нея. Повечето от тях се бяха загубили през годините. Но си спомни, че великият му учител му беше разказвал, че неговият велик учител му е разказвал, че преди много векове, когато още хората не са били толкова много, преди още да започнат да се развиват в света са живеели мирно няколко нации, ако можем така да ги наречем. Това били елфите – велик и безсмъртен народ, който дълги години обитавал земята преди да реши да се оттегли в мястото от което няма връщане – в далечните си и спокойни земи на предците си.
Живеели още и джуджетата – тайнствен народ, алчен за скъпоценни камъни и богатства. Винаги готови на всичко за да забогатеят още повече, но народ на смелчаци. Народ който винаги се събирал при нужда за да се защитава от нашествия. Но за съжаление и те постепенно решили да напуснат земята. През многото си години живот те копали все по – надолу и по – надолу в земята и накрая достигнали до такива места, в които всеки смъртен би намерил смъртта си. Много джуджета били избити тогава – от силите на мрака. За това кралят на джуджетата се решил на една последна и крайна мярка – да пресели целият си народ на друго по – хубаво и спокойно място. Където няма да бъдат избивани постоянно. И те се преселили тук – в този свят. Как са успели да го направят никой не знае, а и никой не помни. Единственото което се знае по въпроса е, че това било постигнато от тяхните велики магьосници, които заради това си дело просто изчезнали в небитието. А народът на джуджетата останал без магически сили. Единствено на всеки 1000 години се ражда по един велик магьосник, който трябва да защитава народа си от беди. Но това време било прекалено много за джуджетата, които за разлика от елфите не били надарени с безсмъртие а само с продължителен живот, по – голям от човешкия но с колко точно никой не знае.
По същото това време живеели още народа на тролите за които не се знаело много освен, че са били народ от разбойници и убийци. Те били огромни триметрови или още по – големи гиганти надарени с огромна сила и още по – огромна... глупост (). Повечето записки за тях са се изгубили през годините, а сега никой не знае къде точно са отишли, дали не са изчезнали или дали нещо не се е случило с тях.
Последната нация, за която се сещаше, от това време беше народът на гномите. За тях също имаше малко информация. Знаеше се, че са били също дълголетен народ, но не и безсмъртен (поне така се смяташе). Знаеше се, че са народ с малко магически способности. Знаеше се, че са били много лукави и хитри, че са обичали богатствата и измамите. Също така се знаеше, че са били сравнително дребни на ръст но много пъргави и много добри бойци...
Изведнъж се сети, че беше чел нещо и за вампирите и върколаците, но тогава великият му учител му беше взел книгите и му беше казал, че за тях ще може да чете когато е готов на това. Странно беше го попитал защо не е готов, а учителя му беше отговорил, че някои неща трябва да останат скрити от света, докато света не бъде готов за да ги научи... От тогава до сега, веча седем години, а той все още не можеше да разбере какво е имал в предвид учителя му... А и...
-Ей човек спиш ли?- извика някакъв глас до него. Стоиш там вече повече от десет минути.
X-Maniak се сепна. Беше се улисал в историята. Той се обърна към Немезида и я запита:
-Това не е ли прочутата “ Бездна на АДА”?
-Да! Така е. Това е тя. Но от къде знаеш това? Малцина хора са чували за нея?
-Ами да кажем, че съм чел доста преди време. Но имаме по – важна работа. Не мога да си спомня как се преминаваше през нея.
-Сега ще видите как. Отдръпнете се!
Всички се отдръпнаха на няколко метра, като само Немезида остана почти до ръба на пропастта. Точно щеше да каже нещо, когато някаква тайнствена сянка се появи зад тях. Улисани да я гледат, никой не беше забелязъл, че е близо до тях. Изведнъж тази сянка се засили и скочи да атакува Немезида. С периферията си обаче KILLER я забеляза и също с неподозирана дори и за самият него скорост се спусна да преследва сянката. Секунда след това той видя, че сянката не е кой да е а самият цар Мирад 3-ти. Явно беше, че беше полудял и искаше да се самоубие. Но със себе си искаше да вземе и някой – искаше Немезида. KILLER още по – силно се напрегна за да го догони и точно няколко сантиметра преди да достигне Немезида и да я избута в бездната успя да скочи върху гърба на Мирад 3-ти. Двамата започнаха да се търкалят един върху друг, но поради енерцията им и поради това, че бяха на малко разстояние от бездната и двата паднаха в нея. Всички чуха предсмъртните писаци на Мирад 3-ти, който беше усъзнал огромната си грешка. Немезида бързо се обърна и се наведе за да погледне в бездната. KILLER все пак беше успял да се хване на една леко издадена скала малко под нея. Тя бързо му подаде ръка за да се хване.
-Момчета!- извика тя. Помогнете ми да го извадя.
-Идем.-извикаха в един глас и се затекоха да помагат.
-Хайде не ме уставяй приятелю. Присегни се и хвани ръката ми. Знам, че можеш.
-Не мога кралице.- задъхано и отговори KILLER. Не мога. Явно...че...приклю...ченията...ми приключват тук. Знам...поне...че мисията ми е изпълнена.
Изведнъж гласът му стана изключително силен и плътен:
-Не ме забравяйте! Успех приятели!- след като каза това KILLER се пусна от скалата. Докато падаше надолу той и помаха за последно, след което се изгуби в тъмнината на бездната.
-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...!- извика Немезида, след което се затвори очи и зарида...
-Закъсняхме момчета.- каза тъжно ТheUnknownOne. И загубихме още един приятел. А аз загубих още един човек на който дължа живота си.
X-Maniak се доближи бавно до Немезида, падна на колене до нея и я прегърна. Тя “зарови” дългите си черни коси в тялото му и продължи да плаче.
-Не се притеснявай. Той ще бъде на по – хубаво място от това. Там щше бъде по – добре. А и успя да отмъсти за любимата си. Той е живял храбро и умря храбро. Никой от нас няма да забрави какво е направил за нас. Всеки от нас ще го пази в сърцето си.
-Толкова загубени човешки животи...- каза тъжно ТheUnknownOne. И за какво? За един предмет. Дано да си е заслужавало всичко това. Почивай в мир приятелю...
След като Немезида най – накрая успя да се съвземе от поредната тежка загуба тя се обърна към приятелите си и има каза:
-Ще нощуваме тук. Запалете огън. Ще ви помоля и да почетем загиналите ни приятели с мълчание тази вечер. Ще говорим утре.
Всички кимнаха в знак на съгласие, а Немезида отиде малко по – настрани от тях, седна с кръстосани крака и застина...

Епизод 19 “ Битката за подземния град “ Междувременно в Подземния Град:

omega-x пресъпваше нервно и обикаляше гейм – залата. Защо се бавят още? Какво става с тях? Той си задаваше тези въпроси непрестанно, но те оставаха без отговор. Вече повече от седмица бяха в играта, а от тях нямаше нито вест, нито кост. Вече започваше да се притеснява. Единствената му радостна мисъл беше, че никой от тях не се беше превърнал в статуя – сигурен знак, че е прекратил съществуването си.
Ни изведнъж стана нещо странно, което обаче не беше виждал за първи път, и което беше знак че някой от тях е починал. Стаята малко по малко започна да се върти, постепенно въртенето се усили и когато достигна максималната си скорост стаята се изпълни с искряща светлина, която го принуди да затвори очите си за не бъде ослепен. Изведнъж светлината намаля и се насочи към участниците в играта. omega-x вече можеше да вижда спокойно и отвори очите си. Светлината ги беше обгърнала. Беше ясно – някой от тях или всички те бяха умрели. Светлината постепенно се “устреми” към тялото на Безименния и го обгърна изцяло. Изведнъж тялото му изчезна и не след дълго от дясната му страна се появи поредната статуя. Светлината просветна още веднъж и се появи още една статуя до статуята на Безименния. До всяка от тях имаше по един “слънчев” диск.
omega-x погледна статуята на приятеля и разбра. Безименният беше мъртъв. Малко след това погледна и другата статуя. Лицето не му беше познато. Явно е бил от главните “добри” герои в играта, иначе нямаше да се попяви в тази зала като статуя. omega-x се наведе и се поклони пред двете статуи. Остана така няколко минути в знак на почитание. Беше време да съобщи на всички лошите вести. Изведнъж обаче стаята започна да намалява скоростта си и постепенно спря. Секунди след това се включи алармата оповестяваща смъртта на поредните учасници в играта... Гражданите чувайки прощалната сирена сведоха глави почитайки починалите. omega-x взе двата диска. Трябваше да разбера как са умрели двамата, като изгледаше записите направени от суперкомпютъра. Трябваше и да събере съвета. Вече не бяха 5-те. Трябваше да изберът нов член на съвета...

Междувременно в тунелите около Подземния Град:

-Трябва да намеря начин да превзема този град.- каза си ядосано. Трябва ми вътрешен човек. Но няма как да премина градските стени... освен ако... ДА! Идеята не е чак толкова лоша. Но дали ще се съгласят. Няма какво да губят, а само могат да спечелят. Е ще трябва да си разделим владенията, освен ако след това не ги убием. Има начин... Но дали не е твърде рисковано? Ще опитам. Denik!!! Ела при мен.
-Да...Господарю. Какво да направя.
-Denik имам важна задача за теб. Едно много важно поръчение. Ако го изпълниш и плана ми проработи ти обещавам да те пусна да си вървиш... навън...
-Съгласен съм господарю. Какво да направя?
-Срещни се с призраците. Обеди ги да ни помогнат в атаката срещу Подземния Град. Кажи им, че ми трябват само няколко от тях на първо време, преди още да е започнала самата атака. След като дойдат ще им обясня по – подробно всичко. Обещай им, че ще им дадем половината от спечеленото и част от нашата територия. Сега върви...
-Слушам господарю!- каза му покорно Denik, след което мислено добави “Веднъж да мога да си отида... ще ти отмъстя... ще ти отмъстя за всичко което ми причини...”

Това эа сега е продължението. :wink: :wink: :wink:

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2004 15:57

Изминала е по4ти 1 година от 1 епизод но ще съм ти много благодарен ако ме вклю4иш :oops:
П.П. Разказът е ССССССУУУУУУППППЕЕЕЕРРРРРРРР :D :D :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Апр 2004 10:01

The Chameleon написа:
Изминала е по4ти 1 година от 1 епизод но ще съм ти много благодарен ако ме вклю4иш :oops:
П.П. Разказът е ССССССУУУУУУППППЕЕЕЕРРРРРРРР :D :D :D

Хе хе... :wink: Мерси за отзива. Ще те включа. Нямаш проблеми. Само не знам кога. Както всички знаят срокове НИКОГА не съм спазвал. Мога само да кажа, че МОЖЕ БИ в скоро време ще има нов епизод щото искам най - накрая да го свърша това чудо. Така, че дерзай/те и да се надяваме скоро да има продължение.
П.П.: Все още може да участвате в разказа. Почнах да убивам персонажи, така че ще се освободи място. Дерзайте...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 16:02

Какво ще кажеш за ролята на хакер? Скоро ми хрумна това. Продължението ще го почна или тази или другата седмица към края им де, ама първо ще свърша едно ново разказче на име "Петък 13-ти". Скоро време ще го пусна. Дерзайте до тогава.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 18:22

окей Ривен но очертай повечко характера на героя ми като на Зелукс и Гейммен.Продължението е много добро-жалко за Килър и Безименния :cry:
минутка мълчание

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com