Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2003 13:28
Human_Paun4o написа:
2 дни. Само още максимум 2 дни и е готов. Пък и толкова време поддържаме интереса... е, няма да ви разочароваме! (надявам се )
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2003 17:44
Аз само споменах 1 игра но не изкам да задръствам темата с шитове(има и по-яки неща от игрите...).Дано разказът е готов скоро.
P.S. Аз уча 1-ви език Немски и втори Английски,само за инфо на Human.
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2003 16:18
Къде сте бе?
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2003 19:28
Тук сме, тук сме Ами какво да имам предвид..
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2003 17:12
fresh__ написа: Тук сме, тук сме Ами какво да имам предвид..
Naistina kakwo ima6 predwid Ako iska6 mi pi6i li4no suob6tenie.
P.S. Radwam se 4e ste tuk...
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2003 17:29
Otidete na http://free.techno-link.com:8080/search/find.php i napi6ete w tursa4kata : nfs hp2 soundtrack
Turste samo MP3!!!Prowerete slednite pesni(probwajte ot klub naj dobre!!!):
- Course of Nature-Wall of Shame
- Pulse Ultra-Build Your Cages
- The Buzzhorn-Ordynary
- Bush-The People that We Love
- Hot Action Cop-Going Down On It
Kazete hareswat li wi.Az po prinzip ne slu6am towa no.....
P.S. Towa e 4ast ot Soundtrack-a na Need for Speed:Hot Pursuit 2
Ako linka ne ba4ka otidete na free.techno-link.com i w tursa4kata napi6ete nfs hp2 soundtrack posle i izberete MP3(naj gore pod poleto sa "search").Natisnete pak "Търси".
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2003 13:25
Ееееее хора кво стаа.Бе погледнахте ли предишния ми пост(едва ли).Бе от 2-3 дни май никой не е влизал в тая тема бе.fresh_ ,какво стана с разказа?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2003 21:33
Ne zadrustvai temata s gluposti,na toia sviat ima hiliadi iaki pesni,a v toia forum ima hiliadi temi za iaki pesni...Taka,4e tva ne e stanicata za takuv post!!!!
Kvo stana s novia razkaz za tamago4i...,iskam da kaja za novite geroi!!!????
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Дек 2003 13:20
Human_Paun4o написа: Ne zadrustvai temata s gluposti,na toia sviat ima hiliadi iaki pesni,a v toia forum ima hiliadi temi za iaki pesni...Taka,4e tva ne e stanicata za takuv post!!!!
Kvo stana s novia razkaz za tamago4i...,iskam da kaja za novite geroi!!!????
Poi4wa6 da me nerwi6..........Nqma6e kakwo da prawq i drasnah toq post.
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2003 16:29
Вече не знам какво да си мисля.Нали разказът щеше да е готов до ден-два.Кво стана?
Сега да покажа колко съм тъп...това съобщение е номер 100...Трябваше да го отбележа.
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2003 21:17
аа не винете мене аз просто търпеливо чакам да дойде моя ред в следващото творение
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2003 12:42
ok.Kakwo stana s nego?
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 20:54
IHateYou написа: ok.Kakwo stana s nego?
Ami kvo da stane purvata chast trqbvashe da napishe lorda na tumninata ama toi kade se izgubi neznam
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2003 19:38
fresh_ , интересно и аз не съм го "виждал" във форума наскоро.
Би ли погледнала преди6ната страница?Там имах 1-2 поста в които те питах какво имаш предвид.Надявам се да ми отговориш.
P.S.Къде изчезнаха сички?
Най добре ми отговори на пощата(както прецениш).Въпросната поща е mad_cow@abv.bg ;
:)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2003 11:46
Тук съм, хора, спокойно. Всъщност ме натискат да довърша един разказ тук, един в Rivalry, и сега не ми се иска да почвам нов. Ако толкова държите да го видите, упълномощявам Фреш да напише 1-вата част и аз ще се водя по нея (искам да видя какво ще измисли този път нашата писателка ).
Още веднъж се извинявам.
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2003 18:31
Lord of Darkness написа: Тук съм, хора, спокойно. Всъщност ме натискат да довърша един разказ тук, един в Rivalry, и сега не ми се иска да почвам нов. Ако толкова държите да го видите, упълномощявам Фреш да напише 1-вата част и аз ще се водя по нея (искам да видя какво ще измисли този път нашата писателка ). Още веднъж се извинявам.
Ок.Надявам се че fresh_ ще почне по-скоро.
|
|
|
|
|
kiroman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2003 18:46
Не ви ли омръзна тая тема
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2003 20:23
Lord of Darkness написа: Тук съм, хора, спокойно. Всъщност ме натискат да довърша един разказ тук, един в Rivalry, и сега не ми се иска да почвам нов. Ако толкова държите да го видите, упълномощявам Фреш да напише 1-вата част и аз ще се водя по нея (искам да видя какво ще измисли този път нашата писателка ). Още веднъж се извинявам.
Ихаа ) чудесно прехвърляне на прожектора отново към мене :Р Ще видим какво ще стане...
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2003 15:06
fresh__ написа: Lord of Darkness написа: Тук съм, хора, спокойно. Всъщност ме натискат да довърша един разказ тук, един в Rivalry, и сега не ми се иска да почвам нов. Ако толкова държите да го видите, упълномощявам Фреш да напише 1-вата част и аз ще се водя по нея (искам да видя какво ще измисли този път нашата писателка ). Още веднъж се извинявам. Ихаа ) чудесно прехвърляне на прожектора отново към мене :Р Ще видим какво ще стане...
Каква ще е темата на разказа?
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2003 16:47
IHateYou написа: fresh__ написа: Lord of Darkness написа: Тук съм, хора, спокойно. Всъщност ме натискат да довърша един разказ тук, един в Rivalry, и сега не ми се иска да почвам нов. Ако толкова държите да го видите, упълномощявам Фреш да напише 1-вата част и аз ще се водя по нея (искам да видя какво ще измисли този път нашата писателка ). Още веднъж се извинявам. Ихаа ) чудесно прехвърляне на прожектора отново към мене :Р Ще видим какво ще стане... Каква ще е темата на разказа?
Ми може би...екшън, макар че не обичам такива, но пък такова беше предложението на един човек.. или.....незнам нищо още не ми се върти в главата...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|