Super e.zasluzawa6e si 4akaneto.Ama werno da ne stane kakto kaza Lord of darkness...
Ne sam o4akwal takowa ne6to.are dawaj s prodalzenieto po-skoro.
are peace
eeeeeeeeeeei spoko wee nqma da stane kato sapunidka.no mi trqbva vreme da sformiram sledvashtata 4ast shte se opitam ili tazi vecher ili utre da q napisha
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Един съвет от мен - опиши с малко повече подробности ставащото, защото така прилича на един безкраен диалог. Докато човек осъзнае, че Лазар идва на гости, и докато сподели радостта на Пламена - БУМ - айдеее...
Да де, не ни разбирай погрешно, харесва ни резказа. Просто ако го опишеш по-подробно (но не много подробно) може да изпъкне целият ти писателски талант. Иначе деиствието ще стане много бързо, задъхано. Нали разбираш?
И аз да се изкажа... еми разказчето ок супер е ама мааму аз се заредих с кола и чипс да чета някакво супер дълго продължение,а пък то... 5 реда. Недей така даваи го по-дълго.
aaa da Human_Paun4o otgowori mi na mad_cow@abv.bg ili nekoj drug 4e mail-a mi e prazen.....[/quote] Za kvo stava duma be,maina?Za kvo da ti pi6a(Battle.net akaunta mi e Human_Paun4o(poznato,a?))Fre6,samo taka,kefi6 super mnogo
zdraveite! Blagodarq za iskrenite mneniq po razkaza...naistina shte se vslusham v tqh i shte se postaraq da gi izpulnq.Tazi vecher shte se opitam da napisha produljenieto ili nai-kusno utre
High_voltage написа:Има някои двусмислици...Например още в първа част беше споменала нещо за учител по биология, а сега говориш за учителка по биология. Освен това думите "кабЕнет"(първа част) и "седмЕца" не са изписани правилно.Да не си от Варна?
A kakvo prechi da sa smenili uchitelq....? Moje da sum propusnala da spomena
Ne se zaiajdai s momi4eto!!!Az ne moga da go pobera v glavata si kak moje da ima vreme i umstvena sposobnost da napi6e takova ne6to!!! Fre6,imam samo 2(dve)molbi kam teb!Obajdai se na posta pone edin put v sedmicata,daje da ne si napisala nova 4ast i vtorata molba:kaji gore-dolu koga 6te svur6i6 razkaza(ili toi e bezkraen kato"Darzost i krasota") i koga 6te ni kaje6 dali tova e realnost(tvoia jivot???)ili ne!!!Plz!!!Tvoi veren fen Human_Paun4o (Plovdiv_team)