Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Denqt na edin teeneijur.
Публикувано на: 25 Сеп 2003 19:17

Lazar jiveeshev edin ot mnogobroinite kvartali na Sofia-Liulin.
Na 13 etaj v detskata staq na semeistvo Petrovi izzvunq budilnika (be6e to4no 6.00).Lazar ne iska6e da stava, no be6e izdurpan ot legloto ot maika mu.I natikan v banqta.Kakto obiknovenno nqma6e ostanala topla voda.(Sestra mu se kupe6e po celi 4asove!)I taka na6iqt geroi se izkupa s ledena voda i sled kato se oble4e i sedna da zakusva edva izqde i edna filiika zame4tan...Toi misleshe za momi4e-novata u4eni4ka v klasa mu.Be6e tolkova hubava 4e Lazar se zahlasna v neq o6te kogato za purvi put q vidq.NO....Ima6e edno problem4e...Lazar be6e tooolkova sramejliv 4e ne moje6e i dve dumi da razmeni s neq ot sram :oops: .Estestveno kogato doide nqkolko mom4eta vednaga i se 'nahvurliha' no Lazar4o se durji na distanciq za da prikrie sramut si.Sled kato se nahrani,Lazar potegli za u4ili6te.Kakto obiknovenno trqbva6e da hvane avtobus ot liulin do centura na Sofiq i ot tam pesha do u4ilishte.Stigna do vhoda na daskaloto i se zaputi kum kabeneta po biologiq(kadeto ima6e chas po programa.Lazar vlezna i se nastani na edinstveniq ostanal svoboden chin.Zapochna chasa.Uchitelq govoreshe za svoistvata na gubite.No nashiq geroi ne misleshe izob6to za uroka.Toi zabelqza che hubavoto momi4e za koeto stavashe vupros do sega go nqma!Ujas!Toi si pomisli 4e tq se e premestila v drug klas ili kakvo li o6te ne.
Posle mu svetna che moje prosto da zakusnee.
Taka i stana 10 min sled nachaloto na chasa TQ (koqto v prochem se kazva Plamena) vlezna v kabieta.Nqmashe svobodni mesta.Osven edno.........Tova do Lazar.
Toi se kefeshe vutreshno no ne davashe pokaz na chuvstvata si.
Plamena sedna do nego i tova beshe nai hubaviq chas po biologiq prekaran nqkoga!Lazar beshe na sedmoto nebe!Svurshi chasut i Plamena mu predloji sledvashtiq chas pak da sednat zaedno.Toi ne chakashe da go molqt za vtora pokana-suglasi se.Mom4etata go gledaha s zavist v o4ita kak se dviji zaedno s Plamena..........A toi se kefeshe..Taka izminaha chasovete..Beshe petak i dvamata reshiha da idat na diskoteka s o6te nqkolko suy4enici ot klasa.Toi s neturpenie o4akva6e da doide ve4erta.Tq si otide izkupa se,grimira se i ve4erta potegli kuum diskotekta znaeiki 4e 6te bude mnogo gotino. :D

PS:Tova e purvata chast ot razkaza nadqvam se da vi e haresal 6te ima i produljenie.Vse pak kajete si mnenieto,moje i da mi pishete na maila.Vtorata 4ast 6te e po-dulga i interesna posle moga da napi6a i "Denqt na edna teeneijurka" stiga da vi haresa tazi :? Napi6ete si mnenieto i dobro i lo6o kakto jelaete :D

Заглавие: Re: Denqt na edin teeneijur.
Публикувано на: 25 Сеп 2003 19:25

fresh__ написа:
Lazar jiveeshev edin ot mnogobroinite kvartali na Sofia-Liulin.
Na 13 etaj v detskata staq na semeistvo Petrovi izzvunq budilnika (be6e to4no 6.00).Lazar ne iska6e da stava, no be6e izdurpan ot legloto ot maika mu.I natikan v banqta.Kakto obiknovenno nqma6e ostanala topla voda.(Sestra mu se kupe6e po celi 4asove!)I taka na6iqt geroi se izkupa s ledena voda i sled kato se oble4e i sedna da zakusva edva izqde i edna filiika zame4tan...Toi misleshe za momi4e-novata u4eni4ka v klasa mu.Be6e tolkova hubava 4e Lazar se zahlasna v neq o6te kogato za purvi put q vidq.NO....Ima6e edno problem4e...Lazar be6e tooolkova sramejliv 4e ne moje6e i dve dumi da razmeni s neq ot sram :oops: .Estestveno kogato doide nqkolko mom4eta vednaga i se 'nahvurliha' no Lazar4o se durji na distanciq za da prikrie sramut si.Sled kato se nahrani,Lazar potegli za u4ili6te.Kakto obiknovenno trqbva6e da hvane avtobus ot liulin do centura na Sofiq i ot tam pesha do u4ilishte.Stigna do vhoda na daskaloto i se zaputi kum kabeneta po biologiq(kadeto ima6e chas po programa.Lazar vlezna i se nastani na edinstveniq ostanal svoboden chin.Zapochna chasa.Uchitelq govoreshe za svoistvata na gubite.No nashiq geroi ne misleshe izob6to za uroka.Toi zabelqza che hubavoto momi4e za koeto stavashe vupros do sega go nqma!Ujas!Toi si pomisli 4e tq se e premestila v drug klas ili kakvo li o6te ne.
Posle mu svetna che moje prosto da zakusnee.
Taka i stana 10 min sled nachaloto na chasa TQ (koqto v prochem se kazva Plamena) vlezna v kabieta.Nqmashe svobodni mesta.Osven edno.........Tova do Lazar.
Toi se kefeshe vutreshno no ne davashe pokaz na chuvstvata si.
Plamena sedna do nego i tova beshe nai hubaviq chas po biologiq prekaran nqkoga!Lazar beshe na sedmoto nebe!Svurshi chasut i Plamena mu predloji sledvashtiq chas pak da sednat zaedno.Toi ne chakashe da go molqt za vtora pokana-suglasi se.Mom4etata go gledaha s zavist v o4ita kak se dviji zaedno s Plamena..........A toi se kefeshe..Taka izminaha chasovete..Beshe petak i dvamata reshiha da idat na diskoteka s o6te nqkolko suy4enici ot klasa.Toi s neturpenie o4akva6e da doide ve4erta.Tq si otide izkupa se,grimira se i ve4erta potegli kuum diskotekta znaeiki 4e 6te bude mnogo gotino. :D

PS:Tova e purvata chast ot razkaza nadqvam se da vi e haresal 6te ima i produljenie.Vse pak kajete si mnenieto,moje i da mi pishete na maila.Vtorata 4ast 6te e po-dulga i interesna posle moga da napi6a i "Denqt na edna teeneijurka" stiga da vi haresa tazi :? Napi6ete si mnenieto i dobro i lo6o kakto jelaete :D

Maila mi e fresh__2003@abv.bg

Заглавие: biva si go
Публикувано на: 25 Сеп 2003 19:31

Ami kvo da kaja .... hubav e ..............samo 4e na mesta malko se 'olivash'
Pusni i vtora chast 6te stane ne6to hubavo :wink:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2003 20:05

mi qko e davai 2 4ast

never die!!!

Профил

Заглавие: Plovdiv-centar na Bulgaria
Публикувано на: 26 Сеп 2003 18:21

Zvu4i realisti4no i originalno!Gotino!!!Po4ti sam 100%siguren,4e tva e istinska slu4ka...nali?Ako e taka-priznai si,moje6 da o4akva6 ot nas samo odobrenie! :wink: Ako utre edni ne6ta ne se precakat moga i az da izvartia tva obe6tano prodaljenie :D :D :D :D :D :D :D :oops: Bravo maina!

Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2003 20:56

Много наподобява на моето ежедневие.

То е предизвикателство.
Нежъзможно е осъщестиимо.
Невъзможно е ... нищо!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2003 11:39

gejowe sa te,ot iztok na zapad gejowe...

Заглавие: Izvinete za zakusnenieto
Публикувано на: 27 Сеп 2003 12:09

Sorry che se zabavih s vtorata chast no sled malko puskam i neq:)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2003 12:18

Mnogo e hubavo razkazcheto i tai kato gledam i spored mene i istinska sluchka.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2003 13:14

qk e razkaza ama vtorata 4ast koga 6te e dano da e po-skoro
i q napi6i na kirilica ako moje6

Профил

Заглавие: Chast 2
Публикувано на: 27 Сеп 2003 19:10

Лазар се видя с Пламена в дискотеката .Тя изглеждаше страхотно!Пуснаха любимата й песен и той я покани на танц.Така последва втори..трети...Бяха щастливи!Но...в 3ч. (вечерта) мобилния на Пламена звънна.
Беше баща й.Трябваше да се прибира.Лазар я изпрати до вкъщи макар и на двамата да не им се искаше ноща да свършва.После и той се прибра.Посрещнаха го две намрущени очи-майка му.В този момент Лазар искаше да види най-малко нея.След 1/2часово мъмрене Лазар си легна.Той мислеше за Пламена......
На другия ден се събуди в лошо настроение.За първи път не искаше да е събота.Искаше му се сега да е заедно с Пламена.Дори започна да се съмнява че когато я види в понеделник тя ще се държи студено,че неще си спомня за вечерта в дискотеката....Какво ли още не му мина през главата :cry: НО....в това време телефона звънна.Беше тя!!!!!!Лазар ликуваше!Говореха си цял час и шщом затвори телефона Лазар беше в съвсеем друго настроение.с лекота си написа домашното.Вечерта стоя до 1.00 пред компютъра.На другия ден стана в 11.00 и деня мина неусетно.На другата сутрин се събуди още преди да е звъннал часовника.
Облече се чевръсто и потегли към даскалото.Първия час имаха математика и той видя Пламена пред кабинета.прекараха заедно повечето часове.До петия.тогава имаха музика.Лазар не понасяше учителя по музика.Пламена също и гте решиха да избягат.Отидоха в един от софийските паркове.И прекараха един невероятен следобед.Говореха,смееха се..........Разделиха се чак вечерта.Тя се прибера удома си той също.
Лазар вечеря и след като се скара с сестра си ,която беше повредила касетофона му си легна.Пламена също вечера взе си една книга и легна.Но не четеше а мислеше за него..........Тази "млада двойка" си има свойте хубави моменти както и лоши.Стига да продължавате да изявявате интерес ще продължавам с малките историики за тийнейджъри.Скоро ,много скоро ще пусна историята на "Една тийнейджърка" в същото време ще пиша и за живота на Пламена и Лазар.
ПП:До колкото до това дали историята е истинска за сега ще запазя отговора в тайна. :wink:

Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2003 19:25

Абе пич малко секс няма ли да вкараш ?
Иначе е тъпо така

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2003 10:51

Разказа кефи , айде продължение :)))

Профил ICQ

Заглавие: Re
Публикувано на: 28 Сеп 2003 11:43

Anonymous написа:
Абе пич малко секс няма ли да вкараш ?
Иначе е тъпо така

Ami kakvo da ti kaja.......Ne e lo6a ideq ama....sex mejdu 14godi6ni... :? S6te si pomislq po vuprosa vupreki 4e smqtah da pusna i istoriqta na dvama 18godi6ni.Tam ve4e 6te ima mqsto i sexa :wink:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2003 12:20

ave qko si e taka...ama are dovur6i ediniq razkaz,posle po4vai drugiq...ina4e si mislix 4e sled kato sa se kefeli v discoto,pone 6a se natiskat malko,no ni6o davai natatuk

never die!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2003 13:23

darky написа:
ave qko si e taka...ama are dovur6i ediniq razkaz,posle po4vai drugiq...ina4e si mislix 4e sled kato sa se kefeli v discoto,pone 6a se natiskat malko,no ni6o davai natatuk

Znam 4e vsi4ki iskate da ima sex ili pone natiskane v edna istoriq no za sega 6te zapazq podrobnostite okolo li4niq im jivot za po natatuk.Nali za tova razkaza 6te ima skoro produljenie.Osven tova dvamata geroi se poznavat
samo ot 10chasa i vednaga da se natiskat?E,6tom iskate 6te vklu4a i tazi podrobnost po natatuk,makar 4e bqh re6ila da ne navlizam v takiva podrobnosti :wink:

Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2003 15:49

Radvam se che me razbra :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2003 15:52

are koga 6te e produljenieto

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2003 18:24

a we ae we Lolitas

Заглавие: