Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2003 17:10
ТРЕТИ ЧЕТВЪРТИ
В него участват още:
Skual
shu_v
Сценарист и режисьор: Митака
Vortex_Nomad се беше запътил към къщата на оръжейния бос shu_v.
- Здравей shu_v, как, я караш.
- Хеей и това ако не е стария Vortex_Nomad, пак отърва затвора а?
- Съмняваш ли се. Ако искаш да седнем и да поговорим.
- Рабира се, ще искаш ли нещо за пиене.
- Да, едно бренди.
- Ето, а се ме светни за тая далавера за която ми каза по телефона.
Vortex_Nomad се облегна на стола и отпи от чашата с бренди.
- Адвоката който ме измъкна от затвора и един негов приятел са съгласни да ми помогнат да вземеме 150 млн долара от една сделка за наркотици, естествено след това ще им видим сметката и на двамата и ще вземем и техния дял.
- А от мен се иска.....?
- От теб се иска да ни помогнеш като ни дадеш оръжие и се включив в зделката, след като вземем 150-те милиона убиваме тъпите адвокатчета и ние взимаме по 75 милиона с които ще мога да си подсигуря пенсията.
- Мда... звучи интересно, кога ще стане зделката.
- Тази вечер двете страни се събират и ще уточнят, но моя информатор ще ми каже.....
- А този твой информатор няма ли да иска нещо?
- Иска пари, но аз ще му дам куршумче, хеехеехее
- Идеята ти ми харесва, обади ми се след като разбереш още подробности.
Двамата се разделиха и Vortex_Nomad излезе от стаята.
Часът вече приближаваше полунощ. В бара на ъгъла се бяха настанили вече Kiedisagain, Gipo, Resident и
TheONEGOD.
- Къде е приятелят ви?- попита Kiedisagain.
- А вашия къде е?- контрира Resident.
- Почива си.
- Еми и нашия. Давайте да преминем към същинската част.
- Стоката вече премина границата, вече в иказах защо и пътува към Чикаго, до шеснайсет часа ще е при старата електро централа извън града.
- Но ние не сме се разбирали още за местото.- каза TheONEGOD.
- Така е, но защо проблем ли има да е там.
- Нее, не, съвсем не само да се разберем за часа и забога млъкни TheONEGOD никой не те пита в момента.
На TheONEGOD му се видя странно държанието на Resident, но се съгласи.
- Както казах до шестнайсет часа ще пристигне, искам утре точно в 19.30 часа да сте там заедно със 150 милиона долара в брой.
- Да разбира се всичко ще е готово. Утре ще бъдем там аз, той, AcTivE и още един човек.
- Добре.
Двамата колумбийци станаха и си тръгнаха от бара.
- Ти да не си луд кой още ще се включва.- попита нервно TheONEGOD.
- Никой, излъгах ги.
- Но защо? Не разбирам
- Еми незнам просто ей така ми се прииска да ги излъжа.- каза Resident почти крещейки.
- Добре де, а къде е AcTivE?
- При другия човек за да вземе парите.
Квартирата на ivanatora малко след полунощ.
- Парите точно ли са? попита AcTivE взимайки малък сак с банкноти от по сто долара.
- Можеш да ги преброиш, ако искаш.
- Не, така или иначе, ще рабреме, ако са по-малко от 25 милиона.
- Вече ти казах, точно толкова са. Ще чакам да ми се обадиш и да кажеш кога ще ми ги върнеш с 3 милиона отгоре.
- Да разбира се.
AcTivEизлезе от стаята привидно одста весел защото си мислеше, че ще изкара четири милиона още като измами съдружниците си. След като остна сам в стаята ivanatora се отдаде на цигарата си и на размисъл. Защо да се задоволявам с 37 милиона като мога да имам 150? Мда ще изиграя тъпите копелета и ще им отмъкна парите, само трябва да измисля свестен план........
CrazyCobra си седеше в БМВ-то и четеше някакъв спортен весник койте бе купил сутринта, когато внезапно телефонът му извъня.
- Resident здравей.
- Къде си.
- В колата съм си сега.
- Идеално, в момента TheONEGOD излизе от бара мисля, че сега е времето да го ликвидираме.
- Ти да не ме мислиш за тъпак а? Когато дойде при мене доста се учудих защо молиш точно мен за такава работа, а не си наемеш някой който ще, я свърши професионално.
- Какви ги говориш....
- Млъкни и ме слушай, много добре знам, че TheONEGOD работи за ченгетата даже той е полицай, да не мислиш, че аз нямам познати, а? Искаш да убия полицай и после аз да обера последствията, за това си дошъл при мене нещасник такъв.
- TheONEGOD е ченге под прикритие?!?!
- О не ми се прави на умен слушай сега, ще убия ченгето, ако получа дял от зделката в която участваш да речем 1/4 от парите.
- По дяволите от незнам за какво говориш.
- Слушай не ми се прави на остроумен или приемаш или забравям за тебе и приятелят ти.
- Ох хубво пак аз ще трябва да се погрижа за всичко, незнам от каде имаш тази информация, но тя не отговаря на истината..... ало......ало....... Копелето затвори.
Resident реши да рискува и да действа сам, той беше доста объркан от държанието на приятеля си. След наколко минути размисъл той стана от пейката и се запъти към колата на TheONEGOD който беше отишъл за малко в парка."Какво ли прави там" мислеше си Resident "сигурно е с ония ченгета, но сега като се върне ще му покажа аз". той отвори колата на TheONEGOD и влезе вътре, седя около двайсет минути когато видя да приближава приятелят му тогава той реши да залегне на задната седалка. TheONEGOD се качи в колата, но не забеляза, че е отваряна. нстани се на шофьорското място сложи си колана, заплаи колата, отпусна съединителят и потегли. Изведнъж отзад изкочи Resident и опря пистолет в слепоочието на шофьора.
- Копеленце искаше да ни метнеш, а отишъл си и си изпортил всичко на куките.
- Не... за бога остави пистолета.
- Сега ще те науча с кого не трябва да се ебаваш, отбий колата тук.
Колата спря до една телефонна кабинка, която се намираше в тиха уличка. Resident отстрани предпазителя и стреля от упор в главата на мъжа, кръвта се разплиска навсякаде в колата. След това той премести тялото отзад, а той седна отпред и продължи да кара. Реши да го изнесе извън града, след като стигнаха на едно безлюдно място той изкара трупа на мъртвеца от колата, взе туба с бензин от багажника поля го, след което запали цигара и каза.
- Винаги съм знаел, че цигарата е най-вкусна след секс, обаче сега съм на друго мнение.
Той си дръпна няколко пъти од нея гледайки дупката в главата на мъртвеца и след отва, я хвърли върху него гледайки как тялото изгаря.
След като се прибра в града той реши да се отърве и от колата. Часът беше вече към три нощеска и по улиците нямаше почти никой. В това време обаче му хрумна една идея, да закара колата на гробището за коли и да я смачка, така и направи след което се прибра в къщи.
EviL и paradox си седяха както винаги в колата и нищо не подозираха.
- Лейтанант зделката е утре в 19.30 както разбра.
- Да.
- Знаеш ли мислех си дали да не вземем парите и да излезем в отпуска.
- Какво?!
- Шегувам се.... много ясно, как е кафето.
- Силно, но ми харесва.
- Хубаво, искаш ли да поиграем билярд.
- Да няма да откажа.
Колата завъртя гуми и отпраши.
JohnnyRiko беше решил тази вечер да се позабавлява малко и след това да свърши малко полезна работа.
Той обичаше да гледа изгрева в компанията на чашката и пурата, в момента правеше точно това когато на терасата изведнъж влезе KILLERSHOT.
- Ъъъъ шефе.. търси те един човек.
- Знаеш ли защо не те убих сега.
- Амииии...
- Защото ме мързи да си извадя пистолета!- развика се JohnnyRiko.- Но ти обещавам, всъщност не, ЗАКЛЕВАМ СЕ, че ако още веднъж развалиш този миг ще отворя такава дупка в тлъстия ти задни, че дори и Опра би могла да мине. А сге кажи кой ме търси.
- Някакъв тип на име CrazyCobra.
- Кажи му да дойде и защо не ми каза веднага- пак се развика шефа.
Бабаита излезе и след малко дойде CrazyCobra.
- Здрасти шефе искал си да говорим.
- Да седни. След като ми се обади да ме питаш за този тип... аааа...
- TheONEGOD?
- Да същия, аз се проверих работата и вече ти казах за какво става дума, за зделката имам предвид. Ти какво направи след това.
- Говорих с Resident и му казах, че аз полицай неубивам.
- Браво мойто момче, наусчил си и ти нещо, но сега искам да ме чуеш добре, ще ми помогнеш да взема тези пари, защото тия са кретени всичките около мен и ще ти дам да речем 5 милиона.
- Два милиона ми се виждат доста малко....
- Мдаа разбирам, ами какво ще кажеш за 4.
- Моля?!
- Или да ги направя 3?
- Не не съгласен съм на 5.
- Аз разбрах, че не си затова ти предлагам сега 3.
- Съжалявам обаче няма да рискувам живота си за....
В този момент JohnnyRiko извади пистолета си и го насочи към крака на човека.
- А сега съгласен ли си или да почвам да те правя погат от застраховката ти, колко ли ще ти дадът за инвалидност.
- Не недейте шефе, съг-г-гласен сеъм на колкото каж-ж-жете.
- Ето виждаш ли колко лесно става всичко значи, ще ми помогнеш да вземем парите и ще получиш 3 милиона, а в противен случай ще получиш коршум, но мисля, че ти си разумно момче, а сега бягай.
CrazyCobra излезе от кущата по-възможно най-бързия начин като на ум не спираше да проклина и псува работодателя си.
M-Tycoon седеше в леглото на своята стая в хотел Хилтън и размишляваше.
- Не определено няма да мине номера на TheUnknownOne, защото никой неможе да прецака M-Tycoon , но той беше прав за едно, че ще взема пари, обаче не 37 милина, а 150.
След малко хотелският телефон извъня. M-Tycoon отиде до него и го дигна.
- M-Tycoon обаждам ти се за да ти кажа, че към 9 часа ще се съберем в къщата на TheUnknownOne, защото сделката щяла да бъде днеска.- прозвуча гласа на razor_creator.
- Днеска значи, добре, но ще ти напомня само едно, не споменавй шибаното ми име по този телефон.
- Да добре извинявай....
- И се постарай за напред да не си стискаш жълтите центове и да ми звъниш на мобилния.- M-Tycoon затвори телефона.- Шибаняк.
Resident вече се бе измил и оправил, когто реши да позвъни на AcTivE.
- Сам ли си?- попита Resident.
- Да, защо какво има.
- TheONEGOD вече е извън играта лично се погрижих за него.
- Значи...
- Значи, че ченгето е мъртвом, да... той е бил шибано ченге, намерих документи в него.
- Мамка му, какво ще правим сега?
- Ще звънна на един приятел, за да го питам дали вече се е чуло за убийството, той работи в болницата.
- За L-I-N-K ли говориш?
- Да, а ти позвъни на брат ти и виш дали има работа за 19.30.
- Аха сещам се ОК.
Двамата затвориха телефоните си и звъннаха на уговорените хора.
- Здрасти L-I-N-K, как си.
- Работя в момента.
- О извинявай да звънна по късно.
- Не, аз точно сега не работя просто съм на работа.
- Аха, а нещо по-необичайно да е имало в близките часове?
- Не защо не разбирам?
- Абе на тем мога да ти имам доверие, разбрах че са изгорили някакъв полицай преди няколко часа в околностите на града.
- Не лично аз не съм чувал, нещо не е наред ли.
- Виж сега трябва да ми помогнеш ще ти платя.
- За какво става дума виждаш ми се малко притеснен.
- Ще правим една зделка и искам да ни помогнеш. Ще ти дам сто хиляди.
- Звучи добре какво трябва да направя.
- Ще се видим с теб 19 часа пред ваз, от там, ще те взема, искам само да си с нас докато направим зделката.
- ОК, ще ви чакам пред нас.
Горе-долу по съсщото време AcTivE набра един телефон и след третото позвъняване от другта страна се чу глас.
- Здравейте свързахте се с гласовата поща на Skual, оставете съобщение след сигнала или ми звъннете по-късно.
- По дяволите сега трябва да ходя до него.
AcTivE излезе от блока си метна се на черния Додж и сппря пред блока на брат си който бе на около3 минути път с кола. Каччи се по асансьора на шестия етаж и звънна на апартамент номе 624, но за негово съжаление никой не отвори, звънна втори, трети и на четвъртия път от вътре се чуха стъпки.
- Кой подяволите си ти.
- Братле колко още ще ме държиш отвънка.
Врата се отвори и от вътре се показа един видимо недоспал човек.
- Пак не си спал няколко дни, не ти ли писна да правиш вируси.
- Влизай, влизай- едва измърмори Skual.
- Какво те води насам, не съм те виждал блио три седмици.
- Искам да ти помогна да искараш някой долар.
- Е крайно време беше няма само да ти искам заеми.
- Та нали за това са братята да си помагат. Ще трябва само днеска към 19.30 да си с нас когато извършваме една нормална зделка нищо особенно.
- Че свършиха ли се хората във фамилията?
- Еми имаме някой проблеми сега, но както и да е, ще ти дам за работата 300 000 долара.
- Иска ли питане само минете да ме вземете, че както знаеш нямам кола...
- С тези пари вече ще имаш, спокойно пратле всичко ще се оправи, ще минем да те вземем към 19 часа ти да си готов и гледай да си се наспал до отогава защото не ни трябваш такъв.
- Добре, братле, добре..... ще те изпратя.
AcTivE излезна от апартамента, акто си взе довиждане със Skual.
КРАЙ НА ЧЕТВЪРТИ ЕПИЗОД
|