Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Авг 2003 10:36

shu_v написа:
ами да ти кажа чакам 4-ти епизод малко ме позаболяха очите но и него ште изчета
muahahaha super!!!!!!!!!11 :wink:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Авг 2003 11:11

Браво бе мой човек...ПОЗДРАВЯВАМ те за постоянството и упоритоста.
--------------------------
Че нали виждаш много подобни неща са почвали и безславно завършвали...ти проявяваш нЕкъв завиден ентусиазъм.
--------------------------
БРАВО!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Авг 2003 15:32

Отне ми доста време да го прочета (не, че чета бавно) и да си кажа много ми хареса, аз по принцип се кефя на такива гангстерски историй. искренно се надявам да не зарежеш историята както каза и Resident. С нетърпение чакам да видя развръзката на тази история, а и готиното е, че има доста персонажи.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 09 Авг 2003 16:56

Ебаси,докато се появя и пукнах :x !Иначе не е зле.Продължавай.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Авг 2003 17:10

ТРЕТИ ЧЕТВЪРТИ

В него участват още:

Skual
shu_v

Сценарист и режисьор: Митака

Vortex_Nomad се беше запътил към къщата на оръжейния бос shu_v.
- Здравей shu_v, как, я караш.
- Хеей и това ако не е стария Vortex_Nomad, пак отърва затвора а?
- Съмняваш ли се. Ако искаш да седнем и да поговорим.
- Рабира се, ще искаш ли нещо за пиене.
- Да, едно бренди.
- Ето, а се ме светни за тая далавера за която ми каза по телефона.
Vortex_Nomad се облегна на стола и отпи от чашата с бренди.
- Адвоката който ме измъкна от затвора и един негов приятел са съгласни да ми помогнат да вземеме 150 млн долара от една сделка за наркотици, естествено след това ще им видим сметката и на двамата и ще вземем и техния дял.
- А от мен се иска.....?
- От теб се иска да ни помогнеш като ни дадеш оръжие и се включив в зделката, след като вземем 150-те милиона убиваме тъпите адвокатчета и ние взимаме по 75 милиона с които ще мога да си подсигуря пенсията.
- Мда... звучи интересно, кога ще стане зделката.
- Тази вечер двете страни се събират и ще уточнят, но моя информатор ще ми каже.....
- А този твой информатор няма ли да иска нещо?
- Иска пари, но аз ще му дам куршумче, хеехеехее
- Идеята ти ми харесва, обади ми се след като разбереш още подробности.
Двамата се разделиха и Vortex_Nomad излезе от стаята.

Часът вече приближаваше полунощ. В бара на ъгъла се бяха настанили вече Kiedisagain, Gipo, Resident и
TheONEGOD.
- Къде е приятелят ви?- попита Kiedisagain.
- А вашия къде е?- контрира Resident.
- Почива си.
- Еми и нашия. Давайте да преминем към същинската част.
- Стоката вече премина границата, вече в иказах защо и пътува към Чикаго, до шеснайсет часа ще е при старата електро централа извън града.
- Но ние не сме се разбирали още за местото.- каза TheONEGOD.
- Така е, но защо проблем ли има да е там.
- Нее, не, съвсем не само да се разберем за часа и забога млъкни TheONEGOD никой не те пита в момента.
На TheONEGOD му се видя странно държанието на Resident, но се съгласи.
- Както казах до шестнайсет часа ще пристигне, искам утре точно в 19.30 часа да сте там заедно със 150 милиона долара в брой.
- Да разбира се всичко ще е готово. Утре ще бъдем там аз, той, AcTivE и още един човек.
- Добре.
Двамата колумбийци станаха и си тръгнаха от бара.
- Ти да не си луд кой още ще се включва.- попита нервно TheONEGOD.
- Никой, излъгах ги.
- Но защо? Не разбирам
- Еми незнам просто ей така ми се прииска да ги излъжа.- каза Resident почти крещейки.
- Добре де, а къде е AcTivE?
- При другия човек за да вземе парите.

Квартирата на ivanatora малко след полунощ.
- Парите точно ли са? попита AcTivE взимайки малък сак с банкноти от по сто долара.
- Можеш да ги преброиш, ако искаш.
- Не, така или иначе, ще рабреме, ако са по-малко от 25 милиона.
- Вече ти казах, точно толкова са. Ще чакам да ми се обадиш и да кажеш кога ще ми ги върнеш с 3 милиона отгоре.
- Да разбира се.
AcTivEизлезе от стаята привидно одста весел защото си мислеше, че ще изкара четири милиона още като измами съдружниците си. След като остна сам в стаята ivanatora се отдаде на цигарата си и на размисъл. Защо да се задоволявам с 37 милиона като мога да имам 150? Мда ще изиграя тъпите копелета и ще им отмъкна парите, само трябва да измисля свестен план........

CrazyCobra си седеше в БМВ-то и четеше някакъв спортен весник койте бе купил сутринта, когато внезапно телефонът му извъня.
- Resident здравей.
- Къде си.
- В колата съм си сега.
- Идеално, в момента TheONEGOD излизе от бара мисля, че сега е времето да го ликвидираме.
- Ти да не ме мислиш за тъпак а? Когато дойде при мене доста се учудих защо молиш точно мен за такава работа, а не си наемеш някой който ще, я свърши професионално.
- Какви ги говориш....
- Млъкни и ме слушай, много добре знам, че TheONEGOD работи за ченгетата даже той е полицай, да не мислиш, че аз нямам познати, а? Искаш да убия полицай и после аз да обера последствията, за това си дошъл при мене нещасник такъв.
- TheONEGOD е ченге под прикритие?!?!
- О не ми се прави на умен слушай сега, ще убия ченгето, ако получа дял от зделката в която участваш да речем 1/4 от парите.
- По дяволите от незнам за какво говориш.
- Слушай не ми се прави на остроумен или приемаш или забравям за тебе и приятелят ти.
- Ох хубво пак аз ще трябва да се погрижа за всичко, незнам от каде имаш тази информация, но тя не отговаря на истината..... ало......ало....... Копелето затвори.
Resident реши да рискува и да действа сам, той беше доста объркан от държанието на приятеля си. След наколко минути размисъл той стана от пейката и се запъти към колата на TheONEGOD който беше отишъл за малко в парка."Какво ли прави там" мислеше си Resident "сигурно е с ония ченгета, но сега като се върне ще му покажа аз". той отвори колата на TheONEGOD и влезе вътре, седя около двайсет минути когато видя да приближава приятелят му тогава той реши да залегне на задната седалка. TheONEGOD се качи в колата, но не забеляза, че е отваряна. нстани се на шофьорското място сложи си колана, заплаи колата, отпусна съединителят и потегли. Изведнъж отзад изкочи Resident и опря пистолет в слепоочието на шофьора.
- Копеленце искаше да ни метнеш, а отишъл си и си изпортил всичко на куките.
- Не... за бога остави пистолета.
- Сега ще те науча с кого не трябва да се ебаваш, отбий колата тук.
Колата спря до една телефонна кабинка, която се намираше в тиха уличка. Resident отстрани предпазителя и стреля от упор в главата на мъжа, кръвта се разплиска навсякаде в колата. След това той премести тялото отзад, а той седна отпред и продължи да кара. Реши да го изнесе извън града, след като стигнаха на едно безлюдно място той изкара трупа на мъртвеца от колата, взе туба с бензин от багажника поля го, след което запали цигара и каза.
- Винаги съм знаел, че цигарата е най-вкусна след секс, обаче сега съм на друго мнение.
Той си дръпна няколко пъти од нея гледайки дупката в главата на мъртвеца и след отва, я хвърли върху него гледайки как тялото изгаря.
След като се прибра в града той реши да се отърве и от колата. Часът беше вече към три нощеска и по улиците нямаше почти никой. В това време обаче му хрумна една идея, да закара колата на гробището за коли и да я смачка, така и направи след което се прибра в къщи.

EviL и paradox си седяха както винаги в колата и нищо не подозираха.
- Лейтанант зделката е утре в 19.30 както разбра.
- Да.
- Знаеш ли мислех си дали да не вземем парите и да излезем в отпуска.
- Какво?!
- Шегувам се.... много ясно, как е кафето.
- Силно, но ми харесва.
- Хубаво, искаш ли да поиграем билярд.
- Да няма да откажа.
Колата завъртя гуми и отпраши.

JohnnyRiko беше решил тази вечер да се позабавлява малко и след това да свърши малко полезна работа.
Той обичаше да гледа изгрева в компанията на чашката и пурата, в момента правеше точно това когато на терасата изведнъж влезе KILLERSHOT.
- Ъъъъ шефе.. търси те един човек.
- Знаеш ли защо не те убих сега.
- Амииии...
- Защото ме мързи да си извадя пистолета!- развика се JohnnyRiko.- Но ти обещавам, всъщност не, ЗАКЛЕВАМ СЕ, че ако още веднъж развалиш този миг ще отворя такава дупка в тлъстия ти задни, че дори и Опра би могла да мине. А сге кажи кой ме търси.
- Някакъв тип на име CrazyCobra.
- Кажи му да дойде и защо не ми каза веднага- пак се развика шефа.
Бабаита излезе и след малко дойде CrazyCobra.
- Здрасти шефе искал си да говорим.
- Да седни. След като ми се обади да ме питаш за този тип... аааа...
- TheONEGOD?
- Да същия, аз се проверих работата и вече ти казах за какво става дума, за зделката имам предвид. Ти какво направи след това.
- Говорих с Resident и му казах, че аз полицай неубивам.
- Браво мойто момче, наусчил си и ти нещо, но сега искам да ме чуеш добре, ще ми помогнеш да взема тези пари, защото тия са кретени всичките около мен и ще ти дам да речем 5 милиона.
- Два милиона ми се виждат доста малко....
- Мдаа разбирам, ами какво ще кажеш за 4.
- Моля?!
- Или да ги направя 3?
- Не не съгласен съм на 5.
- Аз разбрах, че не си затова ти предлагам сега 3.
- Съжалявам обаче няма да рискувам живота си за....
В този момент JohnnyRiko извади пистолета си и го насочи към крака на човека.
- А сега съгласен ли си или да почвам да те правя погат от застраховката ти, колко ли ще ти дадът за инвалидност.
- Не недейте шефе, съг-г-гласен сеъм на колкото каж-ж-жете.
- Ето виждаш ли колко лесно става всичко значи, ще ми помогнеш да вземем парите и ще получиш 3 милиона, а в противен случай ще получиш коршум, но мисля, че ти си разумно момче, а сега бягай.
CrazyCobra излезе от кущата по-възможно най-бързия начин като на ум не спираше да проклина и псува работодателя си.

M-Tycoon седеше в леглото на своята стая в хотел Хилтън и размишляваше.
- Не определено няма да мине номера на TheUnknownOne, защото никой неможе да прецака M-Tycoon , но той беше прав за едно, че ще взема пари, обаче не 37 милина, а 150.
След малко хотелският телефон извъня. M-Tycoon отиде до него и го дигна.
- M-Tycoon обаждам ти се за да ти кажа, че към 9 часа ще се съберем в къщата на TheUnknownOne, защото сделката щяла да бъде днеска.- прозвуча гласа на razor_creator.
- Днеска значи, добре, но ще ти напомня само едно, не споменавй шибаното ми име по този телефон.
- Да добре извинявай....
- И се постарай за напред да не си стискаш жълтите центове и да ми звъниш на мобилния.- M-Tycoon затвори телефона.- Шибаняк.

Resident вече се бе измил и оправил, когто реши да позвъни на AcTivE.
- Сам ли си?- попита Resident.
- Да, защо какво има.
- TheONEGOD вече е извън играта лично се погрижих за него.
- Значи...
- Значи, че ченгето е мъртвом, да... той е бил шибано ченге, намерих документи в него.
- Мамка му, какво ще правим сега?
- Ще звънна на един приятел, за да го питам дали вече се е чуло за убийството, той работи в болницата.
- За L-I-N-K ли говориш?
- Да, а ти позвъни на брат ти и виш дали има работа за 19.30.
- Аха сещам се ОК.
Двамата затвориха телефоните си и звъннаха на уговорените хора.
- Здрасти L-I-N-K, как си.
- Работя в момента.
- О извинявай да звънна по късно.
- Не, аз точно сега не работя просто съм на работа.
- Аха, а нещо по-необичайно да е имало в близките часове?
- Не защо не разбирам?
- Абе на тем мога да ти имам доверие, разбрах че са изгорили някакъв полицай преди няколко часа в околностите на града.
- Не лично аз не съм чувал, нещо не е наред ли.
- Виж сега трябва да ми помогнеш ще ти платя.
- За какво става дума виждаш ми се малко притеснен.
- Ще правим една зделка и искам да ни помогнеш. Ще ти дам сто хиляди.
- Звучи добре какво трябва да направя.
- Ще се видим с теб 19 часа пред ваз, от там, ще те взема, искам само да си с нас докато направим зделката.
- ОК, ще ви чакам пред нас.
Горе-долу по съсщото време AcTivE набра един телефон и след третото позвъняване от другта страна се чу глас.
- Здравейте свързахте се с гласовата поща на Skual, оставете съобщение след сигнала или ми звъннете по-късно.
- По дяволите сега трябва да ходя до него.
AcTivE излезе от блока си метна се на черния Додж и сппря пред блока на брат си който бе на около3 минути път с кола. Каччи се по асансьора на шестия етаж и звънна на апартамент номе 624, но за негово съжаление никой не отвори, звънна втори, трети и на четвъртия път от вътре се чуха стъпки.
- Кой подяволите си ти.
- Братле колко още ще ме държиш отвънка.
Врата се отвори и от вътре се показа един видимо недоспал човек.
- Пак не си спал няколко дни, не ти ли писна да правиш вируси.
- Влизай, влизай- едва измърмори Skual.
- Какво те води насам, не съм те виждал блио три седмици.
- Искам да ти помогна да искараш някой долар.
- Е крайно време беше няма само да ти искам заеми.
- Та нали за това са братята да си помагат. Ще трябва само днеска към 19.30 да си с нас когато извършваме една нормална зделка нищо особенно.
- Че свършиха ли се хората във фамилията?
- Еми имаме някой проблеми сега, но както и да е, ще ти дам за работата 300 000 долара.
- Иска ли питане само минете да ме вземете, че както знаеш нямам кола...
- С тези пари вече ще имаш, спокойно пратле всичко ще се оправи, ще минем да те вземем към 19 часа ти да си готов и гледай да си се наспал до отогава защото не ни трябваш такъв.
- Добре, братле, добре..... ще те изпратя.
AcTivE излезна от апартамента, акто си взе довиждане със Skual.

КРАЙ НА ЧЕТВЪРТИ ЕПИЗОД

Заглавие:
Публикувано на: 09 Авг 2003 17:13

Мерси за добрите думи момчета.
UrbanSmoker сори, обаче такъв ти беше героя, за жалост няма начин да възкръснеш :?

Заглавие:
Публикувано на: 09 Авг 2003 18:24

стана супер голяма олелия с тез пари иначе ми е интерестно и става още по интерестно,и благодаря че фигурирам и аз във разказа.давай нататък за да се запази интригата

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Авг 2004 19:04

някой иска ли да продължим? За мен това е най-якия разказ, който е правен тук :oops: :oops: :oops: само хвърлете едно око и кажете си мнението. Лично на мен ми хареса

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 21 Авг 2004 19:25

Уоу.Меко казано съм зашеметен.
[fun]
Ей ника ми е запазена марка, защо сте го ползвали без да ме уведомите!? :lol: :lol:
[/fun]
Разказа е готин.Не съм го видял, когато му е било времето.Сега, жалко, няма да се продължи...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Авг 2004 19:37

Това е разказ който незавърших защото имах чувството, че си го чета само аз, тогава много малко хора ме подкрепиха и просто някак си стимула ми се изпари, но сега както виждам интересе се завръща, така, че........ историята може и да се разплете накрая...... сигурно ще пусна следващият епизод в ранните часове на утрешният ден (2-3 часа нощеска).

Гардиан, сега трябва да заведеш дело срещу продуцента :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Авг 2004 20:34

Ами как няма, нарушавате ми авторските права! :lol: Ще се видим в съда! *изръмжава злобно* :lol: :lol:
Иначе ще се радвам да видя и края на историята.Само един въпрос - защо трябваше да е в Чикаго и т.н.?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com