Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2003 17:45
Kogato igraq s paladina(vednaz na mesec) izpolzvam Divine Shielda ako ostana na 50-100 krav.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2003 17:53
Denik написа: Kogato igraq s paladina(vednaz na mesec) izpolzvam Divine Shielda ako ostana na 50-100 krav.
I byrkash!!!Puskaj si go vedaga sked kato se s4epkate s vraga i shte usetish razlikata!Manata za shielda nikoga nqma da svyrshi,osven ako ne prekakish s holy light.A i po tozi na4in mnogo igra4i(i kompovete vkliu4itelno),sviknali da izrejdat hero-killer magii kato storm bolt,koreni,sleep and so on ostavat s pryst v ustata!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2003 18:03
?‚?°???°... ???? ???µ???????? - ?????????µ???°?… ?????????‚?° ???° ???µ?????¶?°, ?·?°?‰???‚?? ?????????? ???? ?±?µ???µ ?????»???» ?·?°???°???? ???°?»?????‚?? ?‚?°???°???°! ???? ?µ ???????? - ?????????? ????-?‡?µ???‚?? ???µ ???·?????»?·???°?‚ inteligence ?? agility ???µ??????, ???‚?????»?????‚?? ?????»??????! ?????µ???? ?????µ???µ ?±?µ???µ ?????????? ???????µ?????? ???° ???µ ?????°???? ???°?»?°?????? ?·?° ???‚?????? ???µ?????? ?? ?????????‚?µ ?????µ?‰?? ???????µ??, ???? ?‚?????° ???‚??????. ?—?° ???????????‚?? - ???? ???????? ???? ???????°?» ?????µ?‰?? ???»?µ?±?? ?…?????°????, ???»?µ?? ???°?‚?? ???°???? ???? ???µ?‡?µ?»?µ?»! ???????°, ?‡?µ ?°???‡???µ?????¶???‚ ?µ ???°??-?????»?µ?·???????‚ ???µ?????? ?·?° ?…?????°??, ???µ ?·???°?‡?? ?‡?µ ?‰???? ???????‚?????????????‚ ?‚?? ???? ???·???°???? ?? ???????°?‚?° ?????????????° ?? ???µ???????° ?????»?·?° - ???????‡???? ?????????° ???° ?????±???? ?? ?????°?????»?µ?? ???????‚?????» ???° ?µ?????????†???‚?µ.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2003 18:08
Kolko qko bi bilo ako Holy Light moze da se izpolzva varhu geroq kojto go puska(ne6to kato Healing Wave). Paladina togava 6e e nepobedim i magiqta 6e e sred naj qkite v igrata.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2003 18:21
Denik написа: Kolko qko bi bilo ako Holy Light moze da se izpolzva varhu geroq kojto go puska(ne6to kato Healing Wave). Paladina togava 6e e nepobedim i magiqta 6e e sred naj qkite v igrata.
Ne bih kazal.Geroi bez magii se pylni s healing potions i potionite ot toz rod.Jalko 4e ve4e ne moje da se piqt edna sled druga -kvi gavri imashe s DH v meleto s immolation i evasion!
P.S. Zapo4vam da se ubejdavam,4e Gipo e edin ot malkoto,4atkasht igrata na po-visoko nivo ot "AAA,bih insane/averite ot kvartalniq klub!"
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2003 19:21
be gipo ako izvadi6 drug geroi vmesto archa i ne upravliavA6 dobre voiskite si ima6 pove4e 6ansove
archa e na inteligent i ima mnogo mana-suxx pak svur6va ako aurata mu zapulva6e nego po dobre
a spomena ne6to za sorcercite puskat slow a ako ima6 nekoi trol ili tam kot be6el s dispel
ili draiadi ko duha6
a i ako imam banshi i aide i ti zaminava kot az si iskam
smeska m/u BM i MK e super
prosto dvata magove stava tupo nema6 mele edenitsa!!!!!
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2003 20:09
Abe Denik ti tap li si be. Kak moje6 da kaje6 4e orela na Beastmastera e nai tap.Maikoooo parvo 1lvl moje6 da razkriva6(navqrno tova ne ti e haresalo), a ve4e 3 lvl e ebasi qkiq pravi 70 nqkade megic damage, nevidim e moje6 da go vkara6 v protivnikovata baza i da mu izbie6 peizanite, ima 875 jivot, i kaji 4e ne e qk, nai-tapoto mu umenie ot 4-te e praseto
az li4no kato igraq s tozi geroi kato 5 lvl sam dignal 3pati orela i 2 pati me4kata(Misha  )
To4no pat dvata maga e mnogo qko, za6toto tvoq mele geroi puskam mu banish blizzard i flame strike i tva e,zagiva prav, a kato pusna da cokam mana ot geroq ti. A ako ti trqbva mele geroi vzima6 paladin, za6toto BM i AM nqmat naistina mnogo jivot no sa inteligens geroi, a paladina samo 6te ti lekuva
A tozi deto kaza 4e aurata na paldina ne stavala hahaha, samo da ti kaja 4e ako izpolzvam knight-ove, te s upgreidite imat 11 armor, a 3 lvl aurata na paladina dava 4 armor, stava naistina lo6o(e nqma da digna vednaga 3 pati aurata do 5lvl 6te e dva pati, koeto dava 3 armor)
A AM e mnogo qk geroi, teleporta e mnogo qk, kakto kaza gipo mislq razpraskva6 peizani iz kartata i samo mass teleport(nqma svar6vane na manata,poradi lo6ata aura).AM s 4-5 sorcerki i mass teleport e mnogo lo6o. Taman uspqva6 da se varne6 v bazata si i slow,polymorph(ne sam siguren kak se pi6e6e), blizzard, a kato mine polimorfa teleport nqkade.Taka neprekasnato
Ili mass teleport na tankove 
|
|
|
|
 |
darky
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2003 20:44
ave hora popravete me ako gre6a ama mi se stori 4e 4ux 4e tauren-a bil"tup" geroi-  ako moga da popitam koe mu e tupoto na tauren-a????
ShockWave-a li?? det na 3 lvl prai 200 dmg i kombinarano s chain lighting protivnika ostava bez archerki/ghouls/footmans
WarStomp deto onq ti izkarva 10 ghoula/grunt.........i posle polovin 4as sedqt i se 4udqt kvo stava
ili sigurno aurata deto su6o na 3 lvl headhunters(ako ne se luja) ot slow attack speed go prai vuv fast
ne razbrax koe ne ti haresva v toq geroi-sigurno 4e natupkan s potion-i witch doctors i ako ne dai si boje e 6 lvk nema spirane 6oto obiknoveno kum 6 lvl ima okolko 1000-1100 hp ako ne i pove4e
P.S. man dobre 4e pone si si haresal nqkoi geroi i ne 4e imam ne6o protiv beastmaster-a-naprotiv mn e qk,ama sre6u SpellBreaker-i..... po dobre da ne go vadi6 
___________________________________ Sleep all day
party all night
never grow up
never die!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2003 20:59
Abe q nqkoj da kaje counter(PROVEREN) vs taktikata mass fiends+CL+DK+statujki na essense of blight+banshee-ta 4e tuj 4udo sy4etano s dobyr micro management po4ti ne znae spirane!!!Pri variantite polymorph/possession/banish/taureni+spirit walkeri pi4a pyrviqt pyt shte se portalira,a sled tova kat po4ne da pravi anti-magic shell ili/i possession(v slu4aq s taurenite)-maleeee!
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 09:32
eee gost 6to si prisvoiava6 moiata taktika s undead
az purvii ia napisah i niama spirane
zabravi da pribavi6 abonimationi i frost wyrmove-togava ve4e sstava bezsmurtna
i ako te atakuvat durpa6 kum tvoiata baza
vkarva6 go v vi6kite
toi se portalva s zagubi
contra ataka ili krai
drugi na5in e da go hvane6 da se bie s kreepove
pak se portavla kontra atacka i krai
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 10:29
Do Gipo: Ne sum kazal 4e kogato izvadi6 Archmage si zaguben.Aide da smenim temata a?Pro4etoh nesto za paladina.Toi si e iak geroi.A za aurata predpolagam 4e i ti misli6 4e e tupi4ka 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 12:30
Rado написа: eee gost 6to si prisvoiava6 moiata taktika s undead az purvii ia napisah i niama spirane zabravi da pribavi6 abonimationi i frost wyrmove-togava ve4e sstava bezsmurtna i ako te atakuvat durpa6 kum tvoiata baza vkarva6 go v vi6kite toi se portalva s zagubi contra ataka ili krai drugi na5in e da go hvane6 da se bie s kreepove pak se portavla kontra atacka i krai
"moiata taktika "-MWAHAHAHAHAHAHAHAHA!"az purvii ia napisah "-mi bravo,no ne ti si q izmislil pyrvi!!!Ako nqkoga si vlizal v Battle.net bi trqbvalo da znaesh 4e edin pi4 na ime 4K.Tillerman maje nared s neq na RoC mislq ot mart,a na TFT edin drug pi4-Durandal-Craft vleze s neq v top 20 na ladder.Btw ako Durandal te sreshtne shta nasere s originalniq variant-s statui i banshee-ta.Frostovete shte se opletat qko v paqjinki,a tez abominationi napravo pla4at za posssession  Osven tuj tvoq variant iska 97 limit,a negoviq -kym 60-70!Tva sy4etano s neveroqtnoto mu micro shta izrine bez problem,daje "gg" nqma da mojesh da napishesh(ako znaesh kvo zna4i de!).
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 12:33
ohh ot kar igraia s undead na tft sum s taia taktika
i vlizam v b.net be umnik
ma po riadko
i vse pak ot nikoi ne sum prekopirval
igrah purvo s/u compove insane s taia taktika i gi bih
sled tva ia dousuvar6enstvah i gotovo
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 12:42
Rado написа: ohh ot kar igraia s undead na tft sum s taia taktika i vlizam v b.net be umnik ma po riadko i vse pak ot nikoi ne sum prekopirval igrah purvo s/u compove insane s taia taktika i gi bih sled tva ia dousuvar6enstvah i gotovo
Ne kazvam 4e si kopiral,a se draznq ot opitite da obqvish taktikata za svoq.A mejdu Battle.net i Karamba naprimer ima razlika!
P.S Ne razbrah "gg" kvo zna4i,a?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 12:44
Dobre de, za Taurena si vra6tam dumite nazad, samo edinstvenoto mu nedoizkusureno ne6to e war stompa.
I vse pak Paladina si e mnooo tap (LI4NO MOE MNENIE) 
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 12:50
be gost ti sliap li si ili az nedovigdam-nema nikvo "gg"
ne obiaviavam taktikata za moia prosto kazvam 4e az igraia taka i se podraznih kat napisa su6toto kat mene
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 13:04
Rado написа: be gost ti sliap li si ili az nedovigdam-nema nikvo "gg" ne obiaviavam taktikata za moia prosto kazvam 4e az igraia taka i se podraznih kat napisa su6toto kat mene
Versiqta na Durandal ne e syshtata-ako q sreshtnesh v sy4etanie s dobro mikro shte razberesh...A ti kat igraesh po B.net samo psuvash li,kvo? "gg"="good game".Ako slushkash shti obqsnq i "gl hf",i "lol",i "rofl",i "k",i "wtf",i "np".Are-PEACE!!!
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 13:13
mi ponikoga samo psuvam ina4e igraia
mi po moiata logika gl e great loser
hf-half life
lol-si e lol
wtf-what the fuck
np-no problem
k i rotf ne se se6tam
a peace mai e peaceYO!PEACE!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 13:19
gl=good luck
hf=hoping fun ("gl hf" vyrvi zaedno)
k=ok
rofl=rolling on floor laughing
(malee toz forum na chat se oburna  )
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2003 13:29
Rado написа: ...archa e na inteligent i ima mnogo mana-suxx pak svur6va ako aurata mu zapulva6e nego po dobre a spomena ne6to za sorcercite puskat slow a ako ima6 nekoi trol ili tam kot be6el s dispel ili draiadi ko duha6...
?…?? ?·?° ???????‡???? ?????????? ?µ?????????†?? ???????µ?? ???????°???????‚?µ ?????????µ?»?° ???·?»???·?° ?????????? ???????µ?‡?µ ???°???°, ???‚?????»?????‚?? ?·?° sorceress slow'?°(?????? ?? ?µ ???° ?°???‚?????°?‚???‡???? ?????????°???µ)! ?—?° ???µ?????¶?° - ?°?????°?‚?° ?????????? ?°???????? ?????±???° ???°?±???‚?°, ???????°?‚?? ?µ ???° ?????????? ?»?µ?????» ???°?????‚ ?????¶?µ ???° ?????????????¶?° ?? ?±???‚???° 3 ?µ?»?µ???µ???‚?°?»?°(?° ???°???‚?? ???µ ???????µ?‰?°?? ???° 3?‚?? ?»?µ?????» ?‚?µ ???° ?»???????‡????, ???????µ?? ?°???? ???????°?? ?????????µ?» ???µ). ?????µ?†???°?»???°?‚?° ???? ???°?????? ???µ ?·?°???µ?¶???° ?°???????? ?±?????·?? - ???????‚?????????? ???µ ???µ???‚???? ???? ???°???‚?°?‚?°
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|