Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2003 17:45

Kogato igraq s paladina(vednaz na mesec) izpolzvam Divine Shielda ako ostana na 50-100 krav.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2003 17:53

Denik написа:
Kogato igraq s paladina(vednaz na mesec) izpolzvam Divine Shielda ako ostana na 50-100 krav.

I byrkash!!!Puskaj si go vedaga sked kato se s4epkate s vraga i shte usetish razlikata!Manata za shielda nikoga nqma da svyrshi,osven ako ne prekakish s holy light.A i po tozi na4in mnogo igra4i(i kompovete vkliu4itelno),sviknali da izrejdat hero-killer magii kato storm bolt,koreni,sleep and so on ostavat s pryst v ustata!

Аватар
Online Онлайн
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2003 18:03

?‚?°???°... ???? ???µ???????? - ?????????µ???°?… ?????????‚?° ???° ???µ?????¶?°, ?·?°?‰???‚?? ?????????? ???? ?±?µ???µ ?????»???» ?·?°???°???? ???°?»?????‚?? ?‚?°???°???°! ???? ?µ ???????? - ?????????? ????-?‡?µ???‚?? ???µ ???·?????»?·???°?‚ inteligence ?? agility ???µ??????, ???‚?????»?????‚?? ?????»??????! ?????µ???? ?????µ???µ ?±?µ???µ ?????????? ???????µ?????? ???° ???µ ?????°???? ???°?»?°?????? ?·?° ???‚?????? ???µ?????? ?? ?????????‚?µ ?????µ?‰?? ???????µ??, ???? ?‚?????° ???‚??????. ?—?° ???????????‚?? - ???? ???????? ???? ???????°?» ?????µ?‰?? ???»?µ?±?? ?…?????°????, ???»?µ?? ???°?‚?? ???°???? ???? ???µ?‡?µ?»?µ?»! ???????°, ?‡?µ ?°???‡???µ?????¶???‚ ?µ ???°??-?????»?µ?·???????‚ ???µ?????? ?·?° ?…?????°??, ???µ ?·???°?‡?? ?‡?µ ?‰???? ???????‚?????????????‚ ?‚?? ???? ???·???°???? ?? ???????°?‚?° ?????????????° ?? ???µ???????° ?????»?·?° - ???????‡???? ?????????° ???° ?????±???? ?? ?????°?????»?µ?? ???????‚?????» ???° ?µ?????????†???‚?µ.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2003 18:08

Kolko qko bi bilo ako Holy Light moze da se izpolzva varhu geroq kojto go puska(ne6to kato Healing Wave). Paladina togava 6e e nepobedim i magiqta 6e e sred naj qkite v igrata.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2003 18:21

Denik написа:
Kolko qko bi bilo ako Holy Light moze da se izpolzva varhu geroq kojto go puska(ne6to kato Healing Wave). Paladina togava 6e e nepobedim i magiqta 6e e sred naj qkite v igrata.

Ne bih kazal.Geroi bez magii se pylni s healing potions i potionite ot toz rod.Jalko 4e ve4e ne moje da se piqt edna sled druga -kvi gavri imashe s DH v meleto s immolation i evasion!
P.S. Zapo4vam da se ubejdavam,4e Gipo e edin ot malkoto,4atkasht igrata na po-visoko nivo ot "AAA,bih insane/averite ot kvartalniq klub!"

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2003 19:21

be gipo ako izvadi6 drug geroi vmesto archa i ne upravliavA6 dobre voiskite si ima6 pove4e 6ansove
archa e na inteligent i ima mnogo mana-suxx pak svur6va ako aurata mu zapulva6e nego po dobre
a spomena ne6to za sorcercite puskat slow a ako ima6 nekoi trol ili tam kot be6el s dispel
ili draiadi ko duha6
a i ako imam banshi i aide i ti zaminava kot az si iskam
smeska m/u BM i MK e super
prosto dvata magove stava tupo nema6 mele edenitsa!!!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2003 20:09

Abe Denik ti tap li si be. Kak moje6 da kaje6 4e orela na Beastmastera e nai tap.Maikoooo parvo 1lvl moje6 da razkriva6(navqrno tova ne ti e haresalo), a ve4e 3 lvl e ebasi qkiq pravi 70 nqkade megic damage, nevidim e moje6 da go vkara6 v protivnikovata baza i da mu izbie6 peizanite, ima 875 jivot, i kaji 4e ne e qk, nai-tapoto mu umenie ot 4-te e praseto
az li4no kato igraq s tozi geroi kato 5 lvl sam dignal 3pati orela i 2 pati me4kata(Misha :))

To4no pat dvata maga e mnogo qko, za6toto tvoq mele geroi puskam mu banish blizzard i flame strike i tva e,zagiva prav, a kato pusna da cokam mana ot geroq ti. A ako ti trqbva mele geroi vzima6 paladin, za6toto BM i AM nqmat naistina mnogo jivot no sa inteligens geroi, a paladina samo 6te ti lekuva

A tozi deto kaza 4e aurata na paldina ne stavala hahaha, samo da ti kaja 4e ako izpolzvam knight-ove, te s upgreidite imat 11 armor, a 3 lvl aurata na paladina dava 4 armor, stava naistina lo6o(e nqma da digna vednaga 3 pati aurata do 5lvl 6te e dva pati, koeto dava 3 armor)

A AM e mnogo qk geroi, teleporta e mnogo qk, kakto kaza gipo mislq razpraskva6 peizani iz kartata i samo mass teleport(nqma svar6vane na manata,poradi lo6ata aura).AM s 4-5 sorcerki i mass teleport e mnogo lo6o. Taman uspqva6 da se varne6 v bazata si i slow,polymorph(ne sam siguren kak se pi6e6e), blizzard, a kato mine polimorfa teleport nqkade.Taka neprekasnato
Ili mass teleport na tankove :lol: :lol:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2003 20:44

ave hora popravete me ako gre6a ama mi se stori 4e 4ux 4e tauren-a bil"tup" geroi- :?: :?: :?: :?: :?: ako moga da popitam koe mu e tupoto na tauren-a????
ShockWave-a li?? det na 3 lvl prai 200 dmg i kombinarano s chain lighting protivnika ostava bez archerki/ghouls/footmans
WarStomp deto onq ti izkarva 10 ghoula/grunt.........i posle polovin 4as sedqt i se 4udqt kvo stava
ili sigurno aurata deto su6o na 3 lvl headhunters(ako ne se luja) ot slow attack speed go prai vuv fast
ne razbrax koe ne ti haresva v toq geroi-sigurno 4e natupkan s potion-i witch doctors i ako ne dai si boje e 6 lvk nema spirane 6oto obiknoveno kum 6 lvl ima okolko 1000-1100 hp ako ne i pove4e
P.S. man dobre 4e pone si si haresal nqkoi geroi i ne 4e imam ne6o protiv beastmaster-a-naprotiv mn e qk,ama sre6u SpellBreaker-i..... po dobre da ne go vadi6 :twisted:

never die!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2003 20:59

Abe q nqkoj da kaje counter(PROVEREN) vs taktikata mass fiends+CL+DK+statujki na essense of blight+banshee-ta 4e tuj 4udo sy4etano s dobyr micro management po4ti ne znae spirane!!!Pri variantite polymorph/possession/banish/taureni+spirit walkeri pi4a pyrviqt pyt shte se portalira,a sled tova kat po4ne da pravi anti-magic shell ili/i possession(v slu4aq s taurenite)-maleeee!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 09:32

eee gost 6to si prisvoiava6 moiata taktika s undead
az purvii ia napisah i niama spirane
zabravi da pribavi6 abonimationi i frost wyrmove-togava ve4e sstava bezsmurtna
i ako te atakuvat durpa6 kum tvoiata baza
vkarva6 go v vi6kite
toi se portalva s zagubi
contra ataka ili krai
drugi na5in e da go hvane6 da se bie s kreepove
pak se portavla kontra atacka i krai

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 10:29

Do Gipo: Ne sum kazal 4e kogato izvadi6 Archmage si zaguben.Aide da smenim temata a?Pro4etoh nesto za paladina.Toi si e iak geroi.A za aurata predpolagam 4e i ti misli6 4e e tupi4ka :idea:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 12:30

Rado написа:
eee gost 6to si prisvoiava6 moiata taktika s undead
az purvii ia napisah i niama spirane
zabravi da pribavi6 abonimationi i frost wyrmove-togava ve4e sstava bezsmurtna
i ako te atakuvat durpa6 kum tvoiata baza
vkarva6 go v vi6kite
toi se portalva s zagubi
contra ataka ili krai
drugi na5in e da go hvane6 da se bie s kreepove
pak se portavla kontra atacka i krai

"moiata taktika "-MWAHAHAHAHAHAHAHAHA!"az purvii ia napisah "-mi bravo,no ne ti si q izmislil pyrvi!!!Ako nqkoga si vlizal v Battle.net bi trqbvalo da znaesh 4e edin pi4 na ime 4K.Tillerman maje nared s neq na RoC mislq ot mart,a na TFT edin drug pi4-Durandal-Craft vleze s neq v top 20 na ladder.Btw ako Durandal te sreshtne shta nasere s originalniq variant-s statui i banshee-ta.Frostovete shte se opletat qko v paqjinki,a tez abominationi napravo pla4at za posssession :twisted: Osven tuj tvoq variant iska 97 limit,a negoviq -kym 60-70!Tva sy4etano s neveroqtnoto mu micro shta izrine bez problem,daje "gg" nqma da mojesh da napishesh(ako znaesh kvo zna4i de!).

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 12:33

ohh ot kar igraia s undead na tft sum s taia taktika
i vlizam v b.net be umnik
ma po riadko
i vse pak ot nikoi ne sum prekopirval
igrah purvo s/u compove insane s taia taktika i gi bih
sled tva ia dousuvar6enstvah i gotovo

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 12:42

Rado написа:
ohh ot kar igraia s undead na tft sum s taia taktika
i vlizam v b.net be umnik
ma po riadko
i vse pak ot nikoi ne sum prekopirval
igrah purvo s/u compove insane s taia taktika i gi bih
sled tva ia dousuvar6enstvah i gotovo

Ne kazvam 4e si kopiral,a se draznq ot opitite da obqvish taktikata za svoq.A mejdu Battle.net i Karamba naprimer ima razlika!
P.S Ne razbrah "gg" kvo zna4i,a?

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 12:44

Dobre de, za Taurena si vra6tam dumite nazad, samo edinstvenoto mu nedoizkusureno ne6to e war stompa.
I vse pak Paladina si e mnooo tap(LI4NO MOE MNENIE) :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 12:50

be gost ti sliap li si ili az nedovigdam-nema nikvo "gg"
ne obiaviavam taktikata za moia prosto kazvam 4e az igraia taka i se podraznih kat napisa su6toto kat mene

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 13:04

Rado написа:
be gost ti sliap li si ili az nedovigdam-nema nikvo "gg"
ne obiaviavam taktikata za moia prosto kazvam 4e az igraia taka i se podraznih kat napisa su6toto kat mene

Versiqta na Durandal ne e syshtata-ako q sreshtnesh v sy4etanie s dobro mikro shte razberesh...A ti kat igraesh po B.net samo psuvash li,kvo? "gg"="good game".Ako slushkash shti obqsnq i "gl hf",i "lol",i "rofl",i "k",i "wtf",i "np".Are-PEACE!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 13:13

mi ponikoga samo psuvam ina4e igraia
mi po moiata logika gl e great loser
hf-half life :D
lol-si e lol
wtf-what the fuck
np-no problem
k i rotf ne se se6tam
a peace mai e peaceYO!PEACE!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 13:19

gl=good luck
hf=hoping fun ("gl hf" vyrvi zaedno)
k=ok
rofl=rolling on floor laughing
(malee toz forum na chat se oburna :) )

Аватар
Online Онлайн
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2003 13:29

Rado написа:
...archa e na inteligent i ima mnogo mana-suxx pak svur6va ako aurata mu zapulva6e nego po dobre
a spomena ne6to za sorcercite puskat slow a ako ima6 nekoi trol ili tam kot be6el s dispel
ili draiadi ko duha6...

?…?? ?·?° ???????‡???? ?????????? ?µ?????????†?? ???????µ?? ???????°???????‚?µ ?????????µ?»?° ???·?»???·?° ?????????? ???????µ?‡?µ ???°???°, ???‚?????»?????‚?? ?·?° sorceress slow'?°(?????? ?? ?µ ???° ?°???‚?????°?‚???‡???? ?????????°???µ)! ?—?° ???µ?????¶?° - ?°?????°?‚?° ?????????? ?°???????? ?????±???° ???°?±???‚?°, ???????°?‚?? ?µ ???° ?????????? ?»?µ?????» ???°?????‚ ?????¶?µ ???° ?????????????¶?° ?? ?±???‚???° 3 ?µ?»?µ???µ???‚?°?»?°(?° ???°???‚?? ???µ ???????µ?‰?°?? ???° 3?‚?? ?»?µ?????» ?‚?µ ???° ?»???????‡????, ???????µ?? ?°???? ???????°?? ?????????µ?» ???µ). ?????µ?†???°?»???°?‚?° ???? ???°?????? ???µ ?·?°???µ?¶???° ?°???????? ?±?????·?? - ???????‚?????????? ???µ ???µ???‚???? ???? ???°???‚?°?‚?°

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost