Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Един ден в Ада !
Публикувано на: 16 Юни 2003 17:35

Това е първата ми творба която пиша и моля да не бъдя хулен зверски ( имаите милост маистори на краткия текст ) А да извинявам се че намесвам имената ви !

Един ден в Ада !
Evil се бе излегнал в центара на не голяма пентаграма и спокоино си шушукаше едно старо заклинание за привикване на демон девето ниво , когато осети ледено студен дъх да го гали по ухото . Той светкавично скочи и премятаики се във въздуха извади вярната си боина секира . Срещо него заплашително бе застанал демон , но не демона от девето ниво които той се опвиташе да привика , а много по-виш нечестивец . Evil размърда показалец зада направи магия за послушание и се провикна :
- Какво искаш о слуга на сатаната ? И защо мислиш че аз мога да ти го дам ?
Демона осетил силата на стария черен рицар (които при това изглежда добре боравеше с магията) изгуби част от смелоста и започна да говори смирено.
- Демона пред вас е покорен слуга на мрачния господар Вортекс Номад , и идва при вас с молба от негово мрачно величество за помощ .
- Вортекс Номад !?! Това е невъзможно ! – Еvil си спомни как преди 400 години Вортекс Номад бе дал живота си зада унищожи Раиската порта на земята , как двамата се биеха с орди архангели зада направят Земята едно Раиски Адово място . Ярост закипя в душата му , как смее този нищожен демон да използва толкова нагла лъжа и то точно пред най-верния приател на Вортекс – Ти демоне приключи Адовия си път време е да се изпържеш в пъкала .- И при тези думи Evil се хвърли със смразяващ вик към треперещия демон !
- Умолявам ви господяро ! – искимтя демона – Аз не лъжа елате с мен и се уверете че той е жив !
Еvil спря на сантиметри от изплашения до смърт демон и го загледа в очите с изпепеляваща умраза . Тои добре разбираше че този нечестивец можеше да е завербуван от силите на Доброто зада го замъкне при ангелите където да умре в хиляди мъки ( макар и Ангелите да бяха слуги на доброто те добре си служеха с мъчения и подлости ) ! Но от друга страна ако Вортекс бе жив и имаше нуда от неговата помощ то тои трябваше да тръгне със робът на мрака .
- Добре аз ще доида с теб – каза Еvil – но знай ако ме предадеш няма да можеш да се скриеш нито в Девете кръга на Ада нито в Седемте планини на Рая ! Разбра ли ме ??
Демона кимна и направи кръгово движение с пръст зада отвори порта към Ада !
Пътуването не можеше да се окачестви като неприятно въпреки че на Еvil не му харесваха тези непрестано редуващи се обръчи от червено и черно , беше някак много еднообразно. Изведнъж двамата се появиха на място трудно описуемо . Това място няподобяваше кръгла зала заобиколена от лава с кръгла маса по средата и висящи полюлеи от които стърчаха кости и плът . Вниманието на Evil бе привлечено от кръглата маса със 6 места на която бяха седнали пет мрачни същества . Той почна да оглежда мистериозните гости. Там бе RIP известен некромансер могъщ в магията на призоваването гневен по характер и слаб боец , присъщваше и TheUnknownOne водач и господар на ефирните същества самия тои безплътен бе непосилна плячка и за наидобрите воини , Piven вестител на небесния огън и лорд на драконите , Resident безмилостен вожд на обединените тролове и орки . Но най- интересен бе човека седящ междо RIP и Resident , едър в черни доспехи с огнен жезал в едната рака и с меч в другата , по белязаното му лице личеше че този воин бе минал много изпитания и бе срещнал и погубил много достоини воини от мрака и светлината ! В този човек Evil позна отдавна загубения си приател Вортекс Номад .
- Но но това е невъзможно – извика Evil обзед от объркване – аз те видях да умираш ! Експлозията която придизвика с магията си можеше да унищожи цяла планина !!!!!
- Не драги ми приателю ! – отговори му Вортекс – Ти най-добре би трябвало да ме познаваш и да знаеш че за моита сила и магия няма ограничения !
Еvil бе смаян не знаеше какво да каже само до преди час тои живеше един прост и безмислен живот в които най-добрите му приатели бяха загинали а сега всичко се променяше с бясна скорост и той осещаше как се замесва в нещо огромно ! Вортекс разкъса мълчанието като се обърна към Еvil.
- Скъпи приателю бих искал да ти обясня всичко но сега няма време . Затова ще ти кажа защо те помолих да доидеш тук . – той погледна демона зад Еvil изрече една дума и съществото изчезна обгърнато от огнени езици – Вярвам – продължи той – знаеш че на всеки 10000 хиляди години за около 7 дена земята става по-пропосклива от към магии и точно по това време се водят епичните битки на Мрака и Светлината за надмощие над смъртните души и тела !
Evil започна да се досеща какво става но остави приателя си да довърши.
- Това което наблюдаваш в тази зала е съвета на “Мрачните Господари “ и вече си се досетил кой са четеримата гости , но нека те запозная с моито назначение. – Вортекс погледна към безчуствените лица на своите другари и продължи – Следкато онищожих Раиската порта на земята станах доста влиятелна личност в адските среди с малък отряд воини се промъкнах до палата на Diablo –този некъдърен дявол – Вортекс се изплю с ненавист и продължи – всичко стана адски бързо с малко умение убих този демон и завзех власта . Сега аз съм господаря на демоните !- той спря за секунда зада запали една факла като заметна огнена топка по нея .- Вярвам че си се досетил защо съм те повикал нали ?
- Мисля че да ! – отговори Evil – Тук има шест стола и пет члена всеки от тях господар на някъкъв вид същества които оглавяват съвета на “ Мрачните Господари “ , но никой измеждо тях не може да се занимава наведнъж и с поданиците си и с влуените маневри , ако съм рабрал правилно ти искаш аз да стана член на съвета и да оглавя армията нали ?
- Не мислишли че ще бъде хубаво отново да застанем рамо до рамо в битката срещо мазните Ангели ??
- Ти луд ли си ?? ……… Убивам за тази възможност ! – каза Evil и серасмя гръмко , последваха го и останалите присъщващи .

Междовремено на милярди километри ( ако пътуването през времето и пространството изобщо можеше да се измерва в километри ) в една зала на крепоста на Доброто тримата лордове на светлината заседаваха и тяхната тема не бе далечна от темата над която мислеха "Мрачните Господари”. Там беше Paradox лорд на архангелите и ангелите всесилен воин и ревностен пазител на доброто , Мике лорд на ордена на светите кръстоносци велик тактик и не лош магиосник , Denik владетел на царството на маговете самия той един от най великите магове като само за секунди може да извика на помощ хиляди елементали или да исипе всесилен и всепочиствш армагедон !

Ще бъде продължено ако има интерес !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2003 19:07

За интерес не се тритеснявай-имаш го от моя страна! :live:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2003 19:39

ХЕЙ EVIL РАДВАМ СЕ ЧЕ ПОЧНА ПАК ДА ПИШЕШ ТИ БЕШЕ(И СИ) ЕДИН ОТ НАЙ СВЯСТНИТЕ ХОРА В СТАРИЯ ФОРУМ.Кефи ме.Яко.
абе Лили кога влизаш тук?
между другото ще ме включиш ли и мен?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2003 21:14

Не знаете колко много значи за мен вашето одобрени . Благодаря за топлите думи а продължение ще получите след няколко часа благодаря !
JohnnyRiko стеб се знаем от много време радвамсе че те заварвам тук надявам се че ще кръстосаме мнения по някоя тема :twisted:
Saruman ще те включа с удоволствие . Аз мислех още във първия разказа да те включа но не можах да преценя към коя страна !

П.П. Моля не обръщаите внимание на правописните грешки !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 09:27

Да Evil добре си го замислил, очаквам да прочета продължението.
Ама това с героите от форума е малко тъпо, защо всички го правите с имена от форума. Вярно, че тези които си използвал ти се връзват с ролите си ама....

П.П. Че не разбрах, ти ТТ2 ли си? Отдавна не съм поствал тук и съм пропуснал някой неща :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 09:50

Готин е разказа и ще очаквам продължение за да видя какво ще вдигам от земята :lol:
Tyrael,не не е TT2.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 17:15

В този разказ може да има някакви несъответствия , това е защото нямах време да го препрочета и редактирам ( а не е и на много добро ниво май ?)

В залата на доброто обсипана от светлина тегнеше мъчителна тишин . Paradox обичаше да кара другите да го чакат а като вестител на божието слово той имаше тази превилегия и се чувстваше горд от това !
- Лордове от “ Светото Брадство “ , вярвам че всички сме добре запознати със ситуацията – започна Paradox – ако не сте нека ви кажа с две думи какво става. – изтъкна надмено той – След 12 часа изтича последната година от десете хиляди години и земята е подвласна на магий за 7 “свети” дни . Наще шпиони ни докладваха че адовите сили нарекли себеси “ Мрачните господари “ събират огромни количества воиска – Лорда си пое дъх за секунда и продължи – докладватни че около 70 хиляди мъртви души са преминали от отвъдното към Ада , а това е само малка част от силите които ще се изправят срещо нас . Затова помилих за помощ няколко приатели !!
Останалите лордове скочиха на крака и бурно запротестираха .
- Как смееш да деистваш през главата на пазителя на портата – изрече заплашително Denik като същевремено в раката му се появи нажежен до бяло магически жезал .
- Знам че си пазител на портата и ако си спомням добре заради теб и твоита немарливост загубихме един от постовете си на земята – изрече Paradox които никога не оставаше длъжен .
В залата стана горещо сякаш два титана хвърляха мълнии един срещо друг.
- Господа – намеси се Mike - не мисля че по този нчин ще решим проблемите си . Ако помните преди десет хиляди години наще предшетсвеници едвам не се про…….
- НИМА смееш да твърдиш че сме неуки – извика гневно Paradox – аз господара на ангел…
- Ако ме оставиш да довърша ще разбереш какво искам да кажа – отвърна спокоино Mike – та както казах преди десет хиляди години наще предшественици едвам не се провалиха точно заради пренебрегването на опасноста от силна офанзива и от тяхната прекомерна гордост !
В този миг златните порти на залата се разтвориха и две фигори влязоха . Първата и по едра фигура бе на Saruman господар на горските стрелци ( шарпшутарите ) самия тои смъртоносен като неговите стрели въплащаващ в себеси добро и зло , втората фигура бе на Johnny Riko древен воин и единствен уцелял от разгрома на Раиската порта от преди 400 години тои бе специялист във хладните оръжия боравеше отлично с меч и алебарда .
- Лордове както виждам сте се рагорещили достатачно зада мога да изпека и демон на челата ви – каза спокоино Saruman – а сега стига игрички време е да се захвщаме за работа !

Междо времено на земята .
Един селянина се бе излегнал спокоино на тревата и си дъвчеше сламка докато стадо муфлони се разхождаха по платото срещо него . Плато равно като повърхност на езеро и голямо като море . Селяка стана и се запъти към дома си когато страна светлина привлече вниманието му и той се обърна и застина , срещо него с бясна скорост се залета огнена топка която овъгли костите му .
- Мисля че се справих добре – каза развеселено Piven и издуха пепелта от ръката си .
- Не сме дошли тук да си играем – изрече хладно Evil – ако помниш сме тук зада изберем мястото на което ще се развие битката на десетилетието !
Piven го изгледа без особен интерес и продължи да оглежда местноста .
- Мястото е много добро – каза Вортекс Номад – но е някък много зелено !
- Имаш право – обади се RIP и с едно бързо движение на ръката си и две думи превърна крехката и зелена трева в гротески черни храсти от чиито бодли течеше отрова – Така хм чудя се дали да не прибавя и малко кости които да излизат от земята ?
- Мисля че няма нужда – намеси се Resident – тук и безтова ще има много кости следкато моите деца троловете и орките привършат пира с труповете на наще врагове . – и тои се расмя смразяващо.
- Вортекс виждаш ли онези малки хълмчета там отстрани на платото ?- подвикна Evil.
- Да !
- Мисля че там ще е чудно да разположим стрелците си – и той се провикна към RIP – С колко Лича и скелети стрелци разполагаме ?
- Вдигнал съм от смърта десет хиляди Лича и дваисет хиляди скелета стрелци !
- Чудесно – подсмихна се Evil – искам да ги разположиш на хълма и да пратиш хиляда черни коника и трисет хиляди зомбита да ги пазят !
- Но ако пратим трисет хиляди зомбита да ги пазат няма ли да си отслабим авангарда – попита RIP – така ще останем само с педесет хиляди скелета боици и дваисет хиляди зомбита на предната линия !
- НЕ СЪМ ТИ СИКАЛ МНЕНИЕТО – избухна Evil – ЩЕ ИЗПАЛНЯВАШ ТОВА КОЕТО КАЖА РАЗБРА ЛИ !!!
- Не смеи да говориш така на повелителя на смърта ! – отвърна му RIP
- Другари по мрак с раздори не ще постигнем успех във воината срещо силите на доброто – намеси се Вортек – RIP ти се постараи да осигуриш още скелети и зомбита от гробище в града отатак планината и остави Evil да си върши работата !
При тези думи RIP погледна към Evil с поглед изпълнен с гняв но се подчини на Господаря на Демоните и тръгна бавно и величествено към гробището зада изпълни мисията си. Evil погледна още веднъж към отдалечаващата се фигура на некромансара и продължи с разполагането на армията !
- Чуите ме ето как ще разположим армията – обърна се Evil към представителите на “ Мрачните Господари “ – Предната ни линия ще бъде изградена от 30 хиляди зомбита , плътно зад тях ще застанат 50-те хиляди скелета боици , на хълмчето до платото както вече разпоредих да застанат 10 хиляди лича , 20 хиляди скелета стрелци подкрепяни от хиляда черни коника и 30 хиляди зомбита , цялата немъртва армия ще бъде под контрол на RIP които от своя страна ще ми докладва ! – Evil направи кратка палза зада помисли и се обърна към Resident – кажи ми Вожде колко тролове и орки можеш да придвижиш за битката ?
- Около 20 хиляди орка и 15 хиляди трола !
- Отлично искам 20-те хиляди орка да застанат на левия фланг а 15-те хиляди трола на десния фланг , ти ще застанеш с тези 15-те хиляди трола и ще ги водиш дирекно в битка по моя команда . Господарю на Драконите – обърна се Evil към Piven – с колко черни дракона ще ни подкрепиш !
- С 10 хиляди от най-силните ми дракона – отговори ентусиазирано Piven .
- Ти и твоите дракона ще останете резерв , ще се включиш по моя команда или ако видиш приближаващи се летящи врагове . Искам лично да поведеш драконите си към победата !
- TheUnknownOne искам ти и твоите ефирни демони да се движите по фронтовата линия и ще подкрепяте секторите които има шанс да бъдат пробити.
- Вортекс – обърна се Evil към господаря на демоните – както се разбрахме ти ще разположиш по 20 хиляди импа на двата фланга и по още 5 хиляди демона на двата фланга !
- Вярвам че знаеш какво правиш – обърна се Вортекс към Evil – но не е ли малко рисковано да оставиш само 10 хиляди дракона и нищо друго в резерв ?
- Доверими се Вортекс знам какво правя . От вас мрачни другари искам само следващите 6 часа да разгънете армията както ви казах ! – и след тези думи Evil изрисува с пръс във въздуха спирала и изчезна .
- Искрено се надявам че знаеш какво правиш приателю защо иначе ще се мъчим за вечни времена в раиските ръце !- и Вортекс Номад след тези думи изчезна по същия начин като Evil.

БИТКАТА !

Evil не можеше да повярва на учите си . Нима това бе възможно . Възседнал своя черен кон той наблюдаваше бъдешето боино поле . Неговата армия бе разгърната точно както искаше но не това го бе втрещило а разположената на един километар под перфектен строи вражеска армия . Един демон с четири раце се приближи до него и започна да докладва
- Господарю получихме почти точните размери на вражеската армия а те са : На фронтовата лини са разгърнати 20 хиляди кръстоносци и шеисет хиляди воиника с пики , на левия фланг има още 10 хиляди кръстоносци а на десния положението е същото , всички те са под прякото командване на Лорд Mike . Двата фланга са подкрепяни от общо 20 хиляди шарпшутари под командването на Лорд Saruman , Лорд Denik и неговите магове които наброяват 10 хиляди се е разположил на десния фланг , като резерв имат 50 хиляди летящи архангела предвождани от Paradox.- след като докладва демона изчезна в облак дим и огън !

Оставаха секунди докато изгрее слънцето и да изтекът десете хиляди години .
Ивъл издигна гравираната си със черепи братва и се приготви да заповяда атака същото направи и Johnny Riko , двамата стояха като статои взряли се във хоризонта .
- АТАКАААААААААААААААААА – викът на Evil бе еднозначен
- АТАКАААААААААААААААААА- извика и Johnny Riko.
В този миг сякаш земята се разтресе , зомбита и скелети полетяха срещо кръстоносци и воини с пики , стрели пронизваха небето смъртните викове на уцелените раздираха простора . Генералите водеха лично воините си в битките . Оглушителните викове от двобоя само покачваха адреналина на боиците . Сечта бе безмилостна и безогледна всички се хвърляха в една гиганска месомелачка . Зомбитата биваха посечени от рицарите те пък на свои ред издъхваха от стрелите и отровните магии на Адовите сили . Продължилата бита на предната линия взе хиляди души данък .
Зомбита и скелети , една гротеска воиска безмилостна безумна съсичаше убезомелите кръстоносци .
- Демони НАПРЕЕЕЕЕЕЕДДДДДДДД- Извика Evil.
- Paradox поведи 25 хиляди архангела в битка – заповяда Johnny Riko .
Paradox излезе най-отпред на колконата от архангели . Те се спуснаха от небето като самия божии гняв и съсякоха няколко хиляди зомбита от едно спускане .
- Piven вестителю посипи тези нещаници със огън и жупел веднага – заповяда Evil .
Още в същия момент Вестителя на небесния огън се качи на гърбъ на своя черен дракон и поведе десете хиляди дракона в атака . Тои се вряза централно в архангелите , като хвърляше всепрочистваш огън навсякъде . Черните дракони които той водише се спуснаха над архангелите като черни демони и започнаха да бълват огън . Въздухът на боиното поле се изпълни с миризма на изгорели криле и на смърт . Дракони и архангели се избиваха , а щом паднеха премазваха и свои и вражи .
Mike Лорда на светите рицари , забеляза явното надмощие на врагът затова се качи на коня си размаха меч и поведе резервите си от 20 хиляди пики и 5 хиляди рицари към пъкала
- ПОбеда или смърт – извика тои и се втурна в битката .
- Да бъдат изпратени демоните от левия фланг заедно с имповете да помогнат в битката с рицарите – извика Evil – Къде подяволите е RIP ??? Вортекс време е да влезем в битка стари приателю , в атакаааааа.
Битката ставаше все по кървава , труповете се умножаваха и утрояваха . Около хиляда рицаря стигнаха до хълма където бяха разположени личовете и скелетите стрелци , но поради тежката си броня те се движеха ужасно бавно . Постепено те бяха безмилосни избити без да нанесът каквито и да е загуби !
- Johnny Riko десния ни фланг бе ударен от драконите на Ада няма да успея да ги удържа само с 25 хиляди архангела , които и без това са вече изморени и отчитат големи загуби , изпрати резерва от архангели да удари стрелците и изпрати остатака от рицари които стоят безучасно в левия фланг !!!!! – искрещя Paradox
- Рицарите ще ти ги пратя но архангелите ми трябват зада изпълня плана си !!- отговори Johnny Riko .
- Но така ще ни разбият няма да издържим повече от половин час !!!!!
- След половин час всичко ще е свършило , даи ми само 15 минути !
- НЕ мога да ти обещая тези петнаисет минути но ще опитам ! – след тези думи Paradox се издигна и отново се вряза в битката .
Поредния зал от стрели и магии на Адовите сили изби стотина архангела и рицаря . Маговете които до сега се предвижваха най-накрая се включиха в битката сам Denik бе най-отпред и привикваше метеорит след метеорит. В центара на личовете и скелетите два метеорита причиниха дезориянтация и тежки загуби . В момента на убъркване наколко стотин архангела ги нападнаха но защитата която Evil бе поставил ги смля . Битката продължаваше вече един час , а в центара на боиното поле всичко вреше и кипеше , рицари в тежки брони пронизваха зомбита и скелети , черни дракони изгаряха хора и архангели , метеори , стрели , всичко това се изсипваше над обезумелите боици . Мike убезумял расичаше всичко което се доближеше до него без значение враг или приател бе тои. Застанал на една купчина от трупове на зомбита и скелети Denik изтрелваше поредния метеоритен дъжд и привикваше елементи да го защитават . Evil и Вортекс Номад качилисе на своите коне предвождаха личната си гвардия от пет хиляди коникна по заобиколен път зада нападнат шарпшутарите на доброто в гръб. ПО пътя се натъкваха на откъслячни боеве но те бяха бързо приключвани в полза на Мрака . Когато видяха чист проход дирекно към стрелците на доброто те поведоха в страховит галоб мъртвешката си воиска от черни коници . Удърът бе неучакван , черните рицари съсичаха непокритите с броня тела сякъс сечаха въздуха . Битката бе бърза и кървава бяха избити 9 хиляди шаршутари на цената на 500 коника .
- Paradox ела при мен веднага – извика Johnny Riko – имам мисия за теб .
Водача Архангел се появи след няколко секунди , едното му крило бе лошо обгорено а лицето обляно в кръв .
- Какво искаш не виждашли че водя битка – процеди през зъби архангела Paradox .
- Победата е близо приателю , трябваха ми 15 минути зада мога да отворя портал към древните гори и да прехвърля воиската която бях подготвял цели 20 години . Педесет хиляди джуджета трисет хиляди стрелеца и десет хиляди коници на еднорог . Доволен ли си ?
- ДА ДА ДААААААА ще отмъстя за падналите ми братя . Но закакво са ти архангелите ми та ги пази досега ???? - Попита ЛОрда на Архангелите
- Защото портала е призован зад гърбът на врагъни и ти трябва да заобиколиш боиното поле с всички архангели които имаме и да защитаваш воиската която излиза от портала , разбра нали !
- Дааа смятаите го за изпълнено !
- Evil – извика Вортекс – виж архангелите се отеглят , на бас че Johnny Riko е намислил нещо !
- Прав си ! Но какво ? – Evil съсече един рицар които се спусна към него после погледна с празен поглед към Вортекс – Господи изиграха ни !
- Какво говориш ние побеждаваме !
- Глупак още отначалото ми се стори че нещо не е наред те бяха с почти двоино по-малка воиска !
- Е и ?? – попита Вортекс .
- Били са с по малко защото това не е била цялата воиска просто са искали да се отпуснем и да вкараме цялата армия в битката ВКЛЮЧИТЕЛНО И РЕЗЕРВИТЕ ЗАДА НИ НАПАДНАТ В ГРЪП !
- Тогва да обръщаме и без това им видяхме сметката на стрелците а загубихме само около 2 хиляди коника !
И двете страни обезкарвъвени до краен предел продължаваха битката . Мike лорда на светите рицари лежеше тешко ранен да един дракон които тукащо бе убил и се молише за още малко сила зада заколи няколко последни воина от Адската воиска . TheUnknowOn които тъкмо се бе справил с последния воин от една групичка воини забеляза ранения герои погледна го в учите и каза спокоино.
Е светими човече мисля че стигна края на своя път време е да се срещнеш със своите воини в отвъдното . ХАХАХАХАХАХАХА .
Господаря на ефирните същества вдигна скиптара си и замахна зада довърши умиращия герои . Секунда преди удара една стрела профуча покраи ръката му а втора се заби в скиптара му и го изби от пръстите му . Това бе Saruman които с още две хиляди и петстотин шарпшутари се бе измъкнал от черните коници при атаката на Evil и Вортекс Номад . Сега стрелеца водеше воиниците в контраатака и разкъсваше кордон след кордон от зомбита и скелети .

ЩЕ бъде продължено .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2003 17:51

Добре е,но имам само една забележка - говориш много мащабно.Примерно една армия от 50 000 да умре за 15мин. или нещо такова...получава се,че битката ще се води максимум 30мин.,а като гледам тя е над 1ч. 30мин.Това са детайли де,но набиват на очи.
Предоплагам,че аз съм скритият коз на "Мрачната армия" ,защото нещо ме няма :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: !!
Публикувано на: 17 Юни 2003 18:04

БРАВО Еvil!!!
Много ме кефи.
Само малко повторения имаш но споко жестоко описваш яко битката!
Прибави и други гадини.
Удачно е да земеш гадините от Heroes 3 щото там undead-тите са яки. :lol: :wink: :lol:
А и плийс напиши кой е добър и кой лош.
Продължавай в същия дух! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 01:49

Всички пропоски и грешки са поради липса на време !
RIP мащабноста е основна черта на разказа ми всепак се отнася за подготовка от период на 10000 години , а и междо другото си на прав път но не искам да развалям изненадата !
Joni мисля че съм описал кои е светъл и кои е мрачен герои !
Извинявам се за ниското ниво на разказа бях претиснат от времето !

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 06:27

Ще кажа само едно-ALL HAIL EVIL!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 08:14

Maleeee, zestok razkaz!!!!
Gledaj dnes da pusne6 prodalzenieto, a mezdu drugoto az sam Denik(marzi me da se logna)mersi, 4e me slozi magiosnik - vinagi sa me kefili tezi sa6testva!!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 21:59

-Е светими човече мисля че стигна края на своя път време е да се срещнеш със своите воини в отвъдното . ХАХАХАХАХАХАХА .
Господаря на ефирните същества вдигна скиптара си и замахна зада довърши умиращия герои . Секунда преди удара една стрела профуча покраи ръката му а втора се заби в скиптара му и го изби от пръстите му . Това бе Saruman които с още две хиляди и петстотин шарпшутари се бе измъкнал от черните коници при атаката на Evil и Вортекс Номад . Сега стрелеца водеше воиниците в контраатака и разкъсваше кордон след кордон от зомбита и скелети . TheUnknowOn макар безплътен не бе неубиваем особено за отряда от магове които приближаваха централно към него затова тои избра тактическото отстъпление . Битката продължаваше така сремглаво както бе започнала с единствената разлика че на главния фронт силите на мрака побеждаваха .
- Evil трябва да направим нещо – извика Господаря на Демоните – битката тук е почти спечелена но воиската която се събира зад гърбътни скоро ще е готова за атака а наща армия ще е умурена и дезориянтирана !
- Трябва ни някакво прикритие под което воиската да се изтегли и прегрупира – отговори Evil – Чакаи мисля че се сетих ! Господарю на Небесния огън ела при мен възможно най-бързо !
Само след миг от ожесточената битка в центъра на платото се издигна една черна фигура и се стрелна към командира на Адовата армия . Фигурата закръжи около Evil и Господаря на Демоните и една черна гореща струя кръв изплиска броните на двамата воини.
- Господарю на небесния огън дракона ти кърви – каза разтревожено Вортекс Номад.
- Знам . – отговори му Piven – Но той иска да издъхне на боиното поле а не в крепоста си ! Както знаете драконите са много горди същества които не се страхуват от смърта – господаря на небесния огън погледна към своя любим дракон и каза с натъжени очи – Знаи че аз ще те последвам в смърта верни мои драконе .
Evil които до момента наблюдаваше искрите и светкавиците зад тях се намеси .
- Господари на мрака не искам да ви прекъсвам но струпването на воиници зад гърбът ни почти приключи и е време да направим нещо ! Piven искам ти и всичките ти дракони да прелетите над боиното поле и да отидете до онова малко езеро което е точно до левия ни фланг . Когато стигнете там искам всичките ти дракони да използват огнения си дъх зада изпарят водата . Веднага щом приключите изтеглете се при мен разбра ли !
- Мисля че се сещам какво искаш да направиш и за мен ще е чест да съм уреда за изпълнението на плана ти . – при тези думи господаря на на небесния огън отново се вряза в битката .
- В момента в които Piven приключи с мисията си аз ще призова магически вятър който да издуха получилата се пара към центара на битката , а ти верни приателю Вортекс ще изтеглиш воиската и ще оставиш само 5 хиляди скелета които да заблудят противника такаче той да не ни преследва в отстъплението .
- Ще изпълня молбата ти , но дори да имаме успех в този план пак ще сме заключени междо новата и старата армия на “ Светото Брадство “ !!
- Но поне ще можем да се организираме такаче моляте побързаи ! А къде е проклетия RIP ?
- Този срахливец сигурно е избягал в някое гробище , ах само да имах възможнос сега да го хвана за изгнилата гуша – каза Вортекс а сърцето му се изпълни с неубуздан гняв и желание да убива !
- Johnny Riko драконите на “ Мрачните Господари “ се прегрупират къл левия фланг – извика Denik – да ги нападна ли ??
- Не в никакъв случеи без подкрепата на архангелите ни твоите магове ще са лесна плячка продължи битката по досегашния начин . Съвсем скоро Адовата армия ще е приклещена и унищожена а ние ще пируваме над децата на мрака . – и след тези думи генерала на “ Светата Армия ” се усмихна ехидно и се телепортира при новодошлите горски воиски !

На една скала встани от главната битка една фигура се поклащаше ритмично стъпила в центара на огнена пентаграма . Това бе Evil изпаднал в транс повтарящ неразбираеми думи , думи неизползвани и неразгадани от простите хора , думи по стари от времето и земята .
Изведнъж над боиното поле се спусна гъста мъгла която покри воините на Мрака и Светлината . Настъпи объркване смърта се развихри всички звуци се удвоиха настъпи паника светите воини посичаха въздуха обезумели , искривените лица на мъртавците неподвижни сега сякаш се раздвижваха , боците на доброто още повече изпаднаха в паника и почнаха да се одръпват . За разлика от воиската на доброто чадата на мрака нямаха нужда от зрение зада се орянтират , затова пете хиляди скелета напредваха дълбоко зад вражеската линия като безмилостно съсичаха полуослепелите от мъглата войни . Първите лъчове светлина които проникнаха през мъглата сложиха краи на атаката и скелетите бяха смляни заобиколени от врагът. Тяхната мисия на безмозачни камикадзета бе приключила и телата им лежаха самотни изоставени от собствените си водачи . Двете армии се бяха освободили от смъртоносната си прегръдка а междо тях бе жестоката истина . Труповете на рицари , дракони ,архангели , демони , зомбита , магиосници даваха данък на земята , тяхната кръв напояваше изгореното боинополе . Воини тежко ранени някой без ръце някои без крака се молеха за бърза смърт но получаваха агония . Няколко дракона потънали в локви от собствената си черна кръв се опитваха отново да полетят но живота които бавно ги напускаше през вените им не го позволяваше .
Evil застанал самотен на обрисуваната с пентаграма скала чакаше някои да му доклдва за загубите и си мислише за всички добри воини загинали в негово име и в името на Ада , мисълта за кървящия дракон не го напускаше , нима и неговата армия сега кървеше и бавно умираше ? Тои тръсна глава и се опита да мисли позитивно . След малко до него дотича същия четири рък демон които му докладва преди битката колко е голяма воиската на противника ! Но и този вестител нечестивец не бе останал незсегнат , от четирите раце му бяха останали само две но той пак стискаше гордо два меча в тях .
- Господарю – изпъчи се демона пред Evil – щетите след цялосното преброяване са следните : От 50 хиляди скелета са останали 15 хиляди , от шеисет хиляди зомбита сега сме с 35 хиляди , от 20 хиляди скелета срелци сега сме със 17 хиляди , от 10 хиляди лича сега сме със 8 хиляди , от 10 хиляди дракона сега разполагаме с 5 хиляди , най-тежки загуби търпят троловете от 15 хиляди сега раполагаме с по малко от 5 стотин , от 20 хиляди орка сега имаме 5 хиляди , от 40 хиляди импа разполагаме с 15 хиляди , от десет хиляди демона разполагаме с 7 хиляди , от общо 6 хиляди черни коника сега имаме 4 хиляди .
- Благодъря ти демоне ти си заслужи почивката свободен си !
- “ Мрачни Господари “ призовавам ви да се явите пред мен !
Един по-един лидерите на Адовата армия се явиха пред Evil , само могъщия некромансер RIP не откликна на заповедта !
- Днес бе тешка битка другари разпоредете на подчинените си да си починат днес повече няма да воюваме !- Evil погледна към Resident и по специялно към почти откъснатата му ръка – Вожде не мислишли че утре е по-добре да водиш воиската си от по-сигурно място ?
- Аз съм варварин и ще умра като варварин в битка .
Водачите на Адовата армия си тръгнаха един по един и само Evil остана на своита самотна и обгорена скала !
“ ……. смърта бе завладяла полесражението . Небето притамняло до преди миг сега се подпали вече нямаше облаци само огън . Воините взряли се нагоре непомръдваха , някои се затичваха но безмислено защото това бе края , края на битката , края на войната , края на Мрака и Светлинат . Всичко блясна ярко и потъна в огън , земните недра се разтвориха и заляха живота със смърт …. “
Evil се събуди плувнал в пот , по бледото му лице се стичаха малки капчици пот . Той се изправи и съзря заспалото боино поле . “ Колко спокоино и мирное сякаш тук нищо не се и нямаше да се случи “ – си мислеше тои , и после пак нахлуха мрачните му мисли защото съзря първите лъчи на слънцето . Воините един по един се пробуждаха готови с нови сили да се хвърлят в безмилостната и безмислена сеч за надмощие .
- Господарю !
Evil обърна и съзря демона с отязаните ръце .
- Наричаи ме Evil . Как се казваш демоне ?
- Sandro !
- Какво искаш Sandro ?
- Идвам да ви съобщя горе долу размерите на вражеската воиска !
-Слушам те !
- Шпионите ни докладваха че вражеските сили пред нас са : 10 хиляди кръстоносци , 25 хиляди воиника с пики , 2 хиляди и петстотин шарпшутари , 8 хиляди магове , 30 хиляди архангела . Зад нас са разположени следните войски : Около 25 хиляди джуджета , 20 хиляди стрелци и около 6 хиляди коника на еднорози !

Ще бъде продължено !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2003 15:35

БРАВО EVIL както винаги много ме кефи
включи и UndeadGirl тя ще е лоша нали е Undead.
Тоя път май ще сме врагове Лили! :twisted: :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2003 17:42

JohnnyRiko написа:
БРАВО EVIL както винаги много ме кефи
включи и UndeadGirl тя ще е лоша нали е Undead.
Тоя път май ще сме врагове Лили! :twisted: :roll:

Мда, Evil, ще ти бъда благодарна, ако ме включиш. :roll: И отново поздравления за разказа ти! :D
Е,Johnny, както казаха в Матрицата2:"как ще опознаеш някого, ако не се биеш с него?" 8) Е, не точно с това послание, но... :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2003 21:00

- Благодаря ти Sandro – изрече мрачно Evil и освободи демона . – Членове на “ Мрачните Господари “ явете се пред мен !
На обгорялата скала при Evil бавно започнаха да се оформят четири фигури . Бледите лица на Главнокандващите на адовата армия излъчваха чувства на безизходица и страх , страх не от смърта а страх от загубата . Всички бяха обърнали поглед към хоризонта и с затаен дъх гледаха изгряващото слънце което щеше да ги погуби !
- Evil – започна тихо Вортекс Номад - приателю трабва да направим нещо преди слънцето да е изгряло напълно , трябва да подготвим армията за битка да им вдънем смелост иначе сме обречени !
- Как да им вдъхна смелост когато аз самия съм обезверен в победата ? Как да им кажа че още победим следкато вече даже не сме живи ние сме мъртви !
- Ще трябва да направиш опит така или иначе днес нашите кости ще останат на това поле да гният нека поне вземем повече от тези раиски изчадия , нека покажем колко е силна тъмната страна . Аз Piven се заклевам в живота си че ще боря до смърт ! С мен ли сте другари ?
- С теб сме – отговори с приповдигнато настроение Resident – Те не ще спят добре никога повече , не и след днешния ден !!
- Ще говоря с воиската и нека Дявола да ни е на помощ – Evil погледна към небесата изпълнен с противоречия и продължи – Искам да подредите армията в кръг , на предната линия да застанат всички годни за бои войни , вътре в кръгът да застанат стрелците а над тях драконите !
- Piven ти остани искам да говоря с теб !
Следкато и последния Мрачен господар се отегли да подготви воиската Evil заговори .
- Piven искам днес в разгара на битката да отстъпиш със своите дракони !
- Какво ???? Нима искаш аз Владетеля на Небесния Огън да избягам ??
- И да и не . Когато ти дам сигнал ти ще отстъпиш като същевремено искам да заобиколиш вражеските сили и да се групираш зад гърбът на стрелците и маговете на доброто. По даден от мен сигнал ще нападнеш ! Но най-важното е да оставиш впечатление че си избягал и си ни оставил без въздушна воиска , така “ Светото Брадство “ ще прати своите архангели в битка и стрелците ще останат без охрана .
- Плана ми харесва ! Нека мрака бди над теб !- след тези думи Господаря на Драконите изчезна .

Слънцето бавно и лениво се показа , живота се събуди за нов ден , птичките полетяха , малки гадинки изпълзяха от леговищата си . Навсякъде бе красиво и живо навсякъде освен на едно тъмно плато . Воиските наредени чакаха своите командири запореден път да им заповядат да атакуват . Рицарите потропваха със своите мечове готови да секът и колят за водачите и убежденията си , стрелците с опънати наполовина тетива чакаха знак да покрият небето със смърт , дракони и ангели се готвеха да се слбъскат в жестоко и кърваво сражение . Evil възкачил се на своя черен жребец стиснал вярната си боина секира се бе обърнал към своита армия !
- Воини мой , чада мои , деца на мрака чуите ме . Днес аз стоя пред вас не като ваш Господар дори не като ваш Командир , днес аз съм тук като ваш другар по оръжие . Аз не мога да ви обещая победа , не мога да ви обещая дори живот , но мога да ви обещая едно че аз ще се боря до смърт и не защото искам да умра а защото не искам да живея като роб на доброто ! Последваитеме в тази битка , даите всичко от себеси отмъстете за нашите паднали братя и умрете славно ! Нашите врагове мислят че сме уплашени , така ли е ?
- НЕЕЕЕЕ – бе гръмовния отговор на армията .
- Няшите врагове мислят че сме слаби че нямаме смелост ! Ако днес ни е писано да оставим телата си да гният тук то нека поне и телата на нашите врагове изгният до нас !!!! И НЕКА МРАКА БЪДЕ ВЪВ И ОКОЛО ВСЕКИ ОТ ВАС . ЕТО ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ТЕ ИДВАТ САМОДОВОЛНИ И НАДЪХАНИ А ВСЪЩНОСТ СА САМО БЛЕДИ СЕНКИ НА ИСТИНСКИ ВОИНИ !
Армията на доброто която от няколко минути настъпваше отдвете страни на Адовата воиска вече бе съвсем близо до целта си , но Evil не бързаше .
- НЕКА ВСЕКИ МЕЧ ДА БЪДЕ СТЪПАЛО КЪМ ПОБЕДАТА , НЕКА ВСЯКА СТРЕЛА ДА БЪДЕ БУКВА ОТ НАДГРОБНА ПЛОЧА , НЕКА ВСЯКО КРИЛО ДА БЪДЕ СМЪРТ ЗА ВРАГОВЕТЕ НИ . В ИМЕТО НА МРАКА И ВСИЧКО АДОВО АТАААААКАААААААААААААААА !
Кръв плисна по земята огън се разля в небесата стрели разкъсаха простора . Меч в тяло се забиваше , срела с броня се срещаше . Викове раздраха пустоща , хиляди души издъхнаха в мъчителна агония !
Evil не можеше да повярва на очите си ! За втори път силите на доброто го бяха преметнали . Вместо 25 хиляди джуджета пред него имаше най-малко 60-70 хиляди .
- Вортекс пак ни изиграха – сега в очите на Еvil нямаше страх а дива и не обуздана омраза , омраза насочена към целия свят – те ще платят ще платят с живота си , а Johnny Riko ще бъде първи !
В страни от боиното поле Johnny Riko с личната си гвардия от 10 хиляди коници на еднорози гледаше спокоино кървавата схватка и почти усещаше вкусът на победата в устата си . Той не подозираше че Evil приближава със своите 4 хиляди черни коника готов да загине само и само да положи Предводитела на Раиската армия в гроба !
- Господарю на небесния огън доиде момента да напуснеш битката и да изпълниш плана ми !
- Веднага верни ми другарю !
На боиното поле течеше кървава сеч . Удър след удър стрела след стрела , всичко се бе свело до разменяне на смъртоносни удари . Denik запореден път привика метеоритен дъжд над Адовата армия , Mike със своите верни кръстоносци атакуваше където и да видеше пролука . Върху зомбитата и скелетите се изливаше цялата мощ на врагът , залп след залп от стрели ги покосяваше метеорити падаха и разкъсваха плъта и костите им , мечове ги пронизваха и всичко това с една цел те да бъдат избити до крак . От своя страна TheUnknowOne и неговите ефирни демони нападах рицарите които не можеха да им се противопоставят и им взимаха жизнената енергия преди маговете да са оспяли да стигнат а след тях оставяха тела лишени от живот . Вортекс Номад и Resident предвождаха демони и тролове в непрестани и самуубиствени атаки , за момент разкъсваха редиците на джуджетата , но после вражеските стрелци ги принуждаваха да се одръпнат !
- ВОРТЕКС – изкрещя Resident – ДРАКОНИТЕ БЯГАТ !!!!!
- НЕВЪЗМОЖНО , Piven не би избягал – но само един поглед от страна на Вортекс му показа че се лъже , драконите наистина бягаха – Този страхливец той ни обрече на смърт сега архангелите ще исипят гневът си за падналите си братя върху нас !!!

Следва продължение !

Undeadgirl ти вече имаш роля в раказа но за съжаление няма да може да се биеш с Джони . Но мога да погъделичкам интереса ти като ти кажа че ти ще станеш велик водач :shock: :shock: :shock: :?: :?: НИщо повече няма да кажа по отношение на последната част !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 06:57

10Х, Evil :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 09:07

Почва да се "задълбочаваш"(доколкото може да се каже де) и това е добре.С интерес очаквам появата ми,а иа тази на Undeadgirl.Продължавай,но аз да те питам разказа само за битката ли ще бъде или и след нея?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 16:03

Ето го и Вортекс - Предводител на Демоните , Висш слуга на злото ....с други думи аз , де (малко се отплеснах ). Та ето го и моето мнение :
Много е добър по отношение на епиката . Битката е страшно готина . НО - имам и някои забележки . Някак твърде ..хмм неподходящо е с тези цифри - 14000 рицаря 12456 пиконосци и т.н. Ако намериш начин да ги избегнеш имаш една точка отгоре . Абе тая "полянка" колко е голяма ве ? Армии с размери над 1000000 няма да им стигне и цяла Азия да се сборят пък ти ги сложи на 2 квадратни метра. Съжалявам ,но нямам време да направя по - цялостна дисекция .

П.П. Дай му жега на разказа - наистина е добър!

П.П.С . Малко закъснях с мнението , но през седмицата учих за едни изпити (не след 7 клас ,де ) и дори не съм включвал компа . Да ме прощаваш.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com