Автор |
Съобщение |
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Един ден в Ада ! Публикувано на: 16 Юни 2003 17:35
Това е първата ми творба която пиша и моля да не бъдя хулен зверски ( имаите милост маистори на краткия текст ) А да извинявам се че намесвам имената ви !
Един ден в Ада !
Evil се бе излегнал в центара на не голяма пентаграма и спокоино си шушукаше едно старо заклинание за привикване на демон девето ниво , когато осети ледено студен дъх да го гали по ухото . Той светкавично скочи и премятаики се във въздуха извади вярната си боина секира . Срещо него заплашително бе застанал демон , но не демона от девето ниво които той се опвиташе да привика , а много по-виш нечестивец . Evil размърда показалец зада направи магия за послушание и се провикна :
- Какво искаш о слуга на сатаната ? И защо мислиш че аз мога да ти го дам ?
Демона осетил силата на стария черен рицар (които при това изглежда добре боравеше с магията) изгуби част от смелоста и започна да говори смирено.
- Демона пред вас е покорен слуга на мрачния господар Вортекс Номад , и идва при вас с молба от негово мрачно величество за помощ .
- Вортекс Номад !?! Това е невъзможно ! – Еvil си спомни как преди 400 години Вортекс Номад бе дал живота си зада унищожи Раиската порта на земята , как двамата се биеха с орди архангели зада направят Земята едно Раиски Адово място . Ярост закипя в душата му , как смее този нищожен демон да използва толкова нагла лъжа и то точно пред най-верния приател на Вортекс – Ти демоне приключи Адовия си път време е да се изпържеш в пъкала .- И при тези думи Evil се хвърли със смразяващ вик към треперещия демон !
- Умолявам ви господяро ! – искимтя демона – Аз не лъжа елате с мен и се уверете че той е жив !
Еvil спря на сантиметри от изплашения до смърт демон и го загледа в очите с изпепеляваща умраза . Тои добре разбираше че този нечестивец можеше да е завербуван от силите на Доброто зада го замъкне при ангелите където да умре в хиляди мъки ( макар и Ангелите да бяха слуги на доброто те добре си служеха с мъчения и подлости ) ! Но от друга страна ако Вортекс бе жив и имаше нуда от неговата помощ то тои трябваше да тръгне със робът на мрака .
- Добре аз ще доида с теб – каза Еvil – но знай ако ме предадеш няма да можеш да се скриеш нито в Девете кръга на Ада нито в Седемте планини на Рая ! Разбра ли ме ??
Демона кимна и направи кръгово движение с пръст зада отвори порта към Ада !
Пътуването не можеше да се окачестви като неприятно въпреки че на Еvil не му харесваха тези непрестано редуващи се обръчи от червено и черно , беше някак много еднообразно. Изведнъж двамата се появиха на място трудно описуемо . Това място няподобяваше кръгла зала заобиколена от лава с кръгла маса по средата и висящи полюлеи от които стърчаха кости и плът . Вниманието на Evil бе привлечено от кръглата маса със 6 места на която бяха седнали пет мрачни същества . Той почна да оглежда мистериозните гости. Там бе RIP известен некромансер могъщ в магията на призоваването гневен по характер и слаб боец , присъщваше и TheUnknownOne водач и господар на ефирните същества самия тои безплътен бе непосилна плячка и за наидобрите воини , Piven вестител на небесния огън и лорд на драконите , Resident безмилостен вожд на обединените тролове и орки . Но най- интересен бе човека седящ междо RIP и Resident , едър в черни доспехи с огнен жезал в едната рака и с меч в другата , по белязаното му лице личеше че този воин бе минал много изпитания и бе срещнал и погубил много достоини воини от мрака и светлината ! В този човек Evil позна отдавна загубения си приател Вортекс Номад .
- Но но това е невъзможно – извика Evil обзед от объркване – аз те видях да умираш ! Експлозията която придизвика с магията си можеше да унищожи цяла планина !!!!!
- Не драги ми приателю ! – отговори му Вортекс – Ти най-добре би трябвало да ме познаваш и да знаеш че за моита сила и магия няма ограничения !
Еvil бе смаян не знаеше какво да каже само до преди час тои живеше един прост и безмислен живот в които най-добрите му приатели бяха загинали а сега всичко се променяше с бясна скорост и той осещаше как се замесва в нещо огромно ! Вортекс разкъса мълчанието като се обърна към Еvil.
- Скъпи приателю бих искал да ти обясня всичко но сега няма време . Затова ще ти кажа защо те помолих да доидеш тук . – той погледна демона зад Еvil изрече една дума и съществото изчезна обгърнато от огнени езици – Вярвам – продължи той – знаеш че на всеки 10000 хиляди години за около 7 дена земята става по-пропосклива от към магии и точно по това време се водят епичните битки на Мрака и Светлината за надмощие над смъртните души и тела !
Evil започна да се досеща какво става но остави приателя си да довърши.
- Това което наблюдаваш в тази зала е съвета на “Мрачните Господари “ и вече си се досетил кой са четеримата гости , но нека те запозная с моито назначение. – Вортекс погледна към безчуствените лица на своите другари и продължи – Следкато онищожих Раиската порта на земята станах доста влиятелна личност в адските среди с малък отряд воини се промъкнах до палата на Diablo –този некъдърен дявол – Вортекс се изплю с ненавист и продължи – всичко стана адски бързо с малко умение убих този демон и завзех власта . Сега аз съм господаря на демоните !- той спря за секунда зада запали една факла като заметна огнена топка по нея .- Вярвам че си се досетил защо съм те повикал нали ?
- Мисля че да ! – отговори Evil – Тук има шест стола и пет члена всеки от тях господар на някъкъв вид същества които оглавяват съвета на “ Мрачните Господари “ , но никой измеждо тях не може да се занимава наведнъж и с поданиците си и с влуените маневри , ако съм рабрал правилно ти искаш аз да стана член на съвета и да оглавя армията нали ?
- Не мислишли че ще бъде хубаво отново да застанем рамо до рамо в битката срещо мазните Ангели ??
- Ти луд ли си ?? ……… Убивам за тази възможност ! – каза Evil и серасмя гръмко , последваха го и останалите присъщващи .
Междовремено на милярди километри ( ако пътуването през времето и пространството изобщо можеше да се измерва в километри ) в една зала на крепоста на Доброто тримата лордове на светлината заседаваха и тяхната тема не бе далечна от темата над която мислеха "Мрачните Господари”. Там беше Paradox лорд на архангелите и ангелите всесилен воин и ревностен пазител на доброто , Мике лорд на ордена на светите кръстоносци велик тактик и не лош магиосник , Denik владетел на царството на маговете самия той един от най великите магове като само за секунди може да извика на помощ хиляди елементали или да исипе всесилен и всепочиствш армагедон !
Ще бъде продължено ако има интерес !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
Мнения: 90 Местоположение: Софийската проекция на Silent Hill
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2003 19:07
За интерес не се тритеснявай-имаш го от моя страна!
___________________________________ Me, I'm Not
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2003 19:39
ХЕЙ EVIL РАДВАМ СЕ ЧЕ ПОЧНА ПАК ДА ПИШЕШ ТИ БЕШЕ(И СИ) ЕДИН ОТ НАЙ СВЯСТНИТЕ ХОРА В СТАРИЯ ФОРУМ.Кефи ме.Яко.
абе Лили кога влизаш тук?
между другото ще ме включиш ли и мен?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2003 21:14
Не знаете колко много значи за мен вашето одобрени . Благодаря за топлите думи а продължение ще получите след няколко часа благодаря !
JohnnyRiko стеб се знаем от много време радвамсе че те заварвам тук надявам се че ще кръстосаме мнения по някоя тема
Saruman ще те включа с удоволствие . Аз мислех още във първия разказа да те включа но не можах да преценя към коя страна !
П.П. Моля не обръщаите внимание на правописните грешки !
|
|
|
|
|
Tyrael
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2003 09:27
Да Evil добре си го замислил, очаквам да прочета продължението.
Ама това с героите от форума е малко тъпо, защо всички го правите с имена от форума. Вярно, че тези които си използвал ти се връзват с ролите си ама....
П.П. Че не разбрах, ти ТТ2 ли си? Отдавна не съм поствал тук и съм пропуснал някой неща
___________________________________ May The Light protect you and the powers of Heaven shine upon your path!
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2003 09:50
Готин е разказа и ще очаквам продължение за да видя какво ще вдигам от земята
Tyrael,не не е TT2.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2003 17:15
В този разказ може да има някакви несъответствия , това е защото нямах време да го препрочета и редактирам ( а не е и на много добро ниво май ?)
В залата на доброто обсипана от светлина тегнеше мъчителна тишин . Paradox обичаше да кара другите да го чакат а като вестител на божието слово той имаше тази превилегия и се чувстваше горд от това !
- Лордове от “ Светото Брадство “ , вярвам че всички сме добре запознати със ситуацията – започна Paradox – ако не сте нека ви кажа с две думи какво става. – изтъкна надмено той – След 12 часа изтича последната година от десете хиляди години и земята е подвласна на магий за 7 “свети” дни . Наще шпиони ни докладваха че адовите сили нарекли себеси “ Мрачните господари “ събират огромни количества воиска – Лорда си пое дъх за секунда и продължи – докладватни че около 70 хиляди мъртви души са преминали от отвъдното към Ада , а това е само малка част от силите които ще се изправят срещо нас . Затова помилих за помощ няколко приатели !!
Останалите лордове скочиха на крака и бурно запротестираха .
- Как смееш да деистваш през главата на пазителя на портата – изрече заплашително Denik като същевремено в раката му се появи нажежен до бяло магически жезал .
- Знам че си пазител на портата и ако си спомням добре заради теб и твоита немарливост загубихме един от постовете си на земята – изрече Paradox които никога не оставаше длъжен .
В залата стана горещо сякаш два титана хвърляха мълнии един срещо друг.
- Господа – намеси се Mike - не мисля че по този нчин ще решим проблемите си . Ако помните преди десет хиляди години наще предшетсвеници едвам не се про…….
- НИМА смееш да твърдиш че сме неуки – извика гневно Paradox – аз господара на ангел…
- Ако ме оставиш да довърша ще разбереш какво искам да кажа – отвърна спокоино Mike – та както казах преди десет хиляди години наще предшественици едвам не се провалиха точно заради пренебрегването на опасноста от силна офанзива и от тяхната прекомерна гордост !
В този миг златните порти на залата се разтвориха и две фигори влязоха . Първата и по едра фигура бе на Saruman господар на горските стрелци ( шарпшутарите ) самия тои смъртоносен като неговите стрели въплащаващ в себеси добро и зло , втората фигура бе на Johnny Riko древен воин и единствен уцелял от разгрома на Раиската порта от преди 400 години тои бе специялист във хладните оръжия боравеше отлично с меч и алебарда .
- Лордове както виждам сте се рагорещили достатачно зада мога да изпека и демон на челата ви – каза спокоино Saruman – а сега стига игрички време е да се захвщаме за работа !
Междо времено на земята .
Един селянина се бе излегнал спокоино на тревата и си дъвчеше сламка докато стадо муфлони се разхождаха по платото срещо него . Плато равно като повърхност на езеро и голямо като море . Селяка стана и се запъти към дома си когато страна светлина привлече вниманието му и той се обърна и застина , срещо него с бясна скорост се залета огнена топка която овъгли костите му .
- Мисля че се справих добре – каза развеселено Piven и издуха пепелта от ръката си .
- Не сме дошли тук да си играем – изрече хладно Evil – ако помниш сме тук зада изберем мястото на което ще се развие битката на десетилетието !
Piven го изгледа без особен интерес и продължи да оглежда местноста .
- Мястото е много добро – каза Вортекс Номад – но е някък много зелено !
- Имаш право – обади се RIP и с едно бързо движение на ръката си и две думи превърна крехката и зелена трева в гротески черни храсти от чиито бодли течеше отрова – Така хм чудя се дали да не прибавя и малко кости които да излизат от земята ?
- Мисля че няма нужда – намеси се Resident – тук и безтова ще има много кости следкато моите деца троловете и орките привършат пира с труповете на наще врагове . – и тои се расмя смразяващо.
- Вортекс виждаш ли онези малки хълмчета там отстрани на платото ?- подвикна Evil.
- Да !
- Мисля че там ще е чудно да разположим стрелците си – и той се провикна към RIP – С колко Лича и скелети стрелци разполагаме ?
- Вдигнал съм от смърта десет хиляди Лича и дваисет хиляди скелета стрелци !
- Чудесно – подсмихна се Evil – искам да ги разположиш на хълма и да пратиш хиляда черни коника и трисет хиляди зомбита да ги пазят !
- Но ако пратим трисет хиляди зомбита да ги пазат няма ли да си отслабим авангарда – попита RIP – така ще останем само с педесет хиляди скелета боици и дваисет хиляди зомбита на предната линия !
- НЕ СЪМ ТИ СИКАЛ МНЕНИЕТО – избухна Evil – ЩЕ ИЗПАЛНЯВАШ ТОВА КОЕТО КАЖА РАЗБРА ЛИ !!!
- Не смеи да говориш така на повелителя на смърта ! – отвърна му RIP
- Другари по мрак с раздори не ще постигнем успех във воината срещо силите на доброто – намеси се Вортек – RIP ти се постараи да осигуриш още скелети и зомбита от гробище в града отатак планината и остави Evil да си върши работата !
При тези думи RIP погледна към Evil с поглед изпълнен с гняв но се подчини на Господаря на Демоните и тръгна бавно и величествено към гробището зада изпълни мисията си. Evil погледна още веднъж към отдалечаващата се фигура на некромансара и продължи с разполагането на армията !
- Чуите ме ето как ще разположим армията – обърна се Evil към представителите на “ Мрачните Господари “ – Предната ни линия ще бъде изградена от 30 хиляди зомбита , плътно зад тях ще застанат 50-те хиляди скелета боици , на хълмчето до платото както вече разпоредих да застанат 10 хиляди лича , 20 хиляди скелета стрелци подкрепяни от хиляда черни коника и 30 хиляди зомбита , цялата немъртва армия ще бъде под контрол на RIP които от своя страна ще ми докладва ! – Evil направи кратка палза зада помисли и се обърна към Resident – кажи ми Вожде колко тролове и орки можеш да придвижиш за битката ?
- Около 20 хиляди орка и 15 хиляди трола !
- Отлично искам 20-те хиляди орка да застанат на левия фланг а 15-те хиляди трола на десния фланг , ти ще застанеш с тези 15-те хиляди трола и ще ги водиш дирекно в битка по моя команда . Господарю на Драконите – обърна се Evil към Piven – с колко черни дракона ще ни подкрепиш !
- С 10 хиляди от най-силните ми дракона – отговори ентусиазирано Piven .
- Ти и твоите дракона ще останете резерв , ще се включиш по моя команда или ако видиш приближаващи се летящи врагове . Искам лично да поведеш драконите си към победата !
- TheUnknownOne искам ти и твоите ефирни демони да се движите по фронтовата линия и ще подкрепяте секторите които има шанс да бъдат пробити.
- Вортекс – обърна се Evil към господаря на демоните – както се разбрахме ти ще разположиш по 20 хиляди импа на двата фланга и по още 5 хиляди демона на двата фланга !
- Вярвам че знаеш какво правиш – обърна се Вортекс към Evil – но не е ли малко рисковано да оставиш само 10 хиляди дракона и нищо друго в резерв ?
- Доверими се Вортекс знам какво правя . От вас мрачни другари искам само следващите 6 часа да разгънете армията както ви казах ! – и след тези думи Evil изрисува с пръс във въздуха спирала и изчезна .
- Искрено се надявам че знаеш какво правиш приателю защо иначе ще се мъчим за вечни времена в раиските ръце !- и Вортекс Номад след тези думи изчезна по същия начин като Evil.
БИТКАТА !
Evil не можеше да повярва на учите си . Нима това бе възможно . Възседнал своя черен кон той наблюдаваше бъдешето боино поле . Неговата армия бе разгърната точно както искаше но не това го бе втрещило а разположената на един километар под перфектен строи вражеска армия . Един демон с четири раце се приближи до него и започна да докладва
- Господарю получихме почти точните размери на вражеската армия а те са : На фронтовата лини са разгърнати 20 хиляди кръстоносци и шеисет хиляди воиника с пики , на левия фланг има още 10 хиляди кръстоносци а на десния положението е същото , всички те са под прякото командване на Лорд Mike . Двата фланга са подкрепяни от общо 20 хиляди шарпшутари под командването на Лорд Saruman , Лорд Denik и неговите магове които наброяват 10 хиляди се е разположил на десния фланг , като резерв имат 50 хиляди летящи архангела предвождани от Paradox.- след като докладва демона изчезна в облак дим и огън !
Оставаха секунди докато изгрее слънцето и да изтекът десете хиляди години .
Ивъл издигна гравираната си със черепи братва и се приготви да заповяда атака същото направи и Johnny Riko , двамата стояха като статои взряли се във хоризонта .
- АТАКАААААААААААААААААА – викът на Evil бе еднозначен
- АТАКАААААААААААААААААА- извика и Johnny Riko.
В този миг сякаш земята се разтресе , зомбита и скелети полетяха срещо кръстоносци и воини с пики , стрели пронизваха небето смъртните викове на уцелените раздираха простора . Генералите водеха лично воините си в битките . Оглушителните викове от двобоя само покачваха адреналина на боиците . Сечта бе безмилостна и безогледна всички се хвърляха в една гиганска месомелачка . Зомбитата биваха посечени от рицарите те пък на свои ред издъхваха от стрелите и отровните магии на Адовите сили . Продължилата бита на предната линия взе хиляди души данък .
Зомбита и скелети , една гротеска воиска безмилостна безумна съсичаше убезомелите кръстоносци .
- Демони НАПРЕЕЕЕЕЕЕДДДДДДДД- Извика Evil.
- Paradox поведи 25 хиляди архангела в битка – заповяда Johnny Riko .
Paradox излезе най-отпред на колконата от архангели . Те се спуснаха от небето като самия божии гняв и съсякоха няколко хиляди зомбита от едно спускане .
- Piven вестителю посипи тези нещаници със огън и жупел веднага – заповяда Evil .
Още в същия момент Вестителя на небесния огън се качи на гърбъ на своя черен дракон и поведе десете хиляди дракона в атака . Тои се вряза централно в архангелите , като хвърляше всепрочистваш огън навсякъде . Черните дракони които той водише се спуснаха над архангелите като черни демони и започнаха да бълват огън . Въздухът на боиното поле се изпълни с миризма на изгорели криле и на смърт . Дракони и архангели се избиваха , а щом паднеха премазваха и свои и вражи .
Mike Лорда на светите рицари , забеляза явното надмощие на врагът затова се качи на коня си размаха меч и поведе резервите си от 20 хиляди пики и 5 хиляди рицари към пъкала
- ПОбеда или смърт – извика тои и се втурна в битката .
- Да бъдат изпратени демоните от левия фланг заедно с имповете да помогнат в битката с рицарите – извика Evil – Къде подяволите е RIP ??? Вортекс време е да влезем в битка стари приателю , в атакаааааа.
Битката ставаше все по кървава , труповете се умножаваха и утрояваха . Около хиляда рицаря стигнаха до хълма където бяха разположени личовете и скелетите стрелци , но поради тежката си броня те се движеха ужасно бавно . Постепено те бяха безмилосни избити без да нанесът каквито и да е загуби !
- Johnny Riko десния ни фланг бе ударен от драконите на Ада няма да успея да ги удържа само с 25 хиляди архангела , които и без това са вече изморени и отчитат големи загуби , изпрати резерва от архангели да удари стрелците и изпрати остатака от рицари които стоят безучасно в левия фланг !!!!! – искрещя Paradox
- Рицарите ще ти ги пратя но архангелите ми трябват зада изпълня плана си !!- отговори Johnny Riko .
- Но така ще ни разбият няма да издържим повече от половин час !!!!!
- След половин час всичко ще е свършило , даи ми само 15 минути !
- НЕ мога да ти обещая тези петнаисет минути но ще опитам ! – след тези думи Paradox се издигна и отново се вряза в битката .
Поредния зал от стрели и магии на Адовите сили изби стотина архангела и рицаря . Маговете които до сега се предвижваха най-накрая се включиха в битката сам Denik бе най-отпред и привикваше метеорит след метеорит. В центара на личовете и скелетите два метеорита причиниха дезориянтация и тежки загуби . В момента на убъркване наколко стотин архангела ги нападнаха но защитата която Evil бе поставил ги смля . Битката продължаваше вече един час , а в центара на боиното поле всичко вреше и кипеше , рицари в тежки брони пронизваха зомбита и скелети , черни дракони изгаряха хора и архангели , метеори , стрели , всичко това се изсипваше над обезумелите боици . Мike убезумял расичаше всичко което се доближеше до него без значение враг или приател бе тои. Застанал на една купчина от трупове на зомбита и скелети Denik изтрелваше поредния метеоритен дъжд и привикваше елементи да го защитават . Evil и Вортекс Номад качилисе на своите коне предвождаха личната си гвардия от пет хиляди коникна по заобиколен път зада нападнат шарпшутарите на доброто в гръб. ПО пътя се натъкваха на откъслячни боеве но те бяха бързо приключвани в полза на Мрака . Когато видяха чист проход дирекно към стрелците на доброто те поведоха в страховит галоб мъртвешката си воиска от черни коници . Удърът бе неучакван , черните рицари съсичаха непокритите с броня тела сякъс сечаха въздуха . Битката бе бърза и кървава бяха избити 9 хиляди шаршутари на цената на 500 коника .
- Paradox ела при мен веднага – извика Johnny Riko – имам мисия за теб .
Водача Архангел се появи след няколко секунди , едното му крило бе лошо обгорено а лицето обляно в кръв .
- Какво искаш не виждашли че водя битка – процеди през зъби архангела Paradox .
- Победата е близо приателю , трябваха ми 15 минути зада мога да отворя портал към древните гори и да прехвърля воиската която бях подготвял цели 20 години . Педесет хиляди джуджета трисет хиляди стрелеца и десет хиляди коници на еднорог . Доволен ли си ?
- ДА ДА ДААААААА ще отмъстя за падналите ми братя . Но закакво са ти архангелите ми та ги пази досега ???? - Попита ЛОрда на Архангелите
- Защото портала е призован зад гърбът на врагъни и ти трябва да заобиколиш боиното поле с всички архангели които имаме и да защитаваш воиската която излиза от портала , разбра нали !
- Дааа смятаите го за изпълнено !
- Evil – извика Вортекс – виж архангелите се отеглят , на бас че Johnny Riko е намислил нещо !
- Прав си ! Но какво ? – Evil съсече един рицар които се спусна към него после погледна с празен поглед към Вортекс – Господи изиграха ни !
- Какво говориш ние побеждаваме !
- Глупак още отначалото ми се стори че нещо не е наред те бяха с почти двоино по-малка воиска !
- Е и ?? – попита Вортекс .
- Били са с по малко защото това не е била цялата воиска просто са искали да се отпуснем и да вкараме цялата армия в битката ВКЛЮЧИТЕЛНО И РЕЗЕРВИТЕ ЗАДА НИ НАПАДНАТ В ГРЪП !
- Тогва да обръщаме и без това им видяхме сметката на стрелците а загубихме само около 2 хиляди коника !
И двете страни обезкарвъвени до краен предел продължаваха битката . Мike лорда на светите рицари лежеше тешко ранен да един дракон които тукащо бе убил и се молише за още малко сила зада заколи няколко последни воина от Адската воиска . TheUnknowOn които тъкмо се бе справил с последния воин от една групичка воини забеляза ранения герои погледна го в учите и каза спокоино.
Е светими човече мисля че стигна края на своя път време е да се срещнеш със своите воини в отвъдното . ХАХАХАХАХАХАХА .
Господаря на ефирните същества вдигна скиптара си и замахна зада довърши умиращия герои . Секунда преди удара една стрела профуча покраи ръката му а втора се заби в скиптара му и го изби от пръстите му . Това бе Saruman които с още две хиляди и петстотин шарпшутари се бе измъкнал от черните коници при атаката на Evil и Вортекс Номад . Сега стрелеца водеше воиниците в контраатака и разкъсваше кордон след кордон от зомбита и скелети .
ЩЕ бъде продължено .
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2003 17:51
Добре е,но имам само една забележка - говориш много мащабно.Примерно една армия от 50 000 да умре за 15мин. или нещо такова...получава се,че битката ще се води максимум 30мин.,а като гледам тя е над 1ч. 30мин.Това са детайли де,но набиват на очи.
Предоплагам,че аз съм скритият коз на "Мрачната армия" ,защото нещо ме няма
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: !! Публикувано на: 17 Юни 2003 18:04
БРАВО Еvil!!!
Много ме кефи.
Само малко повторения имаш но споко жестоко описваш яко битката!
Прибави и други гадини.
Удачно е да земеш гадините от Heroes 3 щото там undead-тите са яки.
А и плийс напиши кой е добър и кой лош.
Продължавай в същия дух!
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2003 01:49
Всички пропоски и грешки са поради липса на време !
RIP мащабноста е основна черта на разказа ми всепак се отнася за подготовка от период на 10000 години , а и междо другото си на прав път но не искам да развалям изненадата !
Joni мисля че съм описал кои е светъл и кои е мрачен герои !
Извинявам се за ниското ниво на разказа бях претиснат от времето !
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2003 06:27
Ще кажа само едно-ALL HAIL EVIL!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2003 08:14
Maleeee, zestok razkaz!!!!
Gledaj dnes da pusne6 prodalzenieto, a mezdu drugoto az sam Denik(marzi me da se logna)mersi, 4e me slozi magiosnik - vinagi sa me kefili tezi sa6testva!!!!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2003 21:59
-Е светими човече мисля че стигна края на своя път време е да се срещнеш със своите воини в отвъдното . ХАХАХАХАХАХАХА .
Господаря на ефирните същества вдигна скиптара си и замахна зада довърши умиращия герои . Секунда преди удара една стрела профуча покраи ръката му а втора се заби в скиптара му и го изби от пръстите му . Това бе Saruman които с още две хиляди и петстотин шарпшутари се бе измъкнал от черните коници при атаката на Evil и Вортекс Номад . Сега стрелеца водеше воиниците в контраатака и разкъсваше кордон след кордон от зомбита и скелети . TheUnknowOn макар безплътен не бе неубиваем особено за отряда от магове които приближаваха централно към него затова тои избра тактическото отстъпление . Битката продължаваше така сремглаво както бе започнала с единствената разлика че на главния фронт силите на мрака побеждаваха .
- Evil трябва да направим нещо – извика Господаря на Демоните – битката тук е почти спечелена но воиската която се събира зад гърбътни скоро ще е готова за атака а наща армия ще е умурена и дезориянтирана !
- Трябва ни някакво прикритие под което воиската да се изтегли и прегрупира – отговори Evil – Чакаи мисля че се сетих ! Господарю на Небесния огън ела при мен възможно най-бързо !
Само след миг от ожесточената битка в центъра на платото се издигна една черна фигура и се стрелна към командира на Адовата армия . Фигурата закръжи около Evil и Господаря на Демоните и една черна гореща струя кръв изплиска броните на двамата воини.
- Господарю на небесния огън дракона ти кърви – каза разтревожено Вортекс Номад.
- Знам . – отговори му Piven – Но той иска да издъхне на боиното поле а не в крепоста си ! Както знаете драконите са много горди същества които не се страхуват от смърта – господаря на небесния огън погледна към своя любим дракон и каза с натъжени очи – Знаи че аз ще те последвам в смърта верни мои драконе .
Evil които до момента наблюдаваше искрите и светкавиците зад тях се намеси .
- Господари на мрака не искам да ви прекъсвам но струпването на воиници зад гърбът ни почти приключи и е време да направим нещо ! Piven искам ти и всичките ти дракони да прелетите над боиното поле и да отидете до онова малко езеро което е точно до левия ни фланг . Когато стигнете там искам всичките ти дракони да използват огнения си дъх зада изпарят водата . Веднага щом приключите изтеглете се при мен разбра ли !
- Мисля че се сещам какво искаш да направиш и за мен ще е чест да съм уреда за изпълнението на плана ти . – при тези думи господаря на на небесния огън отново се вряза в битката .
- В момента в които Piven приключи с мисията си аз ще призова магически вятър който да издуха получилата се пара към центара на битката , а ти верни приателю Вортекс ще изтеглиш воиската и ще оставиш само 5 хиляди скелета които да заблудят противника такаче той да не ни преследва в отстъплението .
- Ще изпълня молбата ти , но дори да имаме успех в този план пак ще сме заключени междо новата и старата армия на “ Светото Брадство “ !!
- Но поне ще можем да се организираме такаче моляте побързаи ! А къде е проклетия RIP ?
- Този срахливец сигурно е избягал в някое гробище , ах само да имах възможнос сега да го хвана за изгнилата гуша – каза Вортекс а сърцето му се изпълни с неубуздан гняв и желание да убива !
- Johnny Riko драконите на “ Мрачните Господари “ се прегрупират къл левия фланг – извика Denik – да ги нападна ли ??
- Не в никакъв случеи без подкрепата на архангелите ни твоите магове ще са лесна плячка продължи битката по досегашния начин . Съвсем скоро Адовата армия ще е приклещена и унищожена а ние ще пируваме над децата на мрака . – и след тези думи генерала на “ Светата Армия ” се усмихна ехидно и се телепортира при новодошлите горски воиски !
На една скала встани от главната битка една фигура се поклащаше ритмично стъпила в центара на огнена пентаграма . Това бе Evil изпаднал в транс повтарящ неразбираеми думи , думи неизползвани и неразгадани от простите хора , думи по стари от времето и земята .
Изведнъж над боиното поле се спусна гъста мъгла която покри воините на Мрака и Светлината . Настъпи объркване смърта се развихри всички звуци се удвоиха настъпи паника светите воини посичаха въздуха обезумели , искривените лица на мъртавците неподвижни сега сякаш се раздвижваха , боците на доброто още повече изпаднаха в паника и почнаха да се одръпват . За разлика от воиската на доброто чадата на мрака нямаха нужда от зрение зада се орянтират , затова пете хиляди скелета напредваха дълбоко зад вражеската линия като безмилостно съсичаха полуослепелите от мъглата войни . Първите лъчове светлина които проникнаха през мъглата сложиха краи на атаката и скелетите бяха смляни заобиколени от врагът. Тяхната мисия на безмозачни камикадзета бе приключила и телата им лежаха самотни изоставени от собствените си водачи . Двете армии се бяха освободили от смъртоносната си прегръдка а междо тях бе жестоката истина . Труповете на рицари , дракони ,архангели , демони , зомбита , магиосници даваха данък на земята , тяхната кръв напояваше изгореното боинополе . Воини тежко ранени някой без ръце някои без крака се молеха за бърза смърт но получаваха агония . Няколко дракона потънали в локви от собствената си черна кръв се опитваха отново да полетят но живота които бавно ги напускаше през вените им не го позволяваше .
Evil застанал самотен на обрисуваната с пентаграма скала чакаше някои да му доклдва за загубите и си мислише за всички добри воини загинали в негово име и в името на Ада , мисълта за кървящия дракон не го напускаше , нима и неговата армия сега кървеше и бавно умираше ? Тои тръсна глава и се опита да мисли позитивно . След малко до него дотича същия четири рък демон които му докладва преди битката колко е голяма воиската на противника ! Но и този вестител нечестивец не бе останал незсегнат , от четирите раце му бяха останали само две но той пак стискаше гордо два меча в тях .
- Господарю – изпъчи се демона пред Evil – щетите след цялосното преброяване са следните : От 50 хиляди скелета са останали 15 хиляди , от шеисет хиляди зомбита сега сме с 35 хиляди , от 20 хиляди скелета срелци сега сме със 17 хиляди , от 10 хиляди лича сега сме със 8 хиляди , от 10 хиляди дракона сега разполагаме с 5 хиляди , най-тежки загуби търпят троловете от 15 хиляди сега раполагаме с по малко от 5 стотин , от 20 хиляди орка сега имаме 5 хиляди , от 40 хиляди импа разполагаме с 15 хиляди , от десет хиляди демона разполагаме с 7 хиляди , от общо 6 хиляди черни коника сега имаме 4 хиляди .
- Благодъря ти демоне ти си заслужи почивката свободен си !
- “ Мрачни Господари “ призовавам ви да се явите пред мен !
Един по-един лидерите на Адовата армия се явиха пред Evil , само могъщия некромансер RIP не откликна на заповедта !
- Днес бе тешка битка другари разпоредете на подчинените си да си починат днес повече няма да воюваме !- Evil погледна към Resident и по специялно към почти откъснатата му ръка – Вожде не мислишли че утре е по-добре да водиш воиската си от по-сигурно място ?
- Аз съм варварин и ще умра като варварин в битка .
Водачите на Адовата армия си тръгнаха един по един и само Evil остана на своита самотна и обгорена скала !
“ ……. смърта бе завладяла полесражението . Небето притамняло до преди миг сега се подпали вече нямаше облаци само огън . Воините взряли се нагоре непомръдваха , някои се затичваха но безмислено защото това бе края , края на битката , края на войната , края на Мрака и Светлинат . Всичко блясна ярко и потъна в огън , земните недра се разтвориха и заляха живота със смърт …. “
Evil се събуди плувнал в пот , по бледото му лице се стичаха малки капчици пот . Той се изправи и съзря заспалото боино поле . “ Колко спокоино и мирное сякаш тук нищо не се и нямаше да се случи “ – си мислеше тои , и после пак нахлуха мрачните му мисли защото съзря първите лъчи на слънцето . Воините един по един се пробуждаха готови с нови сили да се хвърлят в безмилостната и безмислена сеч за надмощие .
- Господарю !
Evil обърна и съзря демона с отязаните ръце .
- Наричаи ме Evil . Как се казваш демоне ?
- Sandro !
- Какво искаш Sandro ?
- Идвам да ви съобщя горе долу размерите на вражеската воиска !
-Слушам те !
- Шпионите ни докладваха че вражеските сили пред нас са : 10 хиляди кръстоносци , 25 хиляди воиника с пики , 2 хиляди и петстотин шарпшутари , 8 хиляди магове , 30 хиляди архангела . Зад нас са разположени следните войски : Около 25 хиляди джуджета , 20 хиляди стрелци и около 6 хиляди коника на еднорози !
Ще бъде продължено !
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2003 15:35
БРАВО EVIL както винаги много ме кефи
включи и UndeadGirl тя ще е лоша нали е Undead.
Тоя път май ще сме врагове Лили!
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2003 17:42
JohnnyRiko написа: БРАВО EVIL както винаги много ме кефи включи и UndeadGirl тя ще е лоша нали е Undead. Тоя път май ще сме врагове Лили!
Мда, Evil, ще ти бъда благодарна, ако ме включиш. И отново поздравления за разказа ти!
Е,Johnny, както казаха в Матрицата2:"как ще опознаеш някого, ако не се биеш с него?" Е, не точно с това послание, но...
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2003 21:00
- Благодаря ти Sandro – изрече мрачно Evil и освободи демона . – Членове на “ Мрачните Господари “ явете се пред мен !
На обгорялата скала при Evil бавно започнаха да се оформят четири фигури . Бледите лица на Главнокандващите на адовата армия излъчваха чувства на безизходица и страх , страх не от смърта а страх от загубата . Всички бяха обърнали поглед към хоризонта и с затаен дъх гледаха изгряващото слънце което щеше да ги погуби !
- Evil – започна тихо Вортекс Номад - приателю трабва да направим нещо преди слънцето да е изгряло напълно , трябва да подготвим армията за битка да им вдънем смелост иначе сме обречени !
- Как да им вдъхна смелост когато аз самия съм обезверен в победата ? Как да им кажа че още победим следкато вече даже не сме живи ние сме мъртви !
- Ще трябва да направиш опит така или иначе днес нашите кости ще останат на това поле да гният нека поне вземем повече от тези раиски изчадия , нека покажем колко е силна тъмната страна . Аз Piven се заклевам в живота си че ще боря до смърт ! С мен ли сте другари ?
- С теб сме – отговори с приповдигнато настроение Resident – Те не ще спят добре никога повече , не и след днешния ден !!
- Ще говоря с воиската и нека Дявола да ни е на помощ – Evil погледна към небесата изпълнен с противоречия и продължи – Искам да подредите армията в кръг , на предната линия да застанат всички годни за бои войни , вътре в кръгът да застанат стрелците а над тях драконите !
- Piven ти остани искам да говоря с теб !
Следкато и последния Мрачен господар се отегли да подготви воиската Evil заговори .
- Piven искам днес в разгара на битката да отстъпиш със своите дракони !
- Какво ???? Нима искаш аз Владетеля на Небесния Огън да избягам ??
- И да и не . Когато ти дам сигнал ти ще отстъпиш като същевремено искам да заобиколиш вражеските сили и да се групираш зад гърбът на стрелците и маговете на доброто. По даден от мен сигнал ще нападнеш ! Но най-важното е да оставиш впечатление че си избягал и си ни оставил без въздушна воиска , така “ Светото Брадство “ ще прати своите архангели в битка и стрелците ще останат без охрана .
- Плана ми харесва ! Нека мрака бди над теб !- след тези думи Господаря на Драконите изчезна .
Слънцето бавно и лениво се показа , живота се събуди за нов ден , птичките полетяха , малки гадинки изпълзяха от леговищата си . Навсякъде бе красиво и живо навсякъде освен на едно тъмно плато . Воиските наредени чакаха своите командири запореден път да им заповядат да атакуват . Рицарите потропваха със своите мечове готови да секът и колят за водачите и убежденията си , стрелците с опънати наполовина тетива чакаха знак да покрият небето със смърт , дракони и ангели се готвеха да се слбъскат в жестоко и кърваво сражение . Evil възкачил се на своя черен жребец стиснал вярната си боина секира се бе обърнал към своита армия !
- Воини мой , чада мои , деца на мрака чуите ме . Днес аз стоя пред вас не като ваш Господар дори не като ваш Командир , днес аз съм тук като ваш другар по оръжие . Аз не мога да ви обещая победа , не мога да ви обещая дори живот , но мога да ви обещая едно че аз ще се боря до смърт и не защото искам да умра а защото не искам да живея като роб на доброто ! Последваитеме в тази битка , даите всичко от себеси отмъстете за нашите паднали братя и умрете славно ! Нашите врагове мислят че сме уплашени , така ли е ?
- НЕЕЕЕЕ – бе гръмовния отговор на армията .
- Няшите врагове мислят че сме слаби че нямаме смелост ! Ако днес ни е писано да оставим телата си да гният тук то нека поне и телата на нашите врагове изгният до нас !!!! И НЕКА МРАКА БЪДЕ ВЪВ И ОКОЛО ВСЕКИ ОТ ВАС . ЕТО ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ТЕ ИДВАТ САМОДОВОЛНИ И НАДЪХАНИ А ВСЪЩНОСТ СА САМО БЛЕДИ СЕНКИ НА ИСТИНСКИ ВОИНИ !
Армията на доброто която от няколко минути настъпваше отдвете страни на Адовата воиска вече бе съвсем близо до целта си , но Evil не бързаше .
- НЕКА ВСЕКИ МЕЧ ДА БЪДЕ СТЪПАЛО КЪМ ПОБЕДАТА , НЕКА ВСЯКА СТРЕЛА ДА БЪДЕ БУКВА ОТ НАДГРОБНА ПЛОЧА , НЕКА ВСЯКО КРИЛО ДА БЪДЕ СМЪРТ ЗА ВРАГОВЕТЕ НИ . В ИМЕТО НА МРАКА И ВСИЧКО АДОВО АТАААААКАААААААААААААААА !
Кръв плисна по земята огън се разля в небесата стрели разкъсаха простора . Меч в тяло се забиваше , срела с броня се срещаше . Викове раздраха пустоща , хиляди души издъхнаха в мъчителна агония !
Evil не можеше да повярва на очите си ! За втори път силите на доброто го бяха преметнали . Вместо 25 хиляди джуджета пред него имаше най-малко 60-70 хиляди .
- Вортекс пак ни изиграха – сега в очите на Еvil нямаше страх а дива и не обуздана омраза , омраза насочена към целия свят – те ще платят ще платят с живота си , а Johnny Riko ще бъде първи !
В страни от боиното поле Johnny Riko с личната си гвардия от 10 хиляди коници на еднорози гледаше спокоино кървавата схватка и почти усещаше вкусът на победата в устата си . Той не подозираше че Evil приближава със своите 4 хиляди черни коника готов да загине само и само да положи Предводитела на Раиската армия в гроба !
- Господарю на небесния огън доиде момента да напуснеш битката и да изпълниш плана ми !
- Веднага верни ми другарю !
На боиното поле течеше кървава сеч . Удър след удър стрела след стрела , всичко се бе свело до разменяне на смъртоносни удари . Denik запореден път привика метеоритен дъжд над Адовата армия , Mike със своите верни кръстоносци атакуваше където и да видеше пролука . Върху зомбитата и скелетите се изливаше цялата мощ на врагът , залп след залп от стрели ги покосяваше метеорити падаха и разкъсваха плъта и костите им , мечове ги пронизваха и всичко това с една цел те да бъдат избити до крак . От своя страна TheUnknowOne и неговите ефирни демони нападах рицарите които не можеха да им се противопоставят и им взимаха жизнената енергия преди маговете да са оспяли да стигнат а след тях оставяха тела лишени от живот . Вортекс Номад и Resident предвождаха демони и тролове в непрестани и самуубиствени атаки , за момент разкъсваха редиците на джуджетата , но после вражеските стрелци ги принуждаваха да се одръпнат !
- ВОРТЕКС – изкрещя Resident – ДРАКОНИТЕ БЯГАТ !!!!!
- НЕВЪЗМОЖНО , Piven не би избягал – но само един поглед от страна на Вортекс му показа че се лъже , драконите наистина бягаха – Този страхливец той ни обрече на смърт сега архангелите ще исипят гневът си за падналите си братя върху нас !!!
Следва продължение !
Undeadgirl ти вече имаш роля в раказа но за съжаление няма да може да се биеш с Джони . Но мога да погъделичкам интереса ти като ти кажа че ти ще станеш велик водач НИщо повече няма да кажа по отношение на последната част !!!
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2003 06:57
10Х, Evil
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2003 09:07
Почва да се "задълбочаваш"(доколкото може да се каже де) и това е добре.С интерес очаквам появата ми,а иа тази на Undeadgirl.Продължавай,но аз да те питам разказа само за битката ли ще бъде или и след нея?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2003 16:03
Ето го и Вортекс - Предводител на Демоните , Висш слуга на злото ....с други думи аз , де (малко се отплеснах ). Та ето го и моето мнение :
Много е добър по отношение на епиката . Битката е страшно готина . НО - имам и някои забележки . Някак твърде ..хмм неподходящо е с тези цифри - 14000 рицаря 12456 пиконосци и т.н. Ако намериш начин да ги избегнеш имаш една точка отгоре . Абе тая "полянка" колко е голяма ве ? Армии с размери над 1000000 няма да им стигне и цяла Азия да се сборят пък ти ги сложи на 2 квадратни метра. Съжалявам ,но нямам време да направя по - цялостна дисекция .
П.П. Дай му жега на разказа - наистина е добър!
П.П.С . Малко закъснях с мнението , но през седмицата учих за едни изпити (не след 7 клас ,де ) и дори не съм включвал компа . Да ме прощаваш.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|