Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: WarCraft III istorijka...
Публикувано на: 25 Май 2003 09:43

Tova 6te e parviq mi razkaz vav foruma i se nadqvam da vi haresa....

--------------------------------------------------------------------------------------------

I taka...

Osara-mladiqt Blademaster be6e napregnat. Toj 6te6e da vidi svoq dobyr priqtel Far Seer-a Kazil. Te ne se bqha vizdali ot 10 godini.
Kazil be zaminal v Loarderon s nqkakva malka armiq sled kato dvoreca na kral Terenas be razru6en i horata pobedeni... Misiqta na Kazil be6e da izgradi tam orc-sko seli6te. I q be6e izvar6il idealno. Ve4e i Loarderon be zemq na orc-ite.
- Kazil, radvam se da te vidq!
- Ooo, Osara, kak si bratle? Vi6, ve4e natrupah dosta experience i ve4e sam Level 5, o6te malko mi ostava do level 6 i 6te moga da izu4a sve6tenata magiq - Earthquake.
- Bravo, visok rank! Az vse o6te sam si level 4. U4itelq mi Nikaso skoro me izu4i na specialna aura - Critical Strike.Tq mi dava pove4e 6ans za pobeda v bitkite. Haide, stiga sme si govoreli, otidi, po4ini si malko, i ela v kra4mata "Sve6teniq Peon". Tam imam iznenada za teb.
I taka dvamata se razdeliha. Osara otide v kra4mata s dosta sme6no ime, a Kazil otide vka6ti, da vidi roditelite si i da si pootpo4ine.

Sled 1-2 4asa...

- Uff, az se ospah, trqbva da pobyrzam!- misle6e si Kazil. - Haide, po barzo!
Toi izleze vpregna si ezidnoto zivotno i tragna kam "Sve6teniq Peon"...
- Haide Far Seer-4o, zabavi se! - se 4u glasa na Osara!
- Sorry, poospah se, sled tozi tezak pyt ot Loarderon kam Kaz Modan, bqh dosta izto6ten!
- Ni6to, aide vlizai.
Te vlqzoha i sednaha na naj-hubavata masa.(kolko hubavi masi imat orc-ite, da ne vi govorq...:)Pory4aha si pivo, pijnaha i izvednaz vratata se otvori...
- Naj-setne, dojdoha...-pomisli si Osara.
Na vhoda se poqviha 3 golemi figuri. Te tragnaha kam masata na dvamata priqteli. Osara se smee6e tihi4ko.
- Ne moze da byde!!!- provikna se Kazil.
3-mata naj izvestni orc-ski geroi v celiq svqt bqha do6li v skromno izgradenata krachma...
-------------------------------------------------------------------------------
Zasega tolkova, sled okolo polovin 4as 6te pusna i vtorata 4ast...
Izvinqvam se, 4e pi6a na latinica, no nqmam kirilica na PC-to, a pyk me marzi da se rovi4kam iz Internet-a za da si drapna.
V tozi text sa izpolzvani dejstvitelno sa6testvuva6ti magii. Taka 4e vnimavajte kakvo govorite za tqh, za6toto mogat da vi navredqt!!! :)))))))))))))))))))))

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2003 10:40

Eto i vtora 4ast...

----------------------------------------------------------------------------

Da, tova bqha samite te!!! Blademaster-a Nikoro, Far Seer-a Kazil Darkeye(ada6 na na6iq geroj) i nenadminatiq po sila tauren - Cairine!
Te se pozdraviha s dvamata priqteli i sednaha do tqh. Pora4aha si pivo i zapo4naha da razgovaraqt.
- Eto tova be6e moqta iznenada - kaza Osara.
- Mersi, priqteliu, no otkade gi poznava6?- popita Kazil.
- Az 6te otgovorq.- namesi se Nikoro. Kogato vodihme bitka v pokraininite na Dalaran vidqhme tozi mlad boec. Toj se bie6e hrabro, kato istinski Blademaster. Tova ni napravi vpe4atlenie. No varhat be6e, kogato Osara ubi edin star magiosnik - Ronin Redhair(poznat vi e ot knigata WarCraft: Deanqt na Drakona).Tozi Ronin izto4i silite na Osara s nqkakva magiq. Orc-a be6e bez nikakvi sili, no hvana me4a i s edin udar otsqka glavata na 4oveka. Osara be6e pred smartta, no edin mlad Wich Doctor mu pomogna. Az i drugite dvama prez cqloto vreme nabliudavahme kakvo stava s nego. Sked kato Wich Doctor-a si tragna, nie otidohme pri Osara i go pozdravihme za pobedata. I taka se spriqtelihme.
- Az sa6to se u4udih kato gi vidqh - tova be6e vse pak Slavnata Troika, ne se vizda takova ne6to vseki den, i stanah priqtel s tqh. - otbelqza Osara.

-------------------------------------------------------
Kraj na vtora 4ast, o4akvaite treta sled polovin 4as.
WarCraft:Deanqt na Drakona e realna kniga, napisana ot Richard A. Knaak. Ako ne ste q 4eli, kupete si q, mnooo 6te vi haresa, a struva okolo 6 kinta.
Knaak e napisal i edna knizka za Diablo. Tq se kazva Diablo: Zavestanie ot kryv. Tq sa6to e qka.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2003 11:41

3 4ast

Taka te prodalziha da razgovarqt po vsqkakvi temi 4ak do zori. Slavnata troika si tragna s obe6tanieto, 4e 4esto 6te navestqva dvamata priqteli. Kazil i Osara se razotidoha po domovete si. Zivotyt prodalzi...

Sled 3 godini...

- Haide, Kazil, trqbva da tragvame! - provikna se Osara.
Te 6tqha da hodqt da se biqt sre6tu novata zaplaha nad orc-ite - Undead.
- Dobre de, idvam!
Kazil i Osara tragnaha zaedno s armiqta, nabroqva6ta oko 200 000 du6i.Kazil i Osara ve4e bqha visok rank za boec - level 8 i bqha na4elo na armiqta. Edin grunt se doblizi do tqh i im saob6ti, za nova ataka nad Loarderon, tozi pyt po-golqma ot predi6nata. Celi 2500 Abonimation-a napadaha Loarderon na4elo s predatelq Arthas. Na Arthas ne mu puka6e, 4e napada rodnoto si mqsto, toj ve4e be6e zyl...
Orc-skata armiq pobyrza i za okolo 2-3 dena nablizi Loarderon. Gargolyt-ite - skauti zabelqzaha mnogobrojnata armiq na Orc-ite i saob6tiha na voda4a si. Ve4e vsi4ko Undead-sko se be6e nahvyrlilo vyrhu armiqta na Orc-ite. Nqkolko Meat Vagona se grizeha za seli6tata da bydat postoqnno razru6eni. Izvednaz se poqvi i Slavnata troika no na stranata na Undead!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bitkata po4na...
Vsi4ko zivo be6e vav voina. Dvamata priqteli se bieha hrabro. Kazil zapo4na da bie po Arthas. Taka stana kravozadna bitka mezdu dvamata geroi. Kazil pusna i 2 Spirit Wolf-a za pomo6t, no Death Knight-a gi ubi za sekundi. Qsno si li4e6e, 4e Arthas naddelqva v bitkata. Death Knight-a pusna edin Death Coili dovar6i Kazil.
- Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!-izvika Osara kato vidq trupa na priqtelq si.
- Ha ha ha- zasmq se lamerski Arthas.- Uz bil mnogo dobyr, a vi6 kak umrq - ot edna typa magiq. Ha ha ha.
- 6te si plati6 za storenoto! Grrrrrr!!!!-izrymza Osara, aktivira, ve4e izu4enata sve6tena magiq za Blademaster-ite Bladestorm i povali predatelq Arthas na zemqta. - Kazil, dobre li si???? Izvikajte barzo edin Wich Doctor!
- Ve4e e kasno priqteliu....-kaza Kazil i izdyhna.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2003 12:27

I taka posledna 4 4ast....

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Osara se razo4arova, ta nali naj-dobriq mu priqtel ve4e be6e samo minalo, a drugite mu dobri priqteli - Nikoro, Kazil Darkeye i Cairine se bieha sre6tu nego. Toj se doblizi do tqh, s ryce napravi znak za mir i gi popita za6to se biqt na stranata na Undead.
- Zdravej Osara - kaza Cairine veselo.
- Molq?- proqvi nedoumenie Osara. Za6to mi govori6 priqtelski, nali si kym Undead?
- Nie sme 6pioni, a oryziqta ni sa namazani sas specialna bilka, koqto ne pri4inqva bolka pri udara.
- Trabva da vi saob6tq, 4e Kazil e martav.- kaza Osara.
- Neee. Za6to to4no toj???- provikna se gramoglasno Kazil Darkeye.
- Arthas go ubi.
- Togava da si otmystim za vsi4ki ubiti gruntove i za ubitiq Kazil. Neka da razru6im Undead! - provikna se Nikoro, smeni oryzieto s istinskoto si zapo4na da bie po Abonimation-ite. Drugite sa6to posledvaha primera mu.

sled 3 4asa...

- Pobeda!!!!!!!- izvika Osara. - Naj nakraq i Undead sa pobedeni!!! Orc-ite sa nenadminati!!! Ole!!! Kak mi se iska i Kazil da be6e tuka... - I Osara se razplaka.
- Nedej taжi mom4e. - otgovori mu kato naj star i naj-mydyr Kazil Darkeye. Zivotyt e takyv.

Sled 15 godini

- Haide, Suruma bij se smen!
- Ne iskam u4iteliu Osara!
- Togava kak 6te se bie6 s vragovete si???Trqbva da ima6 boen duh!Razbra li?
- Da u4iteliu.

Sled o6te 5 godini...
- General Osara, Elfite ni napadat!!!
- Dobre! U4enici, tova 6te vi byde parvata istinska bitka v zivota vi. Izpolzvajte umeniqta, na koito sym vi u4il i neka orc-ite da pobedqt!!!! Suruma, na teb raz4itam naj-mnogo, bydi predpazliv.-mu po6u6na general Osara.
- Da u4iteliu!

-Eh, voinite nikoga nqma da svar6at na tozi svqt, no nali za tova sme rodeni, za boici.-pomisli si Osara i trygna zaedno sys armiqta...

Kakvo mislite za razkaza? Toj e moqt pryv razkaz vav foruma. Nadqvam se toj da vi e haresal. Molq napi6ete mneniqta si po-dolu

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2003 12:28

Кога най-после ще се научите да шишете на кирилица. На никого не му е приятно да чете на латиница.

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2003 12:30

M-Tycoon написа:
Кога най-после ще се научите да шишете на кирилица. На никого не му е приятно да чете на латиница.

V kraq na 4ast 1 pi6e za6to sym pisal na latinica.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: WarCraft III istorijka...
Публикувано на: 25 Май 2003 12:37

Denik написа:
Izvinqvam se, 4e pi6a na latinica, no nqmam kirilica na PC-to, a pyk me marzi da se rovi4kam iz Internet-a za da si drapna.

Е извинявай, ама за мене мързелът не е оправдание.

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2003 12:41

O.K.
Ako iska6 pogledni temata na Madd-Boy za kirilicata v Forumi -> Za Foruma. Temata se kazva Ще помоля всички да пишат на кирилица ПЛС!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 10:29

M-Tycoon написа:

Govori za sebe si!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 10:27

awe biva go razkaza no e dosta posten i ima nedomislici, ina4e ti stiskam palici za novi istorijki:]]]

Hail and Kill!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2003 21:54

BBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLSSSSSSHHHHHHHHIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSS!
Ave hora parvo se nau4ete da pi6ete kakto triabva(pokazhete tvorenieto si na priateli i gi pitaite dali go haresvat), a 4ak togava go publikuvate, kakto i niakav deto pisal za grunta i footmana deto se bieli 1 4as - palni prostotii. Molia vi se poslu6aite saveta mi i parvo se nau4ete da pi6ete, a ne da draskate BULLSHITS!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 22:14

Е за к'во по дяволите трябваше да извадиш възможно най-старата глупост от тука?!? Само за да се надсмееш на Хай?!? Е това па ако не е дребнавост...

Леко го огледах разказа /с половин око/ и мноу ми хареса "..Артлас се засмя ламерски..". Голем виц просто... :lol:

Offtopic:

Като става дума за "добри" /в Е-хе-хей такива кавички/ и "надарени".. Бе с една дума смешни разкази вижте този: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=17183

Първият ми опит. Нека всички го видят, а после го сравнете с последния ми разказ... Въобще няма разлика.. :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 23:19

ХАхахахахахахахахахх,буахахахаахахахахаха.Това е най-дългия виц който съм чел.
Как го правите бе хора? Просто манияшко тъпо.Че даже смешно.

Как се побират на една маса тия прасета и вълци и секви.Как се вмъкват в кръчмата ве.
"-нееееееееееееееее"
"-Кво става братле"

Майка му на тоя дето умря май трябва да е много "СТРАННА"
:shock: :shock: :shock: :shock:

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: WarCraft III istorijka...
Публикувано на: 01 Окт 2012 14:39

Тоя Деник има над 10 години у форума :shock:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар