Заглавие: WarCraft III istorijka...
Tova 6te e parviq mi razkaz vav foruma i se nadqvam da vi haresa....
--------------------------------------------------------------------------------------------
I taka...
Osara-mladiqt Blademaster be6e napregnat. Toj 6te6e da vidi svoq dobyr priqtel Far Seer-a Kazil. Te ne se bqha vizdali ot 10 godini.
Kazil be zaminal v Loarderon s nqkakva malka armiq sled kato dvoreca na kral Terenas be razru6en i horata pobedeni... Misiqta na Kazil be6e da izgradi tam orc-sko seli6te. I q be6e izvar6il idealno. Ve4e i Loarderon be zemq na orc-ite.
- Kazil, radvam se da te vidq!
- Ooo, Osara, kak si bratle? Vi6, ve4e natrupah dosta experience i ve4e sam Level 5, o6te malko mi ostava do level 6 i 6te moga da izu4a sve6tenata magiq -
Earthquake.
- Bravo, visok rank! Az vse o6te sam si level 4. U4itelq mi Nikaso skoro me izu4i na specialna aura -
Critical Strike.Tq mi dava pove4e 6ans za pobeda v bitkite. Haide, stiga sme si govoreli, otidi, po4ini si malko, i ela v kra4mata "Sve6teniq Peon". Tam imam iznenada za teb.
I taka dvamata se razdeliha. Osara otide v kra4mata s dosta sme6no ime, a Kazil otide vka6ti, da vidi roditelite si i da si pootpo4ine.
Sled 1-2 4asa...
- Uff, az se ospah, trqbva da pobyrzam!- misle6e si Kazil. - Haide, po barzo!
Toi izleze vpregna si ezidnoto zivotno i tragna kam "Sve6teniq Peon"...
- Haide Far Seer-4o, zabavi se! - se 4u glasa na Osara!
- Sorry, poospah se, sled tozi tezak pyt ot Loarderon kam Kaz Modan, bqh dosta izto6ten!
- Ni6to, aide vlizai.
Te vlqzoha i sednaha na naj-hubavata masa.(kolko hubavi masi imat orc-ite, da ne vi govorq...

Pory4aha si pivo, pijnaha i izvednaz vratata se otvori...
- Naj-setne, dojdoha...-pomisli si Osara.
Na vhoda se poqviha 3 golemi figuri. Te tragnaha kam masata na dvamata priqteli. Osara se smee6e tihi4ko.
- Ne moze da byde!!!- provikna se Kazil.
3-mata naj izvestni orc-ski geroi v celiq svqt bqha do6li v skromno izgradenata krachma...
-------------------------------------------------------------------------------
Zasega tolkova, sled okolo polovin 4as 6te pusna i vtorata 4ast...
Izvinqvam se, 4e pi6a na latinica, no nqmam kirilica na PC-to, a pyk me marzi da se rovi4kam iz Internet-a za da si drapna.
V tozi text sa izpolzvani dejstvitelno sa6testvuva6ti magii. Taka 4e vnimavajte kakvo govorite za tqh, za6toto mogat da vi navredqt!!!
))))))))))))))))))))