Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 10:46

LELE BLAGODARQ!!!!!! znae6 li kva 4est mi napravi......gordeq se sus sebe si:)))
Sorry 4e tikrada ideqta,ama az odavna go bqx zamislila da si napravq razkaz,a ma hubav. Sega ve4e pusnax purvi epizod na razkaza mi s geroi ot 4ata. Ti si genii DUSHKOTO!!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 11:27

Здравейте,

ето го и дългоочаквания втори епизод. Написал сам повече от това, което ще пусна, но пускам толкова, колкото да запазя интригата за следващия епизод..

2 епизод

Неочакван тропот на коне, спиращи пред бара накара всички да остават картите и разговорите и да погледнат към вратата. Миг на очакване и пълна тишина и леко разтваряне на вратата и там се учерта силует на прекрасна “кукла”. Още минута мълчание и тя започна:
- Какво става момчета? Много сте умълчани. Аз съм SlIpKnOtKa и ще съм новата лекарка във вашето малко градче.
Всички я гледахме с неразбиращи и изненадани погледи. Тя се завъртя и изкушително продължи към мястото отредено за болница. Аз и Misho се спогледахме и решихме да отидем да се запознаем по-подробно с нея. Извикахме й и тя се обърна усмихвайки се. Предложихме да и помогнем с багажа и тя любезно се съгласи. Ето какво ни разказа за себе си докато разтоварвахме тежките куфари. Тя е неумъжена и няма намерение да се умъжва в тоя и следващите няколко живота. Казва, че така си живее добре и е доволна на връзките си с разнообразни мъже в различни краища да Дивия запад. За нея живота е кратък и тя се опитва да го изживее изтисквайки всеки миг. Тя е инпулсивна и непредсказуема в действията си и е много красива. До последния извод стигнах сам, но и Misho се съгласи.
Днес с Misho имаме една много важна задача, която трябва да изпълним възможно най-скоро. Трябва да съберем по-кадърните мъже от града и да решим какво ще правим относно проблема с идващите бандити. Срещата е отредена за десет часа вечерта разбира се в бара на Da_Fix. Не мога измисля какво да правя до тогава и решавам да прата телеграма на братята ми, защото проблема може да се откаже сериозен и искам те да са предупредени.
Отивам да дам листа с телеграмата на човека който отговаря за комуникацията ни с околния свят. Това е nXmaniak. Искате да ви запозная с него? Нека първо да ви кажа какво пише на лисчето:
“Братлета, имам голям проблем. Той не е само мой, а на целия град. Ще бъдем нападнати от голяма бандитска банда. Трябва ми вашата помощ. Ще ви пиша пак, но първо ще уточняваме проблема. Не предприемайте нищо до следващото ми съобщение.”
Сега мисля, че е време да ви запозная и с nXmaniak. Сигурно ще се учудите от факта, но nXmaniak е брилянтен стрелец и стратег. Неговата “телеграфска” глава ни е била полезна при много планове на срещи с опасни типове. Мисля, че ако стигнем до разумно решение на съвета и измислим как да се справим с бандитите, то ще бъде заради острия, проницателен ум на nXmaniak.
Настъпи и часа на срещата.
Както винаги задната стаичка на бара беше приготвена за нас. Събрахме се и Misho започна разговора:
- Днес сме се събрали за да решим как да се справим с един голям проблем. Сигурно повечето от вас са чули как стоят нещата, но аз съм длъжен да обесня още веднъж. Градчето ни ще бъде нападнато от бандити, но не обикновенни а тези, които ограбиха околните градове. Сега трябва да решим какво да правим...
Нетърпелив и ядосан глас прекъсна думите на Misho:
- Да ги избием до крак. Ще ги спипаме за вратовете и ще им ги извиваме един по един.
Това беше един огромен мъж, който изглейда не познаваше силата на револвера.
- А кой си ти?-запитах аз.
- Казвам се МаНВе.
- Добре МаНВе, ама то тая работа ако ставаше толкова лесно мисля, че и ние бихме могли да се сетим-допълни Misho.
- Вие ми ги дайте тия, а аз ша ги оправа на бързо-продължи настоятелно МаНВе.
- Ей, ей....спрете с тоя спор докато не се е превърнал в скандал-прекъсна разговора Da_Fix.
- Аз предлагам да извикам двамата си братя, които разбират от тия работи и да се заредим с амуниции за да сме готови за срещата с бандитите.
И тук гениалния ум на nXmaniak се прояви. Всички очаквахме този момент. Той се изправи бавно и промълви:
- Ами ако когато те дойдат града бъде пуст...

Продължение в следващия епизод...:))

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 11:44

Mnogo qk razkas.Prosto be6e neveroqtno.Kogato se saberatkam 12 ebizoda moje da otpi4ata6 kniga .Siguren sam 4e 6tom nqki sponsor q pro4ete 6te se navie vednaga da te sponsorira.Moga li da pitam az li 6te sam 1 brat koito vikna da doide na pomo6t koi 6te bade drugiq ti brat???

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 11:47

Няма да издам кои са братята.....очаквай следващия епизод.. :)) Интересно се получава, нали??

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 11:52

Da mnogo interestno kaji mi samo dali banditite 6te ograbqt grada idali bratqta 6te doidat na vreme.Nqma tarpenie da razbera.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 12:00

Нищо не казвам! Няма да издам каквато и да е подробност.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 12:10

няма ли да кажеш поне кога ще се поява и аз?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 12:36

Super qko !!!!!! A koga 6te puska6 sledva6tata 4ast?:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 13:04

Следващата част ще пусна най-много в понеделник до обяд.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 13:07

Naistina briliantno za sega oba4e bez da se obizdash e dosta kaso. S netarpenie vsi4ki 4akame prodalzenieto dano go pusnesh dneska!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 13:19

Xm otnovo se e polu4ilo mnoo qko - ima intriga. Oba4e vii ste mnoo prosti hora - mnoo qsno 4e nqma da izdava kvo stava po natatyka - nali tva e celta ve - da ni e po intersno kato go pusne sledva6tiq put i da 4akame s netyrpenie - ako kaje kvo 6i sa slu4i to sa gubi vsqkuv smisul.
Tva nai mnogo v ponedelnik v kuv smisul go kaza - nai rano ili nai kusno???

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 15:06

Nai kasno sigurno

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 17:36

xax...kukla:))) Lele mnogo sum gorda 4e me vklu4i v razkaza i to v samoto na4alo- 2ri epizod:))))))) xax, xei mom4etaa....kakvo ste se umul4ali....ei 4ove4e, evala ti. Svalqm ti 6apka. Ima6 talant. Ne si nekuf lamer (kato men naprimer...samo za pc da pi6a moga). Mnoo ti e qk razkaza i ............. 4akam 3ta 4ast:))))))))

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 17:51

Браво 4ове4е бива си я

a little green man with a snowboard on his back...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 17:55

Благодаря!! :)) Някой каза, че е много късо. Не мисля, да е пъ-дълго, защото ще излезе малко епизоди и ще се случват много неща на въднъж. Така си е добре. Другия епизод ще го пусна НАЙ-КЪСНО в понеделник до обяд.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 23:20

Ооо,велики Черни Лорде!Dushko,интересна идея имаш,давай напред!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2003 23:31

Izvinqvai 4e ti dosajdam ne izkam no men vav 3 ebizod li 6te me pusne6.Izvinqvai ne izkam da ti dosajdam.Prosto mnogo se valnuvam 4e 6te o4astvam vav tvoqta iztoriq.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2003 10:26

Ей undeadgirl не разбрах ти искаш ли да те включа или не?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2003 10:30

Shefe kazi dali shte puskash dneska tretia epizod 4e ne izdarzam shte se pobarkaaaaaaaaaaaaaam.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2003 10:57

mnogo e qk razkaza plssssssssss fklu4i i men plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!
mnogo plsssssssss!!!!!!!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com