Какво четем ?
Re: Какво четем ?
За момента - да. Нещо не съм в настроение за epic fantasy-та напоследък и чета малко по-леки неща.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Да, чета. В момента препрочитам The Witcher
carpal tunnel syndrome,peripheral neuropathy,peripheral neuropathy,вземане на стволови клетки
carpal tunnel syndrome,peripheral neuropathy,peripheral neuropathy,вземане на стволови клетки
Последната книга която прочетох беше На Запад от Рая на Хари Харисън. Интересна книга хареса ми.
страхотна книга
бебешко гнездо,бънджи за бебе,вана за бебе,възглавница за бременни
бебешко гнездо,бънджи за бебе,вана за бебе,възглавница за бременни
в момента чета Богат татко беден татко
детски обувки,пари на заем онлайн,akrapovic,коли под наем
детски обувки,пари на заем онлайн,akrapovic,коли под наем
В момента чета тънкото изкуство да не ти пука
почивки в Занзибар,почивки в Тунис,почивки в Испания,екскурзия до Кападокия
почивки в Занзибар,почивки в Тунис,почивки в Испания,екскурзия до Кападокия
-
- В момента играе: Doom Eternal
наказателно право обща част на никола долапчиев 

That Will Never Work: The Birth of Netflix and the Amazing Life of an Ide
градски велосипеди,дамски дънки,Почистване на мазета,въжета за скачане
градски велосипеди,дамски дънки,Почистване на мазета,въжета за скачане
Мисля да препрочета фондациите. По принцип, след като я прочетох преди доста години, тази поредица влезе (и все още е) в личния ми топ 3 на всички времена. Въпросът е, че абсолютно нямам спомени за от 95% от нещата
Та я подхващам, пък и тъкмо да ми е прясно, за да мога да хейтя предстоящия сериал
(ма дано да е добър де)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Тъкмо завърших втория том за Сталин, на Коткин.
Въпреки, че книгата е изключително подробна, често пъти определени теми ми изглеждат засегнати доста повърхностно, а на моменти начина по който информацията е подредена създава усещане за хаотично препускаща мисъл на автора.

Въпреки, че книгата е изключително подробна, често пъти определени теми ми изглеждат засегнати доста повърхностно, а на моменти начина по който информацията е подредена създава усещане за хаотично препускаща мисъл на автора.
¯\_(ツ)_/ ¯
чернобилска молитва
Мелатонин,аптечен софтуер,ленти за избелване на зъби,кутии за пица
Мелатонин,аптечен софтуер,ленти за избелване на зъби,кутии за пица
тънкото изкуство да не ти пука
Гинко Билоба,фармация,кариес,Дървени бъркалки
Гинко Билоба,фармация,кариес,Дървени бъркалки
Значи, почнах Прелюдията към Фондацията, но на български, и ми прави впечатления неумелото превеждане на пъновете в имената (по принцип, на английски доста от имената на героите са игри на думи)
Chetter Hummin са го превели Четър Чувек, което е доста слабо, предвид значението на hummin/humming. Ма не знам, мога и аз да съм в грешка
Chetter Hummin са го превели Четър Чувек, което е доста слабо, предвид значението на hummin/humming. Ма не знам, мога и аз да съм в грешка

в момента чета преследвачът
Модулни кухни,Детско обзавеждане,Бар столове,Съдомиялни за вграждане
Модулни кухни,Детско обзавеждане,Бар столове,Съдомиялни за вграждане
-
- Цар
- Обратна връзка:
Е аз ако прочета нещо такова директно я изхвърлям тая книгаdenik написа:Chetter Hummin са го превели Четър Чувек, което е доста слабо, предвид значението на hummin/humming. Ма не знам, мога и аз да съм в грешка

ЧУВЕК бе браат

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Директно обърнах на английски при следващите книгиVALEN7INVS написа:Е аз ако прочета нещо такова директно я изхвърлям тая книгаdenik написа:Chetter Hummin са го превели Четър Чувек, което е доста слабо, предвид значението на hummin/humming. Ма не знам, мога и аз да съм в грешка![]()
ЧУВЕК бе браат

В този ред на мисли, миналата година четох Дюн на български и ми беше направило впечатление, че преводът беше много читав.

-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Всичко зависи от това колко богат речник по отношение и на двата езика има преводача и колко добре работи пипето. 

¯\_(ツ)_/ ¯
Последните няколко книги, които бях започнал не можах да ги завърша - в това число две биографии (на Ендрю Нюи - легендарен инженер във Ф1 и Арсен Венгер - легендарен мениджър на Арсенал), Fire and Blood, Metro 2033.... не че не бяха интересни, ама нещо не ме грабнаха.
В момента съм на Project Hail Mary на Andy Weir (The Martian) и е точно типа сай-фай, който ме плени моментално. Ще видим дали ще успея да я завърша.
Чувам доста добри отзиви и за една китайска фантастика - The Three Body Problem, която мисля да проверя.
В дългосрочен план искам да изчета поредицата The Expanse, но искам да мине още време, за да позабравя сериала по-добре. Преди бая години бях почнал първата и беше доста готина, но сериалът ми беше много пресен и в даден момент изгубих интерес.
В момента съм на Project Hail Mary на Andy Weir (The Martian) и е точно типа сай-фай, който ме плени моментално. Ще видим дали ще успея да я завърша.
Чувам доста добри отзиви и за една китайска фантастика - The Three Body Problem, която мисля да проверя.
В дългосрочен план искам да изчета поредицата The Expanse, но искам да мине още време, за да позабравя сериала по-добре. Преди бая години бях почнал първата и беше доста готина, но сериалът ми беше много пресен и в даден момент изгубих интерес.

- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Как почваш да четеш някоя книга без да я довършваш ?denik написа:Последните няколко книги, които бях започнал не можах да ги завърша - в това число две биографии (на Ендрю Нюи - легендарен инженер във Ф1 и Арсен Венгер - легендарен мениджър на Арсенал), Fire and Blood, Metro 2033.... не че не бяха интересни, ама нещо не ме грабнаха.
Интересна , не интересна ... купил си я , почнал си да я четеш , трябва да я довърши до край.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .