Криптовалути
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Криптовалути
В Binance също има всички скамове, просто не трябва да се бутат. Иначе аз лично ползвам и FTX. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И какво, някой възползва ли се от разпродажбите тия дни
Аз след BNBто си накупих и екстра 30% SOL докато беше на 20 евро, екстра 30% XLM, и последно започнах нова инвестиция в CAKE - около 10% от портфолиото ми, което междувременно отново набъбна до 8 актива. А именно:

Аз след BNBто си накупих и екстра 30% SOL докато беше на 20 евро, екстра 30% XLM, и последно започнах нова инвестиция в CAKE - около 10% от портфолиото ми, което междувременно отново набъбна до 8 актива. А именно:

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Не знам изобщо как работят тея криптовалути, но поне има яки миймс около тях
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=i1fKhS105UA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=i1fKhS105UA[/youtube]
TheChosen1 написа:даджайците
Само биткойн си взех допълнително, иначе като цяло имам BTC, ETH, ADA, UNI, LINK.
Мисля, че като цяло това са най-перспективните и смятам да ги държа поне догодина по това време.
И скоро мисля да се пробвам да инвестирам в ICOта.
Мисля, че като цяло това са най-перспективните и смятам да ги държа поне догодина по това време.
И скоро мисля да се пробвам да инвестирам в ICOта.
тежки нокаути
Аз още се чудя какво да купя. Като се знам какъв съм, докато се наканя ще изтърва влака
Отделно че Kraken и Nicehash все ми блокират акаунтите и трябва да им се обяснявам че акаунтите не са крадени и все ме карат да сменям пароли и т.н. Разбирам, сигурност, ама това е вече прекалено. Ще каже човек, че ще изтрелвам ракета с ядрена бомба вместо някакви малки транзакции със съмнителни разплащателни средства.
Влязох в ICOто на някаква криптовалута предназначена за фитенс индустрията с дребна сума пък да видим какво ще стане.
Ето линка ако някой се интересува: https://wellbe-coin.io/
Ето линка ако някой се интересува: https://wellbe-coin.io/
тежки нокаути
Мочмета направих си акаунт в Бинанс и имам два въпроса -
1. KYC задължително ли е? Основната ми идея беше да не ме занят, но вече има 5дневна верификация със снимки и лични карти. Четох някакви хора не са го направили и са им блокирали тегленията и сега искат снимка на майчино мляко за да ги отблокират. До колкото разбрах докато не го направя, ще имам 300 USD лимит на депозит и тегления.
2. Когато вкарам еврото през СЕПА трябва да си купя BTC или BNB и с тях да взимам други алтове или мога директно да взема BUSD или USDT (ако изобщо има значение коя) и с тях да си взимам алтовете. Струва ми се по-интуитивно да смятам цени в долари от колкото крипто в крипто.
1. KYC задължително ли е? Основната ми идея беше да не ме занят, но вече има 5дневна верификация със снимки и лични карти. Четох някакви хора не са го направили и са им блокирали тегленията и сега искат снимка на майчино мляко за да ги отблокират. До колкото разбрах докато не го направя, ще имам 300 USD лимит на депозит и тегления.
2. Когато вкарам еврото през СЕПА трябва да си купя BTC или BNB и с тях да взимам други алтове или мога директно да взема BUSD или USDT (ако изобщо има значение коя) и с тях да си взимам алтовете. Струва ми се по-интуитивно да смятам цени в долари от колкото крипто в крипто.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Няма да минеш без KYC на Binance, по-скоро след като веднъж си се верифицирал в Binance ще можеш да си изпратиш SOL или LTC или други активи някакви към FTX, където можеш да боравиш без прекален KYC до определени суми, които могат и да са доста високи стига да ги държиш в криптовалути.kaboom написа:Мочмета направих си акаунт в Бинанс и имам два въпроса -
Иначе, естествено че можеш с евро да си купиш USDT/USDC/BUSD и да си пазаруваш каквото ти трябва.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Да, да видях го. Ама цената още се върти около 40к, ама пак е яко това.
тежки нокаути
Аз скочих изцяло на chia coin (xch) - купих една такава монета и почнах да копая уж с едни 8tb. Пак разбира се късно се хванах, но смятам че има оше хляб в това нещо.
От всичките които се копаят с хард диск, тази е най-популярната, от създателите на торент протокола е и пропагандира нещо за зелена енергия и пазене на околната среда, така че трябва да има бъдеще.
Цената и е висока, а още я няма в най-популярните крипто борси и все още е относително непопулярна.
От всичките които се копаят с хард диск, тази е най-популярната, от създателите на торент протокола е и пропагандира нещо за зелена енергия и пазене на околната среда, така че трябва да има бъдеще.
Вече за трети път ВТС тества дъното на около едни и същи нива. Хубавото е, че явно това наистина е дъното и не се очаква още пропадане, поне засега.
Иннтересно ми е какъв ще е фактора, който ще тригърне следващия бул рън.
Иннтересно ми е какъв ще е фактора, който ще тригърне следващия бул рън.
тежки нокаути
- Till.Lindemann
Познат ме зариби наскоро, а факта, че с минимума от 15$ купих към 5 милиона шиби, допълнително засили жаждата за хазарт
Отделно, свързах се с мои познати, които са много навътре в играта и, очудващо, всички са със сериозни професии, което още повече ме наведе на мисълта, че наистина има възможности за печалба.
Почовърках това-онова, изгледах малко клипчета и към момента оформих според мен едно доста добре изглеждащо порфейлче, а именно
40% ADA
30% ETH
10% BTC
5% ZIL
5% XLM
5% MATIC
5% CHZ
Споделете вашите, и защо точно тях сте избрали, хайде да обменим малко опит, че след време да си ходим на гости по яхтите![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Отделно, свързах се с мои познати, които са много навътре в играта и, очудващо, всички са със сериозни професии, което още повече ме наведе на мисълта, че наистина има възможности за печалба.
Почовърках това-онова, изгледах малко клипчета и към момента оформих според мен едно доста добре изглеждащо порфейлче, а именно
40% ADA
30% ETH
10% BTC
5% ZIL
5% XLM
5% MATIC
5% CHZ
Споделете вашите, и защо точно тях сте избрали, хайде да обменим малко опит, че след време да си ходим на гости по яхтите
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Till.Lindemann написа:Познат ме зариби наскоро, а факта, че с минимума от 15$ купих към 5 милиона шиби, допълнително засили жаждата за хазарт![]()
40% ADA
30% ETH
10% BTC
5% ZIL
5% XLM
5% MATIC
5% CHZ
Споделете вашите, и защо точно тях сте избрали, хайде да обменим малко опит, че след време да си ходим на гости по яхтите

Но скоро време смятах да ликвидирам XLM и ZEC, защото вече не вярвам в такъв тип проекти. В смисъл, вярвам в това че XLM ще е платформата за бъдещите CBDC-та в Европа, но наскоро разбрах че това няма да рефлектира върху пазарната стойност на XLM та вече не виждам смисъл да я държа. А ZEC и тем подобни просто ще бъдат заменени от дигиталното евро за целите на анонимните разплащания, та съвсем не виждам смисъл.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Князе, защо не се интересуваш от Биткойн? И с какво тези дигитални валути (националните) са по-различни от сегашните фиатни пари?
тежки нокаути
Ако човек иска да играе "на сигурно" с дългосрочни инвестиции, според мен няма смисъл от нищо различно от биткойн и етер. Другото са някакви алтернативни шиткойни с които да си играеш на хазарт, където или ще изгубиш маса пари или ще ги умножиш многократно.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
По същество, никаква. На практика обаче въвеждането на дигитални валути от централните банки фундаментално ще промени възможността ни да се адаптираме към турболентността на световните пазари и да реагираме в реално време на всякакви макроикономически заплахи - разбирай, няма да има нужда от безразборно печатане на пари и ще можем да минимализираме ефектите от инфлацията. Докато в момента финансовата система буквално се крепи на раменете на търговски банки и други частни финансови институции, при въвеждането на дигиталните валути централните банки ще работят директно с частни лица, ще имат много по-ясна картина върху цялостната ситуация и ще могат да действат много по-решително и ефективно - и разбира се, централните банки не целят непременно осъществяване на приход, а по-скоро съхраняване на финансовата система и защитаването на правата на гражданите. Също трябва да се има предвид че по същата причина личните данни и финансовата информация на частните лица не представляват комерсиален или оперативен интерес за централните банки (поне в демократичните общества с високи нива на прозрачност), което съответно означава че точно както и с парите в брой трансакции до около 10 бона ще могат да се извършват напълно анонимно.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
[quote="VALEN7INVS"][/quote]
Ясно, но не разбрах защо отбягваш биткойна и даже не го споменаваш в постовете си. Все пак е основото крипто и именно от него тръгна всичко останало.
това ме изкефи:

Ясно, но не разбрах защо отбягваш биткойна и даже не го споменаваш в постовете си. Все пак е основото крипто и именно от него тръгна всичко останало.
това ме изкефи:

тежки нокаути