Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: Криптовалути
Публикувано на: 23 Май 2021 07:55

В Binance също има всички скамове, просто не трябва да се бутат. Иначе аз лично ползвам и FTX. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Май 2021 18:53

:D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 25 Май 2021 22:50

И какво, някой възползва ли се от разпродажбите тия дни :?: :D

Аз след BNBто си накупих и екстра 30% SOL докато беше на 20 евро, екстра 30% XLM, и последно започнах нова инвестиция в CAKE - около 10% от портфолиото ми, което междувременно отново набъбна до 8 актива. А именно:

Image

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 26 Май 2021 02:35

Не знам изобщо как работят тея криптовалути, но поне има яки миймс около тях :oops:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Май 2021 09:48

Само биткойн си взех допълнително, иначе като цяло имам BTC, ETH, ADA, UNI, LINK.

Мисля, че като цяло това са най-перспективните и смятам да ги държа поне догодина по това време.

И скоро мисля да се пробвам да инвестирам в ICOта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Май 2021 17:01

Аз още се чудя какво да купя. Като се знам какъв съм, докато се наканя ще изтърва влака :D Отделно че Kraken и Nicehash все ми блокират акаунтите и трябва да им се обяснявам че акаунтите не са крадени и все ме карат да сменям пароли и т.н. Разбирам, сигурност, ама това е вече прекалено. Ще каже човек, че ще изтрелвам ракета с ядрена бомба вместо някакви малки транзакции със съмнителни разплащателни средства.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Май 2021 19:00

Влязох в ICOто на някаква криптовалута предназначена за фитенс индустрията с дребна сума пък да видим какво ще стане.

Ето линка ако някой се интересува: https://wellbe-coin.io/

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 26 Май 2021 22:39

Мочмета направих си акаунт в Бинанс и имам два въпроса -
1. KYC задължително ли е? Основната ми идея беше да не ме занят, но вече има 5дневна верификация със снимки и лични карти. Четох някакви хора не са го направили и са им блокирали тегленията и сега искат снимка на майчино мляко за да ги отблокират. До колкото разбрах докато не го направя, ще имам 300 USD лимит на депозит и тегления.

2. Когато вкарам еврото през СЕПА трябва да си купя BTC или BNB и с тях да взимам други алтове или мога директно да взема BUSD или USDT (ако изобщо има значение коя) и с тях да си взимам алтовете. Струва ми се по-интуитивно да смятам цени в долари от колкото крипто в крипто.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Май 2021 22:51

kaboom написа:
Мочмета направих си акаунт в Бинанс и имам два въпроса -
1. KYC задължително ли е? Основната ми идея беше да не ме занят, но вече има 5дневна верификация със снимки и лични карти. Четох някакви хора не са го направили и са им блокирали тегленията и сега искат снимка на майчино мляко за да ги отблокират. До колкото разбрах докато не го направя, ще имам 300 USD лимит на депозит и тегления.

2. Когато вкарам еврото през СЕПА трябва да си купя BTC или BNB и с тях да взимам други алтове или мога директно да взема BUSD или USDT (ако изобщо има значение коя) и с тях да си взимам алтовете. Струва ми се по-интуитивно да смятам цени в долари от колкото крипто в крипто.

Няма да минеш без KYC на Binance, по-скоро след като веднъж си се верифицирал в Binance ще можеш да си изпратиш SOL или LTC или други активи някакви към FTX, където можеш да боравиш без прекален KYC до определени суми, които могат и да са доста високи стига да ги държиш в криптовалути.

Иначе, естествено че можеш с евро да си купиш USDT/USDC/BUSD и да си пазаруваш каквото ти трябва.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 27 Май 2021 17:42

Нямаше как да не се сетя за вас момчета :oops:

Image

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 27 Май 2021 17:50

Liberty написа:
Нямаше как да не се сетя за вас момчета :oops:

Image

Да, да видях го. Ама цената още се върти около 40к, ама пак е яко това. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2021 00:01

Аз скочих изцяло на chia coin (xch) - купих една такава монета и почнах да копая уж с едни 8tb. Пак разбира се късно се хванах, но смятам че има оше хляб в това нещо. :D

От всичките които се копаят с хард диск, тази е най-популярната, от създателите на торент протокола е и пропагандира нещо за зелена енергия и пазене на околната среда, така че трябва да има бъдеще. :D Цената и е висока, а още я няма в най-популярните крипто борси и все още е относително непопулярна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2021 21:17

Вече за трети път ВТС тества дъното на около едни и същи нива. Хубавото е, че явно това наистина е дъното и не се очаква още пропадане, поне засега.

Иннтересно ми е какъв ще е фактора, който ще тригърне следващия бул рън.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2021 17:33

Познат ме зариби наскоро, а факта, че с минимума от 15$ купих към 5 милиона шиби, допълнително засили жаждата за хазарт :D
Отделно, свързах се с мои познати, които са много навътре в играта и, очудващо, всички са със сериозни професии, което още повече ме наведе на мисълта, че наистина има възможности за печалба.
Почовърках това-онова, изгледах малко клипчета и към момента оформих според мен едно доста добре изглеждащо порфейлче, а именно
40% ADA
30% ETH
10% BTC
5% ZIL
5% XLM
5% MATIC
5% CHZ
Споделете вашите, и защо точно тях сте избрали, хайде да обменим малко опит, че след време да си ходим на гости по яхтите :rockon:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2021 19:55

Till.Lindemann написа:
Познат ме зариби наскоро, а факта, че с минимума от 15$ купих към 5 милиона шиби, допълнително засили жаждата за хазарт :D
Отделно, свързах се с мои познати, които са много навътре в играта и, очудващо, всички са със сериозни професии, което още повече ме наведе на мисълта, че наистина има възможности за печалба.
Почовърках това-онова, изгледах малко клипчета и към момента оформих според мен едно доста добре изглеждащо порфейлче, а именно
40% ADA
30% ETH
10% BTC
5% ZIL
5% XLM
5% MATIC
5% CHZ
Споделете вашите, и защо точно тях сте избрали, хайде да обменим малко опит, че след време да си ходим на гости по яхтите :rockon:

Image
Но скоро време смятах да ликвидирам XLM и ZEC, защото вече не вярвам в такъв тип проекти. В смисъл, вярвам в това че XLM ще е платформата за бъдещите CBDC-та в Европа, но наскоро разбрах че това няма да рефлектира върху пазарната стойност на XLM та вече не виждам смисъл да я държа. А ZEC и тем подобни просто ще бъдат заменени от дигиталното евро за целите на анонимните разплащания, та съвсем не виждам смисъл.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2021 21:17

Князе, защо не се интересуваш от Биткойн? И с какво тези дигитални валути (националните) са по-различни от сегашните фиатни пари?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2021 21:42

Ако човек иска да играе "на сигурно" с дългосрочни инвестиции, според мен няма смисъл от нищо различно от биткойн и етер. Другото са някакви алтернативни шиткойни с които да си играеш на хазарт, където или ще изгубиш маса пари или ще ги умножиш многократно.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2021 22:05

По същество, никаква. На практика обаче въвеждането на дигитални валути от централните банки фундаментално ще промени възможността ни да се адаптираме към турболентността на световните пазари и да реагираме в реално време на всякакви макроикономически заплахи - разбирай, няма да има нужда от безразборно печатане на пари и ще можем да минимализираме ефектите от инфлацията. Докато в момента финансовата система буквално се крепи на раменете на търговски банки и други частни финансови институции, при въвеждането на дигиталните валути централните банки ще работят директно с частни лица, ще имат много по-ясна картина върху цялостната ситуация и ще могат да действат много по-решително и ефективно - и разбира се, централните банки не целят непременно осъществяване на приход, а по-скоро съхраняване на финансовата система и защитаването на правата на гражданите. Също трябва да се има предвид че по същата причина личните данни и финансовата информация на частните лица не представляват комерсиален или оперативен интерес за централните банки (поне в демократичните общества с високи нива на прозрачност), което съответно означава че точно както и с парите в брой трансакции до около 10 бона ще могат да се извършват напълно анонимно.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2021 18:21

[quote="VALEN7INVS"][/quote]
Ясно, но не разбрах защо отбягваш биткойна и даже не го споменаваш в постовете си. Все пак е основото крипто и именно от него тръгна всичко останало.

това ме изкефи:
Image

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2021 13:36

Image

Крайно време беше!
ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ :rockon:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми