Общи политически приказки

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор
The Arrow

Re: Pokémon – General thread

Мнение от The Arrow »

https://dnes.dir.bg/krimi/naprezhenie-v ... -zavedenie

Циганите са жертва на обстоятелствата и за това така, те не знаят какво правят и не могат да контролират действията си...
тежки нокаути
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Re: Pokémon – General thread

Мнение от The Grim Reaper »

Пичага, сам искаше да затвориш темата, в която ся влизаш обратно по гол гъз. Държиш ли да бъдеш опънат наистина :?:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Arrow

Re: Украйна – General thread

Мнение от The Arrow »

Самка, тая тема можеше да я кръстиш Обща политическа тема, геополитика или нещо подобно :D
тежки нокаути
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

https://www.vesti.bg/bulgaria/vmro-voli ... te-6125764

Андрейка - поздрав, батко :!:

Какво е усещането да знаеш, че ще трябва да даваш гласа си за престъпници (които навсякъде другаде, освен в България и Русия, щяха да търкат наровете повече от десетилетие по затворите), само и само да се справиш с джендърите в България?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

The Arrow написа:Самка, тая тема можеше да я кръстиш Обща политическа тема, геополитика или нещо подобно :D
Преименувах я. :D
¯\_(ツ)_/ ¯
The Arrow

Re: Общи политически приказки

Мнение от The Arrow »

https://urbn.dir.bg/matine/tya-beshe-ti ... e-s-melisa

Не мога да разбера защо тоя го рекламират толкова усилено напоследък. Самите гейове не ме дразнят, но ето тези хора не мога да ги разбера наистина.

Както и това: https://dnes.dir.bg/svyat/kmetat-na-chi ... hurnalisti
тежки нокаути
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Маце Борко написа:https://www.vesti.bg/bulgaria/vmro-voli ... te-6125764

Андрейка - поздрав, батко :!:

Какво е усещането да знаеш, че ще трябва да даваш гласа си за престъпници (които навсякъде другаде, освен в България и Русия, щяха да търкат наровете повече от десетилетие по затворите), само и само да се справиш с джендърите в България?
Worth!

:D :D :D
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Интересно ми е как ще коментирате кметицата на Чикаго дето повече нямала да дава интервюта на бели? :lol:
тежки нокаути
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Това е вече новото нормално тъй като не е расизъм като ние го правим понеже расизъм=привилегия+власт (тоест власт=привилегия-расизъм и привилегия=власт-расизъм, както и расизъм^2=привилегия^2+2привилегия*власт+власт^2), а не дискриминация на расова основа.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1814HNjVntA[/youtube]
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Много ми е странно като чета в редит понятия от сорта на white privilige, evil old rich white people и не знам какво друго...

Ами не знам, не ме е срам от това, че съм бял и искам да стана богат и то докато съм млад още, а не на дърти години :lol:
тежки нокаути
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

Това с политическото деление на раси е едно от най-противните неща което е долетяло от западната част на Атлантическият океан и няма абсолютно никакво приложение в тукашните или европейските проблеми.
99,99% от живущите в България приспадат към бялата (Европеидна) раса, това включва българи, цигани, турци, помаци, власи и прочие.
Аз не се самоопределям като бял и не вярвам че има хора които се самоопределят като "бял" в нашите географски ширини.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз се определям като бял защото реално съм си такъв и не смятам за нужно да се оправдавам или нещо такова.

Иначе за кметицата на Чикаго, някаква българка беше писала, че работи за някаква американска компания, тука в България, и от централата напоследък много се мръщят, че нямало расово разнообразие в българския офис и се надявала да не ги накарат едва ли не цигани да започнат да назначават.

И не знам какво са очаквали американците при положение, че в държавата (и в региона като цяло предполагам) мнозинството от хората са с бял цвят на кожата.

И за това донякъде съм спокоен, че тука няма как да минат някакви крайно леви прояви като на запад.
тежки нокаути
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Ето тук ти е грешката братле. Близката история показва, че никъде нещата, които днес се приемат за нормални, не са били популярни или нормални преди 20 години в западните държави. Обаче са се наложили благодарение на постепенното медийно, културно и политическо промиване на мозъците. В известен смисъл те не се приемат за нормални от повечето хора и в момента, но вече никой не смее да каже нищо за да не го "кенсълнат". Тъй, че изобщо не бъди спокоен, че у нас "никога няма да стане така", няколко реда по-нагоре Ерик по брилянтен начин ти разви критическата расова теория - БГ вариант. Основите вече са положени, обработката на нашето общество отдавна е в напреднал стадии.
Ghost reporting!
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

В Лондон, главен активист на БЛМ е застреляна от черните престъпници за които се застъпва.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

"Революцията" изяжда децата си.
Ghost reporting!
covid2012
В момента играе: fallout irl

Мнение от covid2012 »

The Arrow написа: И за това донякъде съм спокоен, че тука няма как да минат някакви крайно леви прояви като на запад.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :stooped: :rockon:
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Какво мислите за инцидента с американските военни?

Аз, като цяло, съм про-Америка, и съм фен на идеята за ЕС/НАТО (в идеалния вариант), но също така бих искал да не си позволяват толкова много.

Но, мисля че по-скоро нашите политици са си виновни за това.
тежки нокаути
The Arrow

Мнение от The Arrow »

https://www.facebook.com/watch/?v=304928501179641

Ами заради такива неща гласувам за ДБ.
тежки нокаути
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Няколко мисли от последните седмици:

1) Както предвидих, това което беше постигнато от "протестърите" беше връщане на комунистите на власт. Това не е изненадващо имайки предвид, че "протестърите" са нео-комунисти т.е. те споделят една природа с "калсическите" такива. Мнозина определящи се за "десни" подцениха последиците от едно служебно правителство на комунистът Румен Радев. Поправете ме ако греша, но ролята на служебното правителство е да организира нови избори и до тогава да поддържа институциите в страната функциониращи. Никой не ги е избирал, никой не им е давал мандат да правят реформи, каквито си пожелаят.

Прави впечатление, че макар служебното правителство да е от кръговете на БСП, "новите" партии и техните привърженици открито се радват на "изчегъртването", както сами се изразяват, предприето от хората на Радев. Което още веднъж показва истинската природа на "протестърите".

На 11-ти Юли ще имаме нови избори. Те много вероятно ще повторят резултатите от предишните такива. Някой друг % разлика - може би, но разпределението на силите ще остане такова, че за да има стабилно мнозинство, "протестърите" ще трябва да се обединят или с ГЕРБ или с БСП и ДПС. Потресаващата анти-герб кампания и очернянето, на което сме свидетели през последната близо година, подготвя общественото мнение за решението, което те отдавна за взели.

2) Васил Божков и Пеевски са санкционирани от държавния департамент на САЩ и са посочени като основни носители на корупцията и прокарването на руски интереси у нас. Но чакайте, кой поведе война срещу Божков, от кого той избяга в Дубай, кой му отне бизнеса? Срещу кого Божков плаща да се протестира? Хм...
И също депутат на коя партия е Пеевски, кой искаше да го прави шеф на ДАНС? Хм...

Важното е "Никога повече ГЕРБ" :D
Ghost reporting!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Не защитавам Божков, ама кой е искал подкупите? И какво мислиш за шкафчетата, от къде са се напълнили така? Или Мата Хари ги е подхвърлила? :lol:

Иначе като цяло одобрявам санкциите, само се чудя и срещу ББ кога ще има при положение, че американците си го знаят какъв е, както беше писано в изтеклите доклади навремето. И също така, чудя се защо чак сега ги обявяват при положение че са наясно какви са тези отдавна, както казах вече.

И хубаво си против Пеевски, ама забравяш сега кой е близък с него и по чие време стана толкова влиятелен.
тежки нокаути
Публикувай отговор