Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: До Раковска и обратно
Публикувано на: 13 Сеп 2015 22:16

Начи, отдавна не съм поствал тука, ама рекох да споделя нещо ново. Хем и да посъбудя тоя раздел от форума. Приятно четене.

- всички сме тука заради нея, братлета - провлачено рече комикът.
- абсолютно! точно така! - в един глас се ентусиазирахме ние.
вдигнахме наздравица в нейна чест. гълтахме ромове със сок. по нейна идея. отвратителна комбинация. ромът - евтин. сокове - не обичам. но щом няма друго, а бюджетът е нисък, примиряваш се с обстоятелствата.
комикът взе да ни разправя разни лични неща. за някаква мацка, дето много я обичал и не можел без нея, ма тя не го искала, ма родителите й не го искали и дрън-дрън. на-кого-му-пука-бе-братле. тука сме заради нея, не заради твойта, сеш се?
вдигаме нова наздравица по повод, че неговата не го иска. присвивам очи, бърча нос, ромът е много гаден.
- и тъй, братлета - поде той - трябва да направим нещо с тоя алкохол.
- абсолютно! точно така! - задюдюкахме весело ние.
- начи, не ми се пие ром, ще вземем нещо друго!
- браво! гений! - разкрещяхме се одобрително.
- въпросът е какво!
- само да не е ром!
избухнахме в смях. пиянски смях. безгрижно ти е, ама... ама тя е тука, при нас, сеш се? хем ти е леко на сърцето, хем душата ти тежи, че тя е тука, ама ние не сме с нея, а сме около нея. а до нея практически стоеше един бивш, дето навремето много я тормозил (ментално), а сега по някаква причина пак се опитваше да се присламчи към нея. той беше четвъртият мъж в оназвечершната ни компания и определено не го харесвахме. все пак той е бил на места, на които ние не сме били. сеш се...
комикът пък, противно на очакванията, не беше особено забавен в истинския живот. на сцената може да е, аз комици не гледам, но на живо не ме забавляваше особено. ма пък имаше ром със сокове, което донякъде компенсираше забавлението. и все пак ромът беше отвратителен.
- ще ходим ли вече - запитах, визирайки да ходим за нов алкохол.
- хайде! - екзалтирано рече комикът.
продължихме да си пием рома. като си пиян е малко трудно да се амбицираш и да слезеш до раковска за нов алкохол, сеш се. така че му слушахме тъпите истории. аз отвреме-навреме хвърлях по поглед към нея. комикът си разправяше как пръскал пари наляво и надясно, петцифрени сметки за една вечер и прочее... както казах - простотии. така и не се разбра откъде ги е спечелил тия пари, нито как. с недомлъвки ни казваше, че навремето бил играел много покер, ма оттам ли е намазал, от другаде ли - не стана ясно.
пиенето криво-ляво вървеше. ромът е евтин, ама хваща. соковете - все така противни. рано или късно обаче ромът щеше да свърши и тогава слизането до раковска щеше да е наложително.
продължихме да си говорим някакви безсмислици. то аз си мълчах, де. сегиз-тогиз пусках някой майтап, дето знаех, че ще й хареса и толкова.
втора бутилка ром, трета... свършиха най-накрая. като пиете само пет човека, от които една жена, а жените не са най-коравите пиячи, дето познавам, е малко тегаво и бавно. пресушихме гадния ром и тръгнахме за нов алкохол.
- абе братлета, нещо ягермайстер ми са пий - подхвърли комикът. май че беше от стара загора, с югоизточен диалект, абе наш човек, само де да беше забавен.
- ми хайде, ягермайстер - отвърнахме ний, макар да не бяхме съвсем наясно дали ни се пиеше точно това. май бяхме свикнали с рома. мацката не беше особено ентусиазирана от ягермайстера, ма пита ли я някой.
тук трябва да се отбележи, че крояхме планове да ходим на дискотека "после". това "после" е митична дума, когато си пиян. може да означава и след няколко години. ягермайстера донякъде развали плановете за дискотека, ма само донякъде.
както и да е, облякохме се и напуснахме стаята. на стълбището настана суматоха с включването на осветлението. след като разрешихме казуса, някой се провикна:
- само тихо, че съседите спят!
това породи верижна реакция - почнахме да викаме "ШШШШШШШТ" с всичка сила и възможно най-много съскане. получи се страшно изискана и шумна акустика, хареса ни много и го правихме по целия път по стълбището, четири етажа надолу. учудващо, нито един съсед не излезе с бухалка, никой не викна и полиция. как да не ги обичаш такива хора!
излязохме навън, валеше дъжд. по едно време се усетихме, че някой липсва. беше оня, четвъртият, бившият й. тя си беше с нас. разхилихме се, че сме го забравили и никой дори не се е усетил, че сме излезли без него. часът беше към 2:15 сутринта, но по столичната раковска имаше доста хора, явно е било петък или събота вечер. дъждът ни поотрезви. намерихме най-накрая денонощен магазин и комикът плати ягермайстера. така и така имал пари, алкохолът бил от него. ми, хубаво, няма да спорим с тебе, комик! той искаше да си купи и някакви цигари, ама нямало, или имало, ама на друг магазин, така и не разбрахме. комикът направи и опит да заговори продавача, обаче беше толкова пиян, че не се получи. да говориш с непознати когато си пиян е равносилно на това да поръчваш такси, когато си наквасен - много забавно и абсолютно невъзможно.
върнахме се в апартамента, четвъртият стоеше тъжно на леглото и си човъркаше телефона. избухнахме в смях на гордата му самота. отворихме ягермайстера и... почнахме. ама кога почнахме и кога свършихме - е, тва ми се губи! за няма и 15 минути пресушихме бутилката. шот след шот. бам бам бам. в един момент се отказахме и от мешането с кола, трябваше да свърши!
и после - ходенето на дискотека. дааа бе, дискотека. аз се проснах на леглото и весело помахах за довиждане на комика и другия ми приятел (не четвъртият). те някак отидоха на дискотека, дори стоели до сутринта. доказаха го със снимки. нямаме причина да се съмняваме в твърденията им.
мацката обаче открай време имаше един проблем и той е с пиенето на чисти шотове алкохол. не й се отразяват добре. последния път, когато го направи, беше в старата ни квартира с моя приятел и тя прекара цялата нощ в тоалетната. за капак в апартамента си след това намерихме около 19 000 нейни косъма. една седмица ги изхвърляхме.
та и сега не й се отразиха добре чистите шотове ягермайстер и се заключи с бившия си в кенефа. докога са стоели не знам, но по едно време ме събудиха. мацката ми светеше с телефона в очите.
- добре де, защо точно в очите! - развиках се. хората си губят обноските, когато са пияни, от мен да знаете.
- ние тръгваме - прошепна ми тя. съвсем навреме се сети да говори тихо. мерси за загрижеността.
станах да ги изпратя, прегърнахме се (с нея, не с бившия), тръшнах вратата подире им и си поспах още. към 5-6 сутринта си хванах тролея и се прибрах да си доспивам у нас. по обед бях на лекции. изиграх го по учебник - отидох с храна и вода. регенерацията е много важна. малко прегракнал ми беше гласът и на очите ми пареше, ма всичко беше окей.
даже за няколко часа забравих за нея.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: До Раковска и обратно
Публикувано на: 14 Сеп 2015 20:14

най тъпото нещо, което съм чел в близките поне 2-3 години
ама и аз съм тъп че се навих да го чета :x
на никой не му пука за тъпите ти пиянски истории момче!
нито че не си успял да ебеш няква

и да го беше постнал в общака
не виждам кво му е творческото на това
няма го вече батко ви EviL да ви храни като серете в творческия форум :(

Профил Skype

Заглавие: Re: До Раковска и обратно
Публикувано на: 25 Апр 2021 05:10

workout, others are presenting guidance on approaches to remain productive and strain-unfastened in the course of this confusing time.
finding the right skills to your startup might be easier with those proven hiring guidelines. 
learn how to attract and maintain gifted human beings. read an interview with exgoogler david
 bizer. highlights: we're a group of startup fans, we've a 、global reach
virtual phone

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com