Бая бъгави бяха и първата, и третата. За втората не знам, но предполагам, че не е различно положението.
Искам само да кажа, че независимо от всичко, The Witcher 3 е вероятно най-добрата RPG игра, създавана някога. Има доста слабости и много направления, в които други игри се справят в
пъти по-успешно, но цялостният пакет е просто огромен. Толкова голяма и въпреки това изцяло "hand crafted" игра наистина заслужава вниманието, което получава, защото в днешно време индустрията просто не произвежда такива неща.
Вчера завърших Hearts of Stone, който е по-малкото DLC, да речем нещо от порядъка на 10/15 часа, може би. Конструкцията на историята, локациите и т.н. биха го превърнали в триумф като разширение за която и да било друга игра. В Witcher контекста обаче Hearts of Stone е малкото братче на Blood and Wine DLC-то, което
само по себе си се равнява на една цяла модерна сингъплейър ролева игра. И не става дума просто за някакви дължини и часове, самото качество е такова.
FFS, при първото ми стъпване на Skellige си мислех, че отпътувам към кулминацията на играта и ще видя едно-две малки островчета, където ще се развие финала на действието
Мисълта ми е просто, че каквото и да става, от разработчици, които са вложили толкова труд в нещо, е нормално да очакваш следващата им игра, ако не отново дефинираща жанра, то поне да бъде топ заглавие за годината, в която излиза. Тъй че при едни разумни и реалистични очаквания съм сигурен, че Cyberpunk-a ще зарадва и вероятно изненада всички ни. Защото много добре си спомням как от трейлърите и промо видеата Вещерът изглеждаше яко, обаче изобщо не създаваше очакване за това, което се оказа накрая.