В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Cyberpunk-новата игра на CD Project Red
Публикувано на: 28 Окт 2020 09:56
denik написа:
Евала, радвам се, че има разработчици, които държат на първокласното качество на продукта си. Това само допълнително ме хайпва за играта, знаейки че се изпипва до последно.
Когато през 2020-та гейм компания каже, че отлага лонча на игра, за да я "изпипа", се има предвид, че към момента положението е толкова счупено, че им трябват поне два месеца, за да я направят изобщо лончабъл, а истинското изпипване ще е шест месеца след релийза.
Gold версията им вероятно просто е неиграема.
Day one пачът ще е с размерите на половината от самата игра
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 28 Окт 2020 12:21
Ем де да знам, не ги следя. Ама предните игри на CDPR Уичърите не са ли били изпипани? Ако играта няма бъгове като излезе, ще се върна на тази страница в темата само за да те цитирам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 28 Окт 2020 14:44
Бая бъгави бяха и първата, и третата. За втората не знам, но предполагам, че не е различно положението.
Искам само да кажа, че независимо от всичко, The Witcher 3 е вероятно най-добрата RPG игра, създавана някога. Има доста слабости и много направления, в които други игри се справят в пъти по-успешно, но цялостният пакет е просто огромен. Толкова голяма и въпреки това изцяло "hand crafted" игра наистина заслужава вниманието, което получава, защото в днешно време индустрията просто не произвежда такива неща.
Вчера завърших Hearts of Stone, който е по-малкото DLC, да речем нещо от порядъка на 10/15 часа, може би. Конструкцията на историята, локациите и т.н. биха го превърнали в триумф като разширение за която и да било друга игра. В Witcher контекста обаче Hearts of Stone е малкото братче на Blood and Wine DLC-то, което само по себе си се равнява на една цяла модерна сингъплейър ролева игра. И не става дума просто за някакви дължини и часове, самото качество е такова.
FFS, при първото ми стъпване на Skellige си мислех, че отпътувам към кулминацията на играта и ще видя едно-две малки островчета, където ще се развие финала на действието
Мисълта ми е просто, че каквото и да става, от разработчици, които са вложили толкова труд в нещо, е нормално да очакваш следващата им игра, ако не отново дефинираща жанра, то поне да бъде топ заглавие за годината, в която излиза. Тъй че при едни разумни и реалистични очаквания съм сигурен, че Cyberpunk-a ще зарадва и вероятно изненада всички ни. Защото много добре си спомням как от трейлърите и промо видеата Вещерът изглеждаше яко, обаче изобщо не създаваше очакване за това, което се оказа накрая.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 01 Ное 2020 23:11
Мемета
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
moroel
Публикувано на: 02 Ное 2020 00:08
Съгласен съм със поста на Моридин на 100%. И като сме на тази тема, много пъти при третия уитчър се чудех как са успяли поляците да направят такова нещо-всяко нпц е различно, със собствени дрехи, татуировки, прическа и така натаък. Околната среда също-супер богато разнообразие на всякакъв вид сгради, терени и т.н. Играл съм бая игри на биоуеар и бетесда, както и ммо-та ама такова нещо не бях виждал. Сега покрай тези истории със киберпънка почетох доста неща за цдпр които излязоха на бял свят и ми стана ясно как е възможно това. Поляците са вземали на работа на временни договори една камара студенти или току що дипломирани такива. Млади, интелигентни, можещи хора, а вероятно и геймъри и не напоследно място с амбиции и мечти, които обаче са бачкали за невероятните 400/500 долара на месец. За сравнение, месечната заплата на един младши девелъпър в щатите е 4-5к. Десет към едно съотношение. Та в този ред на мисли, поляците са в уникално положение, да извадят уникална игра в лицето на киберпънка.
Труповоз
Публикувано на: 04 Ное 2020 15:39
BnW е като главните региони в играта, с главна линия, много второстепенни и изследване на картата. HoS повече мяза на линейна кампания, праща те от една сцена / setpiece/ сегмент т.н. на друга. Сайд куестовете не бяха нещо особено, даже не мога да се сетя за нещо извън чистенето на лагерите в ъгъла на картата. Кой което си хареса, за мен HoS беше по-интересен. Има го и момента, че и двете са доста силни като сюжет, което също играе в преценката.
Труповоз
Публикувано на: 04 Ное 2020 23:30
Е, браво, тъкмо цял ден си мислих как не мога да намеря един гаф на HoS и сега трябваше да ми напомниш как може би щях да се замисля повече от 5 секунди на гатанката, ако пича не държеше отговора в името си. В североисточната част на картата има някакви бандити в тъмна аура, които не помня във бейс играта. И HoS има сайд куест с тях. Затова си помислих, че са HoS съдържание, поправяй ако греша.
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2681 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 17 Ное 2020 22:28
Искам да видя колко ужасно ще изглежда и върви на og xbone one
Публикувано на: 18 Ное 2020 07:21
Имаш целa Мад Макс пустош извън града, пълен с кръвосмешени селяни, не че това е нещо велико. Самия град трябва да е демек разделен на богати / бедни квартали, и някакви пълни дупки. Имаше някакъв склад в един геймплей, някакъв индустриален сектор да има.
Гледам последния геймплей като играча се сръбва с Петкан и почва да се стреля с племето. Все едно деца с водни пистолети между блоковете. Сигурно има 4 начина да се справиш със ситуацията, и избраха да покажат тоя, дето най-зле представя играта .
Труповоз
Публикувано на: 19 Ное 2020 09:05
Зависи колко далеч ще бутнат. Дори в еднакъв визуален стил, един квартал може да изглежда напълно различно от друг. Демек обещават, че вкарват много идентичност в света, тъй като секторите са поделени на различните банди, дето са "демек" различни един от друг. Иначе е повече от възможно целия град да е улицата от първото демо, копи пейстната към 2000 пъти.
the_presator
Публикувано на: 19 Ное 2020 22:23
Нов епизод на Night City Wire, този път с фокус върху Johnny Silverhand/ Keanu Reeves
Клиповете поотделно:
Spoiler for :
Дидко Бандитко
Публикувано на: 20 Ное 2020 00:03
Малко ми е мъка, че киберпънк музиката се асоциира основно с някакъв тип електронни жанрове (EBM, Synthwave, някви дарк технота бла бла) и по-малко с индъстриъл метъл като Kovenant, Herrschaft, Zeromancer, които си комбинират електроника с метъл.
Публикувано на: 20 Ное 2020 19:27
Лично предпочитание
Иначе яко, че са качили разширените изисквания. Със сигурност са си доста ок
the_presator
Публикувано на: 21 Ное 2020 00:21
Императора написа:
а к'во е "RT"
Ray Tracing.
Btw заради видео картата ми няма да мога да играя CP 2077
Дидко Бандитко
Публикувано на: 21 Ное 2020 11:54
Omega-x написа:
Няма как музиката на бъдещето да е музиката на миналото :Р
Какво е бъдещето и какво е миналото според теб
the_presator написа:
Ray Tracing.
Дейба, с каква си?
То аз едва-едва влизам в границите с лаптопската ми 1050TI, ама се надявм поне на медиум да успея...
the_presator
Публикувано на: 23 Ное 2020 03:56
denik написа:
the_presator написа:
Дейба, с каква си?
То аз едва-едва влизам в границите с лаптопската ми 1050TI, ама се надявм поне на медиум да успея...
GTX 960... с 2 gb vram, което е проблема
Btw PS 4 копия на играта вече започнаха да се появяват по разни места и съответно разни геймплей видеота и спойлери в нета, така че се пазете.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения