Не съм убеден че в скоро време си бил в РЕЛАНАТА реалност, АУТИСТ!Императора написа:След като се събуди от комата колко време ти отне да се върнеш и приспособиш към реалната реалност?covid2012 написа:аз веднъж ходих 8 месеца...
[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
-
kingcrimson
Не съм сигурен, че е възможно да изневериш на някоя, след като не си бил с нея, освен ако не говориш в преносен смисъл.covid2012 написа:^ е така се праи
аз веднъж ходих 8 месеца с една девствена и бях изключително търпелив и внимателен, но там си имаше нещо патологично и така и не даде
накрая така се случи, че две поредни вечери й изневерих с две различни момичета, и й казах, и уточних, че е изцяло по нейна вина лмао
разплака се и ми каза, че иска да си ходя и да не ме вижда повече - fair enough
еми за 8 месеца и да не съм я ебал, все нещо сме споделяли, сешсе
представи си, че 8 месеца прекараш с някво момиче (знам, че е невъзможно, но просто си го представи за момент) и понеже си пълен олигофрен, не й пускаш заради някакви комплекси, и тя е търпелива с теб, но накрая не издържа и се наебава с две различни момчета за две поредни вечери, и ти казва, че всъщност е държала на връзката с теб, но с времето нещата са се разсъхнали, и ти си виновен за това
чаткаш ли![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
представи си, че 8 месеца прекараш с някво момиче (знам, че е невъзможно, но просто си го представи за момент) и понеже си пълен олигофрен, не й пускаш заради някакви комплекси, и тя е търпелива с теб, но накрая не издържа и се наебава с две различни момчета за две поредни вечери, и ти казва, че всъщност е държала на връзката с теб, но с времето нещата са се разсъхнали, и ти си виновен за това
чаткаш ли
-
kingcrimson
На каква връзка си държал, след като се наебаваш с други две момичета? Щом смисъла на понятието връзка ти се изчерпва с наебаването, то такава връзка изконно не е съществувала, освен в собственото ти въображение. Тоест, по твоите стандарти, ти никога не си бил с това момиче и следователно няма как да си му изневерил.
стила ти верно доста прилича по аутизъм на волтажа, подозирам и аз вече, че сте един и същи човек
към края вече не държах, понеже липсваше една доста важна част от връзката
а ти си този, който намекна, че е нямало връзка, щом не съм ''бил с нея'', под което явно визираш да съм я клатил, понеже няма какво друго да визираш, предвид установения факт, че съм бил с нея колкото там време съм бил
в заключение, еби си Цензурата майна, да не я еба аз
edit: lol защо ми го цензурира ве
еби си пут-ка-та майна, исках да напиша, п у т к а т а майна си еби
към края вече не държах, понеже липсваше една доста важна част от връзката
а ти си този, който намекна, че е нямало връзка, щом не съм ''бил с нея'', под което явно визираш да съм я клатил, понеже няма какво друго да визираш, предвид установения факт, че съм бил с нея колкото там време съм бил
в заключение, еби си Цензурата майна, да не я еба аз
edit: lol защо ми го цензурира ве
еби си пут-ка-та майна, исках да напиша, п у т к а т а майна си еби
-
kingcrimson
Намекнах, тъй като имах някакви подозрения, които ти напълно потвърди. Какво друго да визирам, като твърдиш, че си я изоставил, защото не си я клатил. Всъщност сетих се какво мога да ти кажа, след като осем месеца не си успял да убедиш момиче да си легне с теб, но ще си замълча, понеже съм джентълмен. Ще си замълча и за изблика ти на безсилие, като си споделил с нея всичко това накрая, когато е можело да се разделиш по цивилизован начин с човека, на който уж си държал.
8 месеца бро, ташаците ми бяха СИ-НИ, ае сяkingcrimson написа:Намекнах, тъй като имах някакви подозрения, които ти напълно потвърди. Какво друго да визирам, като твърдиш, че си я изоставил, защото не си я клатил.
ок, нямам кво да кажаkingcrimson написа: Всъщност сетих се какво мога да ти кажа, след като осем месеца не си успял да убедиш момиче да си легне с теб, но ще си замълча, понеже съм джентълмен.
Е, нека си знае. Току виж пък се замислила, и на следващия да му върже, и да са щастливи заедно, а не да повтаря същата грешка.kingcrimson написа: Ще си замълча и за изблика ти на безсилие, като си споделил с нея всичко това накрая, когато е можело да се разделиш по цивилизован начин с човека, на който уж си държал.
Няколко момичета са се опитвали да ми го продават точно тоя същия тъп, досаден номер, за да не разтворят краката, все едно има нещо лошо - ти си с мен само заради секса. Ми не е така, ама ме лиши от него за известно време и ... Чуваме се. Просто щото знам, че е способна да удари 2-3 водки и да разтвори краката за някой напълно непознат без грам да се замисли, все едно като да си измие зъбите. Аааайде много моля, с курвенските номера и мирижливите цици навънка
-
kingcrimson
Ясно, разбрах те за всичко.
Потенциално всички са способни на това, защото сме еднакво оборудвани. Въпросът е дали е склонна, в смисъл има ли желание в нея да изневерява. Съветвам те и да не подценяваш вярата, която влагат в човек любимите му хора, защото тя е способна да направлява решенията му дори в по-голяма степен от копнежите.covid2012 написа:Просто щото знам, че е способна да удари 2-3 водки и да разтвори краката за някой напълно непознат без грам да се замисли, все едно като да си измие зъбите.
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Абе момчета, щях да ви предложа да си направите един клуб на последователите на Нежната Моридинска Натура, после обаче пресметнах, че вече няма на какво да ви науча, щото явно сте усвоили хомоеротичните приказки и омайване на някакво ниво, дето и аз не го разбирам вече.
Какви са тия обяснения сега![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Какви са тия обяснения сега
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Прекъсвам тоя пристъп на аутизъм със следният въпрос:
Някой има ли проблеми с възстановяване на парола в Замунда?
Дава ми всеки път че има грешка и не може да ми прати парола.
Някой има ли проблеми с възстановяване на парола в Замунда?
Дава ми всеки път че има грешка и не може да ми прати парола.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Predpolagam, 4e znaesh i se praish na udaren pak.
Originalniq sait - zamunda.net q "otkradna" 1 ot administratorite, kato precaka celiq ekip.
Samo, 4e ne e znael za edin secret back-up na saita, 4rez.koito dignaha/napraiha Zamunda.se
Podrobnosti/details za cqlata rabota - ima pinned tema vav foruma na Zamunda.se (koqto o6te traa sedi) - ako se interesuvash tolkoz mnogo.
Originalniq sait - zamunda.net q "otkradna" 1 ot administratorite, kato precaka celiq ekip.
Samo, 4e ne e znael za edin secret back-up na saita, 4rez.koito dignaha/napraiha Zamunda.se
Podrobnosti/details za cqlata rabota - ima pinned tema vav foruma na Zamunda.se (koqto o6te traa sedi) - ako se interesuvash tolkoz mnogo.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
рифа на 3:01 от коя песен беше
Това със замунда беше много весело - крадците викаха дръжте крадците 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Good Mourning / Black FridayKompoth написа:рифа на 3:01 от коя песен беше
¯\_(ツ)_/ ¯
колко лепило пак си нагълтал
като собствените си лафове не помниш
като собствените си лафове не помниш
ма не, хич не е добре, че трябва да ти се напомня кво ти сам си измислил
тва осъзнаваш ли го, лиго
тва осъзнаваш ли го, лиго
- shub niggurat
- Обратна връзка:
сещате ли се таа откачената ЛУНА ли ква беше, дето у биг брадар преди години беше откачила, сега пак я гледам й дали ефир - луна президент , а - у , гласувайте за мене, прай се че знае всичко, на секо гърне мерудия, тотална неадекватщина и крещящи признаци на психично заболяване
на кой ви напомня тва ?
на кой ви напомня тва ?
джумерки
Императора написа: Днес се пусках до Центъра на София
С таксиджията се чудехме кво става