Автор |
Съобщение |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Май 2020 02:30
Императора написа: covid2012 написа: аз веднъж ходих 8 месеца... След като се събуди от комата колко време ти отне да се върнеш и приспособиш към реалната реалност? Не съм убеден че в скоро време си бил в РЕЛАНАТА реалност, АУТИСТ!
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 03 Май 2020 19:20
covid2012 написа: ^ е така се праи
аз веднъж ходих 8 месеца с една девствена и бях изключително търпелив и внимателен, но там си имаше нещо патологично и така и не даде
накрая така се случи, че две поредни вечери й изневерих с две различни момичета, и й казах, и уточних, че е изцяло по нейна вина лмао
разплака се и ми каза, че иска да си ходя и да не ме вижда повече - fair enough Не съм сигурен, че е възможно да изневериш на някоя, след като не си бил с нея, освен ако не говориш в преносен смисъл.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Май 2020 09:32
еми за 8 месеца и да не съм я ебал, все нещо сме споделяли, сешсе представи си, че 8 месеца прекараш с някво момиче (знам, че е невъзможно, но просто си го представи за момент) и понеже си пълен олигофрен, не й пускаш заради някакви комплекси, и тя е търпелива с теб, но накрая не издържа и се наебава с две различни момчета за две поредни вечери, и ти казва, че всъщност е държала на връзката с теб, но с времето нещата са се разсъхнали, и ти си виновен за това чаткаш ли ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Май 2020 13:52
На каква връзка си държал, след като се наебаваш с други две момичета? Щом смисъла на понятието връзка ти се изчерпва с наебаването, то такава връзка изконно не е съществувала, освен в собственото ти въображение. Тоест, по твоите стандарти, ти никога не си бил с това момиче и следователно няма как да си му изневерил.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Май 2020 14:41
стила ти верно доста прилича по аутизъм на волтажа, подозирам и аз вече, че сте един и същи човек
към края вече не държах, понеже липсваше една доста важна част от връзката
а ти си този, който намекна, че е нямало връзка, щом не съм ''бил с нея'', под което явно визираш да съм я клатил, понеже няма какво друго да визираш, предвид установения факт, че съм бил с нея колкото там време съм бил
в заключение, еби си Цензурата майна, да не я еба аз
edit: lol защо ми го цензурира ве
еби си пут-ка-та майна, исках да напиша, п у т к а т а майна си еби
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Май 2020 19:27
Намекнах, тъй като имах някакви подозрения, които ти напълно потвърди. Какво друго да визирам, като твърдиш, че си я изоставил, защото не си я клатил. Всъщност сетих се какво мога да ти кажа, след като осем месеца не си успял да убедиш момиче да си легне с теб, но ще си замълча, понеже съм джентълмен. Ще си замълча и за изблика ти на безсилие, като си споделил с нея всичко това накрая, когато е можело да се разделиш по цивилизован начин с човека, на който уж си държал.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Май 2020 20:01
kingcrimson написа: Намекнах, тъй като имах някакви подозрения, които ти напълно потвърди. Какво друго да визирам, като твърдиш, че си я изоставил, защото не си я клатил.
8 месеца бро, ташаците ми бяха СИ-НИ, ае ся kingcrimson написа: Всъщност сетих се какво мога да ти кажа, след като осем месеца не си успял да убедиш момиче да си легне с теб, но ще си замълча, понеже съм джентълмен. ок, нямам кво да кажа  анорексичка се пишеше, техните бяха религиозни (което, и да отрича, и нея си я прави чалната), особен случай... поне тия другите вързаха от раз, което си беше спасение, защото ... 8 месеца, човече. Да съм single, 8 месеца че ги изтраем, ама с приятелка и да седиш на сухо, не си е работа. Ама да, нареди ме тука kingcrimson написа: Ще си замълча и за изблика ти на безсилие, като си споделил с нея всичко това накрая, когато е можело да се разделиш по цивилизован начин с човека, на който уж си държал. Е, нека си знае. Току виж пък се замислила, и на следващия да му върже, и да са щастливи заедно, а не да повтаря същата грешка. Няколко момичета са се опитвали да ми го продават точно тоя същия тъп, досаден номер, за да не разтворят краката, все едно има нещо лошо - ти си с мен само заради секса. Ми не е така, ама ме лиши от него за известно време и ... Чуваме се. Просто щото знам, че е способна да удари 2-3 водки и да разтвори краката за някой напълно непознат без грам да се замисли, все едно като да си измие зъбите. Аааайде много моля, с курвенските номера и мирижливите цици навънка
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 04 Май 2020 20:41
Ясно, разбрах те за всичко. covid2012 написа: Просто щото знам, че е способна да удари 2-3 водки и да разтвори краката за някой напълно непознат без грам да се замисли, все едно като да си измие зъбите. Потенциално всички са способни на това, защото сме еднакво оборудвани. Въпросът е дали е склонна, в смисъл има ли желание в нея да изневерява. Съветвам те и да не подценяваш вярата, която влагат в човек любимите му хора, защото тя е способна да направлява решенията му дори в по-голяма степен от копнежите.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Май 2020 10:53
Абе момчета, щях да ви предложа да си направите един клуб на последователите на Нежната Моридинска Натура, после обаче пресметнах, че вече няма на какво да ви науча, щото явно сте усвоили хомоеротичните приказки и омайване на някакво ниво, дето и аз не го разбирам вече. Какви са тия обяснения сега ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Май 2020 17:18
Прекъсвам тоя пристъп на аутизъм със следният въпрос: Някой има ли проблеми с възстановяване на парола в Замунда? Дава ми всеки път че има грешка и не може да ми прати парола.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Май 2020 20:03
Predpolagam, 4e znaesh i se praish na udaren pak.
Originalniq sait - zamunda.net q "otkradna" 1 ot administratorite, kato precaka celiq ekip.
Samo, 4e ne e znael za edin secret back-up na saita, 4rez.koito dignaha/napraiha Zamunda.se
Podrobnosti/details za cqlata rabota - ima pinned tema vav foruma na Zamunda.se (koqto o6te traa sedi) - ako se interesuvash tolkoz mnogo.
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Май 2020 21:49
рифа на 3:01 от коя песен беше
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Май 2020 09:14
Това със замунда беше много весело - крадците викаха дръжте крадците 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Май 2020 10:11
Kompoth написа: рифа на 3:01 от коя песен беше Good Mourning / Black Friday
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Май 2020 16:14
колко лепило пак си нагълтал
като собствените си лафове не помниш
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Май 2020 22:36
ма не, хич не е добре, че трябва да ти се напомня кво ти сам си измислил
тва осъзнаваш ли го, лиго
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 09 Май 2020 09:25
сещате ли се таа откачената ЛУНА ли ква беше, дето у биг брадар преди години беше откачила, сега пак я гледам й дали ефир - луна президент , а - у , гласувайте за мене, прай се че знае всичко, на секо гърне мерудия, тотална неадекватщина и крещящи признаци на психично заболяване на кой ви напомня тва ? 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 09 Май 2020 15:40
^ на е тоа 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Май 2020 21:18
На Витошка си гъмжи.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Май 2020 21:21
Императора написа: Днес се пусках до Центъра на София
С таксиджията се чудехме кво става 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|