[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Samoth

Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Мнение от Samoth »

>ако мога, ще помогна
>били сме съотборници
>помагал си ми много пъти

За господин Сашко това всичко са, цитирам:
Императора написа:и е решил да се възползва от нея, за да се изгаври с моментното ми нищетно съществуване.
Императора написа:И едно уточнение като за финал: Пръв той се обърна към мен с предложение, а не аз към него с молба.
Ние няма как да знаем, защото удобно си изрязал разговора така че да ти подхожда на смотаният аргумент - а именно, че този човек е имал лоши намерения from the get go с всичките си действия. :wink:
Императора написа:които аз до него момент не му бях забавил особено; дори напротив - по някое време го бях уверил че все още помня жеста му и се надявам да мога да го върна в най-скоро време.
Това също няма как да го знаем, а дори напротив, можем силно да се съмняваме - защото нямаше да се стигне до тук ако си имал някакви намерения да му ги връщаш. Просто човешката психология не работи по този начин, гарантирам от личен опит.

И накрая какво се оказва:
vanmx написа: Еми явно вземаш пари "назаем" и не ги връщаш, българска работа :D
:lol: :lol: :lol:
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
Samoth

Мнение от Samoth »

Императора написа: Ами... да?

Просто добрият стар номер на посрещането на "добрия стар приятел" с привидно широка добродушна усмивка и разперени ръце, зад които всъщност се таи намерението за причиняване на вреда.

Наистина ли трябва да ти го обяснявам? Наистина ли се роди вчера? :lol:
Ами не знам.

Началото на годината ми се случи доста бивш колега да ми пише, изпаднал в тежка финансова ситуация. Като казвам доста бивш, имай предвид че не съм имал контакт с този човек поне 3 години.

Заех му доста повече от 100 лева, именно защото имах възможност. Въпреки това му казах доста твърдо че сумата пари е голяма и ще си я търся в удобни за него срокове.

Човека ми ги върна доста по-рано. И даже ми се извини че ме е забавил, и ми благодари за оказаната помощ.

Не ми се е налагало да му търся адрес, да го заплашвам и да стигам до крайни мерки. Защото той ми беше длъжен.

И за разлика от теб, въпросният бивш колега явно е имал доста повече морал и си е мислил за това как и кога да ми върне дължимото.

tl;dr - изцяло ти си си виновен, българче малко. И като те гледам как пишеш и извърташ нещата така че ти да си жертва на някаква конспирация и зли помисли, ми става ясна цялата ситуация преди, по време на и след. :)
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
vanmx

Мнение от vanmx »

Императора написа: Този "приятел" явно е усетил временната ми финансова уязвимост и е решил да се възползва от нея, за да се изгаври с моментното ми нищетно съществуване.
Още от началото е бил планирал че ще процедира първо с оказване на "помощ", след което директно ще прескочи на стъпката със заплахите за издирването ми и физическата саморазправа, за да си вземе парите, които аз до него момент не му бях забавил особено; дори напротив - по някое време го бях уверил че все още помня жеста му и се надявам да мога да го върна в най-скоро време.

Просто леко забавление от страна на успешния на гърба на изпадналия в беда.
Просто поредната типично българска, психопатска работа.

Сега стана ли ти ясно?
Да, стана ясно. Как не се сетихме - пак поредният психопат-българчо е пуснал в действие пъкления си план за да се гаври с теб онеправдания :D

Доста съм сигурен, че твоето състояние на духа е добре познато на науката като някакво психическо разстройство и съществуват начини за лесното му преодоляване. За жалост обаче надали осъзнаваш проблема. :o
Samoth

Мнение от Samoth »

Императора написа: Да те питаме от къде ти са парите е прекалено интимен въпрос, затова ще го пропуснем, и директно ще прескочим на съвета ни към теб:
Няма да си вечно на 23, и опеката от мама и тати в даден момент ще секне. :)
На 24 съм всъщност и отдавна (4 години) се издържам сам.

Казвам ти го за да не завиждаш че някои хора могат да си управляват парите кадърно, за разлика от теб. :lol: :lol:
Императора написа: тънка хвалба за никак незавидното ти материално състояние.
И това идващо от човек, който явно доста честичко иска пари назаем от всякакви хора, и доста честичко явно не ги връща. :lol: :lol:
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
Samoth

Мнение от Samoth »

Samoth написа:
Императора написа: тънка хвалба за никак незавидното ти материално състояние.
И това идващо от човек, който явно доста честичко иска пари назаем от всякакви хора, и доста честичко явно не ги връща. :lol: :lol:
Още от тук темата за мен приключи.

Научи се да си управляваш парите, тогава имаш право да си помисляш да говориш по мой адрес и да ми правиш анализи.

Дотогава ще си седиш с амбициите за "доживотно пенсиониране в удобните за теб условия" и борчовете. :lol:
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

аз работя от 19-годишен и затуй съм такъв необуздан

колко пари са ми минали през ръцете ехее

и колко курви през кура също

ако ставаше нещо от вас и вас щях да съм наебал

ама аз тоя кур не съм го сякъл у гората

аааайде да ви еба майката насрана :arrow:
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

начи сметни колко е зле работата

щом трябва да вдигаш левел, за да станеш курва

казах айде :arrow:
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Аз само с девственици съм бил, затова и ви се точа на форумните инселчета така :lol:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Императора написа:*edit: оп, пичът се едитна че е на 24, след като първо беше написал 25.
Брей, дори и възрастта му познах (почти!), без да го познавам наживо или да съм го виждал.
И то от раз, без дори да се замислям. Ей така, сякаш между другото го казах, и просто БЯХ ПРАВ.
То всичко ми е толкова очевидно, че не знам повече на къде може да е... :)
Искам си доживотното пенсиониране в удобните за мен условия и друго не ми трябва. :)
Не съм много сигурен дали съм разбрал правилно, но искаш някой да ти осигури старините, задето за малко си познал възрастта на някой в забравен от бога форум за игри? По каква икономическа логика, някой ще има изгода да направи това?

Не съм бил с девственица.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

ок, явно съм тъп
но се радвам, че иначе нз :)
kingcrimson

Мнение от kingcrimson »

Маце Борко написа:Аз само с девственици съм бил
Някоя от тях сподели ли ти защо не иска да повтори секса с теб?
covid2012
В момента играе: fallout irl

Мнение от covid2012 »

Казал ли е, че не са? И в махленските затапки е добре да се влага поне малко размишление.
kingcrimson

Мнение от kingcrimson »

Този път неволно е напипал някаква логика. Възможно е те да са искали, но самият Морко да е нямал желание, което се подразбира от факта, че попада все на девственици.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Като младеж, веднъж ми се случи да правя секс с девствено момиче. Беше голяма драма и мъка. Хем и се искаше, хем я хващаше шубето само като я докоснех. Това нещо продължи със седмици. Надявам се, че вие сте имали по-положителни изживявания и сте попадали на по-спокойни девственици :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Gipo написа:Като младеж, веднъж ми се случи да правя секс с девствено момиче. Беше голяма драма и мъка. Хем и се искаше, хем я хващаше шубето само като я докоснех. Това нещо продължи със седмици. Надявам се, че вие сте имали по-положителни изживявания и сте попадали на по-спокойни девственици :D
Ахаха, не се заяждам, но си прочети пак поста. Излиза, че СЕКСА е продължил със седмици :D :D :D
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Liberty написа: Ахаха, не се заяждам, но си прочети пак поста. Излиза, че СЕКСА е продължил със седмици :D :D :D
ахахах прав си, няма да го едитвам, за да е по-забавно :D
Имах предвид, че от момента, в който започнахме да се опитваме да осъществим секса, до момента, в който наистина се случи, минаха няколко седмици :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

kingcrimson написа:
Маце Борко написа:Аз само с девственици съм бил
Някоя от тях сподели ли ти защо не иска да повтори секса с теб?
да - ти

щото гъзът ти все още е разпран и кърви :arrow:
covid2012
В момента играе: fallout irl

Мнение от covid2012 »

^ е така се праи

аз веднъж ходих 8 месеца с една девствена и бях изключително търпелив и внимателен, но там си имаше нещо патологично и така и не даде

накрая така се случи, че две поредни вечери й изневерих с две различни момичета, и й казах, и уточних, че е изцяло по нейна вина лмао

разплака се и ми каза, че иска да си ходя и да не ме вижда повече - fair enough
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Императора написа:
covid2012 написа:...
Тоя пак не разбрал че Морко и кримсъна се ебават един друг и си мисли че наистина говорят сериозно.

Абе не се вписваш никак ве, еееейй !!! Още от началото ти го казахме. :)
защо говориш в множествено число бе, шизо?
kingcrimson

Мнение от kingcrimson »

Най-много ми хареса отговора на Императора. За мен беше удоволствие да го прочета.
Публикувай отговор