Автор |
Съобщение |
Samoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2020 00:36
>ако мога, ще помогна >били сме съотборници >помагал си ми много пътиЗа господин Сашко това всичко са, цитирам: Императора написа: и е решил да се възползва от нея, за да се изгаври с моментното ми нищетно съществуване. Императора написа: И едно уточнение като за финал: Пръв той се обърна към мен с предложение, а не аз към него с молба. Ние няма как да знаем, защото удобно си изрязал разговора така че да ти подхожда на смотаният аргумент - а именно, че този човек е имал лоши намерения from the get go с всичките си действия. Императора написа: които аз до него момент не му бях забавил особено; дори напротив - по някое време го бях уверил че все още помня жеста му и се надявам да мога да го върна в най-скоро време. Това също няма как да го знаем, а дори напротив, можем силно да се съмняваме - защото нямаше да се стигне до тук ако си имал някакви намерения да му ги връщаш. Просто човешката психология не работи по този начин, гарантирам от личен опит. И накрая какво се оказва: vanmx написа: Еми явно вземаш пари "назаем" и не ги връщаш, българска работа 
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
 |
Samoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2020 01:04
Императора написа: Ами... да? Просто добрият стар номер на посрещането на "добрия стар приятел" с привидно широка добродушна усмивка и разперени ръце, зад които всъщност се таи намерението за причиняване на вреда. Наистина ли трябва да ти го обяснявам? Наистина ли се роди вчера?  Ами не знам. Началото на годината ми се случи доста бивш колега да ми пише, изпаднал в тежка финансова ситуация. Като казвам доста бивш, имай предвид че не съм имал контакт с този човек поне 3 години. Заех му доста повече от 100 лева, именно защото имах възможност. Въпреки това му казах доста твърдо че сумата пари е голяма и ще си я търся в удобни за него срокове. Човека ми ги върна доста по-рано. И даже ми се извини че ме е забавил, и ми благодари за оказаната помощ. Не ми се е налагало да му търся адрес, да го заплашвам и да стигам до крайни мерки. Защото той ми беше длъжен. И за разлика от теб, въпросният бивш колега явно е имал доста повече морал и си е мислил за това как и кога да ми върне дължимото. tl;dr - изцяло ти си си виновен, българче малко. И като те гледам как пишеш и извърташ нещата така че ти да си жертва на някаква конспирация и зли помисли, ми става ясна цялата ситуация преди, по време на и след. 
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2020 02:30
Императора написа: Този "приятел" явно е усетил временната ми финансова уязвимост и е решил да се възползва от нея, за да се изгаври с моментното ми нищетно съществуване. Още от началото е бил планирал че ще процедира първо с оказване на "помощ", след което директно ще прескочи на стъпката със заплахите за издирването ми и физическата саморазправа, за да си вземе парите, които аз до него момент не му бях забавил особено; дори напротив - по някое време го бях уверил че все още помня жеста му и се надявам да мога да го върна в най-скоро време.
Просто леко забавление от страна на успешния на гърба на изпадналия в беда. Просто поредната типично българска, психопатска работа.
Сега стана ли ти ясно?
Да, стана ясно. Как не се сетихме - пак поредният психопат-българчо е пуснал в действие пъкления си план за да се гаври с теб онеправдания Доста съм сигурен, че твоето състояние на духа е добре познато на науката като някакво психическо разстройство и съществуват начини за лесното му преодоляване. За жалост обаче надали осъзнаваш проблема. 
|
|
|
|
 |
Samoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2020 16:13
Императора написа: Да те питаме от къде ти са парите е прекалено интимен въпрос, затова ще го пропуснем, и директно ще прескочим на съвета ни към теб: Няма да си вечно на 23, и опеката от мама и тати в даден момент ще секне.  На 24 съм всъщност и отдавна (4 години) се издържам сам. Казвам ти го за да не завиждаш че някои хора могат да си управляват парите кадърно, за разлика от теб.  Императора написа: тънка хвалба за никак незавидното ти материално състояние.
И това идващо от човек, който явно доста честичко иска пари назаем от всякакви хора, и доста честичко явно не ги връща. 
|
|
|
|
 |
Samoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2020 19:54
Samoth написа: Императора написа: тънка хвалба за никак незавидното ти материално състояние.
И това идващо от човек, който явно доста честичко иска пари назаем от всякакви хора, и доста честичко явно не ги връща.  Още от тук темата за мен приключи. Научи се да си управляваш парите, тогава имаш право да си помисляш да говориш по мой адрес и да ми правиш анализи. Дотогава ще си седиш с амбициите за "доживотно пенсиониране в удобните за теб условия" и борчовете. 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2020 20:11
аз работя от 19-годишен и затуй съм такъв необуздан колко пари са ми минали през ръцете ехее и колко курви през кура също ако ставаше нещо от вас и вас щях да съм наебал ама аз тоя кур не съм го сякъл у гората аааайде да ви еба майката насрана ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2020 21:22
начи сметни колко е зле работата щом трябва да вдигаш левел, за да станеш курва казах айде ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 28 Апр 2020 22:06
Аз само с девственици съм бил, затова и ви се точа на форумните инселчета така 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Апр 2020 21:47
Императора написа: *edit: оп, пичът се едитна че е на 24, след като първо беше написал 25. Брей, дори и възрастта му познах (почти!), без да го познавам наживо или да съм го виждал. И то от раз, без дори да се замислям. Ей така, сякаш между другото го казах, и просто БЯХ ПРАВ. То всичко ми е толкова очевидно, че не знам повече на къде може да е...  Искам си доживотното пенсиониране в удобните за мен условия и друго не ми трябва.  Не съм много сигурен дали съм разбрал правилно, но искаш някой да ти осигури старините, задето за малко си познал възрастта на някой в забравен от бога форум за игри? По каква икономическа логика, някой ще има изгода да направи това? Не съм бил с девственица.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Апр 2020 22:12
ок, явно съм тъп но се радвам, че иначе нз 
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Апр 2020 19:52
Маце Борко написа: Аз само с девственици съм бил Някоя от тях сподели ли ти защо не иска да повтори секса с теб?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Апр 2020 21:06
Казал ли е, че не са? И в махленските затапки е добре да се влага поне малко размишление.
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Май 2020 00:33
Този път неволно е напипал някаква логика. Възможно е те да са искали, но самият Морко да е нямал желание, което се подразбира от факта, че попада все на девственици.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Май 2020 09:33
Като младеж, веднъж ми се случи да правя секс с девствено момиче. Беше голяма драма и мъка. Хем и се искаше, хем я хващаше шубето само като я докоснех. Това нещо продължи със седмици. Надявам се, че вие сте имали по-положителни изживявания и сте попадали на по-спокойни девственици 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Май 2020 09:41
Gipo написа: Като младеж, веднъж ми се случи да правя секс с девствено момиче. Беше голяма драма и мъка. Хем и се искаше, хем я хващаше шубето само като я докоснех. Това нещо продължи със седмици. Надявам се, че вие сте имали по-положителни изживявания и сте попадали на по-спокойни девственици  Ахаха, не се заяждам, но си прочети пак поста. Излиза, че СЕКСА е продължил със седмици 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Май 2020 10:35
Liberty написа: ахахах прав си, няма да го едитвам, за да е по-забавно Имах предвид, че от момента, в който започнахме да се опитваме да осъществим секса, до момента, в който наистина се случи, минаха няколко седмици 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Май 2020 13:36
kingcrimson написа: Маце Борко написа: Аз само с девственици съм бил Някоя от тях сподели ли ти защо не иска да повтори секса с теб? да - ти щото гъзът ти все още е разпран и кърви ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Май 2020 14:38
^ е така се праи
аз веднъж ходих 8 месеца с една девствена и бях изключително търпелив и внимателен, но там си имаше нещо патологично и така и не даде
накрая така се случи, че две поредни вечери й изневерих с две различни момичета, и й казах, и уточних, че е изцяло по нейна вина лмао
разплака се и ми каза, че иска да си ходя и да не ме вижда повече - fair enough
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Май 2020 14:46
Императора написа: covid2012 написа: ... Тоя пак не разбрал че Морко и кримсъна се ебават един друг и си мисли че наистина говорят сериозно. Абе не се вписваш никак ве, еееейй !!! Още от началото ти го казахме.  защо говориш в множествено число бе, шизо?
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 02 Май 2020 02:28
Най-много ми хареса отговора на Императора. За мен беше удоволствие да го прочета.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|