Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 24 Яну 2020 14:52
Айфона си е айфон за мене - ок камера, не забива, ок батерия...трудно да повярвам, че някой би преминал от епъл на андроид, но като цяло няма лошо, пазара да върви Замисли се само, колко андроида от 4 години насам модели, биха изкарали досега, без промяна на изпълнението и качеството Аз досега бях ползвал редовно 5S/6S/8 и за много малко 7+ Red, който оставих само заради размера. Малкото Pro е най-малко и удобно като размер, вече 11 е в средата, Pro Max вече става нещо страшно(говорим с калъф нали). Макар, че идваш от 7+ де, би трябвало да си свикнал
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 25 Яну 2020 23:59
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 26 Яну 2020 01:03
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 26 Яну 2020 01:49
> 6 инча > 400 грама > "не е фаблет" И не знам как ги гледаш тия рамки отстрани. Иначе евалата за 10к батерия, но това е безумно предвид че стандарта вече стана 3,8к-4к+ и масово преносимите батерии станаха по 20к. С нормална употреба имаш около 35-40 часа телефон с 4к мах (поне при мен). С 4 заряда имаш близо 4 пъти по толкова. Тоест с една батерия и нормален телефон има 5-6 дена, но не е нужно 24/7 да се мъкне тая батерия. Ултрабуците бяха смъкнати до около 1кг вече..
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 26 Яну 2020 11:37
Не бе, няма лошо - щом ти се побира в джоба, носи си го.
Аз минах на 11 pro (не Max, малкия), лепнах му калъф и го усещам нонстоп в джоба си, което ми е неприятно, щото го изтумби. Мен не ме кефи джобът на дънките ми да изглежда така - нито визуално, нито като усещане:
И то това от картинката е някакво малко телефонче, с тия от 5.5 инча нагоре ситуацията е доста по-зле.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 27 Яну 2020 11:01
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 27 Яну 2020 12:16
Благодаря много за подробният отговор. Аз лично нямам против да се прехвърлям от една система на друга. Даже това не ми е и първият iPhone, преди него имах 6ца, но нещо не ме изкефи, продадох го взех си андройд, с който седях близо две години и със сегашният ми телефон съм трета година, както казах.
Така,че не би трябвало да ми е проблем привикването към някой Андройд, та ще се оглеждам известно време и ще реша нещо. също е вариант да изчакам новите флагмани че да паднат малко цените на сегашните модели.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 12 Фев 2020 22:38
последните ви постове ме карат да задам въпроса - кой от вас, шибаняци, обува слим, скини, шит, еба-ли-го-къв-неадекватен ФИТ панталони?
носете яки панталони, пичове сте
сори за офтопика, ама съм в екзистенциална криза
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 13 Фев 2020 10:13
ма ти квито и панталони да сложиш, дето ше са ти по мярка, ще бъдат скини фит бе
какво се правиш
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 13 Фев 2020 11:11
аз нося bell bottom гащи, а тва че имам малък и стегнат задник си е изцяло мой проблем
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 13 Фев 2020 21:02
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 14 Фев 2020 00:52
Аз ходя с доста по-широки дънки от тези на снимката и определено не изглеждам така, като снимката на Морко. Такива слим, скини или както се водят дънки освен, че изглеждат педалски, ми се струват адски неудобни, трябва пространство за хуя.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 14 Фев 2020 12:59
Вчера поогледах малко разни магазини и много се дразня, че от намаленията не са останали моя размер дънки 34/32
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 30 Май 2020 21:44
Добре бе, ква е тая пародия, средата на 2020та година и да няма какво да си купиш.
Вие какви конкретни модели бихте взели към Юни 2020?
От една страна имаме Xiaomi-тата, по които всички са полудели, но тук имам лично предпочитание да не се докосвам до тяхната версия на Андроид.
От друга пък, Huawei-те си изгубиха Гугъл сървисите, което е все пак ключов компонент във всички Андроид телефони. И пак никога не бих си взел P серия, а Mate ще е чак края на годината. Греда.
Samsung-изте и тях трябва да ги чакам до края на годината да изкарат Note 20 реално, а тия пари които искат за S серия могат само ме хванат за папура. Или да преглътна факта, че ще е остарял и да взема Note 10+?
One Plus с техния 8 Pro изглежда супер, но нямам грам впечатления от тях. Знам че ги хвалят за Андроида им, но от сто години слушам как ще направят флагмано-убиец, което щом още го говорим, нали.. Някой да има преки впеачатления от тях?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 30 Май 2020 21:57
шайба
тез телефони
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 30 Май 2020 23:04
Аз си купих иФон СЕ 2016 когато излезна и съм доволен от него. Миналата есен му смених батерията и си е топ телефончето. Носа го в задния джоб, но с дебел и брониран калъф и за тея години само е изкривен телефона (ама то и калъфа се изкриви) и то заради рейджване. Чакам си иФон12, за да си го сменя... П.С. иФон СЕ2016 с калъфа ми е на размери почти колкото иФон 11 ПроМакс П.П.С. Последните години (може би 10-на) телефоните са иос и андроид... Реално друг критерии според мен няма. И си ползвам иТелефоните, понеже са прости и вършат работа - като за прости ора
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 30 Май 2020 23:57
Мен 7+ ми май умря, но ще му правя последни опити да го съживя. Ако не стане съм се насочил към 11, само да изчакам един-два месеца да преподпиша договора.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 31 Май 2020 09:17
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 31 Май 2020 10:10
OnePlus по всякакви ревюта изглежда да са много добри, но нямам лични впечатления от тях. Ако не ти трябва телефон веднага изчакай до края на юни, трябва да обявят още няколко флагмана и евентуално да излязат няколко други модела на българския пазар до тогава.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 01 Юни 2020 18:34
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|