Serious Sam написа:
Лукас сам е неспособен да направи нещо по-читаво.
Revenge of the Sith е доста по-добър филм от филмите на Дисни imho
Иначе не мисля, че на Лукас вече му се занимава със SW, но би било интересно, ако в някаква степен продължат или адаптират идеите му за 7-9.
Надеждата ми е във Филони и следващата SW анимация, за която уж наскоро имаше някакви лийкс (ще бъде продължение на историята на някои персонажи от Rebels и ще бъде след събитията в Ep. 6, свързвайки някои неща с Ep. 7 и т.н.)
@Императора, относно дългият ти пост по-горе:
Съжалявам, но колкото и време да мине новите филми ще си останат бози. Няма никакв скрит смисъл, няма никакви теми, които да бъдат интерпретирани по различен начин. TLJ го доказва. Две години по-късно все повече и повече хора са на мнението, че е лош филм, а не обратното.
За прикуълите повечето хора не са си променили мнението, просто сега имаме още по-лошите филми на Дисни за сравнение
Отделно имаме TCW, която в последно време набира популярност и в нея се изглаждат много от проблемите в 1-3.
Ако може да вярваме на
онзи реддит лийк явно е имало значително мешане във филма от страна на Дисни, без одобрението (или дори знанието в някои случаи) на Ейбръмс, което може би е довело до по-лош филм. Може би.
Императора написа:
Все още недоумявам как толкова много фенове все още не могат да приемат развитията и случилото се в епизоди 7 и 8, при положение че за мен те бяха най-естественото нещо, което можеше и ТРЯБВАШЕ да се случи. (изключвам някои неуместни избори в стила като прекомерния и изтъркан хумор, инфантилизирането на някои моменти и т.н.)
Надявам се, че се шегуваш. Еп. 7 беше безмислен reset button, world building-a беше почти изцяло пренебрегнат, старите персонажи регресираха или бяха напълно унищожени и изключително много неща нямаха грам логика.
Arrow написа:
Да бе, то за това време ще изгледам някой филм или три епизода на някой сериал.
Всъщност гледането на видеата на Mauler е по-добре от гледането на самата медия, която дискутира, защото анализите му са изключително подробни и приятни за слушане
Цитат:
иначе не знам the_presator защо мисли че това е едва "първото" от поредица такива клипчета, които този автор е планирал. Доколкото лично аз можах да видя, той анализира абсолютно всяка сцена, реплика и дори кадър от този филм, така че не виждам какво повече има да записва и анализира в по-нататъшни филмчета.
Хе хе хе, The Longman по принцип прави "Unbridled rage/ praise/ meh" видео, ако трябва да изкара нещо бързо, а след това, ако прецени, че има какво още да се каже, анализира/ дискутира всичко отново с още повече детайли в "critique" видеа, които отнемат месеци за направата им. Към края на видеото за Ep. 9 беше тийзнато:
https://i.imgur.com/9tX0VKR.jpg , но не очаквам да го изкара скоро.
За момента има две такива за The Force Awakens, които са с обща продължителност от ~5 часа и все още не е стигнал до средата на филма
. Afaik засега тази поредица e в пауза, защото искаше да изчака Еп. 9, който променя (или обезсмисля лол) доста неща.
Императора написа:
бтв, във връзка със:
Императора написа:
Но пък за сметка на това ми направиха впечатление други странни гличове като например това че 3д-ефекта на доста моменти видимо се десинхронизираше, или че лицата на главни герои като Рей и По много видно и явно се изменяха по средата на кадъра/сцената.
Само при мен ли беше така?
Не мога да дам сравнение, защото cam версията, която гледах беше 2D
Ok и ето сега новото нещо, което е горещата тема от последната седмица- youtuber на името
Robert Meyer Burnett изглежда е успял да прочете копие от последнa чернова на сценария на Ep. 9, от оригиналният режисьор- Colin Trevorrow, който напусна, заедно с Derek Connolly, преди да наемат JJ Abrams.
Информацията му изглежда е достоверна, защото беше потвърдена от други места, а самият той е изненадан, че сценарият досега не е лийкнал онлайн.
Ако ви се чете (липсват някои подробности, но е доста по-бързо):
Това е била последната чернова, която Trevorrow е завършил и това е станало на 16 декември 2016-та, което е било по-малко от две седмици преди смъртта на Кари Фишър, която най-вероятно е била причината той да се оттегли, понеже Лея е имала значителна роля във филма.
Заглавието и началните надписи:
Повечето неща от първите му две видеа са описани в тези теми/ статии:
https://www.reddit.com/r/StarWarsLeaks/ ... _draft_of/https://www.reddit.com/r/starwarsspecul ... ls_on_the/Aко сте прочели реддит постовете няма много смисъл да четете статиите, защото е г/д една и съща информация, но все пак ще ги линкна, защото не са формулирани просто като листове с изброяване:
https://collider.com/star-wars-9-colin- ... t-details/https://www.polygon.com/2020/1/16/21067 ... ed-detailsЗа гледане:
Казва нещата предимно в две видеа (вече са 3 лол). Ще постна всички линкове тук, но ще ги сложа в спойлер таг, защото иначе ще има да скролваме страницата ужасно много
Оригиналните видеа (има доста филър, който не е свързан с темата):
Първите две видеа и част от подкаст кондензирани в едно видео:
Видеото на Thor Skywalker, който представя и дискутира основните елементи в по-кратък формат:
Има и още много, но не мога да смогна да ги изгледам/ изслушам, даже не съм гледал още третото видео на Burnett, което е от преди няколко часа, а самият той го канят по всевъзможни подкастове и т.н., откъдето има още информация и лудници
Ще ъпдейтвам до колкото е възможно, плюс личното ми мнение за сценарият, което засега е предимно положително.
Btw ето един screen cap от трейлъра на TCW, който може да ползвате като wallpaper
Edit over 9000:
Лийкнаха и изображения от арт книгата на Ep. 9, които показват доста интересни неща, някои от които съвпадат с идеите описани в сценария на Тревъроу,
но самият той казва, че тези артове не са били за неговата версия на филма.