Автор |
Съобщение |
indigo
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 07 Юни 2019 10:02
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 01 Юли 2019 23:46
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 20 Юли 2019 02:33
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 20 Юли 2019 16:17
Не. Отвратително е.
Абсолютно нищо не са схванали. Дженерик ез фък като продукция, лъха на американска лайнарщина и нетфликсова невдъхновеност.
Толкова за уважаването и репрезентирането на чуждите култури.
Ако тази чекия види втори сезон, то ще е само заради глада на хората за още гейм аф тронс
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 20 Юли 2019 23:30
И на мен на първо по-небрежно гледане не ми хареса, но като го гледах втори път честно казано ми се стори по-обещаващо, само недоумявам защо все пак са запазили тази пародия с броните на Нилфгаард.. ..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 30 Юли 2019 12:54
Чак впоследствие осъзнах изключително нелепия каст за Мериголд... .. . Цири, Йенефер - горе-долу, ама Мериголд трудно може да мяза по-малко - разбирам че в книгите уж се твърди че е с червено-кестенява коса, но ме съмнява да пише някъде че баш че е като някаква квази-хиспаник чикита... ..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 30 Юли 2019 18:12
Мен доста малко ме вълнува как изглежда Трис, смис в книгите е сравнително irrelеvant герой освен ако не й дадат по-голяма роля в адаптацията. Пък и в игрите винаги ме дразнеше. Шани е the superior redhead
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 13 Авг 2019 21:54
След като имах нещастието да проследя малко от изявите на продуцентката в социалните мрежи спокойно мога да заявя, че това ще е ебаси пародията и абсолютна гавра със сорс материала, да не казвам че индиректно е пълна гаргара с културата на която е базиран Вещера.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 13 Авг 2019 23:23
Еми човек, аз принципно съм крайно либерален и прогресивен, но дори на мен тея пишман прогресивни хиперинклузивни изгъзици ми идват доста в повече и по-скоро ми мязат на cultural appropriation... чак пък чернокожа Фрингила, черни дриади/елфи, после да коментира че се била допитала до полските си приятели (щом говорят с нея мога да си представя колко представителна извадка са) дали смятали че полската култура можела да се редуцира до цвета на кожата и те, моля ти се, единодушно отговорили "господи, надяваме се не". Yeah right Това по-скоро е ебати жалкия опит да се изтъкне като ебати толерантната и промотиращата инклузивността в индустрията като същевременно редуцира комплексността на културата както в света на Вещера, така и в нашия. И в бозата която се оказа GoT се акцентираше излишно много на педерастията и други неща, които не бяха толкова силно застъпени в сорса, но дори през ум не мина на D&D да посегнат на чувството за автентичност на главните герои... и то само и само за да покажат че едва ли не "кво пък, ще кажеш че това че Джон в книгата не мяза на мексиканец е най-определящото за персонажа му".
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 20 Авг 2019 13:54
Естествено, ще се провери. Но по-скоро с облекчение отколкото с нещо друго мога да заявя, че вероятно ще е ужасна боза и няма да го следя кой знае колко сериозно.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 04 Ное 2019 22:53
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 12 Дек 2019 18:33
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 13 Дек 2019 19:18
Изглежда потресаващо....
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 20 Дек 2019 15:06
Днес го почвам, към момента оценката му в imdb е 9.8..... да видим.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 20 Дек 2019 23:48
От първите 3 епизода - CGI-а е лош и за разлика от първия сезон на ГоТ не използват достатъчно добре практически ефекти, за да го замажат (докато не получат по-голям бюджет по-нататък) - Диалозите са ръшнати и малко препускат и е малко объркващо - Иначе ме кефи - актьорите ме кефят, битките ме кефят и негрите не ме дразнят особено много Според мен е въпрос на няколко сезона да се подобрят нещата и като цяло съм оптимист, но със сигурност не е повече от 6-7/10 в момента (ама аз съм на 3 епизода само де :Д)
Относно CGI-a искам само да вметна, че в първият сезон на The Expanse, който по това време би трябвало да се води доста по-нискобюджетен, CGI-a му беше на брутално високо ниво, тъй че не знам тия тука какво са си мислили...
И работата с таймлайна е малко объркваща, особено за човек, който не е запознат с цялата история и всички персонажи
едит: А, и главния актьор ме кефи адски много и супер добре се въплъщава в ролята. Като цяло, забравих че е захаросан супермен. Евала
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 20 Дек 2019 23:54
The Expanse е несравним по якост.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе:
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 20 Дек 2019 23:56
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 21 Дек 2019 20:10
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 21 Дек 2019 20:25
Беше забавно как сериала е като в RPG игра. Влиза в града, среща хора, взима куест, отива да прави куеста, среща друго нпц и тн
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Witcher (Netflix) Публикувано на: 23 Дек 2019 21:18
Кайнда ме кефи в интерес на истината, само ако може в следващия сезон директно да сменят актрисата на Трис по възможност .. Дори това че елфите са цигани ми се вижда по някакъв начин в реда на нещата
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|