Този форум е велик, защото точно пресъздава реалността на битието в БГ. Едно към едно.
Съпоставете и се съгласете или оспорете неоспоримото ми твърдение.
1. Геймингът е истината и реалността. Мечтата ми, въжделенията ми.
2. Реалността на битието е необходимото зло. Заработване за прехрана, възпроизводство, трупане на вещи, караници и крамоли, танци и забави, погребения и сватби.
Светът завидя на прекрасния ни свят с PC гейминга и ни го отне. Отдадохме се на светски съблазни по придобиване на никому ненужно имущество и пари. И зарезахме мечтите.
Съвсем естествено настъпи точка 3.
3. Форумът опустя, защото истинските играчи са единици, както и истинските мечтатели. България опустя, защото ги няма мечтателите. Готините са единици и са станали невидими в самотата и уединението си.
4. Аз лично благодаря на небесата за възможността да наминавам тук и да срещам стари присъствия. Колкото и да не сме се понасяли с някого, все пак тук са хора от времето на мечтите ми. Небето да ви поживи, исрен съм, не се ебавам.
Прекалено много хора тук неизбежно сме се вслушали в призива да не се пънем в глупотевини, а да сторваме пачка, но някои са се самозабравили в това си начинание и вече смятат че са
това което си имаме тук.