Лайнари

Нещата от живота
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Re: Лайнари

Мнение от indigo »

Liberty написа:Ех...навремето какви русофили имаше в тоя форум...
А какви русофили имаше навремето... еееех, разсипаха я тая държава значи.
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Този форум е велик, защото точно пресъздава реалността на битието в БГ. Едно към едно.
А какви тредове имаше навремето... еееех, разсипаха го тоя форум значи.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Този форум е велик, защото точно пресъздава реалността на битието в БГ. Едно към едно.

Съпоставете и се съгласете или оспорете неоспоримото ми твърдение.

1. Геймингът е истината и реалността. Мечтата ми, въжделенията ми.

2. Реалността на битието е необходимото зло. Заработване за прехрана, възпроизводство, трупане на вещи, караници и крамоли, танци и забави, погребения и сватби.

Светът завидя на прекрасния ни свят с PC гейминга и ни го отне. Отдадохме се на светски съблазни по придобиване на никому ненужно имущество и пари. И зарезахме мечтите.
Съвсем естествено настъпи точка 3.

3. Форумът опустя, защото истинските играчи са единици, както и истинските мечтатели. България опустя, защото ги няма мечтателите. Готините са единици и са станали невидими в самотата и уединението си.

4. Аз лично благодаря на небесата за възможността да наминавам тук и да срещам стари присъствия. Колкото и да не сме се понасяли с някого, все пак тук са хора от времето на мечтите ми. Небето да ви поживи, исрен съм, не се ебавам.

:D :D :D
Прекалено много хора тук неизбежно сме се вслушали в призива да не се пънем в глупотевини, а да сторваме пачка, но някои са се самозабравили в това си начинание и вече смятат че са над това което си имаме тук. :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Валентин написа: Прекалено много хора тук неизбежно сме се вслушали в призива да не се пънем в глупотевини, а да сторваме пачка, но някои са се самозабравили в това си начинание и вече смятат че са над това което си имаме тук. :D
Голяма радост ми образува, френд!

Императора, indigo, привет!
Нема таа, нема онаа.
vanmx

Мнение от vanmx »

Валентин написа:Прекалено много хора тук неизбежно сме се вслушали в призива да не се пънем в глупотевини, а да сторваме пачка, но някои са се самозабравили в това си начинание и вече смятат че са над това което си имаме тук. :D
Хората залитат към крайности. В началото бяха съзтезания кой ще направи 20к поста, форума стана на чат, поставаха сe какви ли не WTF простотии, някои хора имам чувството че живяха във и за форума докато изведнъж, разбираш ли, пораснаха едва ли не и нямат "време за глупости" Не ги разбирам тия крайности, ама все пак си мисля че before was cool :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

По времеот на Бай Тошо форума беше по-добре :D
тежки нокаути
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Истина е това за крайностите. За някои хора преди беше състезание за постове, а след това "нямам време за форума от прекалено много живот" :lol: Доста е смешно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор