Metal Gear Solid 5
Re: Metal Gear Solid 5
Кофти щом е още така :/
Иначе относно ААА игрите - тези, които не са с денуво, не съм видял да се бавят особено?
Иначе относно ААА игрите - тези, които не са с денуво, не съм видял да се бавят особено?
Покрай стийма краковете се промениха.
Иначе аз карам с златния торент. Махнали са първата мисия и трябва да си сложа пекинско време, но работи без проблеми.
Иначе аз карам с златния торент. Махнали са първата мисия и трябва да си сложа пекинско време, но работи без проблеми.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Методите за блокиране на Reverse engineering-а стават все по брутални поради простата причина, че електронните забавления вече са бизнес за милярди и е нормално да се инвестира и в това. Преди Denuvo беше Starforce никой ли не помни колко мъки ни костваше да подкараме Prince of Persiadenik написа:Spoiler for офтопик:
Още малко офтопик:
в темата за Win10 мисля, всички пропищяха от тва как от MS щяли да ги шпионират съвсем легално
Колкото до играта само при мен ли не тръгва с тоя крак

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Една от най бездушните игри които съм виждал. И най дървени също.... нникфа атмосфера ... нз . ама за мен цялата поредица е една вкисната боза !
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Приятелски съвет: ако ще пишеш коментари, пиши правилно. Иначе никой няма да го интересува какво имаш да кажеш. Преди време беше писал, че работиш. С този правопис, най-много да си първокласник.jenssn написа:Една от най бездушните игри които съм виждал. И най дървени също.... нникфа атмосфера ... нз . ама за мен цялата поредица е една вкисната боза !
"бездушните игри"
"най дървени"
"нникфа атмосфера"
батко, не
не просто
недей повече да обсъждаш гейминг материал
смис никога
най-малкото заради писането
ма тва наистина е най-малкото
"най дървени"
"нникфа атмосфера"
батко, не
не просто
недей повече да обсъждаш гейминг материал
смис никога
най-малкото заради писането
ма тва наистина е най-малкото
Добре, че точно когато Афганистан ми писна ме пусна на нова карта.
А аз слушам бастуните в нета, дето са играли 2 часа и казват, че играта е средна работа.
Иначе да печеш керемиди за 100 лева на година не се нуждае от правопис. Примерно.
А аз слушам бастуните в нета, дето са играли 2 часа и казват, че играта е средна работа.
Иначе да печеш керемиди за 100 лева на година не се нуждае от правопис. Примерно.
- Charcharo
- В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light - Обратна връзка:
Хората, които си мислят, че има смисъл от Denuvo... се лъжат. Няма.
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Само дето аз вече я бах свършил играта докато я кракнаха.Charcharo написа:Хората, които си мислят, че има смисъл от Denuvo... се лъжат. Няма.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Charcharo
- В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light - Обратна връзка:
DRM-ът е безполезен 
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Кажи го на Diablo 3Charcharo написа:DRM-ът е безполезен
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- DarkAvenger89
https://www.youtube.com/watch?v=JgdrOMdUcqI от 20.10 Значи все пак и МГС е пострадал от идиотизма на конами....
В последни години почти няма игра, която да не е страдала от идиотизма на публишъра.
Оцелот ми държа ръката през половината игра, а веднъж не спомена това нещо с кутийте.
Някой може ли да ми каже как да сейвам играта?С пиратската версия съм ,но не иска да се сйва,гледам по форумите и с оригиналната игра го има тоя проблем..
- Jotaro97
- В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Най-якото е как белият ариец, с който Хитлер би се гордял, Ликуид, е водачът на пара-военна група от негроидни деца. Малък Тарзан, който води момченца от "Danger Children at play".
"Carthago delenda est"