Metal Gear Solid 5
Metal Gear Solid 5
'Що още няма тема за звяра претендент за GOTY? Всичките ѝ ревюта са отлични.
Днеска на Aniventure-а пробвах PS4 версията за половин час.
Баси яката игра.
Баси яката игра.
Re: Metal Gear Solid 5
Щото не е кракнатаТруповоз написа:'Що още няма тема за звяра претендент за GOTY? Всичките ѝ ревюта са отлични.
Баси яката игра.
Аз никога не съм бил голям фен на поредицата. Като малък съм играл на единичката на сони и нямам особени спомени от нея - нито ми е харесала, нито ме е разочаровала
през годините все съм ги изпускал всичките, така че дори не знам историята
в крайна сметка все пак бих поиграл новата (ако ми тръгне)
другото голямо заглавие от тази седмица Mad Max също се радва на страхотен успех, а и освен това е най-добрия порт в историята на гейминга (доста впечатляващо определение)
предвид колко ми хареса филма, нямам търпение да играя тая игра първо :Д
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Der Meister
- Обратна връзка:
nz аз съм играл само тая ама така и не успях да мина там един танк дето има там - https://www.youtube.com/watch?v=JARtwFLQpNY
Тъкмо ставам от 10 часа маратон с нея че ме заболяха очите, това е стелтът от моите мокри сънища.
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Както казах в другата тема, не виждам как след тази игра ще мога да играя друго. Просто веднъж ако се докоснеш до съвършенството, всичко друго ти се струва разводнено.
А за това дето деник написка; историята започва с клишето амнезия, така че са се подсигурили за новите играчи.
А за това дето деник написка; историята започва с клишето амнезия, така че са се подсигурили за новите играчи.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Кое и е толкоз якото на тази игра?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Качествен стелт, който взима предвид много фактори, както и заради отвореността си дава място за креативност.
- Charcharo
- В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light - Обратна връзка:
Different strokes for different folks.iddqd написа:Кое и е толкоз якото на тази игра?
Теб не съм те видял в STALKER или Witcher 3 темата... но уж си id фен.
Какво общо има ЙД с уитчер 3 и после тези игри с тази игра тук? Не те разбирам нещо
- Charcharo
Играя си със субективносттаiddqd написа:Какво общо има ЙД с уитчер 3 и после тези игри с тази игра тук? Не те разбирам нещо
Немаш си пишка май
- Charcharo
iddqd написа:Немаш си пишка май

"Не мога да разбера какво някои хоа намират във тези глупави шутерчета като Quake и Doom"
Бърз мултиплеър в който се изисква скилл за да смазваш опонентите си. В тези игри можеш да станеш по-добър от опонентите си дори в самото придвижване по картата. Един добър играч не тези игри применро тича много по-бързо от колкото един слаб играч и това не се дължи на качване на левели просто стваш по-добър и се научаваш как да тичаш по-бързо напред настрани.
- Charcharo
Чакай... ти сериозно се хвана?iddqd написа:Бърз мултиплеър в който се изисква скилл за да смазваш опонентите си. В тези игри можеш да станеш по-добър от опонентите си дори в самото придвижване по картата. Един добър играч не тези игри применро тича много по-бързо от колкото един слаб играч и това не се дължи на качване на левели просто стваш по-добър и се научаваш как да тичаш по-бързо напред настрани.
...
Леле. Не разбираш, аз това го знам... това е демонстрация на субективност... боже... :O !@??
Мислех, че знаеш, че съм фен на тези игри (както и на игри със сюжет, персонажи, тематики. *cough Witcher 3 cough*.. и на стратегии... и на още много други
От каде да знам на кво си фен аз дори не те знам кои си. А иначе уичър 3 не ме кефи мн е шарен не ми харесват персонажите главния герой и битките, а и няма мултиплеър. Предпочитам Дарксоулс там Филинга си е както требва много по стилна игра, а и има яко пвп. Иначе за този солид просто се чудех кво е яко да се разхождаш с някв кашон на главата и да връзваш балони за гащите на повалените противници. Признавам от серията съм играл само Метал гиар райзинг дето няма нишо общо и можеби точно за това я играх лол и доста ме накефи де
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Какво говорите сега? Всички тези игри може да са били яки някога, но не са MGS5. След MGS5 игрите нямат нито минало, нито бъдеще.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Това го има и в Splinter Cell и Hitman сериите, че и в доста други по-неизвестни стелтове. Не споря, дали е яка играта, при все, че не съм я играл, но просто и на мен ми стана интересно, колко много я хвалите.hyper` написа:Качествен стелт, който взима предвид много фактори, както и заради отвореността си дава място за креативност.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Само дето в последните сплинтър сел / хитман няма нищо кой знае какво и са посредствени заглавия, лежащи на стари лаври.
Още не съм пробвал The Phantom Pain, но бих я разцъкал с голем кеф.
Още не съм пробвал The Phantom Pain, но бих я разцъкал с голем кеф.
джумерки
- Charcharo
Ами... посещаваш този сайт от доста време... като и аз...iddqd написа:От каде да знам на кво си фен аз дори не те знам кои си. А иначе уичър 3 не ме кефи мн е шарен не ми харесват персонажите главния герой и битките, а и няма мултиплеър. Предпочитам Дарксоулс там Филинга си е както требва много по стилна игра, а и има яко пвп. Иначе за този солид просто се чудех кво е яко да се разхождаш с някв кашон на главата и да връзваш балони за гащите на повалените противници. Признавам от серията съм играл само Метал гиар райзинг дето няма нишо общо и можеби точно за това я играх лол и доста ме накефи де
Останалото е субективно. Демек това, коета и исках да покажа
- Charcharo
Това ти звучи добре но преведено означава, че гейминга умира...Kirilicata написа:Какво говорите сега? Всички тези игри може да са били яки някога, но не са MGS5. След MGS5 игрите нямат нито минало, нито бъдеще.
*И стана след STALKER BTW