Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 29 Ное 2018 00:40
Ами аз предлагам около петимата останали тука, всеки от нас да си направи около 5 профила и да си пише сам с различните профили, както и с алт профилите на другите. Или пък по-добре не.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 29 Ное 2018 10:52
Форумната ситуация е пиши кур и да бегаме. Но Момчета, зимата съм забелязал, че ни се получават нещата една идея повече откъм активност, затова викам да направим следното: кенефи за аватари vol. 2. Схемата е ясна - правиш си добре композирана актуална снимка на тоалетната чиния и я презентираш пред все по-лишения от веселие и първобитна тъпотийка форум, на който силата му така или иначе винаги са били не политическите, а именно фекалните теми. Предния път имаше доста вдъхновени експонати. Разбира се, че ще задам тона.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 29 Ное 2018 14:49
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 29 Ное 2018 19:47
Всъщност, вглеждайки се, ще забележиш едно тъмно петно, което си е чисто лайно, оставено с цел закачка с форума преди да направя снимката. За съжаление компресията развали играта.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 29 Ное 2018 19:55
Маце Борко написа: Форумната ситуация е пиши ЛОКО СОФИЯ и да бегаме. . Fix'd
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 29 Ное 2018 20:48
Dante написа: Евалата на Рико, че разбра защо пуснах тази тема. Тя не беше защото ми е мъчно за черно-сивия форум на PCmania или защото има някаква драма. Аз не пиша тук от няколко години (последните ми постове за от 2016-та, но бях активен до към 2014-15) и затова отдавна съм го напуснал. Темата беше за носталгията и хубавите неща, които са ми се случили преди доста време тук, но най-вече - заради хора, които познавам на живо покрай това място Indeed. Валентин I написа: Rico написа: Не съм те виждал на нито една форумна, so you were never part of it I suppose... Сéди малко. Луеко шефче Serious Sam написа: Няма да цитирам имена. Първото съм го виждал като коментари от разни хора, които вече не пишат тук, второто - от един конкретен човек, който уж поради тази причина си наложи да не влиза.
Явно съм пропуснал drama fest-a. Oh well crimsonreborn написа: Най-добре я заебете тази носталгия. Дайте идеи как да се подобри форумното състояние. С пиене и мезе у некое кръчме както в добрите стари дни
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 30 Ное 2018 14:53
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 30 Ное 2018 17:13
iskam_keri_russell написа: crimsonreborn написа: Вярвам, че тук не сме се събрали някакви животни. Абе тоя май не е Моторолата. Моторолата колкото и да беше странен, поне познаваше хората от форумово достатъчно добре, за да не напише такава глупост. таман бех тръгнал да цитирам/подчертавам баш тази част.
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 30 Ное 2018 18:52
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 30 Ное 2018 21:59
Ахахахахахахахахахахахха
дейба притеснявам се, че помня всички форумни истории/мемета/лафове и т.н.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 01 Дек 2018 12:50
Der Meister написа: Ахахахахахахахахахахахха
дейба притеснявам се, че помня всички форумни истории/мемета/лафове и т.н. +1
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 30 Дек 2018 13:04
Ееееее, изпуснал съм основата на темата преди дантето да я изтрие. Волтаж, ти нали водиш записки и справки на всичко - дали я имаш скрийншотната? Иначе и на мен ми става носталгично от време на време, но вече все по-рядко и сякаш ми е все тая. Така или иначе с близките ми хора от форума си останахме само онлайн приятели и не се движа и виждам активно с никого. Отдавам го на просто стечение на обстоятелствата, не че нещо :Д С Майстера от време на време ходим по разни концерти и е винаги фън (като на последния и двамата бяхме толкова пияни, че се изгубихме в навалицата и повече не се намерихме ), но като цяло е това. п.с Майстер видях, че ми беше писал, ама напоследък не обръщам много-много внимание на месинджъра и забравих :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 30 Дек 2018 14:39
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 30 Дек 2018 16:13
denik написа: С Майстера от време на време ходим по разни концерти и е винаги фън (като на последния и двамата бяхме толкова пияни, че се изгубихме в навалицата и повече не се намерихме ), но като цяло е това. п.с Майстер видях, че ми беше писал, ама напоследък не обръщам много-много внимание на месинджъра и забравих :Д Аз дори не помнех дали сме се видели Бях на литър вино и не знам си колко бири, общо взето след Ерол не помня нищо и ми казаха, че съм заспивал прав на Светльо Ма случват се такива работи. Оня ден в Микса, моите хора от Радио Тангра Мега Рок, направиха божествен трибют на Леми, беше наистина велико!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 30 Дек 2018 16:17
А Дантето защо си е изтрил поста, беше готин?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 01 Яну 2019 01:00
Der Meister написа: А Дантето защо си е изтрил поста, беше готин?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 01 Яну 2019 14:50
За много години мочмета! Дано посъживим още сайта през 2019 г.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 01 Яну 2019 17:01
Това за мен беше най-депресарското посрещане на новата година, но съм оптимист за останалата част от годината - ето и малко пресилена усмивка -
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 01 Яну 2019 18:27
A THRONE MADE BY REMAINS OF TWELVE HOLY DISCIPLE
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Д'еба таз носталгия Публикувано на: 01 Яну 2019 20:41
Честита Новата 2019 и от мен! Нощес вс бе точно, но около 2 часа вече прекалиха с топовни салюти, предупредих ги, че ми стресират песа, уж разбраха, но продължиха да трещят, не усетих как ги отправих към травматологичните отделения. Честно, не исках това.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|